Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.19. 21:14:26

S.Agüero írta:Amúgy ha jól tudom, Romeu is tud védőt játszani, szóval ésszerű lenne őt elhozni 10 millióért és meg is van a keretünk erre az évre. De lehet kevesebbért is el tudjuk, ilyen 7-8-ért.
Viszont most már nem ártana igazolni, mert jön a felkészülés meg a meccsek és kell egy kis idő a beilleszkedéshez.
Amondó vagyok, száz szónak is egy a vége, hozzuk Romeut!
:wink: :)
Nem akarok megbántani senkit,de ez a "hozzuk vissza Romeut" kicsit divat lett. Hány meccsét láttad, hogy ennyire őt kell visszahozni?
Zibra16
Jugador del Barça

2012.07.19. 21:11:37

Gareth Tello írta:
S.Agüero írta:Vannak itt nevek bőven...

Kép
Garay?! Felipe Melo?! Na ne szórakozzunk már.

Agger... :lol:
Mi a bajod ezekkel a játékosokkal ? Garay szerintem azért ment ez a margitból mert nem kapott elegendő játéklehetősgéet itt azért jóval többet játszana szerintem
Agger nagyon jó védő őt megérné 10 millióért elhozni
Felipe Melo viszont nem kell ő asszem a Juvéban már megbukott szóval őt ne hozzuk el
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.19. 15:59:33

blupatrik írta:nem hinném hogy már kifezették a teljes összeget,hiszen először Titonak 100 millió eurót akartak a rendelkezésére bocsátani igazolásokra, ebből végül csak 40 millió lett,amiből arra is következtethetünk hogy már megvan a szerződés és garantálni akarják hogy meglegyen a 60 millió euró, ha nem lenne semmi bevételük;és lenne extra költő pénz vagy csak szeretnék már végre kifizetni a tartozást.
Arra mondjuk kíváncsi volnék hogy Tito is szeretné e Neymart? :roll: Eléggé úgy tűnik hogy Rosell akarja ezt a transzfert. Bár! Ilyen kvalitású gyereket gondolom nem küldene egy edző sem a levesbe. Az ár viszont :roll: Világklasszis, kiforrott csatárokért sem fizetnek ennyit: Eto, Henry, Ibra, Agüero stb... olcsóbban váltottak klubbot mint amennyit előleg írnak a brazilról. Bár ez a jövő év zenéje, mindenesetre eléggé kifogásolható döntés ekkora összegért idehozni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
blupatrik
Jugador del Barça

2012.07.19. 15:32:14

nem hinném hogy már kifezették a teljes összeget,hiszen először Titonak 100 millió eurót akartak a rendelkezésére bocsátani igazolásokra, ebből végül csak 40 millió lett,amiből arra is következtethetünk hogy már megvan a szerződés és garantálni akarják hogy meglegyen a 60 millió euró, ha nem lenne semmi bevételük;és lenne extra költő pénz vagy csak szeretnék már végre kifizetni a tartozást.
daffy
Madridista

2012.07.19. 15:24:54

mindorokke_barca írta:
neymarért a 45 milliót a real,city,psg szerintem röhögve kifizeti. meglepne,ha opciókkal együtt 50 alatt gazdát cserélne
Ilyen nincs. Ha egy jákos kivásárlási ára meg van határozva 45 millióban akkor nem kerülhet többe :) Onnantól kezdve a klubja nem szólhat bele, hogy kinek adja el. Ha 3an is leteszik érte a 45öt akkor a játékost kell meggyőzni, mert akkor már csak ő dönt.

