Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.19. 22:45:04

lui1698 írta:Tájékozottabb alkoholista társaimat kérdezném, hogy aug. 7-13 között Siófokon lesz-é valami "extra" ?
Igen, ott leszek. :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.19. 22:27:23

Tájékozottabb alkoholista társaimat kérdezném, hogy aug. 7-13 között Siófokon lesz-é valami "extra" ?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.19. 22:14:28

Game90 írta:...
Hmm, nem lehetett rossz... :D
Knife Party-n nem voltál/voltatok?
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.19. 20:31:35

Bob_Marley írta:
Game90 írta:.....
Huh ezt olvasni is húzós volt :D
Punnanyra azért illett volna kimenned, akiket írtál volt 1-2 előadó, akiről fogalmam sincs kicsoda, de az feltűnt, hogy van ugye az a Berlin Callingos csávó Paul Kal....annak van testvére Fritz Kal...??? Na ez pl új :D
Bár én aztán rohadtul nem ismerem az elektronikus zenét.

És valami maszatolás nem volt???Csajok vagy valami?Mert lemegy 4 csávó meg kaksizós sztori + májkrém :D Azért többet kinéztem volna belőled :D
Na és veszek Csabinak Gay mezt akkor.:mrgreen: Azért egy Punnany Massif-ot átaludni. [-X :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
geridoss
Director del Fútbol

2012.07.19. 20:31:07

Bob_Marley írta:És valami maszatolás nem volt???Csajok vagy valami?Mert lemegy 4 csávó meg kaksizós sztori + májkrém :D Azért többet kinéztem volna belőled :D
Biztos csak tekintettel van az ijfakra, csak írná be, hogy csinált egy baseball csapatot :D
Am biztos jó lehetett a Sound, egyszer elmennék én is mindenképp... Voltra akartam, Skrillex miatt, de az nem ért meg nekem annyit, inkább beboroztunk meg söröztünk az árából itthon a srácokkal :D

Punnany Massif-ot tényleg bűn átaludni, állítólag kutyajó bulikat csinálnak (még nem voltam, de cél ez is ;) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2012.07.19. 20:35:09-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 19:55:32

Game90 írta:.....
Huh ezt olvasni is húzós volt :D
Punnanyra azért illett volna kimenned, akiket írtál volt 1-2 előadó, akiről fogalmam sincs kicsoda, de az feltűnt, hogy van ugye az a Berlin Callingos csávó Paul Kal....annak van testvére Fritz Kal...??? Na ez pl új :D
Bár én aztán rohadtul nem ismerem az elektronikus zenét.

És valami maszatolás nem volt???Csajok vagy valami?Mert lemegy 4 csávó meg kaksizós sztori + májkrém :D Azért többet kinéztem volna belőled :D
Kép
Kép
Kép
tomabence
Jugador d'estrella

2012.07.19. 19:23:01

Haverral 1 hirtelen ötlet alapján, kitaláltuk , hogy innen Csongrádról, leutazunk a Balatonhoz ( Siófokra ) STOPPAL. Régóta szerettük volna ezt a túrát megejteni de most van elég ambíciónk és időnk ehhez az úthoz. Milyen jótanáccsal tudnátok segíteni a "nyaralásunkat" ? Nem szeretném ha valami váratlanul érne minket. Persze alap dolgokkal tisztában vagyok, a stoppolást és sátrazást illetően. Amúgy teljesen ilyen illegállban nyomatnánk nem kempingben sátoroznánk hanem ahol épp megfelelő helyet találunk erre. :)

ui.: A fuvarért [auto_cenzúra] nevezetű tanácsokat ha mellőzitek sem baj :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomabence 2012.07.19. 20:04:25-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.07.19. 19:20:01

Bob_Marley írta: Visszatért a tékozló fiú Game :D Milyen volt a Sound???Üdítő, sétálás lányokkal a Balaton parton (finomított megfogalmazása egy fesztiválnak :lol:)
Húzós. Hétfő délben értem haza, de még kedd este is úgy éreztem magam, mint akit kimostak, megszárítottak, majd leesett a földre és egy kutya lehugyozott.

