Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.18. 18:52:58

"Barcelona: A klub elnöke Sandro Rosell bízik abban, hogy hamarosan már a Barcelonában fog játszani Neymar. A katalán klub 60 millió eurót sem sajnálna a brazil csodatiniért."
De csak jövőre! :)

Forrás: sport365.hu
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.18. 18:32:33

K900 írta:Jó kérdés!!!De sztem Mancini most számolni akar a következő szezonban is Yayával.Nem hiszem, hogy most elengedné. :? Meg hát az sem biztos, hogy Tito számol-e vele egyáltalán. :roll:
Igazából elég kevés olyan játékos van, aki mind KH és VKP koszton is tud remekül teljesíteni, vagy egyik vagy másik, aki pedig ilyen sokoldalú, azért ki kell csenegtni bizony a pénz. Ha választani lehetne, én biztos vakon is ő rá tenném a voksom.

Viszont ha senki se, ott vannak a fiatalok, Muniesa védőnek és Dos Santos pedig vkp-nak, fel kell hozni őket, aztán szépen teszik a dolguk ha kell.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.07.18. 17:02:41

J. Martíneznek örülnék, de több mint 40 milliót ne adjunk ki érte, messze nem ér annyit szerintem. Viszont az egy kicsit furcsa számomra, hogy tartalékolunk idén(amikor azért a védelembe szeretnénk még egy stabil embert) azért, mert jövőre nagy kiadásaink lesznek a "nagy Neymar" miatt pl. :roll: Tehát ha jól értem idén nem ér meg annyit az elképzelés, hogy ne a fiatalokkal tömjük be az esetleges lyukakat, viszont jövőre sokkal többet is megér az hogy nálunk bohóckodjon a brazil. Szerintem nem kérdés, hogy mi a fontosabb.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.18. 15:22:49

Léfe írta:Márpedig csatár kell, nem izgat más vélemény. Villa sem szorta a golokat - már a sérülés elötti időkben, inkább kihagyta. Pedró és Alexis még talány. A két fiatal Cuenca és föleg Tello nem tul acélosak. Ha Messi nem termel ipari
modon az nagy baj lehet. Sérülésről ne is beszéljünk. Nekem egy tapasztalt baloldali golfelelős kellene. És egy középső védő. A keret csak 4-6 fiatalal hosszu, de egyszerre ennyi tapasztalatlant nem lehet bevetni. Fontasnak egy jó meccsére sem emlékezem.
Márpedig csatárral jól állunk. Alexis, Villa, Pedro, Messi távolról sem tapasztalatlanok. Hozzájuk társul Cuenca aki ígéretesen játszott végig mint szélső. Neki inkább a mezőny munkája sokatmondó. Határozottan nem egy góllövő játékos! Tello esetében várni kell szerintem a hosszútávú kijelentésekkel. Eladhatják/ maradthat. Ő belőle még bármi lehet: jó/rossz játékos. Nekem ennyi elég is. Persz még mindig játszhat Fabre és Ini is elől. A válogatott ékesen bizonyította hogy lehet klasszikus befejező csatár nélkül is nyerni.

Mindettől függetlenül én bízom abban hogy Alexis több teret kap idén, és jó formában vághat egy 20-25 gólt. Az ő lábában érzem azt hogy gólgyáros lehet. Persze ha Messit elkerülik a sérülések akkor ő marad a gólgyáros.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
daffy
Madridista

2012.07.18. 14:37:23

Léfe írta:Márpedig csatár kell, nem izgat más vélemény. Villa sem szorta a golokat - már a sérülés elötti időkben, inkább kihagyta. Pedró és Alexis még talány
szerencsétlenségedre az edző más véleményen van és ő dönt.
villa tényleg nem volt jó,de most hova is jönne klasszikus csatár? ha messi nem dől ki hosszú időre,ő betonbiztos kezdő. akkor alexis és pedro helyére hoznál játékost? az utóbbi évek megmutatták,hogy oda szélső kell,a csatár nem jó. ha mégis csatár jön,ott a lehetőség,hogy újra befürdik vele a csapat,mert nem sikerül szélsőt fabrikálni belőle,illetve ha messi nem dől ki,akkor a padon lesz egy névre szóló széke egész idényben. na most ezt ki vállalja,aki minőségi javulást jelenthet?
véleményem szerint jövőre(?) neymart fogja a támadók nyakára hozni rosell,aztán majd ki-ki verekedjen meg a helyéért. nem lesz könnyű,mert az ügyeletes "brazil csodafiú" a maga 50-60 milliós árával nyüszíteni fog a kezdőért.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.07.18. 14:32:03