Ez csak abban az esetben ha tényleg 45 a kivásárlási ára, amiről én nem tudok, csak itt olvastam.
a 45öt csak úgy tudom elképzelni,hogy a barcának félretették. gondoljatok bele,egy ilyen szintű játékosnál miért ne kötnének ki magasabb árat? lucasnak 80 millió dollár. ilyen estben csak Balinho elképzelése játszhat nálam is(feltéve ha tényleg 45 az a 45). gondolom a barca szépen letett pár milliót(furcsa mód amíg ez a pletyka nem volt,addig neymar a realt csodálta) és erre neymar kötött egy új szerződést és rögzítették benne a 45 millás árat,amelyet a barca feltételezem szépen ki is fizet(ett).
Attika 25
Capitá del Barça

2012.07.19. 15:08:52

Senkit nem erdekel ki mit fizet ki röhögve! Aki leteszi a 45 misit annak az ajanlatat kutya kötelességük elfogadni, ezért hivják kivásárlási árnak!! Ha több ilyen csapat is van akkor az adott játékos dönti el, hogy hova igazol, kivel tud megegyezni!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2012.07.19. 15:00:17

neymarért a 45 milliót a real,city,psg szerintem röhögve kifizeti. meglepne,ha opciókkal együtt 50 alatt gazdát cserélne
Ilyen nincs. Ha egy jákos kivásárlási ára meg van határozva 45 millióban akkor nem kerülhet többe :) Onnantól kezdve a klubja nem szólhat bele, hogy kinek adja el. Ha 3an is leteszik érte a 45öt akkor a játékost kell meggyőzni, mert akkor már csak ő dönt.

Ez csak abban az esetben ha tényleg 45 a kivásárlási ára, amiről én nem tudok, csak itt olvastam.
daffy
Madridista

2012.07.19. 14:36:19

Balinho írta:Neymaré 45M. Ezeknél az összegeknél nem fogunk többet fizetni az fix, aki ennél magasabb összegeket lát egy cikkben, az legyen szíves ehhez mérten komolyan venni.

Egyébként Neymar ha jön, szerintem 45 alatt fog jönni, elvégre nem a Santos két szép szeméért nem hozzuk el már idén, hanem szerintem van (volt is egy időben szó erről a sajtóban) valamilyen háttéralku, hogy egy ideig hagyjuk a Santosban csillogni, ők megtartják még pár évig, mi pedig ezért cserébe jutányos(abb), de azért még így is komoly összeget köhögünk ki.

lucasért nem volt elég a 39 millió,akkor neymarért...?!
Balinho
Entrenador del Barça

2012.07.19. 14:21:22

Barcaman14 írta:J. Martíneznek örülnék, de több mint 40 milliót ne adjunk ki érte, messze nem ér annyit szerintem.
Castiel írta:"Barcelona: A klub elnöke Sandro Rosell bízik abban, hogy hamarosan már a Barcelonában fog játszani Neymar. A katalán klub 60 millió eurót sem sajnálna a brazil csodatiniért."
De csak jövőre! :)
daffy írta:véleményem szerint jövőre(?) neymart fogja a támadók nyakára hozni rosell,aztán majd ki-ki verekedjen meg a helyéért. nem lesz könnyű,mert az ügyeletes "brazil csodafiú" a maga 50-60 milliós árával nyüszíteni fog a kezdőért.
J.Martinez kivásárlási ára 40M, Neymaré 45M. Ezeknél az összegeknél nem fogunk többet fizetni az fix, aki ennél magasabb összegeket lát egy cikkben, az legyen szíves ehhez mérten komolyan venni.

Egyébként Neymar ha jön, szerintem 45 alatt fog jönni, elvégre nem a Santos két szép szeméért nem hozzuk el már idén, hanem szerintem van (volt is egy időben szó erről a sajtóban) valamilyen háttéralku, hogy egy ideig hagyjuk a Santosban csillogni, ők megtartják még pár évig, mi pedig ezért cserébe jutányos(abb), de azért még így is komoly összeget köhögünk ki.

A védőmizériával kapcsolatban talán csak annyit, hogy a Cityt felejtsük el gyorsan. Ha valaki a City nem az a csapat ahonnan el lehet csábítani a legjobbjaikat, rohadtul nincs szükségük pénzre, csak a levetett ruháikat bocsátják áruba. Olyan sincs náluk, hogy valaki kisírja, hogy távozhasson, mert akkor úgy jár mint Tevez. Őt is inkább jegelték a tarcsiban, mintsem hogy lássák ára alatt elmenni a Milanba. Kompany, Yaya Touré alapból kilőve.

