NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.25. 15:16:03

Mondjuk ez is igaz, hogy 16:15kor is nagyon meleg van, de mégse majdnem derékszögben jön a sugár :D
Érdekesek lesznek így a meccsek, az eddig sem túl magas iramot, nem hiszem túl tudják szárnyalni 40 fokoban a srácok....

Elolvastam a Kemenes interjút, nagyon sok dologban egye értek vele.Pl a külföldi edző, játékos kérdésben maximálisan.
Iszonyat taszítást mutat a magyar közeg a külföldi játékosok, edzőkkel szemben.
Fradi kérdésben szintén, valahol siralmas de mégis igaz az a kijelentése
"Ferencvárosnak ettől függetlenül van egy mítosza, de a címer a mezen már nem fogja megnyerni a meccset, a bajnokságot. "
Válogatottal kapcsolatban is reálisan látja a dolgokat, hogy álomvilágot alakítunk ki magunk körül a kijutással kapcsolatban,

Nagyon sok mindent lehetne elemezni mi a gond, meg mindenki ezt "kutatja" én 2 fontos dologban látom a magyar futball gondját.
1;Embereknek érdekük, hogy ne haladjunk előre, még több akadémia, még több haveri cégnek lehet kiutalni milliárdot, még többet lehet mosni a pénzt, ebből a szempontból valóban balkáni állapotok uralkodnak.Mert mindig újat kilehet találni, hogy legyen több pénz, amit ellehet tenni.
2;Egyszerűen MO-n nincs képzés.Ezért tartom pl fontosnak a külföldi edzőket, saját példámból tudom mondani, hogy 10-15 évvel ezelőtt annyi volt egy edzés bemelegítés, 30 perc labdásgyakorlatok, majd játék, s levezetés.Külföldön már 6 éves gyerekeknek taktikai elemeket mutatnak, hova kell helyezkedni, adott szituációban mi a jó döntés.Voltunk kint Franciaországban klubtornákon láttam egy PSG edzést, ahol az edző a játék közben folyamat megállította sípszóval az eseményeket, megfogta a kölkök kezét, hogy itt volt a hiba, neked fiam ebben a másodpercben itt kellett volna lenned.Majd ezt leszimulálták 10szer.
MO-n vannak tehetséges játékosok (utánpótlásban nem hiába vagyunk előrébb, csak a különbség az, hogy nálunk nem fektetnek erőt a játék megtanítására, s felnőtt korra kijön a különbség, meg alapvető dolgok hogy 2 lábbal kell tudni játszani mind mind oylan apróság ami később összeadódik s lemaradunk), de a magyar futball még mindig ott tart, a játékosok nem tudják mikor mit kell csinálni, várjuk hogy megszülessen az új Puskás, meg Hidegkúti, csak a futball rég nem erről szól.Vannak és lesznek mindig is egyénileg kiemelkedő játékosok, de ha nincs körülötted csapat, esélyed nincs.Egyszerűen mi még mindig ott tartunk, hogy a "Magyar virtus..." Ez már rég nem így van, Afrikában is odament a sok külföldi edző, megtanult nem egy afrikai csapat focizni, taktikailag mentálisan rég fényévekkel előttünk vannak ők is.

Mindegy nem is írok többet, mert csak felhúzom magam....

szerk: Na akkor Fradi-Honvéd
Még hogy meleg van, ugyan már :lol: Moniz melegítőt is felvett :P

Viccet félre téve, embertelen egy meccs lesz ez.....

Szöglet...:twisted:
Nem játszunk rosszul, de nem hittem volna, hogy az UTE elleni szöglet "levédekezést" lehet überelni, tévedtem....Vannak okos megoldások, helyzet is volt, kapufa, de buta hibák (Jova is mit rohangászik :twisted: )...Így ember és gólhátrányban az iksz is bravúr lenne.