Négyen mentünk (kocsiban alig fértünk el), 0. napra nem volt jegyünk (Ákos - Afrojack kombóért nem adok ki pénzt), de azért már szerda délelőtt lezúztunk, ez az 5 nap a suttyóságról szólt, kicsit lealjasodtunk :D Vittem egy tálca sört - Gössert már nem is kívántam a végén, de ha már megvettem, azért megittam- meg bent is vettem 15-20 bííírt ill. volt Finlandiazás egy kis málnaszörppel. Csütörtöki nap volt a legkeményebb, akkor volt haverom szülinapja, még egy indok arra, hogy igyunk, Avicii után elváltunk a haverokkal, utána kiesett jó pár óra, kb. csak arra emlékszem, hogy egy bokor mellett kaksizok :lol: Egyébként sátorban toltuk, erős 1 percre voltunk a Rise FM arénától, képzelhetitek...

Kinéztem magamnak pár koncertet, de sajnos különböző okok miatt nem jött össze mindegyik:
- Dizzee Rascal: erre valamiért nem mentem le :D
- Calvin Harris: nekem pozitív csalódás volt, nem számítottam arra, hogy ilyen jó bulit fog tolni.
- Avicii: 1-nek elment.
- Fritz Kalkbrenner, Benga, Andro: itt pont nem voltam a max-on, szerintem valahol feküdtem :oops: :mrgreen:
- Punna Mass: átaludtam...
- Guetta: kb. 10 perc után otthagytuk, átmentünk inkább Yonderboi-ra, aztán Brains-re, mindkettő jó volt.
- Gareth Emery, Sander Van Doorn: végigbuliztam őket, szerintem mindkettő a legjobb bulik között volt.
- Irie Maffia: szokásos színvonal.
- Tinie Tempah: én megvoltam vele elégedve, a nagyobb slágereit lenyomta, meglepően sok csaj volt a közönségben.
- Paul Kalkbrenner: lehetett volna keményebb is, de a 15-20. sorban így sem volt rossz, szerintem itt voltak a legtöbben.
- Dubfire, Carl Cox: ezekre nem maradt energiám, haver végignyomta, nála Top3-ban volt mindkettő.
- De La Soul: utolsó fél órára értem csak oda sajnos...
- Example: imádom a csávót, nagyon vártam már ezt a bulit, nem okozott csalódást, jó volt.
- Armin Van Buuren: tavalyi jobban tetszett.
- Nicky Romero, Steve Angello: brutál volt, főleg, hogy 3 MILF mellett nyomtuk végig... :mrgreen:

Összességében elég jó volt, csak lehetett volna egy kicsivel jobb idő is, szerintem jövőre is megyünk, ha lesz zsé.

U.i., Sound tanulsága: májkrémet ne nyeljetek félre, elég kellemetlen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.07.19. 19:23:27-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.19. 00:28:00

Tocy írta:Amúgy Misi, Révész is pumpálhatna a rallyba is, mivel ott meg résztvevő ( volt ), de ő is inkább a fociba teszi a pénzét, mert a média azt nyomja, abból térül meg. Tudom, a második felét te is leírtad :D Csak itt is egy tipikus dolog, sem Bob, sem kanty nem tudja, hogy milyen egy rally-futam, nem tudják milyen az egész, mert nem vitte bele őket senki úgy mint minket ( bár ugye te is elég későn kezdted :D ), és a médiából, sportoldalakról meg semmi nem jön le, és az a kevés is hibásan, pontatlanul. Pedig akkora tömegeket mozgat meg, hogy hihetetlen...
Meg azért mert a rallycross már egy halott ügy Mo.-n, nem éri meg neki mosni benne a pénzét. Továbbá valószinűleg a focicsapatoknál úgy van, hogy megbeszélik a játékosokkal, higy figyelj csak öcsém, papíron kapsz 500e fizetést, ebből megkapsz 300at, a 200 meg megy a zsebbe...és ezzel az 500al csak mondtam egy számot...ezért is éri meg ma Mo.-n focicsapat tulajdonosnak lenni...
Kép
daffy
Madridista

2012.07.18. 21:44:21

Messiboy19 írta: Tehát akkor a címer csak rávasalt, nem varrt ?
de,valószínű teljesen korrekten van megcsinálva,nekem a vaterás real mezem is varrott,csak nem authentic. szóval semmi gond nem volt vele,de mégsem az,ami a játékosokon van,ezt nem hiszem,hogy valamin észrevennéd
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.18. 21:24:17

