Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.08.22. 20:11:49

barca_bome írta: Az is hatalmas előny tavalyhoz képest (Villa és Afellay visszatérése mellett), hogy minden posztra van legalább két alternatívánk (ellentétben a Madriddal), ami tavaly finoman szólva sem volt így... :wink:
afellaytól olyan nagyot nem erősödtetek
casillas,adan
arbeloa,varane,albiol,ramos,pepe,marcelo,coentrao 4 posztra
alonso,khedira,granero,lass 2 posztra
dm,özil,kaka,cr,callejon 3 posztra
higuain,benzema 1 posztra
sahin és carvalho távozónak van kikiáltva
érkezik minimum 1 kp-s. van itt is 2 ember a posztokra,tavaly is volt,csak használni kellett volna az übermensch edzőnek
ZotyaFace
Barça B

2012.08.22. 19:40:19

Én megmondom őszintén,hogy félek a holnapi meccstől.
A Katalánok jól kezdték a bajnokságot,és úgy érzem,benne van egy nagy pofon. Mourinho nem hiába takarózik ilyen nyilatkozatokkal.

Ettől eltekintve,pörgős,látványos meccset várok,tippelni nem szeretnék mert nem az erősségem,de 2-3 gól biztos fog esni(remélem azért a fehérek is lőnek minimum egyet :? )
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
Zolika10
Jugador d'estrella

2012.08.22. 18:28:32

Barcaman14 írta:
Sanama írta:hát én így kezdenék:
VV-Alves-Puyol-Pique-Alba-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Sanchez-Messi.
Ez így tökéletes is lenne. Puyol mindenképp kezdjen, tudjuk mennyit jelent az ő jelenléte a pályán és ez hatványozódik egy klasszikuson. Villa pedig még mindig nem 100 százalékos, korai bedobni egyből a mély vízbe. Nagyot lendíthet rajtunk csereként beállva is.
Akitől holnap jelentős javulás kell minden szempontból, az Alves.
Ez nem rossz kezdő, csak kicsit hiányolom belőle Javiert. Erőazakossága lehet jól jön párszor :)
barca_bome
Jugador d'estrella

2012.08.22. 18:16:41

18Barca99 írta:Sztem Pep nagy húzásaiban eléggé benne van/volt a keze a Titonak is ugyhogy sztem ilyen szempontból nem kell félteni. :)
Igen ezt még Pep regnálása alatt is mondták sokszor, hogy Tito az ész, de az a legnagyobb pozitívum eddig, hogy Tito ugyanazt a játékot játszatja (legalábbis alapjaiban), kiegészítve azzal, hogy (eddig!) ő időben cserél, és ki is használja a cserelehetőségeit!

Sok pluszt fog adni a csapat teljesítményének szerintem, ha sűrűbben lesznek rotálva és cserélve a játékosok, egyrészt ez jó abból a szempontból is, hogy bizonyítani akarnak a játékosok, másrészt nem lesznek annyira kifacsarva (kivéve Messi, mert tudjuk, hogy őt nem lehet lecserélni, mert megsértődik, mondjuk lehet a teljesítménye így jobb, de hosszú távon... hát nem tudom).

Hogy ne legyek OFF:

Az is hatalmas előny tavalyhoz képest (Villa és Afellay visszatérése mellett), hogy minden posztra van legalább két alternatívánk (ellentétben a Madriddal), ami tavaly finoman szólva sem volt így... :wink:

Várom már a holnapi meccset, hirtelen ránk jött itt a szezon, belevágunk a közepébe két klasszikussal és ráadásul az őszi meccs sincs már olyan messze (asszem október)! Visca! :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.22. 17:51:27

Sanama írta:hát én így kezdenék:
Ez így tökéletes is lenne. Puyol mindenképp kezdjen, tudjuk mennyit jelent az ő jelenléte a pályán és ez hatványozódik egy klasszikuson. Villa pedig még mindig nem 100 százalékos, korai bedobni egyből a mély vízbe. Nagyot lendíthet rajtunk csereként beállva is.
Akitől holnap jelentős javulás kell minden szempontból, az Alves.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Senyera
Jugador del Barça