0-2 lett a vége, második félidőben is voltak lehetőségek Böde mit hagyott kis édes Istenem....Honvéd egész meccsen masszívan jól játszott, egyértelműen kontrára építve.Mi meg sajnos a szokásos hibáinkat hoztuk...Azért én továbbra is bizakodó vagyok, mert játékban fellehetett lelni jó s tudatos megoldásokat, hátul vannak továbbra is a gondok, Grúz pl nem is értem mit szeretne....De Jova is óriásit hibázott, a szögletgól alá meg Benny Hill zene nyugodtan mehetett volna :?
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.08.25. 14:47:04

Bob_Marley írta: Viszont idevág, hogy egyszerűen ép ésszel nem tudom felfogni, hogy tehet az MLSZ egy meccset (ráadásul Fradi-Honvéd mindig rangadó) délután 14 órára, ilyen melegben.Az emberek elájulnak az utcán, 40+ok repkednek, dőlnek meg a meleg rekordok, s iszonyat felelőtlenség ilyen kánikulában bajnoki meccset lejátszani.Hiába van vízszünet meg tudom is én. :?
A Rákóczi-Pécs is 16:00kor lesz, megkérték az MLSZ-t, hogy tegyék 18:00ra, de sajnos nem nagyon érdekli őket... Én fél óra múlva indulok a stadionba, ismerős 20perce rakott ki egy képet facebookra, hogy a város központjában lévő hőmérő 48fokot mutat. Jó móka lesz...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.25. 14:03:51

hát szerintem 16:15-kor ugyanolyan durva meleg van 14:00-kor...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.25. 13:47:10

Game90 írta: Tudom, hogy pepsifoci, de talán ezt érdemes elolvasni (hopp, egy rím, ha a versemben ennyi lett volna...):
Kemenes: "Mi egy másik sportágat játszunk."
http://pepsifoci.hu/node/120275
Még nem olvastam, de feltétlenül megteszem, s van is ehhez hozzáfűznivalóm.
Viszont idevág, hogy egyszerűen ép ésszel nem tudom felfogni, hogy tehet az MLSZ egy meccset (ráadásul Fradi-Honvéd mindig rangadó) délután 14 órára, ilyen melegben.Az emberek elájulnak az utcán, 40+ok repkednek, dőlnek meg a meleg rekordok, s iszonyat felelőtlenség ilyen kánikulában bajnoki meccset lejátszani.Hiába van vízszünet meg tudom is én. :?

szerk : látom 16:15 na ez egy fokkal jobb.
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.24. 22:07:53

Mezner2 írta:a Vidi nevét egy mondatban leírni ezekkel a csapatokkal eleve bátorság,ott milyen légiósok vannak :lol: és itt milyenek fíl dö diferensz .
Maximalizálnám 3ra őket... a magyar focit nem ők építik,egy ugródeszka nekik a bajnokságunk,ne rajtunk kapaszkodjanak fel.
Van a Vidinek szépséges akadémiája,lassan felnő az első generáció onnan akiket meglehetne próbálni,őszintén szólva lesz*rom már a klubcsapatokat,tök mind1,hogy júniusban vagy augusztusban zuhanunk ki a nemzetközi huncutságokból....szeptembert úgysem éljük meg.
Ha a Vidi lesz az elsőcsapat aki az utánpótlására támaszkodik,akkor velük is szimpatizálni fogok.
Na mert aztán a magyar fiataloknak az NB1 nem ugródeszka mi? Az első adandó alkalommal gyorsabban menekülnek külföldre, mint akármelyik légiós.
Szemléltetni akartam csak, hogy sehol nem az van már, mint régen, hogy Tatabányán a bányászok játszanak, a Honvédban a katonák, Fehérváron a lőszergyártók, stb... Igen sok csapatnak átrendeznéd az életét ezzel a 3-ra maximalizálással, sok klub úgy menne tönkre mint a huzat.

A Vidi szekerét most az EL-ben pedig igenis a légiósok tolják, jól írta Barcaman1993.