Amúgy Misi, Révész is pumpálhatna a rallyba is, mivel ott meg résztvevő ( volt ), de ő is inkább a fociba teszi a pénzét, mert a média azt nyomja, abból térül meg. Tudom, a második felét te is leírtad :D Csak itt is egy tipikus dolog, sem Bob, sem kanty nem tudja, hogy milyen egy rally-futam, nem tudják milyen az egész, mert nem vitte bele őket senki úgy mint minket ( bár ugye te is elég későn kezdted :D ), és a médiából, sportoldalakról meg semmi nem jön le, és az a kevés is hibásan, pontatlanul. Pedig akkora tömegeket mozgat meg, hogy hihetetlen...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.18. 21:23:45

Bevallom valamelyeset elkerülte a figyelmemet, arra koncentráltam inkább, hogy népszerűbb a foci, s ebben szinte biztos is vagyok, de vitán felül áll, hogy több pénz is van benne.De ezt vissza lehet arra is vezetni többek között, hogy népszerűbb.

Értem a logikátokat, hogy ha sikeres valami miért nem reklámozzák, s akkor lehet több pénz lenne stb stb, valóban lehet megfordulna a dolog, de jelen esetben nyilván az kap nagyobb érdeklődést, ami általánosan a legtöbb embert érdekli, s ez akármilyen gyenge is legyen a magyar foci, érdekli az embert.
Kép
Kép
Kép
Messiboy19
Jugador d'estrella

2012.07.18. 21:17:05

daffy írta:
Messiboy19 írta: De lehet reális, hogy ennyiért eredeti mezt kapni ?
a márka lehet igazi,de nem olyan,mint amit a játékosokról leszaggatna az ember. sima nike szurkolói mez lehet természetesen
Tehát akkor a címer csak rávasalt, nem varrt ?
Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
Mihu
Director del Fútbol

2012.07.18. 21:13:35

Bob_Marley írta:A népsport rossz kifejezés.Akármi van a foci a legnépszerűbb lesz, s ha nem specifikus adást adnak, nyilvánvaló, hogy olyanról esik szó, ami több embert érint, foglalkoztat.Szép és tényleg megsüvegelendő a rallys teljesítmények, meg nyilván aki célcsoport él hal a dologért, de mondjuk spec nálunk is ha valami megmozdul foci terén, rögtön 20-30 ezer ember kimegy.
Nemtudom Bob, hogy figyeltél-e, de Tocy azt írta, hogy 2-3 éve a nyitó futamon 200, azaz KÉTSZÁZ ezer ember volt kint a pályák szélén. Ez köszönő viszonyban sincs, azzal, mikor megtellt a Puskás, és 40ezer ember volt kint. Amikor 2005-ben az utolsó, zempléni versenyen 4 versenyző volt esélyes a bajnoki címre, akkor is rekord nézőszám volt. Tavaly a Mecsek Rally-n annyian voltak, hogy a versenyzők panaszkodtak, hogy már túl sok a néző. Pedig ez egy nemzetközi sorozat volt, ami bejárja a világot a Kanári-szigetektől kezdve Brazíliáig. Továbbá...eljött a Túraautó Világbajnokság, a WTCC a Hungaroringre, tavaly mikor ingyenes volt, akkor 50-55 ezer ember volt kint, idén mikor fizetni kellett, még így is kiment 35 ezer ember. Mégpedig azért, mert van egy magyar csapat, akik óriási lelkesedéssel, privátként, kis pénzből, de annál nagyobb szívvel nyomják ezt az egészet, és azt az élményt nem lehet leírni, amit ott éreztünk a lelátón, mikor Michelisz Norbi a 2. futam rajtjánál az 5. helyről az első kanyarban már 1.-ként fordult. 12 körös volt a futam, és én még annyi lerágott körmöt, eltört ujjat még nem láttam egy helyen...Wéber Gabi belekeveredett egy csetepatéba a rajtnál, és visszacsúszott az utolsó helyre, de mikor eljött, kb 10 mp hátránnyal az utolsó előttihez képest, ugyan úgy üvöltött neki mindenki, mint Norbinak az első helyen. Úgyhogy a foci csak az összehasonlíthatatlanul nagyobb pénz miatt kap több nyílvánosságot, mint más sportág. Más sportok sokkal nagyobb tömegeket mozgatnak meg, mint a foci (Magyarországon), de hát az a fránya pénz...És hogy ne maradjak leírt gondolat nélkül, Talmácsi, 2007, mikor világbajnok lett, Brno-ban (Csehország) 10ezer magyar szurkoló volt kint...Brno-ban. Nem Budapesten...

