Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Rákóczi-Pécs is 16:00kor lesz, megkérték az MLSZ-t, hogy tegyék 18:00ra, de sajnos nem nagyon érdekli őket... Én fél óra múlva indulok a stadionba, ismerős 20perce rakott ki egy képet facebookra, hogy a város központjában lévő hőmérő 48fokot mutat. Jó móka lesz...Bob_Marley írta: Viszont idevág, hogy egyszerűen ép ésszel nem tudom felfogni, hogy tehet az MLSZ egy meccset (ráadásul Fradi-Honvéd mindig rangadó) délután 14 órára, ilyen melegben.Az emberek elájulnak az utcán, 40+ok repkednek, dőlnek meg a meleg rekordok, s iszonyat felelőtlenség ilyen kánikulában bajnoki meccset lejátszani.Hiába van vízszünet meg tudom is én.
Még nem olvastam, de feltétlenül megteszem, s van is ehhez hozzáfűznivalóm.Game90 írta: Tudom, hogy pepsifoci, de talán ezt érdemes elolvasni (hopp, egy rím, ha a versemben ennyi lett volna...):
Kemenes: "Mi egy másik sportágat játszunk."
http://pepsifoci.hu/node/120275
Na mert aztán a magyar fiataloknak az NB1 nem ugródeszka mi? Az első adandó alkalommal gyorsabban menekülnek külföldre, mint akármelyik légiós.Mezner2 írta:a Vidi nevét egy mondatban leírni ezekkel a csapatokkal eleve bátorság,ott milyen légiósok vannakés itt milyenek fíl dö diferensz .
Maximalizálnám 3ra őket... a magyar focit nem ők építik,egy ugródeszka nekik a bajnokságunk,ne rajtunk kapaszkodjanak fel.
Van a Vidinek szépséges akadémiája,lassan felnő az első generáció onnan akiket meglehetne próbálni,őszintén szólva lesz*rom már a klubcsapatokat,tök mind1,hogy júniusban vagy augusztusban zuhanunk ki a nemzetközi huncutságokból....szeptembert úgysem éljük meg.
Ha a Vidi lesz az elsőcsapat aki az utánpótlására támaszkodik,akkor velük is szimpatizálni fogok.
NSO?messideco írta:Nagyon lol: Mtk-Ute
Azért azt nem kéne elfelejteni, hogy ezek a légiósok juttatták el idáig a Videotont. Ki rugdosta a gólokat? Filipe Oliverira és Nemanja Nikolic. Nem hinném, hogy ezekkel a légiósokkal lenne gond. És miért nem játszik a Vidiben magyar (legalábbis kevés)? Néz meg egy magyar bajnokit és megtudod... Inkább ennek kéne örülni, hogy a Videoton egy Slovan Bratislava-Gent-1/2 Trabzonsporon úgy van túl, hogy eddig 1 gólt kapott... Ellentétben a Debrecennel, akit az verte főbe, aki akarta... Nevetséges ez az egész. Abban igazad van, hogy nem világmegváltó játékosok ezek a külföldiek, viszont azt elmondhatjuk róluk, hogy a profizmust behozták magukkal. a Gent tavaly 1 ponttal maradt el a Brugestől tavaly. A Vidi 4-0-lal továbbjutott, a Debrecent meg láthattuk tegnap (is). A szokásos töketlenkedések megmaradtak. A Videotonban nekem az a szimpatikus, hogy van pénz, amit játékosokba fektetnek. És ezzel folyamatosan fejlődnek. Erre itt van a Debrecen, akik jópár milliárdot szedtek össze a BL és EL szereplésükkel és mi lett velük? Nem, hogy jobb játékosokba nem fektettek be, de még gyengébbek lettek ugyanis a legjobbjaikat elvitték. Na ez aztán üzlet...Mezner2 írta:
Tényleg szurkoltam nekik,kevésszer fordult elő,most megtörtént.
Az a szégyen,hogy ennek a focinak gúnyolt langymeleg f*sban ami itthon van külföldieket alkalmazunk,odaát erről már jópárszor kinyilvánítottam a véleményemet,általában nem értettek meg,de ez nem is baj, a Vidi nevét egy mondatban leírni ezekkel a csapatokkal eleve bátorság,ott milyen légiósok vannakés itt milyenek fíl dö diferensz .
Maximalizálnám 3ra őket... a magyar focit nem ők építik,egy ugródeszka nekik a bajnokságunk,ne rajtunk kapaszkodjanak fel.
Van a Vidinek szépséges akadémiája,lassan felnő az első generáció onnan akiket meglehetne próbálni,őszintén szólva lesz*rom már a klubcsapatokat,tök mind1,hogy júniusban vagy augusztusban zuhanunk ki a nemzetközi huncutságokból....szeptembert úgysem éljük meg.
Ha a Vidi lesz az elsőcsapat aki az utánpótlására támaszkodik,akkor velük is szimpatizálni fogok.
Tényleg szurkoltam nekik,kevésszer fordult elő,most megtörtént.Messa írta:Már megint mit fröcsögsz? Az Arsenal kezdőjében hány angol található? A Real kezdőjében hány spanyol található? A Chelsea kezdőjében hány angol található? A City kezdőjében hány angol található? te vagy a szégyen hogy ilyenkor is csak ennyit tudsz ideböfögni. Ha másba nem, valamibe mindig bele kell kötni. De hála Istennek hogy mostmár csak ebbe tudtok.Mezner2 írta:8 perc és kezd a Vidi Törökországban... MINDENKI NAGYON SZURKOLJON,UGYANIS 3 MAGYAR is található a kezdőjükben....gyönyörű ....maradjál szépen csendben inkább.
Gratula a csapatnak, nem rossz eredmény ez, de még nyerhettünk is volna... Az azért nem rossz, hogy 5 EL meccsen 1 gólt kaptunk. Itthon nyerni kell, nem lehetetlen, de nehéz lesz.
A Lokinak vége sajnos, bízunk benne hogy 1 magyar csapat lesz a főtáblán.
Már megint mit fröcsögsz? Az Arsenal kezdőjében hány angol található? A Real kezdőjében hány spanyol található? A Chelsea kezdőjében hány angol található? A City kezdőjében hány angol található? te vagy a szégyen hogy ilyenkor is csak ennyit tudsz ideböfögni. Ha másba nem, valamibe mindig bele kell kötni. De hála Istennek hogy mostmár csak ebbe tudtok.Mezner2 írta:8 perc és kezd a Vidi Törökországban... MINDENKI NAGYON SZURKOLJON,UGYANIS 3 MAGYAR is található a kezdőjükben....gyönyörű ....
Ez sajnos igazMessa írta:]Szerintem a szurkolóknak mindegy, Guardiola, vagy Mou is ülhetne a kispadon, 3 vesztes meccs után ugyanúgy elküldenék a oda.
Moniz pedig jó edző, nála nem hinném hogy tudnátok jobbat szerezni, hagyni kell dolgozni, és valahogy ezt meg kéne értetni az IQ harcos B-közepesekkel.
Én is bízok benne, az egész NB1 más lenne egy jó Fradival.
Szerintem a szurkolóknak mindegy, Guardiola, vagy Mou is ülhetne a kispadon, 3 vesztes meccs után ugyanúgy elküldenék a oda.Bob_Marley írta:Talán most egy nevesebb külföldi edzővel, a türelem is meglesz, talán.....De sok sikert neki, én hiszem, hogy ebből a keretből is ellehet érni a középmezőny elejére.
Hajrá FRADI
még annyit az új edzőről, hogy szerintem nem véletlenül volt a PSV utánpótlás akadémia vezetője, illetve megjárta a Hamburgot, és a Tottenhamot is, előbbinél két meccs erejéig vezetőedző volt, ahol 1 győzelem, 1 döntetlen lett a mérleg. a Salzburggal ugye duplázott, de a vezetőség túlságosan is bele akart szólni a dolgába, nem hagyták, hogy azt csinálja amit akar, ezért eljött. Szerintem elég nagy neve van külföldön, és biztos megvannak a kapcsolatai is, szóval ha nem nyáron, de télen hátha érkezik néhány 'nagyobb' név, ütősebb játékos, a holland Otten vonalról...Messi-Ini írta:...
a kutya meg a macska. de jó erre felkelni.ab1daL írta:Détári távozott a Fraditól, közös megegyezéssel!
Amint arról már beszámoltunk, Détári Lajos távozott a Ferencvárostól, és a Nemzeti Sport értesülései szerint németalföldi szakember érkezik a helyére, akit holnap jelentenek be a klubnál. Konkrét nevet senki sem árult el, de nem volnánk meglepve, ha a Red Bull Salzburggal a legutóbbi szezonban bajnokságot és Osztrák Kupát is nyerő Ricardo Moniz lenne a befutó.