Egyébként 2 játékos is kezdő általában az akadémiáról, Gyurcsó sárga lapjai miatt volt eltiltott, pedig őt még a törökök is kiemelték, Szolnoki meg U21 edzőtáborban sérült meg. Ők mindenképp pozitívum, de amit Te írsz az több 10 éves munka. Szinte lehetetlen, hogy egy egész olyan generáció összejöjjön rövid időn belül, ami európai csoportkörre is elég lenne. Fehérváron meg eredmény kellett, minél rövidebb időn belül. Mivel Hajnal/Gera szintű magyarok nem jönnek haza, más lehetőség nem nagyon volt.

Itthon sem újkeletű dolog ez, nagyon nem kell visszamenni az időben, 2 éve a Győr a Montpelliert 11 légióssal felállva búcsúztatta.

Egyébként jó hír, hogy végre egy magyar hazahozatalára van esély, állítólag Buzsákyval tárgyalnak. Istenem de örülnék neki.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
PCsabi
aka Game90

2012.08.24. 19:42:55

messideco írta:Nagyon lol: Mtk-Ute
NSO? :lol:

Szaniszló Csaba ‏@szcsaba
MÛSORVÁLTOZÁS! MTK-Újpest helyett szabász-varrász szakkör most a Sport1-en.

Tudom, hogy pepsifoci, de talán ezt érdemes elolvasni (hopp, egy rím, ha a versemben ennyi lett volna...):
Kemenes: "Mi egy másik sportágat játszunk."
http://pepsifoci.hu/node/120275
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2012.08.24. 19:23:59

Nagyon lol: Mtk-Ute

Felbukkant egy klasszikus szaki, majd fejét csóválva beballag sufnijába. Futhatna is, de túl sok NB I-es meccset láthatott már. Vagy sejti, nincs miért sietni? Reméljük a legjobbakat.

Dragan Vukmir kihasználva magasságát segít, Daerden elővesz egy térképet és megnézi, melyik országba is igazolt.

Haladunk, már az orvosi táskából elővett sebtapasszal rakják össze a hálót.

Jelentjük, celluxszal fogják össze a hálót... Kész, kimentünk a kertbe locsoni, ennél nincs lejjeb. Vagy mégis? Bízzunk az NB I-ben, rejteget még meglepetéseket ...

A hazaiak kapujának hálóját műteni kell, csúszunk...

A hazaiak kék-fehérben, a vendégek lila-fehérben, a játékvezető és asszisztensei vörösben
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.24. 17:18:19

Mezner2 írta:
Tényleg szurkoltam nekik,kevésszer fordult elő,most megtörtént.
Az a szégyen,hogy ennek a focinak gúnyolt langymeleg f*sban ami itthon van külföldieket alkalmazunk,odaát erről már jópárszor kinyilvánítottam a véleményemet,általában nem értettek meg,de ez nem is baj, a Vidi nevét egy mondatban leírni ezekkel a csapatokkal eleve bátorság,ott milyen légiósok vannak :lol: és itt milyenek fíl dö diferensz .
Maximalizálnám 3ra őket... a magyar focit nem ők építik,egy ugródeszka nekik a bajnokságunk,ne rajtunk kapaszkodjanak fel.
Van a Vidinek szépséges akadémiája,lassan felnő az első generáció onnan akiket meglehetne próbálni,őszintén szólva lesz*rom már a klubcsapatokat,tök mind1,hogy júniusban vagy augusztusban zuhanunk ki a nemzetközi huncutságokból....szeptembert úgysem éljük meg.
Ha a Vidi lesz az elsőcsapat aki az utánpótlására támaszkodik,akkor velük is szimpatizálni fogok.
Azért azt nem kéne elfelejteni, hogy ezek a légiósok juttatták el idáig a Videotont. Ki rugdosta a gólokat? Filipe Oliverira és Nemanja Nikolic. Nem hinném, hogy ezekkel a légiósokkal lenne gond. És miért nem játszik a Vidiben magyar (legalábbis kevés)? Néz meg egy magyar bajnokit és megtudod... Inkább ennek kéne örülni, hogy a Videoton egy Slovan Bratislava-Gent-1/2 Trabzonsporon úgy van túl, hogy eddig 1 gólt kapott... Ellentétben a Debrecennel, akit az verte főbe, aki akarta... Nevetséges ez az egész. Abban igazad van, hogy nem világmegváltó játékosok ezek a külföldiek, viszont azt elmondhatjuk róluk, hogy a profizmust behozták magukkal. a Gent tavaly 1 ponttal maradt el a Brugestől tavaly. A Vidi 4-0-lal továbbjutott, a Debrecent meg láthattuk tegnap (is). A szokásos töketlenkedések megmaradtak. A Videotonban nekem az a szimpatikus, hogy van pénz, amit játékosokba fektetnek. És ezzel folyamatosan fejlődnek. Erre itt van a Debrecen, akik jópár milliárdot szedtek össze a BL és EL szereplésükkel és mi lett velük? Nem, hogy jobb játékosokba nem fektettek be, de még gyengébbek lettek ugyanis a legjobbjaikat elvitték. Na ez aztán üzlet...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.24. 16:47:40