2012.08.22. 17:37:25

Azért jó lenne holnap legalább 2-3 góllal nyerni hogy ne legyen gond a visszavágón.Ez szerintem a szokásos terelés hogy nemfontos a kupa meg ilyenek.Senki se fog neki bedőlni,márt csak azért is meg kell hogy nyerjük,hogy ne tudjanak pofázni a mérkőzések után.Igenis nekünk legyen fontos ez a kupa is ,ne csak a bajnokság meg a többi,főleg a Madriddal szemben.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.08.22. 17:29:50

Capon írta:Egyébként kíváncsi leszek Tito mit talál ki. Pep azért próbált minden klasszikusra valami érdekeset húzni. Talán Tito is kreatív lesz és kitalál valami meglepőt.
Sztem Pep nagy húzásaiban eléggé benne van/volt a keze a Titonak is ugyhogy sztem ilyen szempontból nem kell félteni. :)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.22. 16:34:38

Sanama írta:
visca el barca írta:szerintem meg csak egyszeruen a legerosebb felallasban fogjuk tolni. kérdés h ki kezd a 3 hátvéd közül. illetve h villát kezdeti e.
hát én így kezdenék:

Szerintem Villa még nem kész 65-70percet lejátszani, elég lesz neki egyelőre ha 30perce bejön.
+1, Ini élesebbnek tűnt, mint Cesc, Pedro is jó volt, Villa jöhet a padról, egyedül Alexis formája kérdés nálam. Ja, és Masch is bizonytalanabb volt, mint Piqué.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.22. 16:28:14

visca el barca írta:szerintem meg csak egyszeruen a legerosebb felallasban fogjuk tolni. kérdés h ki kezd a 3 hátvéd közül. illetve h villát kezdeti e.
hát én így kezdenék:

Szerintem Villa még nem kész 65-70percet lejátszani, elég lesz neki egyelőre ha 30perce bejön.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.22. 15:50:51

szerintem meg csak egyszeruen a legerosebb felallasban fogjuk tolni. kérdés h ki kezd a 3 hátvéd közül. illetve h villát kezdeti e.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.22. 15:38:07

Deus írta:
euro.david írta:szerintem hnapi mérközés gólparádés lessz :dd
Azert nem kene arcoskodni... Vissza is sulhet ;)
A 4-3 és a 2-4 is gólparádé. Csak azt írta gólparádé lesz.

Egyébként kíváncsi leszek Tito mit talál ki. Pep azért próbált minden klasszikusra valami érdekeset húzni. Talán Tito is kreatív lesz és kitalál valami meglepőt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bali 15
Director del Fútbol

2012.08.22. 15:16:53

Imádom amikor pár gyerek arcoskodik 30 hozzászólással a háta mögött, és mit ad isten pont ilyenkor van itt egy Madridista.
Nemcsoda, hogy a háromnegyed eurobarcát hülyegyerekek társaságának tekinti a másik oldal.....
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.22. 15:12:09

BritishKnight írta: Szvsz. azokkal a nyilatkozatokkal-hogy neki nem fontos a szuperkupa-valahogy érzi,hogy nem biztos,hogy nyerni fog és előre takarózik
Pontosan, ezt nem egyszer játszotta már el, hogy tulajdonképpen már előre mentegette magát
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.22. 15:08:42

Mourinho lemondana a Szuperkupáról a bajnokságért

Szerintem Tito is.

Szvsz. azokkal a nyilatkozatokkal-hogy neki nem fontos a szuperkupa-valahogy érzi,hogy nem biztos,hogy nyerni fog és előre takarózik.
Ha minden normális lenne akkor azt nyilatkozná,hogy a szuperkupa és a bajnokság is egyaránt fontos mert mindent meg akarunk nyerni.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Deus
Boixos Nois

2012.08.22. 14:49:29

euro.david írta:szerintem hnapi mérközés gólparádés lessz :dd
Azert nem kene arcoskodni... Vissza is sulhet ;)
KépKép
HAnonymus
Entrenador del Barça

2012.08.22. 14:41:46

Mondani bármit szabad, elhinni nem muszáj mindent.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.22. 14:00:28

euro.david írta:Szerintem a holnapi mérkőzés gólparádés lesz :D
Ezt miből gondolod?
Azt,hogy a Real az első meccsén idegenben a 3.legerősebb csapat ellen döntetlent játszott?
Vagy abból,hogy mi a Socit 5-1 ra vertük hazai pályán?Úgy,hogy most lett új edzőnk és ilyenkor természetes,hogy szeretne egy nagyobb különbségű győzelmet elérni?

Ilyeneket nem szabad mondani.
Legyen gólparádés!
Csak ne mi kapjunk gólokat!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.22. 13:52:58

Varatrix írta:... Remélem szoros bajnokság lesz. Bízom benne hogy Sevilla, Atletico, Valencia hármasból legalább egy fel tud majd zárkózni a két spanyol óriáshoz. Mert én egy izgalmas, nyílt bajnokságot szeretnék idén nézni.
Az a baj hogy ha ezek a csapatok közül valamelyik is odaér, nem hiszem hogy azzal nyílt lesz a bajnokság... meg izgalmas sem... Lesznek jó izgalmas meccsek de végére úgyis a 2 klub el fog lépni, hiszen ha abból indulunk ki, hogy a Bilbao sem rukkolt elő jó játékkal, amely csapat tavaly azért stabilan hozta a hazai meccseit, s idegenben sem szerepelt rosszul, most kikapott... az eredmény 1 forduló után nem is lényeg, de a mutatott játék már annál inkább... az Atletico sem sziporkázott... bár időszerüleg nem jókor írom, mert a Velncia pontot csent a Bernabeuból, azért ez nem hiszem hogy túl gyakori esemény lesz... A Madrid idén is arra fog törekedni, hogy a "kisebb" csapatok ellen ne bukjon pontot, pontokat...
tehát a 2 nagy csapat között fog úgy eldőlni a liga, hogy ki veszít kevesebb pontot... Az a baj hogy a Valencia, At.Mad., Sevilla, Bilbao... csapatok kipukkadnak a végére mindig... sőt már a bajnokság feléhez érve 15-18 pont különbség kialakulása sem fikció... 2-3 helyezett között... ahhoz hogy izgalmas legyen a bajnokság minimum 4-5 csapatnak kellene közel azonos szintet hoznia... ez jelen pillanatban egész európában nincs meg... Madrid és Barcelona, Talán még a City tud jól kiemelkedően futballozni... de a 2 Spanyol gigászhoz a mostani futballban nincsenek nagyon közel...
persze az is relatív kinek mi az izgalmas bajnokság... mondjuk tényleg ha csak egy tudná tartani a lépést a real-Barca 2-el, az elmúlt évek vonulatában már izgalmasnak/izgalmasabbnak nevezhető lenne :)
bence-barca írta:Szerintem UEFA meccsek miatt.
Tavaly is vmikor 11kor kellett kezdeni, mert az UEFA megtiltotta, ha a BL/EL selejtezőkkel együtt menjen a mi meccsünk.
Ááá vagy úgy!? értem... kösz... el is felejtkeztem, ha csütörtök, akkor euroliga...:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castiel 2012.08.22. 14:04:29-kor.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
euro.david
Barça C

2012.08.22. 13:45:47

szerintem hnapi mérközés gólparádés lessz :dd
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.22. 13:30:30

Fölösleges újra felhozni a tavalyi bajnokságot. Teljesen megérdemelten nyerték meg és pont. Ezen már túl vagyunk, ki lett tárgyalva párszor.
A lényeg, hogy itt az új idény, új lehetőségekkel a revánsra. Pl a holnapi szuperkupa.

A Madrid nyögvenyelős rajtjától függetlenül szoros meccset várok, de persze örülnék ha benne lenne egy nagyobb arányú győzelem a mi javunkra. De a legfontosabb, hogy az eredmény fényében nyugodtan várhassuk a visszavágót.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Varatrix
Director del Fútbol

2012.08.22. 13:22:59

Kintaro írta:Mit vettél ennyire a lelkedre konkrétan?
Leírta és igaza van. :roll:

A Chelsea Bl győzelménél nem sok minden idegesített jobban. Közük nincs a látványos szép futballhoz. Nem értem mit lehet bennük szeretni!? Viszont hatékony amit eddig csináltak. Nyertek pár kupát és felválalták a stílusukat. Nemhiszem hogy ebből a keretből többet ki lehetett volna hozni, ráadásul szép játékkal.

Hamár Barca vs Real:

Szokásos fellángolás a Clásico hajnalán. Izgatottan várja mindenki a holnapi csatát, de kultúrált keretek között kéne maradni.

Véleményem szerint alaptalan arról vitatkozni hogy a Madrid megérdemelte e a bajnoki címet. Ők kitömték az ellenfeleiket idegenben mi nem. Sérülések itt is ott is voltak mégha nem is ugyanakkora arányban. Előző szezonokba őket is érte sérüléshullám, akkor senki örömét nem rontotta el az hogy mivan ha nem sérülnek le és nem verünk rájuk 10 pontot. Ez hozzá tartozik a sporthoz.

Viszont most van okunk bizakodni mert kevés sérültünk van és nagyon mély és minőségi keretünk. Remélem szoros bajnokság lesz. Bízom benne hogy Sevilla, Atletico, Valencia hármasból legalább egy fel tud majd zárkózni a két spanyol óriáshoz. Mert én egy izgalmas, nyílt bajnokságot szeretnék idén nézni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kintaro
Barça B

2012.08.22. 12:57:09

REMY írta:Off: Ott a hsz szerkesztése gomb. Használjátok!! nem kell egyből új hsz-t írni :wink:

Más: Egészséges rivalizálás lehet, nekem azzal semmi gondom nincs ha más véleménye van valakinek, de azért lehessen már szót érteni vele. Ez egy fórum itt egy normál hangnemnek lennie kell. Nem lehet akárhogy írogatni.
Mit vettél ennyire a lelkedre konkrétan?
REMY
Madridista

2012.08.22. 12:44:56

Off: Ott a hsz szerkesztése gomb. Használjátok!! nem kell egyből új hsz-t írni :wink:

Más: Egészséges rivalizálás lehet, nekem azzal semmi gondom nincs ha más véleménye van valakinek, de azért lehessen már szót érteni vele. Ez egy fórum itt egy normál hangnemnek lennie kell. Nem lehet akárhogy írogatni.
ZotyaFace
Barça B

2012.08.22. 12:37:36

Kintaro írta:
ZotyaFace írta: Látom átjött a mondanivalóm. :wink:
Abban egyetértünk, hogy a spanyol bírók kritikán aluliak, de ez elmőlt idényben valahogy mindig úgy "tévedtek", hogy az a Realnak plusz pontokat, nekünk meg mínusz pontokat eredményezett. Hátha idén máshogy lesz :-)
Én egy szóval sem mondtam,hogy nem így van! :wink:
ZotyaFace
Barça B

2012.08.22. 12:36:05

REMY írta: Kintaro... érdekes, hogy téged nem vágtak még ki innen. Ez a folytonos ellenségeskedés... (igen ez nem rivalizálás) amit csinálsz az valami hihetetlen. És nem lehet egy normális szót váltani veled.
Én nem vettem magamra,az egészséges csípkelődés még belefér,természetesen nem muszáj,hogy akárkivel is megértessem magam.
Mindenkinek saját és egyedi véleménye van,az,hogy ki milyen formában nyílvánitja ki,az csakis természetfüggő.
Válasz küldése