A különbséget én inkább abban látom, hogy amiből pénzt lehet csinálni, azt nyomják, amiből meg nem, azt meg nem. A fociból lehet, a rally-ból meg nem. Gondoljunk csak arra, hogy a Videoton-nál ugye Orbán az érdekelt, a Fradinál Kubatov, az Újpestnek is volt politikus tulaja ha jól tudom, most a Nyíregyháza Spartacus 100%-os tulaja lett Révész Bálint, a Révész Trans góréja, az MLSZ élén ott van most már Csányi...ezek az emberek nem a foci szeretetéért vannak ott elsősorban, hanem mert lóvé van belőle. És ezért is nyomják a médiában is, meg kap nagy nyílvánosságot.
Kép
daffy
Madridista

2012.07.18. 21:13:13

Messiboy19 írta: De lehet reális, hogy ennyiért eredeti mezt kapni ?
a márka lehet igazi,de nem olyan,mint amit a játékosokról leszaggatna az ember. sima nike szurkolói mez lehet természetesen
Messiboy19
Jugador d'estrella

2012.07.18. 21:09:28

daffy írta:
Messiboy19 írta:http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 56138.html
Ezzel az oldallal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, szerintetek mennyire eredeti és mennyire éri meg megvenni, ill. megbízható-e ez az oldal ??
Előre is köszi :D
az eladó még nem kapott értékelés,tehát teljesen újonc. így vagy-vagy az esélyed a minőségre
De lehet reális, hogy ennyiért eredeti mezt kapni ?
daffy
Madridista

2012.07.18. 21:01:56

Messiboy19 írta:http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 56138.html
Ezzel az oldallal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, szerintetek mennyire eredeti és mennyire éri meg megvenni, ill. megbízható-e ez az oldal ??
az eladó még nem kapott értékelés,tehát teljesen újonc. így vagy-vagy az esélyed a minőségre
Messiboy19
Jugador d'estrella

2012.07.18. 21:00:14

http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 56138.html
Varatrix
Director del Fútbol

2012.07.18. 20:51:59

Bob_Marley írta:Ezt nem tudom pontosan én elhiszem neked, az ír példát viszont nem :D
Éltem kint s hidd el ott egy sport van a Rögbi, kis túlzással mást nem is ismernek.Foci még van, megnézik a válogatottat,d e ennyi.
Hűen tükrözi, hogy egy Pubban néztük a Real-Barca-t s többek között azért maradtunk le az első pár percről és Benzema góljáról, ami szerencsére nem osztot nem szorzott :D mert kb a 6ik Pubban adták a meccset, mindenhol valami Ír Rögbi kiesési rangadó volt :D S egy kis helyen szó szerint sarokban 4en megnéztük a meccset, de a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy Barca meccs van, sőt egy kedves úriember fél órát magyarázott, hogy ő az American Talentet szeretné nézni :lol:
Tanusíthatom mint magyar rögbis. Ugyanez a kalap Wales és Új Zéland. Csak ez az egy sport létezik számukra.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.18. 20:44:30

Mezner2 írta:
Azért a világ legtöbb pontján a vízilabda rohadt népszerű(tapasztalatból beszélek mert 13 évig játszottam) Amerikától kezdve Szerbián át Magyarországig,de még olyan országokban is népszerű sport mint pl.Anglia Írország v mást ne mondjak Hollandia,pedig ők aztán nem sikeresek benne :roll: Sokkal többen űzik ezt a sportágat a világban mint azt kivülállóként gondolnád/gondolnátok
Ezt nem tudom pontosan én elhiszem neked, az ír példát viszont nem :D
Éltem kint s hidd el ott egy sport van a Rögbi, kis túlzással mást nem is ismernek.Foci még van, megnézik a válogatottat,d e ennyi.
Hűen tükrözi, hogy egy Pubban néztük a Real-Barca-t s többek között azért maradtunk le az első pár percről és Benzema góljáról, ami szerencsére nem osztot nem szorzott :D mert kb a 6ik Pubban adták a meccset, mindenhol valami Ír Rögbi kiesési rangadó volt :D S egy kis helyen szó szerint sarokban 4en megnéztük a meccset, de a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy Barca meccs van, sőt egy kedves úriember fél órát magyarázott, hogy ő az American Talentet szeretné nézni :lol:
sjd írta: Kicsit sztem elbeszélünk egymás mellett, én magáról a blogról, mint keretről, Te pedig úgy érzem inkább a blogot írókról beszélsz. Utóbbit sztem nem lehet a blogra fogni, az az internet átka, hogy szócsövet ad a legalapvetőbb fogalmazási készségek hiányával rendelkező embereknek is. Viszont szerintem a blog rákényszerít egyfajta igényességet az emberre, legalábbis egy hozzászóláshoz képest, én mindenesetre sokat fejlődtem szövegalkotási téren. (A legnagyobb dicséret, amit kaptam, hogy egyszer modorosnak bélyegezték az írásom)
Azt viszont még mindig nem értem, hogy attól, hogy általánosságban rosszak a blogok (ezt aláírom, hozzáteszem, az íróik miatt), nem értem miért maga a rendszer rossz.
Utolsó mondatodhoz meg csak annyit, hogy nincs az a blogbejegyzés, ami alul tudna múlni 5 facebookon töltött percet ilyen téren.
A rendszer azért rossz véleményem szerint, mert szabadságot ad.
Erre írtam egy újságírótól még mindig jobban eltudom azt fogadni, mert mégiscsak valahol csak tanult stilisztikát, kommunikációt stb.
Teljesen egyértelmű, hogy ez attól még nem menti fel az alól, hogy valaki gyenge munkát ad ki a kezéből, s ugyanilyen nyomvonalon egy blog is lehet igényes.

Alapvetően gondban az újságírás véleményem szerint, s akkor erre rátetéz, hogy a mai világban a legtöbb réteget megfogó Interneten egyre nagyobb divat a blog, s a legtöbb ember Szofoklésznek képzeli magát.Erre írtam mindennek meg van a maga helye ideje, de ezt is írom 25ikre a nagy bajom hogy a legtöbb esetben a szakmai hozzáértést erősen megkérdőjelező munkák vannak, ordenáré stílusban.

Igazából egy türelmes gyereknek tartom magam, de tényleg már 25-re írom ugyanazt :D

Utolsó mondatodat megerősíteni és cáfolni sem tudom, többek között a hallomásból eljutó hasonló hírek, miatt sem vagyok Facebookon.Ha nagyon megerőltetem magam sem tudnék mondani 30 embernél többet akit "ismerek" általánosságban, ebből beszélek mondjuk 10el, így soha nem tudom felfogni, mikor valaki azt írja, de hát ott tudom fent tartani a kapcsolatot az ismerőseimmel :D Irigylem azokat, akinek ennyi ismerősük van :d Én kb 10el tökéletesen megtudom beszélni (főleg miután ismerős valahonnan csak ismerem, pl munkahely ergo nap mint nap látom :D) mi merre hány méter.Na de most meg én tértem el a tárgytól.Ezt egyszer rákérdeztem itt, mert a fiatalság itt használja nagyon nagy százalékban, de nem nagyon lehetett meggyőzni érvekkel, ahogy nálam az sem jó, hogy hírek onnan jönnek.Twitternél alkalmasabb hírforrás nem nagyon van szerintem :D
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.18. 20:26:04