Egyik meccset sem láttam, a Loki esetében jobb is. :roll: Nem vártam csodát a Bate elleni produkció után, de ennél mindenképpen többet. Sebaj, marad a bajnoki cím megvédése nagy feladatnak idén, kár...

A Vidinek viszont grat, szép eredmény ez Törökországban, reméljük, hogy sikerül a főtábla. Hajrá!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.24. 10:10:29

Messa írta:
Mezner2 írta:8 perc és kezd a Vidi Törökországban... MINDENKI NAGYON SZURKOLJON,UGYANIS 3 MAGYAR is található a kezdőjükben....gyönyörű ....
Már megint mit fröcsögsz? Az Arsenal kezdőjében hány angol található? A Real kezdőjében hány spanyol található? A Chelsea kezdőjében hány angol található? A City kezdőjében hány angol található? te vagy a szégyen hogy ilyenkor is csak ennyit tudsz ideböfögni. Ha másba nem, valamibe mindig bele kell kötni. De hála Istennek hogy mostmár csak ebbe tudtok. :) maradjál szépen csendben inkább.

Gratula a csapatnak, nem rossz eredmény ez, de még nyerhettünk is volna... Az azért nem rossz, hogy 5 EL meccsen 1 gólt kaptunk. Itthon nyerni kell, nem lehetetlen, de nehéz lesz.

A Lokinak vége sajnos, bízunk benne hogy 1 magyar csapat lesz a főtáblán.
Tényleg szurkoltam nekik,kevésszer fordult elő,most megtörtént.
Az a szégyen,hogy ennek a focinak gúnyolt langymeleg f*sban ami itthon van külföldieket alkalmazunk,odaát erről már jópárszor kinyilvánítottam a véleményemet,általában nem értettek meg,de ez nem is baj, a Vidi nevét egy mondatban leírni ezekkel a csapatokkal eleve bátorság,ott milyen légiósok vannak :lol: és itt milyenek fíl dö diferensz .
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.23. 23:03:20

Mezner2 írta:8 perc és kezd a Vidi Törökországban... MINDENKI NAGYON SZURKOLJON,UGYANIS 3 MAGYAR is található a kezdőjükben....gyönyörű ....
Már megint mit fröcsögsz? Az Arsenal kezdőjében hány angol található? A Real kezdőjében hány spanyol található? A Chelsea kezdőjében hány angol található? A City kezdőjében hány angol található? te vagy a szégyen hogy ilyenkor is csak ennyit tudsz ideböfögni. Ha másba nem, valamibe mindig bele kell kötni. De hála Istennek hogy mostmár csak ebbe tudtok. :) maradjál szépen csendben inkább.

Gratula a csapatnak, nem rossz eredmény ez, de még nyerhettünk is volna... Az azért nem rossz, hogy 5 EL meccsen 1 gólt kaptunk. Itthon nyerni kell, nem lehetetlen, de nehéz lesz.