Egyébként azzal egyetértek, hogy a vezetés olyan középhátvédet akar, aki labdabiztos, nyomás alatt is stabilan passzol, jó a labdakihozatalban stb... A középhátvéd jelölteket ilyen szemmel is nézzük azért!
daffy
Madridista

2012.07.19. 13:47:49

S.Agüero írta:Amúgy ha jól tudom, Romeu is tud védőt játszani, szóval ésszerű lenne őt elhozni 10 millióért és meg is van a keretünk erre az évre. De lehet kevesebbért is el tudjuk, ilyen 7-8-ért.
Viszont most már nem ártana igazolni, mert jön a felkészülés meg a meccsek és kell egy kis idő a beilleszkedéshez.
nem ismerem romeu játékát,de jobb 10 millióval,mint egy nálatok lévő fiatal? mert ha nem,akkor ki lehet várni és ha nem lesz valaki akciós,akkor házon belül is meg lehetne oldani akár
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.19. 13:44:39

Amúgy ha jól tudom, Romeu is tud védőt játszani, szóval ésszerű lenne őt elhozni 10 millióért és meg is van a keretünk erre az évre. De lehet kevesebbért is el tudjuk, ilyen 7-8-ért.
blupatrik
Jugador del Barça

2012.07.19. 12:48:37

Messa írta:Felülről a 3. név, se több se kevesebb.

Nincs olyan Barca-drukker aki ne látná itt szívesen újra szerintem.

Persze kérdés mennyiért, de nem hinném hogy Javi Martineznél többe lenne, és 2 posztra kaptunk egy világklasszis játékost, akinek nem is lenne új a csapat játéka, és szívesen játszana itt.

Leírni nem tudom mennyire örülnék ha visszajönne Yaya.
a lehető legjobb megoldás lenne, csak anno is azért távozott mert alapember akart lenni,Busit pedig elég nehéz kiszorítani a kezdőből,legalábbis ahányszor játszani akart. Az áráról meg annyit,hogy a city legfontosabb játékosa,nélküle 100% hogy nem nyertek volna bajnokságot, az arabnak több milliárd eurója dollárja akármilye van,úgyhogy nem hiszem hogy elengedné akármenyi pénzért,mondjuk 60 millió euróért sem.
Talán majd egyszer ha már a citybe "túl öregnek" számít,akkor visszajön.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 11:36:09

Felülről a 3. név, se több se kevesebb.

Nincs olyan Barca-drukker aki ne látná itt szívesen újra szerintem.

Persze kérdés mennyiért, de nem hinném hogy Javi Martineznél többe lenne, és 2 posztra kaptunk egy világklasszis játékost, akinek nem is lenne új a csapat játéka, és szívesen játszana itt.

Leírni nem tudom mennyire örülnék ha visszajönne Yaya.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.19. 10:38:07

barca0417 írta:nehogy már egy Barca ne találjon a piacon megfelelőjátékost két posztra. Mégcsak nem is kezdő csapatba kénének. Annak idején Touré és Marquez mennyiért jött és honnan? Nem tudnánk hasonló áron találni vkit? Nem hiszem el... 10* milláért lehet már jó játékost találni.
igen csak akkor nem volt az egekben a játékosok ára, nem voltak irreális árakban meghatározva, vagy túlértékelve a játékosok! 2009/10 amikor a Madrid megvette Ronaldot, illetve a City megjelent a piacon, azóta sok minden változott, (meg a mi hülyeségeinket is ide veszem: Zlatan, Csiga)
és ha azt is nézem, hogy a klub egy bizonyos határon alul nem igazol senkit,(tehetség) akkor realizálódik a helyzet, vagyis tényleg nem könnyű olyan játékost találni aki a klub 2 perspektívájába, is belefér! 1.ár 2. a játékos több pozícióban való megbízható teljesítménye.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.19. 09:09:32

Kép
Garay?! Felipe Melo?! Na ne szórakozzunk már.

Agger... :lol:
kurdt
Megmentő :)

2012.07.19. 02:01:06

Kép
Agger neve mellett azért gyönyörűen virít, hogy "M. United"... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.19. 01:14:09

Vannak itt nevek bőven...

Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2012.07.18. 23:30:13

nehogy már egy Barca ne találjon a piacon megfelelőjátékost két posztra. Mégcsak nem is kezdő csapatba kénének. Annak idején Touré és Marquez mennyiért jött és honnan? Nem tudnánk hasonló áron találni vkit? Nem hiszem el... 10* milláért lehet már jó játékost találni.
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.07.18. 22:33:59

Hagyjuk már Adriano elküldését! Miért? Oké, hogy nem alapember, de nem rossz játékos ő! Ami előnye, hogy jobb és bal oldalon is megfelelő helyettes lehet Alves és Alba helyett. Nehogy már mindent a fiatalokra bízzunk, mert a végén még mi leszünk az Arsenal 2
davi10
Llegenda del Barça

2012.07.18. 21:59:20

Puyi is tud balhátvédet játszani, igaz nem egy életbiztosítás.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.18. 21:19:53

ab1daL írta:Amúgy csak pletyka, de azért leírom, a SPORT bedobta középső védőnek Agger nevét.
Rövidtávon megfelel a célnak. Kérdés csak hogy válallja e a padot?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.18. 21:12:43

davi10 írta:Az én véleményem szerint, mivel jött Alba Adrianonak is ideje lenne megköszönni eddigi munkásságát és pénzt csinálni belőle. Igazából Ő meg Keita voltak olyan játékosok a szememben, hogy nem rosszak, csak észre sem veszem őket a pályán.
És akkor egy balhátvéddel csináljuk végig a szezont? Mert Abidal-al még az isten se tudja mi lesz. Adriano egyébként marad, az ügynöke is nyilatkozta, hogy nem akar távozni.

Amúgy csak pletyka, de azért leírom, a SPORT bedobta középső védőnek Agger nevét.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
davi10
Llegenda del Barça

2012.07.18. 21:07:21

Csatárra sztem sincs szükség, sőt tőlem Tello mehetne is amerre lát. (akár úgy is, mint Bojan, de jelen helyzetben szvsz nincs rá szükség) Messi, Villa, Pedro, Alexis, Cuenca (vészhelyzetben Cesc, Ini) tökéletesen megoldják. Nem is értem minek ide Neymar jövőre. Nem illik a légkörbe. (Pl. az egyik év végi meccsen asszem a Granada ellen Alvesék elkezdtek táncolni, erre Puyol egyből szétválasztotta őket 4 vagy 5-0-nál). Nem rossz játékos, de Puyol meg fogja ölni :D

Az én véleményem szerint, mivel jött Alba Adrianonak is ideje lenne megköszönni eddigi munkásságát és pénzt csinálni belőle. Igazából Ő meg Keita voltak olyan játékosok a szememben, hogy nem rosszak, csak észre sem veszem őket a pályán.

Na de ki tudja lehet idén év közbe is felhoznak valami ifit, mint idén Cuencát és Tellot.

Bízok Tito-ban, a legjobbtól tanult, szerintem tudja mit csinál.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.18. 18:52:58

"Barcelona: A klub elnöke Sandro Rosell bízik abban, hogy hamarosan már a Barcelonában fog játszani Neymar. A katalán klub 60 millió eurót sem sajnálna a brazil csodatiniért."
De csak jövőre! :)

Forrás: sport365.hu
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.18. 18:32:33

K900 írta:Jó kérdés!!!De sztem Mancini most számolni akar a következő szezonban is Yayával.Nem hiszem, hogy most elengedné. :? Meg hát az sem biztos, hogy Tito számol-e vele egyáltalán. :roll:
Igazából elég kevés olyan játékos van, aki mind KH és VKP koszton is tud remekül teljesíteni, vagy egyik vagy másik, aki pedig ilyen sokoldalú, azért ki kell csenegtni bizony a pénz. Ha választani lehetne, én biztos vakon is ő rá tenném a voksom.

Viszont ha senki se, ott vannak a fiatalok, Muniesa védőnek és Dos Santos pedig vkp-nak, fel kell hozni őket, aztán szépen teszik a dolguk ha kell.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése