Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbálom nem az iróniát meglátni ebben a hszbenvisca el barca írta:amugy én bobtól várom h megmentse ezt a kört
Jójó, félig csak poénból írtam.bence-barca írta:Ne értsed félre!Eazzy írta:Na köszi, jó ilyet olvasni, hogy mennyire gyenge színvonalat képviselekbence-barca írta: Maradjunk annyiban, remélem a másik felében emelni tudunk a színvonalom!![]()
Nem azt mondtam, h gyenge a színvonal. Egyszerűen azt semmi extra és jó lenne, ha tudnánk emelni ezt. Nem volt semmi gondom a filmeddel (többséggel nincs is), de számomra nem nyújtanak olyan kiemelkedőt. Ezek ellenére többek közt a tiednél is örültem, h eljutott hozzám, mert nem biztos, h megtaláltam volna és érdekes filmek. De ott megragadnak, h jó meg érdekes.
Nem akarok megsérteni semmit, félre ne értsétek. Valószínűleg az én filmemmel sem lesz mindenki elégedett.
Ne értsed félre!Eazzy írta:Na köszi, jó ilyet olvasni, hogy mennyire gyenge színvonalat képviselekbence-barca írta: Maradjunk annyiban, remélem a másik felében emelni tudunk a színvonalom!
Hát én nem dobtam tőle hátast, de ez is azt bizonyítja, hogy amennyi ember annyi vélemény.kurdt írta:Meglepő fordulat, a Gyűlölet pedig nagyon jó film!visca el barca írta: tévedsz, a gyűlölet odaát nagy baklövés volt, szórják rá a 6 pontokat.
ha meg bemered ajanlani a toino lovat én lázadást szítok.
Meglepő fordulat, a Gyűlölet pedig nagyon jó film!visca el barca írta: tévedsz, a gyűlölet odaát nagy baklövés volt, szórják rá a 6 pontokat.
ha meg bemered ajanlani a toino lovat én lázadást szítok.
tévedsz, a gyűlölet odaát nagy baklövés volt, szórják rá a 6 pontokat.kurdt írta:
nem a madridistákat akarom piszkálni, de ilyen filmekkel mint a Gyűlölet vagy a Ray sokkal kisebb az esélye a mellélövésnek...
Erről kivételesen nem beszélnélek, sőt...
Első körből amikre emlékszem: Dr. Halál, Scanner Darkly, Panic in the Needle Park, My Name is Khan, Following, 13 Assassins, illetve a két általam ajánlott film, a Player és a Tenenbaumvisca el barca írta:ha nem vesszük ide vudielent és a 13-at, akkor is azt mondanám h nem kiemelkedő a kör. egyelőre.
az elsőben ott volt pl. dr halál, meg még vmi de kajak nem emléxem rá h mi
(előd vazze, hol van a demo-kör listája?)
a másodikban az ondskan és a 2 coelhos (este meg is lesem ujra)
odáát meg a ray meg a gyűlölet.
de van még ebből a körből is, remélem azért valaki odahasít. ha nem, akkor bosszúból a következő körben jövök a torinói lóval.
Erről kivételesen nem beszélnélek, sőt...REMY írta:Jöhet. Úgyis megakartam már nézni. Lent is van a gépenvisca el barca írta: de van még ebből a körből is, remélem azért valaki odahasít. ha nem, akkor bosszúból a következő körben jövök a torinói lóval.
Jöhet. Úgyis megakartam már nézni. Lent is van a gépenvisca el barca írta: de van még ebből a körből is, remélem azért valaki odahasít. ha nem, akkor bosszúból a következő körben jövök a torinói lóval.
Na köszi, jó ilyet olvasni, hogy mennyire gyenge színvonalat képviselekbence-barca írta: Maradjunk annyiban, remélem a másik felében emelni tudunk a színvonalom!
Iszonyatosan nehéz ez ügyben állást foglalni, szabályt alkotni pedig még nehezebb. Egyrészről ott van az, amit Remy leírt; ennek ellentéte pedig az, hogy ha valaki már korábban látta az aktuális filmet és tetszett neki, akkor tudja az adott darabot normálisan értékelni.Bob_Marley írta: Na szóval ha valaki esetleg látta is a az adott heti ajánlott filmet, az nézze már meg újra.Legalábbis szerintem így lenne a korrekt, visszaolvastam, s ezen pl megakadt a szemem:
Értem én mire gondolsz, de ha egy film nem tetszett valakinek akkor minek szenvedje végig újra? Ha tetszett a film az adott illetőnek akkor lehetséges, hogy újranézi.Bob_Marley írta:Csak 1 kérdés, ami nincs lefektetve a szabályzatban, de azért úgy gondolom bele kellene tenni...
Na szóval ha valaki esetleg látta is a az adott heti ajánlott filmet, az nézze már meg újra.Legalábbis szerintem így lenne a korrekt, visszaolvastam, s ezen pl megakadt a szemem: