USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.23. 19:13:02

fcbarca0827 írta:Bazska osztotta meg Facebookon:
http://www.youtube.com/user/NBARetroHD

Szemezgessetek.
Szerintem még én is belenézek 1-2-be. :D
Ez remek :wink: 80-90es évek az NBA "aranykora" jó lesz visszanézni a nagy klasszikusokat, ráadásul amikor még kevesebbet számított az atletikus felépítés, lassabb a játék, de sokkal élvezhetőbb, szinte csak okos megoldások, kijátszott helyzetek.

Bob nem nézte meg Kobe pontjait, de ma van Mr Clucth születésnapja :mrgreen:
Így tisztelegjünk előtte az előző év TOP 10 játékával tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=6FMvv4OA ... =g-all-bul

Közben nálunk Green aláírta a szerződést, így ez is hivatalos, ovlasgattam az nba1.hu topikot, én nem aggódok, inkább a riválisok aggódnak, hogy mi lesz velünk :d Meg hogy KG bírja vagy sem stb, érzésem szerint a Heat mögött nekünk van Keleten a legerősebb csapatunk, s nem gondolom hogy játékerősségben a Nets vagy a Knicks esetleg a Sixers előttünk lenne, Pacers nagyjából egy szint, sokat számít hogy egyben vannak.

Pár vicces NBA reklám:
Gallinari:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... quEeR9f6Qc
Splitter-Neal:
http://www.youtube.com/watch?v=MdcHuqJZ ... r_embedded
Sefolosha:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CyEO_5dEhI
Fredette:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... g0BpI039Zg
Bonner:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -SdtsJK_tI
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.08.22. 19:21:31

Bazska osztotta meg Facebookon:
http://www.youtube.com/user/NBARetroHD

Szemezgessetek.
Szerintem még én is belenézek 1-2-be. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.22. 14:24:09

Én meg a Minnynek fogok divatszurkolni és továbbra is követem a Pacers meccseit is, hiába lett unszimpatikusabb a keret, George-Granger-Hibbert hármast imádom :D

Kobe Kínában járt kosarazni, és 15 perc alatt 68 pontot szerzett, és valószínűleg 0 assistot osztott ki :lol:
Van videó is, bár lehet törlik: http://www.youtube.com/watch?v=xKsJ9CYqEYk
Boboknak megnézni tilos!
messideco
Presidente del Barça

2012.08.20. 22:10:34

Köszi a válaszokat :)

A következő szezonban az OKC-nak fogok szurkolni, a magam minimalista módján :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.20. 22:03:17

messideco írta:Akkor én, mint nem szakértő, pár kérdéssel fordulok felétek:

:arrow: A Lakers mennyire lehet esélyes a következő idényben Nash és D. Howard leigazolásával? A Nash-Bryant-Gasol-Howard négyes elég félelmetesen hangzik.

:arrow: A sima Guard pozició miben különbözik a PG-től vagy SG-től?
A Lakers esélyes, ez egyértelmű, top4 az is fix, Nyugaton top2. A PO-ban a matchupokon dől el a dolog, abban pedig a Thundert hozom ki győztesnek a magam részéről mert Gasol-D12 ellen Ibaka-Perkins a tökéletes ellenpólus, míg Sefolosha meg tudja fogni Kobe-t, Westbrook Nash-t, Durant-et MWP tuti nem, Westbrookot Nash tuti nem, ha bent van Harden, akkor őt sem.

A guard meg SG és PG is lehet, a hátvédet jelenti, de a legtöbb guard mindkét pozícióban képes játszani, ez a csapat többi tagjától függ.
socio66

2012.08.20. 21:53:32

messideco írta:Akkor én, mint nem szakértő, pár kérdéssel fordulok felétek:

:arrow: A Lakers mennyire lehet esélyes a következő idényben Nash és D. Howard leigazolásával? A Nash-Bryant-Gasol-Howard négyes elég félelmetesen hangzik.

