mrMimo írta:Hoppá tegnap kicsit berúgódtam, sry a megnyilvánulásomért, de ettől függetlenül még ostobenkó vagy, mint a föld! Na nem azért mert te agyon hypolod Sanchezt, vagy te máshogyan látod, mint én, hanem mert normális érvek helyet egyből ledivatrukkerezed a másikat aki nem úgy látja a dolgokat ahogy te cimbora. Itt kezdődnek a gondok..akkor meg hülye vagy ha azt hiszed ezt a tegnapelőtti meccs kapcsán mondom a chileiről. Márpedig úgy hiszed. Pedro sem volt éppen tavaly kifejezetten jó, de ő legalább már egy egész szezon során bizonyított. Innentől remélem lezárhatjuk ezt a vitát, elég is volt bőven belőle..amúgy is kivagyok az ilyen "ősbarcás" megmondóemberektől...
Te sem írtál sok normális érveket, csak hogy adják el Alexist meg hogy Pep nem tudott jól igazolni. Ja, meg azt hogy impotens volt a kapu előtt.
A tavalyi szezonban 15 gólt lőtt Sánchez, ezzel Messi után a második lett a házi góllövőlistán. Tette mindezt úgy, hogy ő is elég sokat volt sérült, és nem is az a gólvágó csatár, sokkal inkább szélső. Középen is jól játszik, mert remek fizikuma van, szívós kis játékos, de írom mégegyszer ő szélső. Első évében ez szerintem bőven jó, és nagyon fiatal még, hatalmas potenciál van benne.
Lesz ő még itt éltetve, ebben biztos vagyok..