Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyd már a maszlagot.MQuC írta:Nem hiszem el,. Tényleg az leeht hogy nálunk mindenki elkezdi feldobálni magát. Alexist sem láttam ilyennek Udinében...![]()
Nem tudom, én a többséggel ellentétben várom szeretettel.daffy írta:khm.. neymarnak lesz?ab1daL írta:Helye nem volt
khm.. neymarnak lesz?ab1daL írta:Helye nem volt
a két kezed összeteheted érte,mert ez hozta meg a kupákatZsolti írta:Pep sajnos kinevelte belőle az ilyesmit, mint mindenkiből...
Hááát az Udinében esetleg?Andris írta:Nemtudom mikor láttam utoljára olyat, hogy megvert egy védőt 1-1ben. Láttam már egyáltalán?
ha követted Olaszhonban, tuti láttálAndris írta:Nemtudom mikor láttam utoljára olyat, hogy megvert egy védőt 1-1ben. Láttam már egyáltalán?
Azért elöl is bőven vesszük hasznát, ha a tavalyi szezonból indulunk ki. Csak most valamiért hirtelen mindenkit sokkolt, hogy a Realnak nem rúgott gólt (azok után, hogy tavaly mindkét bajnokin betalált, míg mondjuk Messi egyiken sem), pedig szerintem bőven tett hozzá annyit a győzelemhez, mint bármelyik másik támadónk. Tavaly talán az első kupameccsen volt ilyen, amikor irgalmatlanul sokat gyötrődött két védő szorításában, de meglett az eredménye.barca99 írta: Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van.Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.
Azt meg nem tudom már ki írta, hogy a jobb szél nem az ő helye... a francokat nem, mindig is jobbszélső volt. Nem feltétlenül kell minden alacsony szélsőnek az erősebbik lábával ellentétes oldalon játszania.
Ember és neked milyen érveid voltak el? Hogy sz.r volt, adjuk el. Ezek után ne bizonygasd már a hülyeségedet...mrMimo írta:...
Te sem írtál sok normális érveket, csak hogy adják el Alexist meg hogy Pep nem tudott jól igazolni. Ja, meg azt hogy impotens volt a kapu előtt.mrMimo írta:Hoppá tegnap kicsit berúgódtam, sry a megnyilvánulásomért, de ettől függetlenül még ostobenkó vagy, mint a föld! Na nem azért mert te agyon hypolod Sanchezt, vagy te máshogyan látod, mint én, hanem mert normális érvek helyet egyből ledivatrukkerezed a másikat aki nem úgy látja a dolgokat ahogy te cimbora. Itt kezdődnek a gondok..akkor meg hülye vagy ha azt hiszed ezt a tegnapelőtti meccs kapcsán mondom a chileiről. Márpedig úgy hiszed. Pedro sem volt éppen tavaly kifejezetten jó, de ő legalább már egy egész szezon során bizonyított. Innentől remélem lezárhatjuk ezt a vitát, elég is volt bőven belőle..amúgy is kivagyok az ilyen "ősbarcás" megmondóemberektől...
Hoppá tegnap kicsit berúgódtam, sry a megnyilvánulásomért, de ettől függetlenül még ostobenkó vagy, mint a föld! Na nem azért mert te agyon hypolod Sanchezt, vagy te máshogyan látod, mint én, hanem mert normális érvek helyet egyből ledivatrukkerezed a másikat aki nem úgy látja a dolgokat ahogy te cimbora. Itt kezdődnek a gondok..akkor meg hülye vagy ha azt hiszed ezt a tegnapelőtti meccs kapcsán mondom a chileiről. Márpedig úgy hiszed. Pedro sem volt éppen tavaly kifejezetten jó, de ő legalább már egy egész szezon során bizonyított. Innentől remélem lezárhatjuk ezt a vitát, elég is volt bőven belőle..amúgy is kivagyok az ilyen "ősbarcás" megmondóemberektől...Messa írta:szóval akkor kedves barátom minden bizonnyal 30 év körüli vagy. Jókora IQ párosult e szép számhoz.mrMimo írta:édes anyád picsája...csak pedro többet volt sérült, a nagyfejeddel ezt nem vetted számon. ám 90 évektől homárkám..Mármint a 9-hez.
![]()
ON: shutterrel egyetértek, szerintem sincs önbizalma az 1v1-hez. és egyre inkább úgy veszem észre, hogy az utóbbi években csak saját nevelésű játékosnak marad mersze bevállalni az ilyeneket. Gondolok Messire, Inire, vagy talán Pedrora, meg most Tello. Először Afellay is mert húzni 1-1 cselt, Alexis meg pláne, de pár sikertelen után olyan szinten elbizonytalanodtak, hogyha külön fizetnének, akkor sem csinálnák meg. Amúgy láthattuk, itt még Ibra is el tudta veszíteni az önbizalmát. Nem lehet amúgy könnyű, nagyon nagyok az elvárások.
Azért én bízom Sanchoban, sokkal jobb játékos ő mint amit most mutatott.
szóval akkor kedves barátom minden bizonnyal 30 év körüli vagy. Jókora IQ párosult e szép számhoz.mrMimo írta:édes anyád picsája...csak pedro többet volt sérült, a nagyfejeddel ezt nem vetted számon. ám 90 évektől homárkám..