Augusztus 11. 20:00, Erdőhegyi Brigitta Swing Koncert Show-Varázs, Kálmán Imre Szabadtéri Színpad.lui1698 írta:Tájékozottabb alkoholista társaimat kérdezném, hogy aug. 7-13 között Siófokon lesz-é valami "extra" ?
Jól hangzik.
Az sajnos kimaradt, Feed Me is, pedig mindkettőn szívesen tomboltam volna, csak mindkettő időpontjában volt jobb program is.Gareth Tello írta: Hmm, nem lehetett rossz...
Knife Party-n nem voltál/voltatok?
Index csinált egy videót a Skrillex koncert-ről, milyen emberek nyilatkoztak... Nincs bajom Skrillex-szel, bírom is pár zenéjét, de ha még1x jönne Magyarországra, akkor az olyan műmájer arcok miatt, mint akik a videóban is szerepeltek, inkább kihagynám a koncertjét.geridoss írta:Voltra akartam, Skrillex miatt
Jaja, Pól és Fricc Kalkbráner testvérekBob_Marley írta: Huh ezt olvasni is húzós volt
Punnanyra azért illett volna kimenned, akiket írtál volt 1-2 előadó, akiről fogalmam sincs kicsoda, de az feltűnt, hogy van ugye az a Berlin Callingos csávó Paul Kal....annak van testvére Fritz Kal...??? Na ez pl új
Bár én aztán rohadtul nem ismerem az elektronikus zenét.
És valami maszatolás nem volt???Csajok vagy valami?Mert lemegy 4 csávó meg kaksizós sztori + májkrémAzért többet kinéztem volna belőled

Nagy hiba, hogy Punnany-ra nem mentem, zsír bulikat szoktak tolni (2x már volt hozzájuk szerencsém), de máskor ne tegyék már őket 17:30ra, az még túl korai

Sajnos himihumi nem volt, mellettünk akadt két egész korrekt csaj, de ők annyira nem voltak könnyen kaphatóak

Történetből meg csomó van még, de azok igazából a helyszínen, az adott pillanatban ütöttek, így leírva már nem igazán jönne át.
De én legalább nem dobtam be a telefonomat a vízbe...