Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez remekfcbarca0827 írta:Bazska osztotta meg Facebookon:
http://www.youtube.com/user/NBARetroHD
Szemezgessetek.
Szerintem még én is belenézek 1-2-be.
A Lakers esélyes, ez egyértelmű, top4 az is fix, Nyugaton top2. A PO-ban a matchupokon dől el a dolog, abban pedig a Thundert hozom ki győztesnek a magam részéről mert Gasol-D12 ellen Ibaka-Perkins a tökéletes ellenpólus, míg Sefolosha meg tudja fogni Kobe-t, Westbrook Nash-t, Durant-et MWP tuti nem, Westbrookot Nash tuti nem, ha bent van Harden, akkor őt sem.messideco írta:Akkor én, mint nem szakértő, pár kérdéssel fordulok felétek:
A Lakers mennyire lehet esélyes a következő idényben Nash és D. Howard leigazolásával? A Nash-Bryant-Gasol-Howard négyes elég félelmetesen hangzik.
A sima Guard pozició miben különbözik a PG-től vagy SG-től?
1. nehéz kérdés, az biztos hogy esélyesek lesznek, hiszen majdnem komplett all-star kezdővel állnak fel, de amíg nem látjuk a parketten a csapatot, addig mindenki csak találgat.messideco írta:Akkor én, mint nem szakértő, pár kérdéssel fordulok felétek:
A Lakers mennyire lehet esélyes a következő idényben Nash és D. Howard leigazolásával? A Nash-Bryant-Gasol-Howard négyes elég félelmetesen hangzik.
A sima Guard pozició miben különbözik a PG-től vagy SG-től?
A Knicks-nél tényleg érdekes lesz, hogy mit fognak játszani, Amare-ról folyamatosan jönnek a jó hírek, Olajuwon áradozik róla, kíváncsi leszek nagyon. Továbbra is tartom viszont, hogy ő és Melo együtt nem igazán tudnak jól játszani, valamint egyikük sem igazán tesz hozzá védekezésben, ami pl a Heat ellen elég rossz dolog, hogy James-t és Bosh-t nem tudják megfogni egy kicsit sem. Shumpert jó védő, meg hát ugye Chandler, de kb ezzel ki is fújt. Védelem nélkül meg lehet akármilyen jó elöl Stoudamire, a PO-ban esélytelen csapat lesz a sótájm nix.socio66 írta:pedig 4/48 lesz az, most már hivatalos.MessiFan írta:Én azt olvastam hogy "csak" 40-et fog kapni.
@KDTrey5: Congrats to my brother @sergeibaka9 on the new contract, let me get a few dollars boiiiiii
kis knicks is;
amare éppen olajuwon-al eddz két hetet, állítólag nagyon lelkes, gyorsan tanul, és olajuwon szerint nagy meglepés lehet a következő szezonban.
van mit helyre tenni a tavalyi év után az biztos.
pedig 4/48 lesz az, most már hivatalos.MessiFan írta:Én azt olvastam hogy "csak" 40-et fog kapni.
Hát Harden szerződése nem hiszem, hogy beférhet...'13-'14-re így is 73 millához közelít a payroll, és akkor ugye már jön az extra luxusadó, amit Oklahoma nem tud kitermelni...'14-'15-re pedig a kettejük szerződése nélkül is közel 60 milla, amire most ugye Ibaka még kapott 12 millát, Harden hova? Biztos, hogy lesz jópár kérője még akkor is, ha a döntőben leégett, és esetleg idén sem lesz bomba szezonja...Sok helyen kaphat maxot, és lehet akár FP is, ahol kiteljesedhet.socio66 írta:ibaka is új szerződést kap.
4/48-at fog kapni állítólag.
kíváncsi leszek harden sorsára, azért nagyon jó lenne ha őt is megtartanák, bár eddig egyértelműen vagy-vagy szituációról beszéltek ugye ibaka és harden kapcsán.
Jeee, pont jókor
Én nem vagyok szakértő, meg alapból annyi közöm van a zsákoláshoz, mint Zsákos Frodónak, de Air Alert edzésprogramot ajánlom!csababarca írta:Kosárszakértők!
Régen tudtam zsákolni (188 cm vagyok). persze nem kosárlabdával,mert nem tudtam megfogni akkor még,hanem röplabdával:D
nah most járok ki dobálgatni,nagy szériáim vannak kintrőlaztán gondoltam ugrok egyet a gyűrűre, és meglepetésemre meg is tudtam kapaszkodni rajta valamennyire. szóval elérem,de zsákolni még nem tudnék így.
SZóval milyen edzést végezzek,hogy egy pár centit javuljon az emelkedésem?
Hy All!
Nem értem az Orlando-t. Egészen sokáig kivártak, aztán elfogadták a számukra legkedvezőtlenebb ajánlatot. De talán vannak dolgok, amit nem is kell megérteni. Ilyenkor Szaniszló Csaba jut mindig eszembe, egyik podcastbe mondta, hogy sokszor talán túl gondolkozzuk a dolgokat az NBA-vel kapcsolatban.Eazzy írta:Bocsa a dupláért, csak más téma, és ez érdekesebbis:
A Nuggets GM-je mondta, hogy alapból háromcsapatos deal lett volna, de a Magic nem akarta Iguodalat....ekkora idiótákat...27-éves a srác, nem halálos a szerződése, évről-évre fejlődik, a liga top3 perimeter védője, rendkívül sokoldalú...még a hatalmas rebuildbe is simán belefért volna...gyökerek.