Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.08.15. 19:25:40

fcbarca0827 írta:Nem történhetne meg, mert a másikon magyar bajnoki lesz, aztán Harmadik félidő, amit akármennyire is nehéz elhinni és elviselni, jóval többen néznek egy átlagos Barca, vagy Real bajnokinál.
Mivel nagy zseni vagyok, ennyi idő alatt rájöttem, hogy nem is a most hétvégéről van szó. :mrgreen: Jövőhéten akár adhatnák is a kettesen az egyiket, mert a Harmadik félidőnek csak negyed órával később van vége, minthogy a meccs kezdődne. :P
daffy írta:
fcbarca0827 írta:. Jó hogy a bajnok meccsét közvetítik élőben, ráadásul városi rangadó... :D
ha eltekintünk attól,hogy nem az,akkor az :D
Ezt a mondatot meg rohaggyakmeg, ha tudom értelmezni. Kérlek segíts, teljesen elvesztem és most nagyon butának érzem magam. :lol:

A francért kellet hozzászólnom. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
daffy
Madridista

2012.08.15. 19:05:34

fcbarca0827 írta:. Jó hogy a bajnok meccsét közvetítik élőben, ráadásul városi rangadó... :D
ha eltekintünk attól,hogy nem az,akkor az :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.08.15. 19:02:57

S.Agüero írta: Megtörténhetne, mert két csatornájuk van.
Nem történhetne meg, mert a másikon magyar bajnoki lesz, aztán Harmadik félidő, amit akármennyire is nehéz elhinni és elviselni, jóval többen néznek egy átlagos Barca, vagy Real bajnokinál.

Daffyval egyetértek, nem is kérdés, hogy melyiket kell adniuk élőben... a szavazás kiírását sem értem, épp ezért. Jó hogy a bajnok meccsét közvetítik élőben, ráadásul városi rangadó... :D Szavazni meg amúgy sincs már értelme, 800 voksot lehetetlen behozni. :P

Amúgy meg semmiből nem tart, 2 órával később felvételről megnézni. :P (Legalábbis nekem. :mrgreen: )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
daffy
Madridista

2012.08.15. 18:53:57

azon kívül,hogy az előző bajnok játszik,még az egyik legnagyobb rangadó is spanyolországban. ha nem barcás szemmel nézzük,akkor nem is lehetne kérdés,hogy melyiket kell(!) élőben adni.

a goal.com szerint (is) holnap aláírja a szerződését modric,mert teljes az egyezség a klubok között,valamint modric és a real között is.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.15. 01:18:39

Deus írta:
ab1daL írta:Ugye mennyi sok divat barcás van, torony magasan vezet a Barca. Még a Sport TV is Barca imádó, nem is értem miért tesznek ki ilyen szavazást..
az lenne a durva ha ennek ellenére mégis közvetíteni fogják élőben a barca meccset....
Megtörténhetne, mert két csatornájuk van.
Deus
Boixos Nois

2012.08.15. 01:00:50

ab1daL írta:Ugye mennyi sok divat barcás van, torony magasan vezet a Barca. Még a Sport TV is Barca imádó, nem is értem miért tesznek ki ilyen szavazást..
az lenne a durva ha ennek ellenére mégis közvetíteni fogják élőben a barca meccset....
KépKép
Txeroki
Barça C

2012.08.15. 00:22:59

Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.14. 21:16:44

Ugye mennyi sok divat barcás van, torony magasan vezet a Barca. Még a Sport TV is Barca imádó, nem is értem miért tesznek ki ilyen szavazást..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.08.14. 21:13:19

REMY írta:
MessiBarca10 írta:A sport TV szavazást indított a fb-on,hogy 26.-án melyik meccset adja élőben(Barca v Real)

Nagyon rosszul álla szénánk.
https://www.facebook.com/sport1tv

HAJRÁ
thx : ) szavaztam ...... a Realra :P
Vicces fiú.
Kép
REMY
Madridista

2012.08.14. 20:30:33

MessiBarca10 írta:A sport TV szavazást indított a fb-on,hogy 26.-án melyik meccset adja élőben(Barca v Real)

HAJRÁ
thx : ) szavaztam ...... a Realra :P
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.08.14. 20:26:41

A sport TV szavazást indított a fb-on,hogy 26.-án melyik meccset adja élőben(Barca v Real)

HAJRÁ
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.14. 15:26:49

REMY írta: Jogos kérdés :wink: Őszintén bírom, mert tényleg nagy jövő állhat előtte. Nagyképűség nem vészes, DE azért ezzel várnék míg megmutatja, hogy Európában mit tud. Mert bohóc brazil honban nem nehéz villogni. Pl. Anno CR azért Európában mutatta meg, hogy mit tud. De ha Neymar itt is megmutatja, hogy mire képes és mellette nagyképű lesz akkor az nem érdekel.
És az sem, hogy hol fog játszani. Nem fog befolyásolni vele kapcsolatban. Persze ha patkány lesz akkor más...

remélem megkaptad a választ :D
THX!
A válaszod kielégítő volt :D
REMY
Madridista

2012.08.14. 15:20:38

bence-barca írta:
REMY írta: Amúgy érdekes nálam ez a szimpátia ezen a téren. Szeretem a nagyképű embereket. Pl CR, Mourinho, Bolt

Viszont van akiket meg nem. Balotelli, Hamilton

nem tudom mi alapján választom őket. NEM nem a Real miatt. CR-t és Mourinhot is a Real előtt már megkedveltem. Úgyhogy nem a Real miatt szimpatizálok velük.
Remy, amúgy Neymarral hogy állsz?
Már négyszer aláírt a Barcahoz, háromszor a Realhoz, szóval még nem lehet tudni hova megy, mindenesetre egy elég nagyképű gyerek.
Azért kérdezem (bár gondolom erre rájöttél), h most mi a véleményed, mert ha esetleg pozitív kíváncsi vagyok mennyire változik meg, ha esetleg blaugrana lesz ill. ha negatív, mit gondolsz majd, ha fehérbe öltözik.
Jogos kérdés :wink: Őszintén bírom, mert tényleg nagy jövő állhat előtte. Nagyképűség nem vészes, DE azért ezzel várnék míg megmutatja, hogy Európában mit tud. Mert bohóc brazil honban nem nehéz villogni. Pl. Anno CR azért Európában mutatta meg, hogy mit tud. De ha Neymar itt is megmutatja, hogy mire képes és mellette nagyképű lesz akkor az nem érdekel.
És az sem, hogy hol fog játszani. Nem fog befolyásolni vele kapcsolatban. Persze ha patkány lesz akkor más...

remélem megkaptad a választ :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.14. 15:17:40

REMY írta: Amúgy érdekes nálam ez a szimpátia ezen a téren. Szeretem a nagyképű embereket. Pl CR, Mourinho, Bolt

Viszont van akiket meg nem. Balotelli, Hamilton

nem tudom mi alapján választom őket. NEM nem a Real miatt. CR-t és Mourinhot is a Real előtt már megkedveltem. Úgyhogy nem a Real miatt szimpatizálok velük.
Remy, amúgy Neymarral hogy állsz?
Már négyszer aláírt a Barcahoz, háromszor a Realhoz, szóval még nem lehet tudni hova megy, mindenesetre egy elég nagyképű gyerek.
Azért kérdezem (bár gondolom erre rájöttél), h most mi a véleményed, mert ha esetleg pozitív kíváncsi vagyok mennyire változik meg, ha esetleg blaugrana lesz ill. ha negatív, mit gondolsz majd, ha fehérbe öltözik.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.14. 11:27:35

Ezzel csak magára akarja vonni a figyelmet, bár ez nyilvánvaló. :) De ebben az is közrejátszik legtöbbször, hogy ne a csapatával foglalkozzanak, talán ezzel is enyhítve a nyomást.

Persze ettől függetlenül még rendkívül visszataszító amit csinál. Az elején még fel is húztam magam a ténykedésén, de most már csak egy jót mosolygok rajta, a pályán majd eldől minden remélhetőleg a mi javunkra. Ő meg addig is nyugodtan fényezze magát stb...
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.14. 11:24:37

Nem kell felhúzni magatokat ilyen baromságokon. Igazából én az ilyet már lassan hétköznapinak veszem tőle. Kétségtelenül jó edző, ezzel nincs is gond. A sajátmaga magasztalásával és a játékosaival annál inkább. Viszont Pep egy olyan csapatot alkotott, amit együtt fognak megemlíteni a Sacchi féle Milannal, a Puskás féle Real Madriddal és a Cruyff féle Barcelonával. Vagy az is lehet, hogy magasabb szinten. Mourinhoról annyi fog megmaradni, hogy szimplán jó edző volt, de sehol sem találta föl a spanyol viaszt. Voltak/lesznek jó csapatai, de "igazán" kiemelkedők, mint a már említettek nem valószínű. És ezzel le is zártam a vitát.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.14. 11:21:19

visca el barca írta:
Mihu írta:Guardiola meg 4 éven belül kétszer is történelmet írt...egyszer megnyert minden sorozatot ahol elindult a csapata, utána meg 5 kupát nyert...erre az utóbbi 30-40 évben tudtommal a Liverpool-on kívül egyetlen egy csapat sem volt képes...mármint az 5 kupára...a 100%-ra meg egy csapat sem...miről beszélünk még?
ne aggódj, majd mindjárt megmondják, hogy ilyen kerettel tornyi barna is nyert volna 100 kupát... stb stb
Meg hát...csak elfelejtik,hogy Mou a Porton kívül eddig bárhová ment,feneketlen pénztárcával találta magát szemben,lásd Abra,vagy Moratti esetleg Perez.. bárkit kért megkapta,mégis annyit (vagy kevesebbet) ért el eddig közel 10 éves edzői pályafutása alatt,mint az általuk lenézett Pep 4 év alatt,akkor miről beszélgetünk????
Ez a gárda nem mint a sültgalamb hullott Pep ölébe,olyan mély volt a [auto_cenzúra] amikor Guardiola átvette a csapatot,hogy örültünk ha a fejünk kinnt volt belőle,hogy levegőt kapjunk,motivációs problémáktól kezdve,egészen a fekete bárányokig...minden volt itt mint a karácsonyfán
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.14. 11:13:30

Mihu írta:Guardiola meg 4 éven belül kétszer is történelmet írt...egyszer megnyert minden sorozatot ahol elindult a csapata, utána meg 5 kupát nyert...erre az utóbbi 30-40 évben tudtommal a Liverpool-on kívül egyetlen egy csapat sem volt képes...mármint az 5 kupára...a 100%-ra meg egy csapat sem...miről beszélünk még?
ne aggódj, majd mindjárt megmondják, hogy ilyen kerettel tornyi barna is nyert volna 100 kupát... stb stb
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.14. 11:00:00

Guardiola meg 4 éven belül kétszer is történelmet írt...egyszer megnyert minden sorozatot ahol elindult a csapata, utána meg 5 kupát nyert...erre az utóbbi 30-40 évben tudtommal a Liverpool-on kívül egyetlen egy csapat sem volt képes...mármint az 5 kupára...a 100%-ra meg egy csapat sem...miről beszélünk még?

Szerk:

Jah és majd ha veretlenül megnyeri a világ aktuálisan legerősebb bajnokságát, mint Wenger, akkor gondolat szinten felmerülhet...addig még azon sem...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.14. 10:39:49

REMY írta:
csababarca írta: Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen.
ez azért vicces :lol:
Miért??? Miben különleges??? Sosem volt egyértelműen legjobb egy évben sem,mint pl volt Fergusson vagy Wenger,mind2 5X nagyobb edző mint a SP5CIAL FIVE...Emellett vérlázító nyilatkozatai,kijelentései vannak.
Veszíteni nem tud..Ha veszít akkor az egész világ a hibás,nem hallottam még tőle olyat,hogy az ő csapata,vagy akár ő maga a sáros.. Mindig a bírók,a média,UNICEF,FIFA NASA, amerikai békehadtest.... mind1 mi de nem ő.
Úgy dumál a bírókról mindig, pedig ha visszanézné a Porto BL "menetelését" lehet irulna és pirulna,mert annyi segítséget kaptak.
Bár honnan lelépett eddig utána tocsogott a szartól az aktuális klub.
Különlegesen nagyképű és pökhendi,edzőként nagyon jó ezt aláírom,DE VOLTAK,VANNAK,ÉS LESZNEK NÁLA NAGYOBB EDZŐK,ezért tartom nevetségesnek,hogy mindig csak egy ember ömleng róla,és az ő maga :lol: :lol:

ÉS MÉG VALAMI,HA TUDSZ AKKOR KÉRLEK VÁLASZOLJ,VOLT CSAPAT AMIT A CSÚCSON TUDOTT TARTANI?????? VOLT ILYEN?????? KOMOLY RIVÁLISOK MELLETT ??? (nem az alibi Interre gondolok,mert akkor és ott olyan fölénye volt a szétesett bundabotrányban megtépázott olasz csapatokkal szemben,hogy akár én is ülhettem volna a padjukon)
Kintaro
Barça B

2012.08.14. 09:56:28

Mint tudjuk Jet Li az egyetlen, jo5é ezt buktad!

Mellesleg vannak nála sokkal nagyobb edzők, kevés egy ilyen jelzőhöz ez a bohóc.
progman07
Barça B

2012.08.14. 00:36:36

Bestbarca írta:Hogy ki a jobb,ezen lehetne vitatkozni ezer évig...Az egész világ ezen vitatkozik...De igazából kb lényegetelen...Két kiváló játékos,a korszakuk legjobbjai...Néha egyiknek jön ki jobban a lépés, néha másiknak...Azért ők is csak emberek...És ne feledjük,hogy nem csak rajtuk,a körülöttük lévő csapaton is múlik...Mert pl ha nem kapnak labdát,akkor mind1...

Ha azt nézzük,hogy ki a hasznosabb a csapatában,kit nem lehetne pórolni,akkor nincs is miről beszélni...Messi...Ronaldo pótolható lenne,igaz nehezen de meg lehetne oldani...

(...)

Igazából Messi sokkal komplettebb,hasznosabb jatékos mint Ronaldo..
Én pártatlan vagyok, mint Arsenal drukker, és szeretném hozzátenni, hogy a Spanyol válogatott, aminek húzóemberei Barcások inkább, mint Madridosok, 2x nyert EB-t, és 1x VB-t, Messi nélkül.

Se Messi, se Ronaldo nem annyira kiemelkedő a válogatottjában, mint klubcsapatában. Messi azért kap több voksot, mert inkább zsenialkat, mint Ronaldo, az embereket jobban lenyűgözi, ahogy "a kis Messi" viszi végig 6 védő között a labdát, mint amikor Ronaldo viszi 6 védő mellett el, és talán igazuk is van, de ettől függetlenül nehéz kimondani, hogy melyikük a hasznosabb.
Go Gunners! :)
REMY
Madridista

2012.08.13. 22:48:52

Castiel írta:
REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
fordítsuk meg. a Madridi közönség hogyan tűrné, ha Mou a Barca trénereként ilyeneket nyilatkozna amilyeneket, stb... jól biztos nem, mikor a Marca a lényegesen szolídabb Barcelonát (ilyen téren) kicsi dolgokért cimlapozta, vádolta, s összeesküvéselméleteket gyártott...
Mivel mint mondtam Mout már a Real előtt is bírtam, így nem érdekelne. Tudjuk milyen személy. Ezért is bírom, de ha úgy nyilatkozna ilyet, hogy egész életében kussolt aztán kitol egy ilyet, na akkor már másként állnék hozzá. Itt a Realnál is.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.13. 22:42:34

REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
fordítsuk meg. a Madridi közönség hogyan tűrné, ha Mou a Barca trénereként ilyeneket nyilatkozna amilyeneket, stb... jól biztos nem, mikor a Marca a lényegesen szolídabb Barcelonát (ilyen téren) kicsi dolgokért cimlapozta, vádolta, s összeesküvéselméleteket gyártott...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
REMY
Madridista

2012.08.13. 22:42:03

bence-barca írta: Akkor még nem is Real szurkoló voltál :mrgreen:
... :D világ életemben Real szurkoló voltam.
Válasz küldése