18Barca99 írta:Sztem Pep nagy húzásaiban eléggé benne van/volt a keze a Titonak is ugyhogy sztem ilyen szempontból nem kell félteni.

Igen ezt még Pep regnálása alatt is mondták sokszor, hogy Tito az ész, de az a legnagyobb pozitívum eddig, hogy Tito ugyanazt a játékot játszatja (legalábbis alapjaiban), kiegészítve azzal, hogy (eddig!) ő időben cserél, és ki is használja a cserelehetőségeit!
Sok pluszt fog adni a csapat teljesítményének szerintem, ha sűrűbben lesznek rotálva és cserélve a játékosok, egyrészt ez jó abból a szempontból is, hogy bizonyítani akarnak a játékosok, másrészt nem lesznek annyira kifacsarva (kivéve Messi, mert tudjuk, hogy őt nem lehet lecserélni, mert megsértődik, mondjuk lehet a teljesítménye így jobb, de hosszú távon... hát nem tudom).
Hogy ne legyek OFF:
Az is hatalmas előny tavalyhoz képest (Villa és Afellay visszatérése mellett), hogy minden posztra van legalább két alternatívánk (ellentétben a Madriddal), ami tavaly finoman szólva sem volt így...
Várom már a holnapi meccset, hirtelen ránk jött itt a szezon, belevágunk a közepébe két klasszikussal és ráadásul az őszi meccs sincs már olyan messze (asszem október)! Visca!