REMY írta:csababarca írta:
Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen.
ez azért vicces

Miért??? Miben különleges??? Sosem volt egyértelműen legjobb egy évben sem,mint pl volt Fergusson vagy Wenger,mind2 5X nagyobb edző mint a SP5CIAL FIVE...Emellett vérlázító nyilatkozatai,kijelentései vannak.
Veszíteni nem tud..Ha veszít akkor az egész világ a hibás,nem hallottam még tőle olyat,hogy az ő csapata,vagy akár ő maga a sáros.. Mindig a bírók,a média,UNICEF,FIFA NASA, amerikai békehadtest.... mind1 mi de nem ő.
Úgy dumál a bírókról mindig, pedig ha visszanézné a Porto BL "menetelését" lehet irulna és pirulna,mert annyi segítséget kaptak.
Bár honnan lelépett eddig utána tocsogott a szartól az aktuális klub.
Különlegesen nagyképű és pökhendi,edzőként nagyon jó ezt aláírom,DE VOLTAK,VANNAK,ÉS LESZNEK NÁLA NAGYOBB EDZŐK,ezért tartom nevetségesnek,hogy mindig csak egy ember ömleng róla,és az ő maga
ÉS MÉG VALAMI,HA TUDSZ AKKOR KÉRLEK VÁLASZOLJ,VOLT CSAPAT AMIT A CSÚCSON TUDOTT TARTANI?????? VOLT ILYEN?????? KOMOLY RIVÁLISOK MELLETT ??? (nem az alibi Interre gondolok,mert akkor és ott olyan fölénye volt a szétesett bundabotrányban megtépázott olasz csapatokkal szemben,hogy akár én is ülhettem volna a padjukon)