Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dettó. holnap jön roli, ne félj egyből lemegy az átlagsjd írta: (messideco: ezzel fel is húztam a Libanoni keringő fölé)
Idáig nagyon bejön ez a kör, szerintem két 8-asom az egész előző körben nem volt
örülök h nem csak nekem tűnt fel ez a fajta igénytelenségkanty írta:Gattaca
A másik ami a zavart az a "díszletek" igénytelensége. A fejlődéssel már ott tartunk, hogy embereknek a halálát is megtudjuk jósolni, erre szovjettípusú számítógépekkel dolgoznak az úrhajósok.![]()
Szerintem is a Fegyvernepperben volt jó pár zseniális megoldás. Pl. egyből a főcím, de az is, amikor egy éjszaka alatt szétszedik a repülőgépetvisca el barca írta:pedig a fegyvernepperrel számomra bizonyította, hogy tud ő ha akar...kurdt írta: A többi filmje nem nagy szám, kivéve a Fegyvernepper, de ott is jobb a sztori, mint kivitelezés (bár azzal sincs sok gond). A Gattacára meg holnap sort kerítek.
pedig a fegyvernepperrel számomra bizonyította, hogy tud ő ha akar...kurdt írta:Ez a baja Andrew Niccolnak. Remek író, de gyenge rendező.visca el barca írta:gattaca
egy rendkívül jó történet, amely jó forgatókönyvvel rendelkezik, de a kivitelezésbe sztem elég sok hiba csuszott. ami azért is meglepő, mert ha jol tudom, ugyanaz írta a forgatókönyvet és rendezte a filmet.
Az egyetlen film, amit ő írt és nem ő rendezett, az kivételesen jóra sikerült (Truman Show)...
A többi filmje nem nagy szám, kivéve a Fegyvernepper, de ott is jobb a sztori, mint kivitelezés (bár azzal sincs sok gond). A Gattacára meg holnap sort kerítek.
Ez a baja Andrew Niccolnak. Remek író, de gyenge rendező.visca el barca írta:gattaca
egy rendkívül jó történet, amely jó forgatókönyvvel rendelkezik, de a kivitelezésbe sztem elég sok hiba csuszott. ami azért is meglepő, mert ha jol tudom, ugyanaz írta a forgatókönyvet és rendezte a filmet.
Nincs. Szerintem a szerelmi háromszög jól volt előadva, a film végi zenébe meg teljesen beleestem.messideco írta:Azért annyira nem fantasztikus. Van ami megfog a filmben, de egyébként semmi extra. Jól kezdődik, a donoros cucc vagány, de a szerelmi háromszög már erőltetett volt, a vége viszont ismét okés
Van eredeti japán feldolgozása is a regénynek?
Magamtól néztem meg, de örülök hogy te is majdnem ajánlottad, hisz fantasztikus film.soadroli írta:Nekem elküldheted, és akkor lehet elküldöm én is![]()
Sjay láttam a blogodon, hogy van egy kritika a Ne engedj el!-ről. Magadtól nézted meg, vagy azért mert írtam, hogy majdnem ezt ajánlottam be filmklubba?
Nem nekem írtad, h nehéz analízist folytattál?messideco írta:Milyen döntést?![]()
Amúgy mit szólnátok, ha én egy fantasy-romantikus-vígjátékot ajánlanék?![]()
Mert a végén messideco úgyis a tiedet hozza ki mint legjobb!Bob_Marley írta:S nem is az a legfontosabb, hogy melyik film nyer.