Azért nono, PP nem volt soha kaki
Folytatva a gondolatokat és latolgatásokat, Rondo 12es assist átlag tényleg nem elérhetetlen, tvaly 11,7 volt, ha mérföldkövet keresek, akkor 1000 assistot kérnék tőle a következő szezonban, ez 12,2es átlag
KG "végigülheti" a szezont, miatta én nem aggódok, PO-ra jó lesz
Terry lehet csapatkémia szempontból is egy "gyenge láncszem" de azért bízok benne 35 évesen 3 HOF játékos között meg Doc-kal a padon szépen beáll a sorba.
PP térde még mindig 90% körül van, legalábbis elmondása szerint, de van 2,5 hónap a szezon kezdetéig rendbe fog az jönni, aztán kérdés mi lesz vele a szezonban, továbbra is mind KG mind PP mind Rondonak külön-külön fontos szerepe van, s egy jó eredményhez elengedhetetlen egy egészséges Paul Pierce, ha ő egészséges azért tud csodákat művelni (meg tartogatni a labdát ő is 20 mpig

)
Akikre én nagyon kíváncsi vagyok Celtics szempontból az Sullinger, s Lee
Bass hozni fogja a megszokott szép csendes játékát, jó tempózással, 1-2 zsákkal, védekezésben meg küzdéssel a nagyok ellen, de Sullinger még ha val. nem fog sokat is játszani, de annyira ígéretesen mozgott a Summer League meccseken is, s látva az egyetemi videókat is róla nagyon várom az ő éles meccses játékát.
Courtney Leet nem kell bemutatni, ő megszerzése iszonyat fontos volt.
S akkor olyanokról nem beszéltem, hogy Jeff Green mit fog mutatni 1 év kihagyás után, benne is óriási lehetőségek vannak, vagy ugye Bradley vállműtétek után megáll-e a fejlődésben, milyen játékot mutat.
Szóval részemről én nagyon "izgatott" vagyok, fiatal keret, a mag megvan, a bajnoki szív folyamatosan dobog, Boston továbbra is a legkeményebb csarnok, Doc az egyik legjobb stratéga, extra motivációt megkapták a fiúk a többi csapattól, alapszakaszra egy 3-4 helyet "elvárok" de igazából idén is a divízió megnyerése elsődleges feladat, s erre képesek vagyunk.PO meg majd kiderül, hiába előzetesen Celtics-Miami és Lakers-Thunder konferencia döntők vannak beharangozva, ha azt említjük a lakersről lehet majd beszélni decemberben hol tartanak, akkor erről meg majd pláne jóval később

Keleten azért vannak sötét lovak, s nagyon nem szoktunk a Po könnyű szériákat kifogni (azért néha beficcen egy 4-0s söprés a NIX ellen

).Bulls, Sixers, Knicks, Nets,Pacers bárkire veszélyes lehet.De mint írtam odáig sok van.
Csapatok terén Minensota, GSW,Denver,Cleveland a feltörekvő csapatok közül, akikre érdemes lesz szerintem figyelni.Detoritot is személy szerint várom, ott is ígéretes kis mag kezd kialakulni, s a mindig híres Pistons defense megint megjelenhet, Monroe-Drummond páros szép aprítást fog véghez vinni a palánk alatt
Játékosok terén, sok van akikre kíváncsi vagyok, hogy fejlődnek, újoncok, másodévesek szokásosan előtérben lesznek nálam.
Sajnos, amit Bazska is írt 3 részre kezd szakadni a liga, de azért szerencsére mindig vannak, lesznek csapatok, játékosok akikre érdemes lesz figyelni, s nem csak a nagyágyúk közül.
Jó, szezont várok, s még ha nehezen is lehet überelni az előző 2 rájátszást, PO-ra vért, verítéket, s könnyeket várok, a megszokottnál is többet.
Riválisokról, Jamestől én még durvább szezont várok, a csávó olyan vérprofi, s még nekem is annyira szimpatikus az a hozzáállás ahogyan csinálja a dolgokat, hogy félelmetes.Nincs a régen megszokott sírás-rívás (azért a sporik felé megvan

) nincs könnyedség, egy gyilkológép az ember.Az a fej, amit ellenünk a 6ik meccsen mutattak, az félelmetes volt, s többek között ezért is utálom/tam régen, hogy a tehetsége megvolt, csak elhülyéskedte, most meg 0 érzelem, s megy előre, s ezzel, hogy már bajnok én még nagyobb dominanciát várok tőle

Ami konkurens csapat szurkolójaként még ha elismerésre is méltó, de nagyon nem fogom ezért szeretni

Durant marad szerintem a jófiú, s csendes dobógép szerepben, de jmaes marad továbbra is az MVP,Westbrook hülye

Bryant az Bryant

, Lakers majd kialakul, sok a rivális csapat, egy rutinmester Spurs-t mindig oda kell tenni, a Lakers-Clippers meccsek előre nagyon várósak, Knicks-Nets New York meghódításért küzd, szóval ismétlem nagyon kemény, kiélezett szezont várok.