Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
afellaytól olyan nagyot nem erősödtetekbarca_bome írta: Az is hatalmas előny tavalyhoz képest (Villa és Afellay visszatérése mellett), hogy minden posztra van legalább két alternatívánk (ellentétben a Madriddal), ami tavaly finoman szólva sem volt így...![]()
Ez nem rossz kezdő, csak kicsit hiányolom belőle Javiert. Erőazakossága lehet jól jön párszorBarcaman14 írta:Ez így tökéletes is lenne. Puyol mindenképp kezdjen, tudjuk mennyit jelent az ő jelenléte a pályán és ez hatványozódik egy klasszikuson. Villa pedig még mindig nem 100 százalékos, korai bedobni egyből a mély vízbe. Nagyot lendíthet rajtunk csereként beállva is.Sanama írta:hát én így kezdenék:
VV-Alves-Puyol-Pique-Alba-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Sanchez-Messi.
Akitől holnap jelentős javulás kell minden szempontból, az Alves.
Igen ezt még Pep regnálása alatt is mondták sokszor, hogy Tito az ész, de az a legnagyobb pozitívum eddig, hogy Tito ugyanazt a játékot játszatja (legalábbis alapjaiban), kiegészítve azzal, hogy (eddig!) ő időben cserél, és ki is használja a cserelehetőségeit!18Barca99 írta:Sztem Pep nagy húzásaiban eléggé benne van/volt a keze a Titonak is ugyhogy sztem ilyen szempontból nem kell félteni.
Ez így tökéletes is lenne. Puyol mindenképp kezdjen, tudjuk mennyit jelent az ő jelenléte a pályán és ez hatványozódik egy klasszikuson. Villa pedig még mindig nem 100 százalékos, korai bedobni egyből a mély vízbe. Nagyot lendíthet rajtunk csereként beállva is.Sanama írta:hát én így kezdenék:
Sztem Pep nagy húzásaiban eléggé benne van/volt a keze a Titonak is ugyhogy sztem ilyen szempontból nem kell félteni.Capon írta:Egyébként kíváncsi leszek Tito mit talál ki. Pep azért próbált minden klasszikusra valami érdekeset húzni. Talán Tito is kreatív lesz és kitalál valami meglepőt.
+1, Ini élesebbnek tűnt, mint Cesc, Pedro is jó volt, Villa jöhet a padról, egyedül Alexis formája kérdés nálam. Ja, és Masch is bizonytalanabb volt, mint Piqué.Sanama írta:hát én így kezdenék:visca el barca írta:szerintem meg csak egyszeruen a legerosebb felallasban fogjuk tolni. kérdés h ki kezd a 3 hátvéd közül. illetve h villát kezdeti e.
Szerintem Villa még nem kész 65-70percet lejátszani, elég lesz neki egyelőre ha 30perce bejön.
hát én így kezdenék:visca el barca írta:szerintem meg csak egyszeruen a legerosebb felallasban fogjuk tolni. kérdés h ki kezd a 3 hátvéd közül. illetve h villát kezdeti e.
A 4-3 és a 2-4 is gólparádé. Csak azt írta gólparádé lesz.Deus írta:Azert nem kene arcoskodni... Vissza is sulheteuro.david írta:szerintem hnapi mérközés gólparádés lessz :dd
Pontosan, ezt nem egyszer játszotta már el, hogy tulajdonképpen már előre mentegette magátBritishKnight írta: Szvsz. azokkal a nyilatkozatokkal-hogy neki nem fontos a szuperkupa-valahogy érzi,hogy nem biztos,hogy nyerni fog és előre takarózik
Ezt miből gondolod?euro.david írta:Szerintem a holnapi mérkőzés gólparádés lesz
Az a baj hogy ha ezek a csapatok közül valamelyik is odaér, nem hiszem hogy azzal nyílt lesz a bajnokság... meg izgalmas sem... Lesznek jó izgalmas meccsek de végére úgyis a 2 klub el fog lépni, hiszen ha abból indulunk ki, hogy a Bilbao sem rukkolt elő jó játékkal, amely csapat tavaly azért stabilan hozta a hazai meccseit, s idegenben sem szerepelt rosszul, most kikapott... az eredmény 1 forduló után nem is lényeg, de a mutatott játék már annál inkább... az Atletico sem sziporkázott... bár időszerüleg nem jókor írom, mert a Velncia pontot csent a Bernabeuból, azért ez nem hiszem hogy túl gyakori esemény lesz... A Madrid idén is arra fog törekedni, hogy a "kisebb" csapatok ellen ne bukjon pontot, pontokat...Varatrix írta:... Remélem szoros bajnokság lesz. Bízom benne hogy Sevilla, Atletico, Valencia hármasból legalább egy fel tud majd zárkózni a két spanyol óriáshoz. Mert én egy izgalmas, nyílt bajnokságot szeretnék idén nézni.
Ááá vagy úgy!? értem... kösz... el is felejtkeztem, ha csütörtök, akkor euroliga...bence-barca írta:Szerintem UEFA meccsek miatt.
Tavaly is vmikor 11kor kellett kezdeni, mert az UEFA megtiltotta, ha a BL/EL selejtezőkkel együtt menjen a mi meccsünk.
Leírta és igaza van.Kintaro írta:Mit vettél ennyire a lelkedre konkrétan?
Mit vettél ennyire a lelkedre konkrétan?REMY írta:Off: Ott a hsz szerkesztése gomb. Használjátok!! nem kell egyből új hsz-t írni![]()
Más: Egészséges rivalizálás lehet, nekem azzal semmi gondom nincs ha más véleménye van valakinek, de azért lehessen már szót érteni vele. Ez egy fórum itt egy normál hangnemnek lennie kell. Nem lehet akárhogy írogatni.
Én egy szóval sem mondtam,hogy nem így van!Kintaro írta:Abban egyetértünk, hogy a spanyol bírók kritikán aluliak, de ez elmőlt idényben valahogy mindig úgy "tévedtek", hogy az a Realnak plusz pontokat, nekünk meg mínusz pontokat eredményezett. Hátha idén máshogy leszZotyaFace írta: Látom átjött a mondanivalóm.![]()
Én nem vettem magamra,az egészséges csípkelődés még belefér,természetesen nem muszáj,hogy akárkivel is megértessem magam.REMY írta: Kintaro... érdekes, hogy téged nem vágtak még ki innen. Ez a folytonos ellenségeskedés... (igen ez nem rivalizálás) amit csinálsz az valami hihetetlen. És nem lehet egy normális szót váltani veled.