A Lokinak vége sajnos, bízunk benne hogy 1 magyar csapat lesz a főtáblán.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.08.23. 22:04:53

Kár, hogy ez a Walter Lee nem tanult meg lőni. :P A kettőből az egyiket, igazán beverhette volna. :D

Még mindig a Trabzon az esélyes, de szerintem a Vidi megcsinálja. Hajrá!

Közben a Brugge már 2:0-ra vezet, gyakorlatilag a Loki kiesett.

szerk.: 0:3 lett a vége. :?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.23. 21:59:13

Messa írta:]Szerintem a szurkolóknak mindegy, Guardiola, vagy Mou is ülhetne a kispadon, 3 vesztes meccs után ugyanúgy elküldenék a oda.

Moniz pedig jó edző, nála nem hinném hogy tudnátok jobbat szerezni, hagyni kell dolgozni, és valahogy ezt meg kéne értetni az IQ harcos B-közepesekkel.
Én is bízok benne, az egész NB1 más lenne egy jó Fradival.
Ez sajnos igaz :? Valahol értem a szurkolókat, valahol meg nem, sajnos kacifántos a dolog, mert egyik napról a másikra csak Pepnek sikerült sikert elérnie :D Viszont iszonyat ki vannak éhezve a szurkolók a sikerre, mert nonszensz, hogy a csapat gyakorlatilag a középmezőnyben van jó ideje (ok beficcent egy nemzetközi kupa is, de hát na....) és annak sem az elején.
Nehéz lesz az új edző dolga, meg kényes is a Fradinál dolgozni, sokkal nagyobb az elvárás mint bármelyik klubnál, s minden falnak füle van, egyből menni fognak majd a pletykák, de meg kell oldani.

A hírnév miatt oké ott lenne a helyünk, csak ez nem erre megy, s valahol örülök is ennek, mert nem érdemeljük meg hogy ott legyünk a topcsapatok között, amilyen kaotikus munka folyt az utóbbi időben a klubnál sajnos...:? De mindig bizakodik az ember, hogy valami megmozdul, s egy normális játékospolitikával, szakmai munkával MO-n bőven odalehet érni.

Trabzonspor-Videoton 0:0
1 gólt esetleg belehetett volna nyesni, de így is nagy gratula a fehérvári csapatnak, tökéletes játékot hoztak le Törökországban, s van keresnivaló a visszavágón.

Másik meccsen látom vezet a Brugge a Loki ellen, ezzel gyakorlatilag igaz még csak első meccs de szinte lehetetlen a továbbjutás....
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.23. 19:53:56

8 perc és kezd a Vidi Törökországban... MINDENKI NAGYON SZURKOLJON,UGYANIS 3 MAGYAR is található a kezdőjükben....gyönyörű ....
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.22. 23:11:31

Bob_Marley írta:Talán most egy nevesebb külföldi edzővel, a türelem is meglesz, talán.....De sok sikert neki, én hiszem, hogy ebből a keretből is ellehet érni a középmezőny elejére.

Hajrá FRADI :D
Szerintem a szurkolóknak mindegy, Guardiola, vagy Mou is ülhetne a kispadon, 3 vesztes meccs után ugyanúgy elküldenék a oda.

Moniz pedig jó edző, nála nem hinném hogy tudnátok jobbat szerezni, hagyni kell dolgozni, és valahogy ezt meg kéne értetni az IQ harcos B-közepesekkel.
Én is bízok benne, az egész NB1 más lenne egy jó Fradival.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.22. 22:42:29

Elszórakozgatunk ezen a Döme témán, jogosan vagy anélkül mindegy.

De azért megjegyezném óriási szöveg, hogy Somalia azért nem tudott jó helyre passzolni mert LE VOLT HAJTVA A feje (ezért Serdülőben popón rúgnak...) és csak a spori fekete gatyáját s sportszárát látta, azért ez WTF kategória....

Viszont nagyon bízom benne, végre valahára induljon már el megint valami az Üllői úton könyörgöm, mert nagyon ráférne a klubra, meg ránk szurkolókra is, hogy ne a posványban tapicskoljunk állandóan, s ehhez kellene hogy talán egy edző több mint 1 évet húzzon ki, s igenis alakítson ki egy jó csapatot, mert mostanában az 1 év is utópisztikus gondolat volt, sokan ezt se érték meg, új edző, szakmai igazgató, állatorvos nem tudom még micsodák, 1234 új játékos, lement egy fél idény helló....És kezdődött minden elölről....Talán most egy nevesebb külföldi edzővel, a türelem is meglesz, talán.....De sok sikert neki, én hiszem, hogy ebből a keretből is ellehet érni a középmezőny elejére.

Hajrá FRADI :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.22. 23:40:40-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.08.22. 20:00:51

Lajos - The Movie:
http://www.youtube.com/watch?v=TFWaMZfkP44

Döme fanoknak kötelező ez a 11,5 perc!

"A játékosok magukévá tettek..." :lol:

Komment:
0:44-nél majdnem kijött a feles :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.21. 16:28:41

Most nem azért, de ennek a felállításnak mi értelme volt? A Fradi bukott jó néhány pontot, de most nem azért mivel lesz jobb ez a Fradi az új edzővel, mint korábban? Elől nem hiszem, hogy végeznének, a játékról meg nem is beszéljük, ugyanolyan színvonaltalan 0 lesz, mint most és korábban. Könnyű volt Détárit felállítani, de fölösleges hiú álmokat kelteni, ugyanis az új edzőtől nem fognak ezek a játékosok megtanulni focizni... Ja egyébként nem Détári nyilatkozta a szezon elején, hogy jobb játékosai vannak, mint a Lokinak és a Vidinek? Kíváncsi vagyok, hogy most mit mondana?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.21. 16:26:33

Meccset sem láttam, csak olvastam róla, nagy kár érte, ikszre azért jó lett volna a csapat. :?

És Détári elment jött Moniz, szóval rendesen történnek megint a dolgok az Üllői úton, sok sikert az új edzőnek, szerintem azért annyira nem rossz ez a keret, s a középmezőny eleje abszolút reális cél.
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.08.21. 16:04:43

Messi-Ini írta:...
még annyit az új edzőről, hogy szerintem nem véletlenül volt a PSV utánpótlás akadémia vezetője, illetve megjárta a Hamburgot, és a Tottenhamot is, előbbinél két meccs erejéig vezetőedző volt, ahol 1 győzelem, 1 döntetlen lett a mérleg. a Salzburggal ugye duplázott, de a vezetőség túlságosan is bele akart szólni a dolgába, nem hagyták, hogy azt csinálja amit akar, ezért eljött. Szerintem elég nagy neve van külföldön, és biztos megvannak a kapcsolatai is, szóval ha nem nyáron, de télen hátha érkezik néhány 'nagyobb' név, ütősebb játékos, a holland Otten vonalról...

Détári pedig rekordot döntött velünk. az eddigi csapatainál nálunk volt a leghosszabb ideig. :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.08.21. 14:58:44

Ricardo Moniz egy 48 esztendős,tehetséges edző.Korábban még a Wigan Athletic csapatánál is felmerült a neve,még amikor úgy állt a dolog hogy az edzőjük megy a Poolhoz.Tavaly a Salzburg edzője volt egyébként,és hát mondhatjuk hogy sikeres volt,hiszen bár pénze nem nagyon volt igazolni,be épített a csapatba 5 fiatal játékost az akadémiáról,akikkel késöbb bajnokságot illetve kupát nyert.Az El-ben is ott voltak,istentudja melyik csoportban, a Bilbao illetve a Psg ellen is játszottak.Nem kis meglepetésre utóbbit meg is előzték,és 2. helyen továbbmentek a csoportból.Aztán a 16 között mondjuk kipottyantak a Metaliszt ellen,de szerintem ez akkor is szép eredmény...