Bob_Marley írta: Ez amit leírsz nálam a struccpolitika tipikus esete.
Igazad van nem jön be a blog.hu, de már totálisan eltértünk a tárgytól.Én leírtam nem szeretem a blogokat, megindokoltam miért s nem is olvasom, de attól még engedtessék már meg hogy "kritizáljak" valamit ha nem tetszik, főleg ha megkérdezik a véleményemet, miért nem tetszik
Szóval ha nem gond én panaszkodok :D
Bocs, visszaolvasva tényleg félreértettem pár dolgot. Mindenesetre a "nem tetszik, nem kell olvasni" dolog arra vonatkozott, hogy szerintem kívülállóként nem feltétlenül korrekt fikázni a rendszert. Elsősorban én is azokkal a problémákkal foglalkozom, amelyek hatással vannak az életemre, a többit igyekszem kikapcsolni.
Bob_Marley írta:Rendben :D Továbbra sem ellenetek szól a dolog, csináljátok, erre van időtök kedvetek, én általános írtam a blogírást abszolút haszontalannak tartom, legfőképpen, mert mint írtam szerintem a legtöbb esetben a nem megfelelő képesítésű emberek iszonyat szubjektív megközelítésből írnak olyan témáról, amiben erősen megkérdőjelezhető a szakmai háttér.És akkor mint írtam is olyanokról nem is beszélek, akik a saját napjukat osztják meg, amit ráadásul pszichés zavarnak is érzek.
Kicsit sztem elbeszélünk egymás mellett, én magáról a blogról, mint keretről, Te pedig úgy érzem inkább a blogot írókról beszélsz. Utóbbit sztem nem lehet a blogra fogni, az az internet átka, hogy szócsövet ad a legalapvetőbb fogalmazási készségek hiányával rendelkező embereknek is. Viszont szerintem a blog rákényszerít egyfajta igényességet az emberre, legalábbis egy hozzászóláshoz képest, én mindenesetre sokat fejlődtem szövegalkotási téren. (A legnagyobb dicséret, amit kaptam, hogy egyszer modorosnak bélyegezték az írásom)
Azt viszont még mindig nem értem, hogy attól, hogy általánosságban rosszak a blogok (ezt aláírom, hozzáteszem, az íróik miatt), nem értem miért maga a rendszer rossz.
Utolsó mondatodhoz meg csak annyit, hogy nincs az a blogbejegyzés, ami alul tudna múlni 5 facebookon töltött percet ilyen téren.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.18. 20:22:39

Bob_Marley írta:
Pl erre ott van példa a Vízilabda is, "szinte csak" a környező országokban divat a játék, nem hiába fel is merült, hogy esetleg leveszik pl az olimpiai játékokról.Természetesen ez nem lenne jó, meg el is vetették, de tökéletesen tükrözi, hogy igen vannak a sportágak között rohadt nagy népszerűségi különbségek.Ha nem lennénk benne sikeresek, valószínű hogy a "kutya se nézné"!Ahogy pl minket nem érdekelne egy Lacrosse meccs :D
Azért a világ legtöbb pontján a vízilabda rohadt népszerű(tapasztalatból beszélek mert 13 évig játszottam) Amerikától kezdve Szerbián át Magyarországig,de még olyan országokban is népszerű sport mint pl.Anglia Írország v mást ne mondjak Hollandia,pedig ők aztán nem sikeresek benne :roll: Sokkal többen űzik ezt a sportágat a világban mint azt kivülállóként gondolnád/gondolnátok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.18. 20:12:14

A népsport rossz kifejezés.Akármi van a foci a legnépszerűbb lesz, s ha nem specifikus adást adnak, nyilvánvaló, hogy olyanról esik szó, ami több embert érint, foglalkoztat.Szép és tényleg megsüvegelendő a rallys teljesítmények, meg nyilván aki célcsoport él hal a dologért, de mondjuk spec nálunk is ha valami megmozdul foci terén, rögtön 20-30 ezer ember kimegy.

Vannak sportok, amik nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezt meglehetne fordítani, s lehet meg is fordulna, de jelenleg azért egyértelmű, előbb lesz hír, hogy az NBII-ben Kispuruszta 2:2t játszott Bivalycsasznád ellen, mint mi történt a Mecsek Rallyn.

Pl erre ott van példa a Vízilabda is, "szinte csak" a környező országokban divat a játék, nem hiába fel is merült, hogy esetleg leveszik pl az olimpiai játékokról.Természetesen ez nem lenne jó, meg el is vetették, de tökéletesen tükrözi, hogy igen vannak a sportágak között rohadt nagy népszerűségi különbségek.Ha nem lennénk benne sikeresek, valószínű hogy a "kutya se nézné"!Ahogy pl minket nem érdekelne egy Lacrosse meccs :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.18. 20:02:47

Egy korábbi hsz-re reagálnék, miszerint a rally nem népsport. Szóval a foci az, ahol egy bajnoki fordulón az összes meccsen együtt kint vannak 50ezren ( sokat mondtam... ), egy rally-verseny, ahol 2-3 éve még egy nyitófutamon 200.000 ember volt, az nem az? Az a népsport, amit a média nyom? Mivel minden huszadrangú fogalmatlan focimeccset leadnak a tv-ben és minden semmitérő focihírt a híradóban, fókuszban, minden sporthonlapon megjelentetnek, ezért arról van fogalma az embernek, miközben ha a rallyról mutatnának fele ilyen színvonalú műsorokat, vagy csak tizedannyi műsor foglalkozna vele, lehet, hogy megfordulna az egész...Kaposvári Rákóczi meccseire szoktam járni, az a pár szék se szokott megtelni, de a tavalyi Mecsek Rallyn tömött sorokban álltak az emberek az út szélén ( ami amúgy nemzetközi futam volt, de pénzhiány miatt idén elmaradt...hadd ne mondjam, hogy némi médiatámogatással szerzett szponzori pénz mit jelentett volna... ), hatalmas élmény volt. És ebből is mit tudott leadni a tv? Turán Friciék balesetét...Ja és pl ő a világbajnokság mezőnyében is volt néha az első 3-ban kategórián belül, vagy mikor elesett a Mecseken, akkor éppen abszolút első időt futott volna, vagy Bútor Robi nemzetközi versenyt nyert kategóriában, Asi világbajnoki 2. hely kategóriában, Ifj. Tóth János abszolút 6. hely nemzetközi futamon...ez nem érdekel senkit, de a szrt sem érő nagyképű, pénzsóvár, szánalmas "focistáinkat" mutogatni kell minden percben...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.18. 19:43:49

sjd írta:
Pedig a blogokra ez hatványozottan igaz, ha nem akarod, életedben nem fogsz egy blogot sem elolvasni. Nincs olyan (hogy TV-s párhuzammal éljek), hogy bekapcsolod az internetet és jön be a blog.hu. Az meg szerintem álszent dolog, hogy az ember elolvas 4-5 blogot és aztán panaszkodik, hogy milyen rossz mindegyik. Erre tökéletesen jó érv, hogy nem kell elolvasni, ami nem tetszik. Én sem nézek TV-t HBOn és sporton kívül, nem olvasok semmilyen bulvárt és kész, nem is panaszkodom miattuk.
Ez amit leírsz nálam a struccpolitika tipikus esete.
Igazad van nem jön be a blog.hu, de már totálisan eltértünk a tárgytól.Én leírtam nem szeretem a blogokat, megindokoltam miért s nem is olvasom, de attól még engedtessék már meg hogy "kritizáljak" valamit ha nem tetszik, főleg ha megkérdezik a véleményemet, miért nem tetszik
Szóval ha nem gond én panaszkodok :D
sjd írta: Hívhatod feltűnési viszketegségnek, de én tartom annyira az írásaimat, hogy nem Kash értékelései és a "ki a kedvenc rendeződ?" szavazás között látnám viszont, hanem abban a formában, ahogy most vannak. Ha nem érdekelne, hogy eljut-e az emberekhez és hogyan jut el, akkor egy txt-ben tárolnám őket a gépemen.
Rendben :D Továbbra sem ellenetek szól a dolog, csináljátok, erre van időtök kedvetek, én általános írtam a blogírást abszolút haszontalannak tartom, legfőképpen, mert mint írtam szerintem a legtöbb esetben a nem megfelelő képesítésű emberek iszonyat szubjektív megközelítésből írnak olyan témáról, amiben erősen megkérdőjelezhető a szakmai háttér.És akkor mint írtam is olyanokról nem is beszélek, akik a saját napjukat osztják meg, amit ráadásul pszichés zavarnak is érzek.

Visszatért a tékozló fiú Game :D Milyen volt a Sound???Üdítő, sétálás lányokkal a Balaton parton (finomított megfogalmazása egy fesztiválnak :lol:)
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése