Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem.bence-barca írta:Út a vadonbakanty írta:Kudt!
Bő három hétre kivonulok a vadonba, ezért a filmeket nem tudom megnézni. Viszont, ha leszek, akkor bepótolom őket.
Burkolt célzás az ajánlásodhoz
Út a vadonbakanty írta:Kudt!
Bő három hétre kivonulok a vadonba, ezért a filmeket nem tudom megnézni. Viszont, ha leszek, akkor bepótolom őket.
Én az uccsó' 2 filmmel el vagy maradva, de a Párizsit ma lepontozom.messideco írta: soadroli: -
Pontosan!visca el barca írta:a sírhantos gyerek?bence-barca írta: VEB! Neked lesz egy kis meglepetés a filmben, az anyuka barátja személyében! Billy Chenowith![]()
a sírhantos gyerek?bence-barca írta: VEB! Neked lesz egy kis meglepetés a filmben, az anyuka barátja személyében! Billy Chenowith
sryBob_Marley írta:Ha már filmklub, akkor megkérném Remyt (már megint találkozunk, hi) hogy tegyen már eleget legközelebb annak a felkérésnek, hogy ha fél pontos az eredménye PONTTAL válassza el a tizedesjegyet!!!Minden héten javítjuk a dolgait
Vagy akkor rávonatkozóan ő csak egész számokat adhat meg ha nem megy vessző helyett pontot rakni
hol mester?messideco írta:És a filmem az első helyen![]()
Na ki a legnagyobb királyForcabarca8 írta:Éjfélkor Párizsban
Ebben a körben eddig egyértelmű kedvenc! Köszi,Messideco![]()
Király, megvan, úgyhogy nem kell letölteni. Amúgy jónak tűnik...nyilván ezért szedtem le annóErxy írta:Nahát akkor kérem:
A Tizenhárom c. filmet ajánlom a nagyérdeműnek.
Roger.sjd írta:Most szólok, hogy jövő héten egyáltalán nem leszek, hnap pedig már nem lesz időm filmet nézni, úgyhogy én a következő darabbal mindenképpen csúszom egy hetet.