Na szóval,én ennyit tudok róla,és ezek alapján mindenképpen bizakodó vagyok :D

Egyébként Détárit nem 2 meccs után menesztették,hanem több mint másfél után.Tavaly ősszel vette át a csapatot,akkor jött egy kissebb fellángolás,megvertük a ZTE-t,meg a következő két fordulóban is összekapartunk 4 pontot.Ezután már nemigazán ment,csak az x-ek jöttek megint,de télig maradt.Télen meg azt hangoztatta,hogy a saját képére formálj a csapat játékot meg a többi,erre jött a tavasz,nézhetetlen meccsekkel,kilátástalan játékkal...Mindezek ellenére Kubatovék meghosszabították a szerződését,mondván,ez a keret még a Prukner féle keret,amivel ezek is jó eredmények.Ezek után jött a nyár,amikor is Döme hosszú évek után először pénzért is igazolhatott,képére formálhatta a csapatot,amit meg is tett,hiszen rengeteg volt a játékosmozgás.Egész nyáron azt hangoztatta,hogy a bajnoki címre is van esélyünk,közben meg elment 4 meccs,amin szereztünk 5 pontot,illetve 1!!!!!!! támadásgólt.
Azért ez szerintem 1 csapatnál sem lenne elég,főleg úgy,hogy egész nyáron azt hangoztatod hogy olyan a keretünk mint a Vidi-Győr-Debrecen hármasé.

Köszönjük Détári amit értünk tettél,és sok sikert máshol.!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.21. 14:35:40

Erről a Ricardo Munizról annyit tudok, h FM-be nagyon jó. :D
Szóval csak jó edző lehet a valóságba is...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.20. 21:06:39

Várható volt hogy feláll(ítják) a kispadtól.

Én azért sok fradistával nem értek egyet, akik azt mondják hogy erős a keret, csak az edző sz-r. Igazából szerintem akárki fog jönni a helyére, egetrengető különbség nem lesz. Egyszerűen ez a keret nem elég minőségi ahhoz, hogy meg tudjanak felelni a szurkolóknak. Mondom ezt úgy, hogy nagyon nem csípem Dömét.

Egyébként döbbenet tényleg hogy mi van az üllőin, 2 meccsen nem jönnek az eredmények, már takarodót fújnak az edzőnek.

Valahogy nem meglepő, hogy csak külföldi trénerrel tárgyalnak.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.08.20. 13:02:06

ab1daL írta:Détári távozott a Fraditól, közös megegyezéssel!

Amint arról már beszámoltunk, Détári Lajos távozott a Ferencvárostól, és a Nemzeti Sport értesülései szerint németalföldi szakember érkezik a helyére, akit holnap jelentenek be a klubnál. Konkrét nevet senki sem árult el, de nem volnánk meglepve, ha a Red Bull Salzburggal a legutóbbi szezonban bajnokságot és Osztrák Kupát is nyerő Ricardo Moniz lenne a befutó.
a kutya meg a macska. de jó erre felkelni.
igazából szerintem maradhatna szakmai igazgatónak, mert a keretet egész jól összerakta, csak edzőnek nulla. köszönünk mindent Lajos.

kubatov a facebook oldalán: egy német-francia edzőpárossal, két holland szakemberrel és egy német trénerrel tárgyalunk
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.20. 12:56:32

Détári távozott a Fraditól, közös megegyezéssel!

Amint arról már beszámoltunk, Détári Lajos távozott a Ferencvárostól, és a Nemzeti Sport értesülései szerint németalföldi szakember érkezik a helyére, akit holnap jelentenek be a klubnál. Konkrét nevet senki sem árult el, de nem volnánk meglepve, ha a Red Bull Salzburggal a legutóbbi szezonban bajnokságot és Osztrák Kupát is nyerő Ricardo Moniz lenne a befutó.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése