Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.08.31. 09:55:19

:lol:

Annyira rossz látni. És hát az is fura, hogy senki nem szólt még neki a csapatból vagy a vezetőségből.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.08.31. 09:38:01

MQuC írta:Nem hiszem el,. Tényleg az leeht hogy nálunk mindenki elkezdi feldobálni magát. Alexist sem láttam ilyennek Udinében... :? :(
Hagyd már a maszlagot. :) Udinében én nem láttam játszani, de a chilei válogatottban igen, amikor még folytak a tárgyalások a leigazolásáért és már akkor is dobálta magát. Tavaly nem csinálta annyit, de látszott, hogy ráhajt erre, idén meg jóformán csak homorít a pályán... :roll:

Jó lenne, ha levetkőzné, mert ezt ilyen formában senki sem csinálja itt, csak ő. Busquets is csak a képét szokta fogni, de hogy 16-oson belül valaki folyton elcsússzon, az csak Sáncheznek megy...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.08.31. 09:28:23

Nem hiszem el,. Tényleg az leeht hogy nálunk mindenki elkezdi feldobálni magát. Alexist sem láttam ilyennek Udinében... :? :(
Kép
sopisz
Jugador del Barça

2012.08.27. 16:49:27

Örömmel láttam hogy Messivel jó a viszonyuk,nem mintha rosszban lettek volna,de előző szezonban volt hogy durvábban odaszóltak egymásnak,most a de most gól után jó volt látni őket ölelkezni.
"Absque pugna non est victoria"
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.08.27. 15:30:11

Rendkívül szimpatikus számomra úgy összességében(leszámítva ha színészkedni próbál). Hatalmas alázat rejlik benne, nagyon sokat dolgozik a csapatért és ez tiszteletre méltó. Amikor ideigazolt azt láttam rajta az első időszakban, hogy nem nagyon érti a játékunkat, mintha fejben kevés lenne ide. Mára ezt visszavonnám, sikerült beilleszkednie amit Pep illetve Tito kér(t) tőle megvalósítja. Ez így rendben is van.
De mióta idejött érzem rajta, hogy visszafogott, nem mer bevállalni sok mindent, amit meg tudna csinálni, mert képességei alapján helye van a legjobbak között. Meg kéne találnia az aranyközéputat, mert hosszútávon nem lesz túl jó a játékára nézve ha elhanyagolja az egyéniségét.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.26. 22:14:37

AS nem játszott rosszul. sajnos a párharcokat sokszor elvesztette, de az összjátékban jól muzsikált. sikerült helyzetbe kerülnie, két ziccerpasszából egy gólt lőttünk. kicsit sokszor fut lesre, ezen, illetve a 1-1 elleni csatákban kellene javulnia kicsit. jó játékos, bár pedro jelenleg sokkal jobb formában van, így nehéz lesz bekerülnie a csapatba, ha nem teper jobban.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.26. 22:04:21

Középre húzódva jóval jobb volt, mondjuk meglepő hogy a szélen meg nem meri-ha igen, gyámoltalanul- felvállalni az 1vs1-et, pedig egyik erőssége elvileg...Olyan sebessége van, hogy akár az is elég lehetne, ha elfut a védő mellett...de lesz még bőven jobb ennél.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.26. 21:54:23

daffy írta:
ab1daL írta:Helye nem volt
khm.. neymarnak lesz? :-k
Nem tudom, én a többséggel ellentétben várom szeretettel. :D De jobb megfogalmazás talán, hogy az Osasuna az összes levegőt elszívta előlünk, letámadtak, mindenkire kiléptek. Viszont a chilei harciassága példa értékű, most is néha 2 emberrel a hátán megtartotta, kiharcolta magának a labdát. Tény, és szerintem is támadásban kicsit összekaphatná magát, mert szép és jó, hogy harcol, és védekezik stb., de ami késik nem múlik, jönni fognak a gólok is.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.26. 21:38:37

Nem csak ez a meccs alapján mondom ezt. hanem mióta itt van,ezt látom.
nem tudom,hogy mi kéne hogy áttörjön nála,mert szerintem messze nem ennyit tud,jobb ő ennél. hátha belelendül,drukkolok neki,mert kelleni fog egy jó Alexis a szezonban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2012.08.26. 21:38:35

ab1daL írta:Helye nem volt
khm.. neymarnak lesz? :-k
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.26. 21:38:32

azért azt vegyük figyelembe, hogy gólpasszt adott messinek, illetve iniestának 99%-os lasztit adott, picit más lenne most a megítélése, ha andrés is beteszi.

az 1v1-ekkel én sem vagyok kibékülve, nem a képessége hiányzik hozzá, hanem az önbizalma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2012.08.26. 21:39:04-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.26. 21:36:09

Helye nem volt, a másik meg az, hogy nagyon nem volt nála jobb teljesítmény. Ini is elég sokszor elrontotta a cselt, Messi a két gólon kívűl szinte 0. Talán kicsit a szezont gyengébben kezdte, ez tény, de nem ez az ő igazi arca. Az egész csapat kicsit döcögött, én leginkább Cesct emelném ki negatív irányba, nem lesz ez így jó, ha így megy tovább.. :? Valamint Busquets amikor sarkazás után elvesztette, és Nino kapufát rúgott, na az egy elég buta hiba volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.08.26. 21:38:47-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.26. 21:32:15

Nagyon gyenge volt ma is sajnos. én vártam nagyon tavaly hogy jöjjön,örültem is neki,de egyszerűen semmi vizet nem zavar. persze vannak felvillanásai,mert nem ügyetlen gyerek. de abszolút fogalmatlan,egy párharcot nem nyer meg,keveset vállal. ezt amit csinál simán lehozza a Tello/Cuenca vonal. sokkal többet várnék tőle,nem is konkrétan gólokat,mert azt meglövik mások,de veszélyt a kapura sem jelent.
Nem tudom,de ez a produktum nem ér kezdőt,nálam legalábbis.
Valdes mellett a leggyengébb pontunk a kezdőben úgy unbloc.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Laza
Capitá del Barça

2012.08.26. 20:14:21

lehet itt szidni de ma a mezőny legjobbja...
daffy
Madridista

2012.08.26. 20:03:02

Zsolti írta:Pep sajnos kinevelte belőle az ilyesmit, mint mindenkiből... :roll:
a két kezed összeteheted érte,mert ez hozta meg a kupákat
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2012.08.26. 20:01:36

Pep sajnos kinevelte belőle az ilyesmit, mint mindenkiből... :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.26. 19:56:09

Andris írta:Nemtudom mikor láttam utoljára olyat, hogy megvert egy védőt 1-1ben. Láttam már egyáltalán?
Hááát az Udinében esetleg? :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
TT
Capitá del Barça

2012.08.26. 19:55:45

Andris írta:Nemtudom mikor láttam utoljára olyat, hogy megvert egy védőt 1-1ben. Láttam már egyáltalán?
ha követted Olaszhonban, tuti láttál :)
Andris
Adminisztrátor

2012.08.26. 19:52:59

Nemtudom mikor láttam utoljára olyat, hogy megvert egy védőt 1-1ben. Láttam már egyáltalán?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.25. 19:49:19

barca99 írta: Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van. :) Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.

Azt meg nem tudom már ki írta, hogy a jobb szél nem az ő helye... a francokat nem, mindig is jobbszélső volt. Nem feltétlenül kell minden alacsony szélsőnek az erősebbik lábával ellentétes oldalon játszania.
Azért elöl is bőven vesszük hasznát, ha a tavalyi szezonból indulunk ki. Csak most valamiért hirtelen mindenkit sokkolt, hogy a Realnak nem rúgott gólt (azok után, hogy tavaly mindkét bajnokin betalált, míg mondjuk Messi egyiken sem), pedig szerintem bőven tett hozzá annyit a győzelemhez, mint bármelyik másik támadónk. Tavaly talán az első kupameccsen volt ilyen, amikor irgalmatlanul sokat gyötrődött két védő szorításában, de meglett az eredménye.

Balszélen meg azért lenne érdemes játszatni, mert az ellentétes lábú szélsők tudnak kapu felé, gólra törően játszani. Azonos lábbal inkább a kiszolgálásban lehet jeleskedni, tehát inkább szerintem a baloldalon érdemes tőle gólokat várni.
Tim
Mezei fórumozó

2012.08.25. 19:45:17

Itt az ideje hogy elbúcsúzzatok mimóza úrtól. Ha nem akartok erre a sorsa jutni,higgadjatok le szépen,és normális hangnemben fórumozzatok.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.25. 19:37:35

mrMimo írta:...
Ember és neked milyen érveid voltak el? Hogy sz.r volt, adjuk el. Ezek után ne bizonygasd már a hülyeségedet...

Nem a tegnapi meccs után írtad? Akkor ugyan mi után? :shock:
Merthogy a tavalyi szezonban Messi után a legjobb csatárunk volt, aki a legtöbb gólt lőtte. EZ ÉRV.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Erxy
Entrenador del Barça

2012.08.25. 17:57:28

mrMimo írta:Hoppá tegnap kicsit berúgódtam, sry a megnyilvánulásomért, de ettől függetlenül még ostobenkó vagy, mint a föld! Na nem azért mert te agyon hypolod Sanchezt, vagy te máshogyan látod, mint én, hanem mert normális érvek helyet egyből ledivatrukkerezed a másikat aki nem úgy látja a dolgokat ahogy te cimbora. Itt kezdődnek a gondok..akkor meg hülye vagy ha azt hiszed ezt a tegnapelőtti meccs kapcsán mondom a chileiről. Márpedig úgy hiszed. Pedro sem volt éppen tavaly kifejezetten jó, de ő legalább már egy egész szezon során bizonyított. Innentől remélem lezárhatjuk ezt a vitát, elég is volt bőven belőle..amúgy is kivagyok az ilyen "ősbarcás" megmondóemberektől...
Te sem írtál sok normális érveket, csak hogy adják el Alexist meg hogy Pep nem tudott jól igazolni. Ja, meg azt hogy impotens volt a kapu előtt.
A tavalyi szezonban 15 gólt lőtt Sánchez, ezzel Messi után a második lett a házi góllövőlistán. Tette mindezt úgy, hogy ő is elég sokat volt sérült, és nem is az a gólvágó csatár, sokkal inkább szélső. Középen is jól játszik, mert remek fizikuma van, szívós kis játékos, de írom mégegyszer ő szélső. Első évében ez szerintem bőven jó, és nagyon fiatal még, hatalmas potenciál van benne.
Lesz ő még itt éltetve, ebben biztos vagyok.. 8)
Kép
mrMimo
Barça B

2012.08.25. 17:40:04

Messa írta:
mrMimo írta:édes anyád picsája...csak pedro többet volt sérült, a nagyfejeddel ezt nem vetted számon. ám 90 évektől homárkám..
szóval akkor kedves barátom minden bizonnyal 30 év körüli vagy. Jókora IQ párosult e szép számhoz. :wink: Mármint a 9-hez. :mrgreen:

ON: shutterrel egyetértek, szerintem sincs önbizalma az 1v1-hez. és egyre inkább úgy veszem észre, hogy az utóbbi években csak saját nevelésű játékosnak marad mersze bevállalni az ilyeneket. Gondolok Messire, Inire, vagy talán Pedrora, meg most Tello. Először Afellay is mert húzni 1-1 cselt, Alexis meg pláne, de pár sikertelen után olyan szinten elbizonytalanodtak, hogyha külön fizetnének, akkor sem csinálnák meg. Amúgy láthattuk, itt még Ibra is el tudta veszíteni az önbizalmát. Nem lehet amúgy könnyű, nagyon nagyok az elvárások.

Azért én bízom Sanchoban, sokkal jobb játékos ő mint amit most mutatott.
Hoppá tegnap kicsit berúgódtam, sry a megnyilvánulásomért, de ettől függetlenül még ostobenkó vagy, mint a föld! Na nem azért mert te agyon hypolod Sanchezt, vagy te máshogyan látod, mint én, hanem mert normális érvek helyet egyből ledivatrukkerezed a másikat aki nem úgy látja a dolgokat ahogy te cimbora. Itt kezdődnek a gondok..akkor meg hülye vagy ha azt hiszed ezt a tegnapelőtti meccs kapcsán mondom a chileiről. Márpedig úgy hiszed. Pedro sem volt éppen tavaly kifejezetten jó, de ő legalább már egy egész szezon során bizonyított. Innentől remélem lezárhatjuk ezt a vitát, elég is volt bőven belőle..amúgy is kivagyok az ilyen "ősbarcás" megmondóemberektől...
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)

"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.25. 01:46:58

mrMimo írta:édes anyád picsája...csak pedro többet volt sérült, a nagyfejeddel ezt nem vetted számon. ám 90 évektől homárkám..
szóval akkor kedves barátom minden bizonnyal 30 év körüli vagy. Jókora IQ párosult e szép számhoz. :wink: Mármint a 9-hez. :mrgreen:

ON: shutterrel egyetértek, szerintem sincs önbizalma az 1v1-hez. és egyre inkább úgy veszem észre, hogy az utóbbi években csak saját nevelésű játékosnak marad mersze bevállalni az ilyeneket. Gondolok Messire, Inire, vagy talán Pedrora, meg most Tello. Először Afellay is mert húzni 1-1 cselt, Alexis meg pláne, de pár sikertelen után olyan szinten elbizonytalanodtak, hogyha külön fizetnének, akkor sem csinálnák meg. Amúgy láthattuk, itt még Ibra is el tudta veszíteni az önbizalmát. Nem lehet amúgy könnyű, nagyon nagyok az elvárások.

Azért én bízom Sanchoban, sokkal jobb játékos ő mint amit most mutatott.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Lezárt