Márpedig csatár kell, nem izgat más vélemény. Villa sem szorta a golokat - már a sérülés elötti időkben, inkább kihagyta. Pedró és Alexis még talány. A két fiatal Cuenca és föleg Tello nem tul acélosak. Ha Messi nem termel ipari
modon az nagy baj lehet. Sérülésről ne is beszéljünk. Nekem egy tapasztalt baloldali golfelelős kellene. És egy középső védő. A keret csak 4-6 fiatalal hosszu, de egyszerre ennyi tapasztalatlant nem lehet bevetni. Fontasnak egy jó meccsére sem emlékezem.
Fecó
K900
Jugador d'estrella

2012.07.18. 13:55:48

Ronaldinho&Barca írta: Hát, nekem lenne egy jobb ötletem, de megint megkapnám, hogy lerágott csont, pedig szívesen vissza jönne lenyilatkozta.. és ő aztán mind a két poszton világklasszist tud nyújtani.
Jó kérdés!!!De sztem Mancini most számolni akar a következő szezonban is Yayával.Nem hiszem, hogy most elengedné. :? Meg hát az sem biztos, hogy Tito számol-e vele egyáltalán. :roll:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.18. 13:52:21

K900 írta:,,Amennyiben találunk egy olyan játékost, aki képes középső védőként és középpályásként is játszani"-Tito

Kh-ül sztem Kompany az aki minőségi igazolás lehetne, ő is bevethető lehetne mint a kh úgy a vkp poszton. :) Csak az a kérdés, hogy mennyit kérne érte a city. :wink:
Állítólag már jelentkeztünk érte, de mind a klub, mind a játékos elutasított minket!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.18. 13:51:37

K900 írta:,,Amennyiben találunk egy olyan játékost, aki képes középső védőként és középpályásként is játszani"-Tito

Kh-ül sztem Kompany az aki minőségi igazolás lehetne, ő is bevethető lehetne mint a kh úgy a vkp poszton. :) Csak az a kérdés, hogy mennyit kérne érte a city. :wink:
Hát, nekem lenne egy jobb ötletem, de megint megkapnám, hogy lerágott csont, pedig szívesen vissza jönne lenyilatkozta.. és ő aztán mind a két poszton világklasszist tud nyújtani.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
K900
Jugador d'estrella

2012.07.18. 13:48:56

,,Amennyiben találunk egy olyan játékost, aki képes középső védőként és középpályásként is játszani"-Tito

Kh-ül sztem Kompany az aki minőségi igazolás lehetne, ő is bevethető lehetne mint a kh úgy a vkp poszton is akár. :) Csak az a kérdés, hogy mennyit kérne érte a city. :wink: Na meg Mancininek a szava is számit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.18. 14:27:28-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Messi199
Jugador d'estrella

2012.07.18. 13:41:38

fanbarca írta:
albandytos írta:Olvasom az írásokat véleményem szerint vkp vagy bv posztra jónak találom a Bayerben játszó Abalát.Gyors meglehetősen jól bánik a labdával és hosszú távon is megoldás lehetne mert fiatal.
Fontosnak tartom egy támadó érkezését mivel Villa milyen állapotban lesz mennyire fogja magát odatenni.Alex elég sérülékeny.Mi van ha a szezon közepére megint Messinek kell vinni a csapatot?A nagy rangadókon meg faragják is elég rendesen.Véleményem szerint kell egy befejező csatár,talán a lenyel Lewa.megoldás lehetne.Bár gondolom a Dortmund megkérné az árát.De ha padozni kellene szerintem nem lenne vele gond.A fiataljaink jók de a nagy derbiken kell a rutin.
Először is nem Abala, hanem Alaba. Másodszor, én még nem láttam őt vkp-t játszani, balhátvéd meg van elég. (Alba, Adriano, Muniesa és talán Abidal is) :) Milyen Alexre gondolsz? A PSG-s Alex? Alex Song? Nem tudom kire gondolsz. Lewandowski nem illene a játékunkba és a padot sem tűrné.
Szerintem Alexisre gondol :) , amúgy Lewandowskit én is eltudnám képzelni nálunk ...
Tots Unit Fem Forca !!
Chino
Llegenda del Barça

2012.07.18. 13:39:56

Barcaman1993 írta: Jóval nagyobb a keret, mint tavaly. Ugye Muniesa-Bartra-Montoya-Dos Santos 4-essel már az első csapatban kell számolni. És eddig ugye Keita ment, Alba jött. Én inkább az arányokkal vagyok elégedetlen. Konkrétan 1 emberrel: Afellay hol fog játszani? Ha maradunk a 4-3-3-nál, akkor a kp-n konkrétan 3 világklasszis (Xavi, Ini, Cesc) egy szupertehetség (Thiago) van előtte. Nem tudom itt hol játszana? Azért a pár meccsért meg fölösleges megtartani, azt Adriano, esetleg Dos Santos is bőven le tudja játszani. A támadósorban megint nehezen tudom elképzelni. Messi-Sanchez-Villa egyenlőre alapnak tűnik. Pedro fix előtte van és Cuenca is sztem. Messi majdnem minden meccsen játszik és akkor még ott van Tello és akár Deulofeu is. Egyszerűen nem értem, hogy hova férne be? Padozni meg fölösleges maradnia, mert így 10-15 meccsnél többet nem hinném, hogy nagyon tudnának neki adni, max. ha a sörmeccseken a kupában és a Bl, stb. játszana, de ki-ki meccsen... Szóval én eladnám.
Tello és főleg Deulofeu minden bizonnyal a B cspatot fogja erősíteni. Tello neve fel sem merült volna a nagycsapatnál, ha nem szenvedtünk volna csatárhiányban. Szóval van a négyesünk + Cuenca. Kp-n is hiába vannak többen előtte bőven elférne rotálás sérülés esetén. Szóval elférne, azzal nem hiszem hogy gond lenne. JDS-nél pedig azért jobb, pláne, hogy nem is egy poszt a 2. Sztem bevétel szempontjából engednék el vagy több szerepet kapna máshol. Egy Arsenalban például kezdőként el tudnám képzelni, bár én megtartanám.

A Martinez-es sztori pedig kezd egy szappanoperához hasonlítani. Ő kijelentette hogy nem kíván elmenni, így az egész tárgytalan. Igazán abban bízhatunk, hogy nem lesz annyi sérülés mint az előző szezonban.
Alexisben nem nagyon kételkedem, ő is többször kidőlt, ahhoz képest egyártalán nem volt rossz főleg ha azt vesszük, hogy első idénye volt, támadó szerintem se kellene, max jövőre ha Villa-n már mutatkozik az „öregedés" jelei. (valószínű ez lesz Neymar, amivel kezdek megbarátkozni)

Simán el tudom képzelni, hogy nem igazolunk többet és jövőre megyünk bele egy nagyobb bevásárlásba. Egy ilyen köztes megoldást középre én sem igazán támogatnék. Muniesa-t pedig hiba lenne elküldeni, mert több mint valószínű hogy nem látnánk viszont, pedig sokkal többet látok benne mint Bartra-ban vagy Fontásban, ráadásul két poszton is bevethető. Maradjon csak játszon a másodosztályban (nem sokkal erősebb a holland első). Habár lehet, hogy Titonál végre vissza is hoznánk valakit, nem eljótékonykodnánk.

Lombán pedig azért edz Tito-nál, mert az A csapat játékosainak fele még nincs ott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2012.07.18. 13:42:25-kor.
Forca Barca!!!!
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.18. 13:36:57

albandytos írta:Olvasom az írásokat véleményem szerint vkp vagy bv posztra jónak találom a Bayerben játszó Abalát.Gyors meglehetősen jól bánik a labdával és hosszú távon is megoldás lehetne mert fiatal.
Fontosnak tartom egy támadó érkezését mivel Villa milyen állapotban lesz mennyire fogja magát odatenni.Alex elég sérülékeny.Mi van ha a szezon közepére megint Messinek kell vinni a csapatot?A nagy rangadókon meg faragják is elég rendesen.Véleményem szerint kell egy befejező csatár,talán a lenyel Lewa.megoldás lehetne.Bár gondolom a Dortmund megkérné az árát.De ha padozni kellene szerintem nem lenne vele gond.A fiataljaink jók de a nagy derbiken kell a rutin.
Először is nem Abala, hanem Alaba. Másodszor, én még nem láttam őt vkp-t játszani, balhátvéd meg van elég. (Alba, Adriano, Muniesa és talán Abidal is) :) Milyen Alexre gondolsz? A PSG-s Alex? Alex Song? Nem tudom kire gondolsz. Lewandowski nem illene a játékunkba és a padot sem tűrné.
més que un club
albandytos
Barça C

2012.07.18. 13:17:15

Olvasom az írásokat véleményem szerint vkp vagy bv posztra jónak találom a Bayerben játszó Abalát.Gyors meglehetősen jól bánik a labdával és hosszú távon is megoldás lehetne mert fiatal.
sura
Jugador d'estrella

2012.07.18. 12:08:42

[quote="Varga"][quote="sura"]Afféle "hátha beválik" alapon már érkezett Lombán a B kerethez, nincs szükség még egyre. Kész klasszisjátékost kért Vilanova - aztán vagy megkapja, vagy jobb a semmi.[/quote]

Lombánnak nincs semmi köze, és nem is lesz semmi köze az első csapathoz szvsz. Sokan távoztak. Azért jött, hogy bennt maradjon a B csapat a segunda divisiónban. Volt már ilyenre példa. Kizártnak tartom, hohy a nagycsapatba szánják.[/quote]

Ehhez képest máris Vilanovánál edz. Vagy fog látni benne valamit, vagy nem.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.18. 09:08:25

S.Agüero írta:
Zibra16 írta:Csak nekem tűnik kicsit rövidnek a játékos keret vagy másnak is ?
ugyanannyi ember, mint tavaly.
még kell egy kv-vkp és megvagyunk elegen.
Jóval nagyobb a keret, mint tavaly. Ugye Muniesa-Bartra-Montoya-Dos Santos 4-essel már az első csapatban kell számolni. És eddig ugye Keita ment, Alba jött. Én inkább az arányokkal vagyok elégedetlen. Konkrétan 1 emberrel: Afellay hol fog játszani? Ha maradunk a 4-3-3-nál, akkor a kp-n konkrétan 3 világklasszis (Xavi, Ini, Cesc) egy szupertehetség (Thiago) van előtte. Nem tudom itt hol játszana? Azért a pár meccsért meg fölösleges megtartani, azt Adriano, esetleg Dos Santos is bőven le tudja játszani. A támadósorban megint nehezen tudom elképzelni. Messi-Sanchez-Villa egyenlőre alapnak tűnik. Pedro fix előtte van és Cuenca is sztem. Messi majdnem minden meccsen játszik és akkor még ott van Tello és akár Deulofeu is. Egyszerűen nem értem, hogy hova férne be? Padozni meg fölösleges maradnia, mert így 10-15 meccsnél többet nem hinném, hogy nagyon tudnának neki adni, max. ha a sörmeccseken a kupában és a Bl, stb. játszana, de ki-ki meccsen... Szóval én eladnám.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.18. 08:51:42

http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/17 ... ore4663244
csak hgy színes legyen... egyik portál szerint megállpodhattak, másik szerint meg nem! :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.18. 01:32:29

Zibra16 írta:Csak nekem tűnik kicsit rövidnek a játékos keret vagy másnak is ?
ugyanannyi ember, mint tavaly.
még kell egy kv-vkp és megvagyunk elegen.
Zibra16
Jugador del Barça

2012.07.17. 22:45:14

Csak nekem tűnik kicsit rövidnek a játékos keret vagy másnak is ?
Subinho
Director del Fútbol

2012.07.16. 20:24:24

azt nem tudja valaki, hogy mi a helyzet Rami-val??? nyár elején Silva és Martinez mellett 3. lehetséges jelöltként említették, a francia válogatott és a Valencia alapembere lett. róla nincs szó, hogy érdeklődnénk utána???
Léfe
Entrenador del Barça

2012.07.16. 15:02:10

Mit tudni Bojánrol ? Ugy tudom a Róma elküldi.
Fecó
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2012.07.16. 14:52:38

Castiel írta:
Kluivertinho írta:... Említettétek itt Koscielnyt, hát: :lol: :lol: :lol: Kb. Csiga szint, fölöslegesen kidobott pénz lenne, én még az 5 milliót is sajnálnám rá.
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. szerintem ő egy jó védő Vermaleen-el 2-en egy nagyon stabil középső védőpárost alkotnak. sokan kritizálták is Blanc-t, mert nem őt játszatta, hanem Mexés-t.(aki szerintem szintén nem olyan rossz mint ahogy azt a pályafutása igazolja) Koscielny egy kv-hez képest elég gyors játékos, s agilis is mellé, ami ugyan elengedhetetlen ezen a poszton, de mivel Angliában is kiemelkedik ilyen szempontból ide tökéletesen jó lenne. Főleg hogy nem Világklasszis, a fizetése nincs az egekben, s talán nem is reklamálna, ha nem minden meccsen lenne kezdő. :)
Viszont nagy hibaszázalékkal játszik, sokszor dönt rosszul, ide szerintem semmiféleképpen nem férne be, írtad Te is, hogy nem világklasszis. Jó ő ott, ahol van. :) Nem azt mondom, hogy minden áron világklasszist kell hozni, de olyat, aki azzá válthat és szerintem Koscielny nem ilyen emberke.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.16. 13:32:13

fanbarca írta:Stabil a teljesítményük. Stabilan kapnak minden meccsen 1-2 gólt. (Néha 8-at :D)
Azért nem igazán így van... nem volt középpályája az Arsenalnak, főleg nem védekező. Wili sérült volt sokáig diaby is... Song tolta végig a szezont... szerintem ő egy jó védő, s bizonyítani is fogja jó lenne ő nekünk... de igazad van Zubiék eldöntik.... Mást nem elviszik az Égert :D :D :D

Hoppá az előző hsz-om eltűnt, pedig jó volt, de lehet off lett azért...:)
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.16. 13:23:21

Castiel írta:Ezzel egyáltalán nem értek egyet. szerintem ő egy jó védő Vermaleen-el 2-en egy nagyon stabil középső védőpárost alkotnak.
Stabil a teljesítményük. Stabilan kapnak minden meccsen 1-2 gólt. (Néha 8-at :D)

Nem gondolom, hogy jó lenne Koscielny megszerzése. Valaki mást kéne hozni. Említettétek Zapatat, én nem tudom. Szerintem ő sem lenne a legjobb döntés. Hagyjuk ezt a Zubira és Titora. Lehet, a végén egy teljesen ismeretlennel hozakodnak elő, ennek több az esélye, mint annak, hogy sztárt vegyenek. :) Vkp-t kell igazolni, Song-ot én is említettem, de nem elég jó a szűrésben, majd meglátjuk.
Castiel írta:Hát szerintem mi nem Real Madrid vagyunk.
Mondasz valamit. :wink:
més que un club
K900
Jugador d'estrella

2012.07.16. 12:47:09

S.Agüero írta: tényleg jó lenne szétnézni a kieső Villarrealnál.
Vannak ott jó védők. Zapata, Musacchio, Marchena.
Lehet itt is válogatni, és szerintem szívesen el is jönnének, drágák sem hinném, h lennének.
:wink: :)
A múltkor én is felvetettem ezt a lehetőséget,de hamar leoltott egy-két ember hogy ez nem FM...stb.Marchenát leszámitva, aki már azért eléggé koros játékosnak számit mostanság, én is inkább a Musacchio vs Zapata vonalat támogatom. :wink: Szerintem olcsón meg is szerezhetőek, és sztem nincs bennük nagy kockázat mint pl.koscielny-nél. :idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.07.16. 13:02:35-kor.
Válasz küldése