Igen, ott leszek.lui1698 írta:Tájékozottabb alkoholista társaimat kérdezném, hogy aug. 7-13 között Siófokon lesz-é valami "extra" ?

Igen, ott leszek.lui1698 írta:Tájékozottabb alkoholista társaimat kérdezném, hogy aug. 7-13 között Siófokon lesz-é valami "extra" ?
Hmm, nem lehetett rossz...Game90 írta:...
Na és veszek Csabinak Gay mezt akkor.Bob_Marley írta:Huh ezt olvasni is húzós voltGame90 írta:.....
Punnanyra azért illett volna kimenned, akiket írtál volt 1-2 előadó, akiről fogalmam sincs kicsoda, de az feltűnt, hogy van ugye az a Berlin Callingos csávó Paul Kal....annak van testvére Fritz Kal...??? Na ez pl új
Bár én aztán rohadtul nem ismerem az elektronikus zenét.
És valami maszatolás nem volt???Csajok vagy valami?Mert lemegy 4 csávó meg kaksizós sztori + májkrémAzért többet kinéztem volna belőled
Biztos csak tekintettel van az ijfakra, csak írná be, hogy csinált egy baseball csapatotBob_Marley írta:És valami maszatolás nem volt???Csajok vagy valami?Mert lemegy 4 csávó meg kaksizós sztori + májkrémAzért többet kinéztem volna belőled
Huh ezt olvasni is húzós voltGame90 írta:.....
Húzós. Hétfő délben értem haza, de még kedd este is úgy éreztem magam, mint akit kimostak, megszárítottak, majd leesett a földre és egy kutya lehugyozott.Bob_Marley írta: Visszatért a tékozló fiú GameMilyen volt a Sound???Üdítő, sétálás lányokkal a Balaton parton (finomított megfogalmazása egy fesztiválnak
)
Meg azért mert a rallycross már egy halott ügy Mo.-n, nem éri meg neki mosni benne a pénzét. Továbbá valószinűleg a focicsapatoknál úgy van, hogy megbeszélik a játékosokkal, higy figyelj csak öcsém, papíron kapsz 500e fizetést, ebből megkapsz 300at, a 200 meg megy a zsebbe...és ezzel az 500al csak mondtam egy számot...ezért is éri meg ma Mo.-n focicsapat tulajdonosnak lenni...Tocy írta:Amúgy Misi, Révész is pumpálhatna a rallyba is, mivel ott meg résztvevő ( volt ), de ő is inkább a fociba teszi a pénzét, mert a média azt nyomja, abból térül meg. Tudom, a második felét te is leírtadCsak itt is egy tipikus dolog, sem Bob, sem kanty nem tudja, hogy milyen egy rally-futam, nem tudják milyen az egész, mert nem vitte bele őket senki úgy mint minket ( bár ugye te is elég későn kezdted
), és a médiából, sportoldalakról meg semmi nem jön le, és az a kevés is hibásan, pontatlanul. Pedig akkora tömegeket mozgat meg, hogy hihetetlen...
de,valószínű teljesen korrekten van megcsinálva,nekem a vaterás real mezem is varrott,csak nem authentic. szóval semmi gond nem volt vele,de mégsem az,ami a játékosokon van,ezt nem hiszem,hogy valamin észrevennédMessiboy19 írta: Tehát akkor a címer csak rávasalt, nem varrt ?
Tehát akkor a címer csak rávasalt, nem varrt ?daffy írta:a márka lehet igazi,de nem olyan,mint amit a játékosokról leszaggatna az ember. sima nike szurkolói mez lehet természetesenMessiboy19 írta: De lehet reális, hogy ennyiért eredeti mezt kapni ?