1. nehéz kérdés, az biztos hogy esélyesek lesznek, hiszen majdnem komplett all-star kezdővel állnak fel, de amíg nem látjuk a parketten a csapatot, addig mindenki csak találgat.
amin elcsúszhatnak, az a viszonylag rövid pad (bár az is alakul), a kobe egójából adódó feszültség, kiegyensúlyozatlanság, és mike brown edző középszerűsége, aki nem feltétlenül tudja majd kezelni az esetleges problémákat.
egy nyugati döntőre valószínűleg jók lesznek, de a thunder szerintem, ha tanultak a tavalyi hibákból, megfogja őket.

2. hát a guard hátvédet jelent, ezen belül van pg és sg.
ha valakire simán a guard-ot használják, akkor gondolom az univerzitása miatt van, mindkét poszton használható.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.20. 19:06:06

Akkor én, mint nem szakértő, pár kérdéssel fordulok felétek:

Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.18. 22:09:40

socio66 írta:
MessiFan írta:Én azt olvastam hogy "csak" 40-et fog kapni.
pedig 4/48 lesz az, most már hivatalos.

@KDTrey5: Congrats to my brother @sergeibaka9 on the new contract, let me get a few dollars boiiiiii
:)

kis knicks is;
amare éppen olajuwon-al eddz két hetet, állítólag nagyon lelkes, gyorsan tanul, és olajuwon szerint nagy meglepés lehet a következő szezonban.
van mit helyre tenni a tavalyi év után az biztos.
A Knicks-nél tényleg érdekes lesz, hogy mit fognak játszani, Amare-ról folyamatosan jönnek a jó hírek, Olajuwon áradozik róla, kíváncsi leszek nagyon. Továbbra is tartom viszont, hogy ő és Melo együtt nem igazán tudnak jól játszani, valamint egyikük sem igazán tesz hozzá védekezésben, ami pl a Heat ellen elég rossz dolog, hogy James-t és Bosh-t nem tudják megfogni egy kicsit sem. Shumpert jó védő, meg hát ugye Chandler, de kb ezzel ki is fújt. Védelem nélkül meg lehet akármilyen jó elöl Stoudamire, a PO-ban esélytelen csapat lesz a sótájm nix.
socio66

2012.08.18. 21:40:08

MessiFan írta:Én azt olvastam hogy "csak" 40-et fog kapni.
pedig 4/48 lesz az, most már hivatalos.

@KDTrey5: Congrats to my brother @sergeibaka9 on the new contract, let me get a few dollars boiiiiii
:)

kis knicks is;
amare éppen olajuwon-al eddz két hetet, állítólag nagyon lelkes, gyorsan tanul, és olajuwon szerint nagy meglepés lehet a következő szezonban.
van mit helyre tenni a tavalyi év után az biztos.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.18. 15:35:26

Én azt olvastam hogy "csak" 40-et fog kapni.
Érdekes lesz mindenesetre hogy maradni fog e Harden vagy sem, de szerintem az utóbbi, leginkább azért mert Westbrooknak már van szerződése, méghozzá elég hosszú, és ha cserélni akarják akkor nem lesz olyan opció ami megéri nekik és meg is tudják tartani Hardent.
Anthony Parker Orlandoba igazolt, de játékosmegfigyelőként! Érdekes, szerintem remekül fogja végezni a munkáját.
2016-ban nem lesz életkor korlátozás a kosárlabda-tornákon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.18. 15:17:53

4év 48at kicsit soknak érzem.Imádom én is Ibakaát, de ha nem tanul meg rendesen középtávolizni meg büntetőzni, akkor ilyen embert "könnyen lehet" találni, s nem évi 10-15 milliós fizetésért....De kellett ez nekik, meg várható is volt, hogy D12 LA-be érkezése után, a Thundernél mindenféleképpen Ibaka volt a prioritás, kell nagyon Howard ellen a jövőben, de ismétlem magam kicsit soknak tűnik ez a 48 millió
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.18. 15:05:54

socio66 írta:ibaka is új szerződést kap.
4/48-at fog kapni állítólag.
kíváncsi leszek harden sorsára, azért nagyon jó lenne ha őt is megtartanák, bár eddig egyértelműen vagy-vagy szituációról beszéltek ugye ibaka és harden kapcsán.
Hát Harden szerződése nem hiszem, hogy beférhet...'13-'14-re így is 73 millához közelít a payroll, és akkor ugye már jön az extra luxusadó, amit Oklahoma nem tud kitermelni...'14-'15-re pedig a kettejük szerződése nélkül is közel 60 milla, amire most ugye Ibaka még kapott 12 millát, Harden hova? Biztos, hogy lesz jópár kérője még akkor is, ha a döntőben leégett, és esetleg idén sem lesz bomba szezonja...Sok helyen kaphat maxot, és lehet akár FP is, ahol kiteljesedhet.
socio66

2012.08.18. 14:48:17

ibaka is új szerződést kap.
4/48-at fog kapni állítólag.
kíváncsi leszek harden sorsára, azért nagyon jó lenne ha őt is megtartanák, bár eddig egyértelműen vagy-vagy szituációról beszéltek ugye ibaka és harden kapcsán.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.17. 18:03:28

http://www.youtube.com/watch?v=2Zr7lY4W ... r_embedded
Ezen folyamat röhögök :mrgreen:
Harden beszéde, feje az egész ember totál komikus.

Ha már vicces reklámok, mindig ez beugrik :D
http://www.youtube.com/watch?v=YxKB_R7k ... re=related
If Rondo worn Kobe's Shoes,He'll Never Pass. :lol:

Ja meg ez:
http://www.youtube.com/watch?v=7LAsRQfO8lY
We're gonna take Daevy :mrgreen:

S-Jax beszél a rap karrierjéről :D
http://www.xxlmag.com/features/2012/08/ ... -and-more/

Ez meg egy régebbi Tony Parker rap video
http://www.youtube.com/watch?v=-WuEJX3Ty9s
Elég gagyi mondjuk :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.16. 23:45:54

Ezen felröhögtem :lol:

Egyébként nem volt vészes a podcast, sőt kifejezetten tetszett, bár jobb lett volna +1 emberrel :)
Salala, semmi érdekes hír. Vége a Howard saganak, vége a pletykáknak :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.16. 15:21:43

Nah, bemutattuk Bynumot és Richardsont. Nyilt volt a dolog, szóva a szurkolók is ott voltak. Folyamatosan skandálták több százan a nevüket, Bynum azt mondta, hogy soha ilyet még nem látott, és megkérdezték tle, hogy milyen érzés, amire azt mondta, hogy készen áll arra, hogy ez legyen az otthona :D Szóval fog ő hosszabbítani :D

Ez meg nagyon aranyos:

Doc és Collins két jó barát régről ugye, együtt vacsoráztak még a nagy négyes trade előtt, és hát Collins így mesélt az estéről:

“It was kind of funny. We were talking one night and he was talking about low-post centers and he said the only guy he really worries about is Andrew Bynum and I was about ready to choke,” Collins said with a wry smile. “I was thinking, ‘Hey, Doc we’re going to get him tomorrow.’”

:lol:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.15. 23:06:30

Jeee, pont jókor :)
Előre félek Tőrös Balázs szófosásától a Howard sagaról, de az a baj hogy baromira igaza van abban a cikkben amit múltkor írt. Rendesen "megutáltam" Howardot most, nem azért mert Lakersbe ment, mert én nem vagyok Lakers hater (annyira), de amit ezen a nyáron leműveltek a Magickal együtt az szánalmas.
neobarca
Director del Fútbol

2012.08.15. 22:46:03

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.15. 21:07:00

csababarca írta:Kosárszakértők!

Régen tudtam zsákolni (188 cm vagyok). persze nem kosárlabdával,mert nem tudtam megfogni akkor még,hanem röplabdával:D

nah most járok ki dobálgatni,nagy szériáim vannak kintről :D aztán gondoltam ugrok egyet a gyűrűre, és meglepetésemre meg is tudtam kapaszkodni rajta valamennyire. szóval elérem,de zsákolni még nem tudnék így.
SZóval milyen edzést végezzek,hogy egy pár centit javuljon az emelkedésem?
Én nem vagyok szakértő, meg alapból annyi közöm van a zsákoláshoz, mint Zsákos Frodónak, de Air Alert edzésprogramot ajánlom!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.15. 21:03:49

Kosárszakértők!

Régen tudtam zsákolni (188 cm vagyok). persze nem kosárlabdával,mert nem tudtam megfogni akkor még,hanem röplabdával:D

nah most járok ki dobálgatni,nagy szériáim vannak kintről :D aztán gondoltam ugrok egyet a gyűrűre, és meglepetésemre meg is tudtam kapaszkodni rajta valamennyire. szóval elérem,de zsákolni még nem tudnék így.
SZóval milyen edzést végezzek,hogy egy pár centit javuljon az emelkedésem?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.15. 00:11:45

Egy fantasztikus dokumentumfilmbe botlottam. Lehet, hogy ez csak nekem új, de valami elképesztő volt.

Magic & Bird - A Courtship of Rivals :

http://www.youtube.com/watch?v=jtykEHPR ... re=related

Két totálisan ellentétes ember, játékos. Két remek pályafutás, tele sikerekkel, helyenként kudarcokkal. Egy rivalizálás, ami később barátsággá alakult. Aki nem látta mindenképp pótolja. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.14. 19:00:21

Azért nono, PP nem volt soha kaki :D

Folytatva a gondolatokat és latolgatásokat, Rondo 12es assist átlag tényleg nem elérhetetlen, tvaly 11,7 volt, ha mérföldkövet keresek, akkor 1000 assistot kérnék tőle a következő szezonban, ez 12,2es átlag :D
KG "végigülheti" a szezont, miatta én nem aggódok, PO-ra jó lesz
Terry lehet csapatkémia szempontból is egy "gyenge láncszem" de azért bízok benne 35 évesen 3 HOF játékos között meg Doc-kal a padon szépen beáll a sorba.
PP térde még mindig 90% körül van, legalábbis elmondása szerint, de van 2,5 hónap a szezon kezdetéig rendbe fog az jönni, aztán kérdés mi lesz vele a szezonban, továbbra is mind KG mind PP mind Rondonak külön-külön fontos szerepe van, s egy jó eredményhez elengedhetetlen egy egészséges Paul Pierce, ha ő egészséges azért tud csodákat művelni (meg tartogatni a labdát ő is 20 mpig :twisted: )

Akikre én nagyon kíváncsi vagyok Celtics szempontból az Sullinger, s Lee
Bass hozni fogja a megszokott szép csendes játékát, jó tempózással, 1-2 zsákkal, védekezésben meg küzdéssel a nagyok ellen, de Sullinger még ha val. nem fog sokat is játszani, de annyira ígéretesen mozgott a Summer League meccseken is, s látva az egyetemi videókat is róla nagyon várom az ő éles meccses játékát.
Courtney Leet nem kell bemutatni, ő megszerzése iszonyat fontos volt.
S akkor olyanokról nem beszéltem, hogy Jeff Green mit fog mutatni 1 év kihagyás után, benne is óriási lehetőségek vannak, vagy ugye Bradley vállműtétek után megáll-e a fejlődésben, milyen játékot mutat.

Szóval részemről én nagyon "izgatott" vagyok, fiatal keret, a mag megvan, a bajnoki szív folyamatosan dobog, Boston továbbra is a legkeményebb csarnok, Doc az egyik legjobb stratéga, extra motivációt megkapták a fiúk a többi csapattól, alapszakaszra egy 3-4 helyet "elvárok" de igazából idén is a divízió megnyerése elsődleges feladat, s erre képesek vagyunk.PO meg majd kiderül, hiába előzetesen Celtics-Miami és Lakers-Thunder konferencia döntők vannak beharangozva, ha azt említjük a lakersről lehet majd beszélni decemberben hol tartanak, akkor erről meg majd pláne jóval később :D
Keleten azért vannak sötét lovak, s nagyon nem szoktunk a Po könnyű szériákat kifogni (azért néha beficcen egy 4-0s söprés a NIX ellen :P :mrgreen: ).Bulls, Sixers, Knicks, Nets,Pacers bárkire veszélyes lehet.De mint írtam odáig sok van.

Csapatok terén Minensota, GSW,Denver,Cleveland a feltörekvő csapatok közül, akikre érdemes lesz szerintem figyelni.Detoritot is személy szerint várom, ott is ígéretes kis mag kezd kialakulni, s a mindig híres Pistons defense megint megjelenhet, Monroe-Drummond páros szép aprítást fog véghez vinni a palánk alatt :D

Játékosok terén, sok van akikre kíváncsi vagyok, hogy fejlődnek, újoncok, másodévesek szokásosan előtérben lesznek nálam.

Sajnos, amit Bazska is írt 3 részre kezd szakadni a liga, de azért szerencsére mindig vannak, lesznek csapatok, játékosok akikre érdemes lesz figyelni, s nem csak a nagyágyúk közül.
Jó, szezont várok, s még ha nehezen is lehet überelni az előző 2 rájátszást, PO-ra vért, verítéket, s könnyeket várok, a megszokottnál is többet.

Riválisokról, Jamestől én még durvább szezont várok, a csávó olyan vérprofi, s még nekem is annyira szimpatikus az a hozzáállás ahogyan csinálja a dolgokat, hogy félelmetes.Nincs a régen megszokott sírás-rívás (azért a sporik felé megvan :D ) nincs könnyedség, egy gyilkológép az ember.Az a fej, amit ellenünk a 6ik meccsen mutattak, az félelmetes volt, s többek között ezért is utálom/tam régen, hogy a tehetsége megvolt, csak elhülyéskedte, most meg 0 érzelem, s megy előre, s ezzel, hogy már bajnok én még nagyobb dominanciát várok tőle :? Ami konkurens csapat szurkolójaként még ha elismerésre is méltó, de nagyon nem fogom ezért szeretni :D
Durant marad szerintem a jófiú, s csendes dobógép szerepben, de jmaes marad továbbra is az MVP,Westbrook hülye :D Bryant az Bryant :P , Lakers majd kialakul, sok a rivális csapat, egy rutinmester Spurs-t mindig oda kell tenni, a Lakers-Clippers meccsek előre nagyon várósak, Knicks-Nets New York meghódításért küzd, szóval ismétlem nagyon kemény, kiélezett szezont várok.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.08.14. 18:27:48

Hy All!

Elmegy az ember egy picit nyaralni és máris mik történnek? Én szentül meg voltam győződbe, hogy Howard idén már nem megy sehova. Első ránézésre csak bambultam, hogy ez a Lakers kivételével kinek érte meg. De miután a kezdo5-ön elolvastam az elemzést már tisztábban látok.
Minden esetre én nagyon erősnek érzem a Lakers keretét így. Már már felveszi a versenyt a Heat-tel persze csak ha a padot nem nézzük. Minden esetre kíváncsi leszek hogy jön ki majd a Nash-Bryant-Howard trió.

Más: Csak behúzta a Dream Team, de azért ez nem volt annyira egyértelmű! Spanyolokról nem gondoltam volna, hogy ennyire jók... :oops: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.14. 17:47:45

Eazzy írta:Bocsa a dupláért, csak más téma, és ez érdekesebbis:

A Nuggets GM-je mondta, hogy alapból háromcsapatos deal lett volna, de a Magic nem akarta Iguodalat....ekkora idiótákat...27-éves a srác, nem halálos a szerződése, évről-évre fejlődik, a liga top3 perimeter védője, rendkívül sokoldalú...még a hatalmas rebuildbe is simán belefért volna...gyökerek.
Nem értem az Orlando-t. Egészen sokáig kivártak, aztán elfogadták a számukra legkedvezőtlenebb ajánlatot. De talán vannak dolgok, amit nem is kell megérteni. Ilyenkor Szaniszló Csaba jut mindig eszembe, egyik podcastbe mondta, hogy sokszor talán túl gondolkozzuk a dolgokat az NBA-vel kapcsolatban.
Mindenesetre jövőre a Bobcats nem mehet biztosra.

Ja és a jósolgatáshoz még. A Hornets-re leszek még nagyon kíváncsi. Adva van ugye egy Davis, plusz mellette a kis Rivers, aki nekem személyes kedvencem az idei draftról.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése