Érdekesek lesznek így a meccsek, az eddig sem túl magas iramot, nem hiszem túl tudják szárnyalni 40 fokoban a srácok....
Elolvastam a Kemenes interjút, nagyon sok dologban egye értek vele.Pl a külföldi edző, játékos kérdésben maximálisan.
Iszonyat taszítást mutat a magyar közeg a külföldi játékosok, edzőkkel szemben.
Fradi kérdésben szintén, valahol siralmas de mégis igaz az a kijelentése
"Ferencvárosnak ettől függetlenül van egy mítosza, de a címer a mezen már nem fogja megnyerni a meccset, a bajnokságot. "
Válogatottal kapcsolatban is reálisan látja a dolgokat, hogy álomvilágot alakítunk ki magunk körül a kijutással kapcsolatban,
Nagyon sok mindent lehetne elemezni mi a gond, meg mindenki ezt "kutatja" én 2 fontos dologban látom a magyar futball gondját.
1;Embereknek érdekük, hogy ne haladjunk előre, még több akadémia, még több haveri cégnek lehet kiutalni milliárdot, még többet lehet mosni a pénzt, ebből a szempontból valóban balkáni állapotok uralkodnak.Mert mindig újat kilehet találni, hogy legyen több pénz, amit ellehet tenni.
2;Egyszerűen MO-n nincs képzés.Ezért tartom pl fontosnak a külföldi edzőket, saját példámból tudom mondani, hogy 10-15 évvel ezelőtt annyi volt egy edzés bemelegítés, 30 perc labdásgyakorlatok, majd játék, s levezetés.Külföldön már 6 éves gyerekeknek taktikai elemeket mutatnak, hova kell helyezkedni, adott szituációban mi a jó döntés.Voltunk kint Franciaországban klubtornákon láttam egy PSG edzést, ahol az edző a játék közben folyamat megállította sípszóval az eseményeket, megfogta a kölkök kezét, hogy itt volt a hiba, neked fiam ebben a másodpercben itt kellett volna lenned.Majd ezt leszimulálták 10szer.
MO-n vannak tehetséges játékosok (utánpótlásban nem hiába vagyunk előrébb, csak a különbség az, hogy nálunk nem fektetnek erőt a játék megtanítására, s felnőtt korra kijön a különbség, meg alapvető dolgok hogy 2 lábbal kell tudni játszani mind mind oylan apróság ami később összeadódik s lemaradunk), de a magyar futball még mindig ott tart, a játékosok nem tudják mikor mit kell csinálni, várjuk hogy megszülessen az új Puskás, meg Hidegkúti, csak a futball rég nem erről szól.Vannak és lesznek mindig is egyénileg kiemelkedő játékosok, de ha nincs körülötted csapat, esélyed nincs.Egyszerűen mi még mindig ott tartunk, hogy a "Magyar virtus..." Ez már rég nem így van, Afrikában is odament a sok külföldi edző, megtanult nem egy afrikai csapat focizni, taktikailag mentálisan rég fényévekkel előttünk vannak ők is.
Mindegy nem is írok többet, mert csak felhúzom magam....
szerk: Na akkor Fradi-Honvéd
Még hogy meleg van, ugyan már

Viccet félre téve, embertelen egy meccs lesz ez.....
Szöglet...

Nem játszunk rosszul, de nem hittem volna, hogy az UTE elleni szöglet "levédekezést" lehet überelni, tévedtem....Vannak okos megoldások, helyzet is volt, kapufa, de buta hibák (Jova is mit rohangászik

0-2 lett a vége, második félidőben is voltak lehetőségek Böde mit hagyott kis édes Istenem....Honvéd egész meccsen masszívan jól játszott, egyértelműen kontrára építve.Mi meg sajnos a szokásos hibáinkat hoztuk...Azért én továbbra is bizakodó vagyok, mert játékban fellehetett lelni jó s tudatos megoldásokat, hátul vannak továbbra is a gondok, Grúz pl nem is értem mit szeretne....De Jova is óriásit hibázott, a szögletgól alá meg Benny Hill zene nyugodtan mehetett volna