Nemtudom Bob, hogy figyeltél-e, de Tocy azt írta, hogy 2-3 éve a nyitó futamon 200, azaz KÉTSZÁZ ezer ember volt kint a pályák szélén. Ez köszönő viszonyban sincs, azzal, mikor megtellt a Puskás, és 40ezer ember volt kint. Amikor 2005-ben az utolsó, zempléni versenyen 4 versenyző volt esélyes a bajnoki címre, akkor is rekord nézőszám volt. Tavaly a Mecsek Rally-n annyian voltak, hogy a versenyzők panaszkodtak, hogy már túl sok a néző. Pedig ez egy nemzetközi sorozat volt, ami bejárja a világot a Kanári-szigetektől kezdve Brazíliáig. Továbbá...eljött a Túraautó Világbajnokság, a WTCC a Hungaroringre, tavaly mikor ingyenes volt, akkor 50-55 ezer ember volt kint, idén mikor fizetni kellett, még így is kiment 35 ezer ember. Mégpedig azért, mert van egy magyar csapat, akik óriási lelkesedéssel, privátként, kis pénzből, de annál nagyobb szívvel nyomják ezt az egészet, és azt az élményt nem lehet leírni, amit ott éreztünk a lelátón, mikor Michelisz Norbi a 2. futam rajtjánál az 5. helyről az első kanyarban már 1.-ként fordult. 12 körös volt a futam, és én még annyi lerágott körmöt, eltört ujjat még nem láttam egy helyen...Wéber Gabi belekeveredett egy csetepatéba a rajtnál, és visszacsúszott az utolsó helyre, de mikor eljött, kb 10 mp hátránnyal az utolsó előttihez képest, ugyan úgy üvöltött neki mindenki, mint Norbinak az első helyen. Úgyhogy a foci csak az összehasonlíthatatlanul nagyobb pénz miatt kap több nyílvánosságot, mint más sportág. Más sportok sokkal nagyobb tömegeket mozgatnak meg, mint a foci (Magyarországon), de hát az a fránya pénz...És hogy ne maradjak leírt gondolat nélkül, Talmácsi, 2007, mikor világbajnok lett, Brno-ban (Csehország) 10ezer magyar szurkoló volt kint...Brno-ban. Nem Budapesten...Bob_Marley írta:A népsport rossz kifejezés.Akármi van a foci a legnépszerűbb lesz, s ha nem specifikus adást adnak, nyilvánvaló, hogy olyanról esik szó, ami több embert érint, foglalkoztat.Szép és tényleg megsüvegelendő a rallys teljesítmények, meg nyilván aki célcsoport él hal a dologért, de mondjuk spec nálunk is ha valami megmozdul foci terén, rögtön 20-30 ezer ember kimegy.
a márka lehet igazi,de nem olyan,mint amit a játékosokról leszaggatna az ember. sima nike szurkolói mez lehet természetesenMessiboy19 írta: De lehet reális, hogy ennyiért eredeti mezt kapni ?
De lehet reális, hogy ennyiért eredeti mezt kapni ?daffy írta:az eladó még nem kapott értékelés,tehát teljesen újonc. így vagy-vagy az esélyed a minőségreMessiboy19 írta:http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 56138.html
Ezzel az oldallal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, szerintetek mennyire eredeti és mennyire éri meg megvenni, ill. megbízható-e ez az oldal ??
Előre is köszi
az eladó még nem kapott értékelés,tehát teljesen újonc. így vagy-vagy az esélyed a minőségreMessiboy19 írta:http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 56138.html
Ezzel az oldallal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, szerintetek mennyire eredeti és mennyire éri meg megvenni, ill. megbízható-e ez az oldal ??
Előre is köszi
Tanusíthatom mint magyar rögbis. Ugyanez a kalap Wales és Új Zéland. Csak ez az egy sport létezik számukra.Bob_Marley írta:Ezt nem tudom pontosan én elhiszem neked, az ír példát viszont nem
Éltem kint s hidd el ott egy sport van a Rögbi, kis túlzással mást nem is ismernek.Foci még van, megnézik a válogatottat,d e ennyi.
Hűen tükrözi, hogy egy Pubban néztük a Real-Barca-t s többek között azért maradtunk le az első pár percről és Benzema góljáról, ami szerencsére nem osztot nem szorzottmert kb a 6ik Pubban adták a meccset, mindenhol valami Ír Rögbi kiesési rangadó volt
S egy kis helyen szó szerint sarokban 4en megnéztük a meccset, de a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy Barca meccs van, sőt egy kedves úriember fél órát magyarázott, hogy ő az American Talentet szeretné nézni
Ezt nem tudom pontosan én elhiszem neked, az ír példát viszont nemMezner2 írta:
Azért a világ legtöbb pontján a vízilabda rohadt népszerű(tapasztalatból beszélek mert 13 évig játszottam) Amerikától kezdve Szerbián át Magyarországig,de még olyan országokban is népszerű sport mint pl.Anglia Írország v mást ne mondjak Hollandia,pedig ők aztán nem sikeresek benneSokkal többen űzik ezt a sportágat a világban mint azt kivülállóként gondolnád/gondolnátok
A rendszer azért rossz véleményem szerint, mert szabadságot ad.sjd írta: Kicsit sztem elbeszélünk egymás mellett, én magáról a blogról, mint keretről, Te pedig úgy érzem inkább a blogot írókról beszélsz. Utóbbit sztem nem lehet a blogra fogni, az az internet átka, hogy szócsövet ad a legalapvetőbb fogalmazási készségek hiányával rendelkező embereknek is. Viszont szerintem a blog rákényszerít egyfajta igényességet az emberre, legalábbis egy hozzászóláshoz képest, én mindenesetre sokat fejlődtem szövegalkotási téren. (A legnagyobb dicséret, amit kaptam, hogy egyszer modorosnak bélyegezték az írásom)
Azt viszont még mindig nem értem, hogy attól, hogy általánosságban rosszak a blogok (ezt aláírom, hozzáteszem, az íróik miatt), nem értem miért maga a rendszer rossz.
Utolsó mondatodhoz meg csak annyit, hogy nincs az a blogbejegyzés, ami alul tudna múlni 5 facebookon töltött percet ilyen téren.
Bocs, visszaolvasva tényleg félreértettem pár dolgot. Mindenesetre a "nem tetszik, nem kell olvasni" dolog arra vonatkozott, hogy szerintem kívülállóként nem feltétlenül korrekt fikázni a rendszert. Elsősorban én is azokkal a problémákkal foglalkozom, amelyek hatással vannak az életemre, a többit igyekszem kikapcsolni.Bob_Marley írta: Ez amit leírsz nálam a struccpolitika tipikus esete.
Igazad van nem jön be a blog.hu, de már totálisan eltértünk a tárgytól.Én leírtam nem szeretem a blogokat, megindokoltam miért s nem is olvasom, de attól még engedtessék már meg hogy "kritizáljak" valamit ha nem tetszik, főleg ha megkérdezik a véleményemet, miért nem tetszik
Szóval ha nem gond én panaszkodok
Kicsit sztem elbeszélünk egymás mellett, én magáról a blogról, mint keretről, Te pedig úgy érzem inkább a blogot írókról beszélsz. Utóbbit sztem nem lehet a blogra fogni, az az internet átka, hogy szócsövet ad a legalapvetőbb fogalmazási készségek hiányával rendelkező embereknek is. Viszont szerintem a blog rákényszerít egyfajta igényességet az emberre, legalábbis egy hozzászóláshoz képest, én mindenesetre sokat fejlődtem szövegalkotási téren. (A legnagyobb dicséret, amit kaptam, hogy egyszer modorosnak bélyegezték az írásom)Bob_Marley írta:RendbenTovábbra sem ellenetek szól a dolog, csináljátok, erre van időtök kedvetek, én általános írtam a blogírást abszolút haszontalannak tartom, legfőképpen, mert mint írtam szerintem a legtöbb esetben a nem megfelelő képesítésű emberek iszonyat szubjektív megközelítésből írnak olyan témáról, amiben erősen megkérdőjelezhető a szakmai háttér.És akkor mint írtam is olyanokról nem is beszélek, akik a saját napjukat osztják meg, amit ráadásul pszichés zavarnak is érzek.
Azért a világ legtöbb pontján a vízilabda rohadt népszerű(tapasztalatból beszélek mert 13 évig játszottam) Amerikától kezdve Szerbián át Magyarországig,de még olyan országokban is népszerű sport mint pl.Anglia Írország v mást ne mondjak Hollandia,pedig ők aztán nem sikeresek benneBob_Marley írta:
Pl erre ott van példa a Vízilabda is, "szinte csak" a környező országokban divat a játék, nem hiába fel is merült, hogy esetleg leveszik pl az olimpiai játékokról.Természetesen ez nem lenne jó, meg el is vetették, de tökéletesen tükrözi, hogy igen vannak a sportágak között rohadt nagy népszerűségi különbségek.Ha nem lennénk benne sikeresek, valószínű hogy a "kutya se nézné"!Ahogy pl minket nem érdekelne egy Lacrosse meccs
Ez amit leírsz nálam a struccpolitika tipikus esete.sjd írta:
Pedig a blogokra ez hatványozottan igaz, ha nem akarod, életedben nem fogsz egy blogot sem elolvasni. Nincs olyan (hogy TV-s párhuzammal éljek), hogy bekapcsolod az internetet és jön be a blog.hu. Az meg szerintem álszent dolog, hogy az ember elolvas 4-5 blogot és aztán panaszkodik, hogy milyen rossz mindegyik. Erre tökéletesen jó érv, hogy nem kell elolvasni, ami nem tetszik. Én sem nézek TV-t HBOn és sporton kívül, nem olvasok semmilyen bulvárt és kész, nem is panaszkodom miattuk.
Rendbensjd írta: Hívhatod feltűnési viszketegségnek, de én tartom annyira az írásaimat, hogy nem Kash értékelései és a "ki a kedvenc rendeződ?" szavazás között látnám viszont, hanem abban a formában, ahogy most vannak. Ha nem érdekelne, hogy eljut-e az emberekhez és hogyan jut el, akkor egy txt-ben tárolnám őket a gépemen.