Mihu írta:Bob mindig azzal jön, hogy a foci a legnépszerűbb sportág, érthető hogy abba kell tenni a legtöbb pénzt. NEM.
Bob nem teljesen ezt írta, nyilván a 3km hosszú hsz-t lelehet így rövidíteni, csak nem fedi teljesen a valóságot
Én azt írtam, sehol nincs pénz se a magyar fociban, se más sportban.
A magyar fociban rengeteg a szponzori pénz, arról lehet vitázni, hogy miért oda megy....
Ott a legkönnyebb pénzt mosni... illetve rövidtávon oda a legérdemesebb befektetni, mert hiába mondod kajak-kenu meg valóban sikersportág, le a kalappal meg ugyanaz az aranyérem jár érte mint bármilyen más győztesnek, csak nem eladható sportág.Van kb 5 nemzet ahol ezt űzik, s sikeresek benne, a világ maradék része kis túlzással nem is tudja, hogy van ilyen sportág hogy kajak-kenu....S az Olimpián kívül meg pláne egy EB/VB-t a lőtéri kutya nem néz.
Én megértem, s egyet értek sok mindennel amit pl te is írsz mihu vagy ozsi meg más, csak úgy gondolom kicsit felületesen gondolkodtok.A magyar futballba aki tud 2őt belerúg, ott sincs pénz, s oda is kéne, csak nincs miből meg ezer más dologra is ugyanezt lelehet írni nincs miből.
Tegyük fel, azt mondjuk oké, minden pénz megszűnik, elzárjuk a csapokat.
Mit csinálsz a rengeteg (kis túlzás, mert lehetne, s kellene is sokkal több) igazolt játékossal, sok klubbal, s nem csak első osztályúval, amatőr csapattal, stb stb....
Óriási tömeg "ebből él hogy magyar futball (edző, bír, portás, fűnyíró. szertáros stb...), s hangsúlyozom itt sincs meg a megfelelő pénz, de úgy gondolom azt a "legkönnyebb" leírni, amit kap a foci menjen más sportágba.....Meg oké, akkor azt mondom 20 év múlva úgyse focizna már senki, csak ez nem megoldás, igenis látni kell a futball MO-n (is) a legnépszerűbb játék.
Mihu írta:
. De hogy a Fradinak mi a francnak kell új stadion...főleg ennyiért...ezt sem értem. Én elhiszem, hogy az Üllői út rossz állapotban van. De tudtommal az egy kicsit fontosabb, hogy az ország átvészelje valahogy ezeket az éveket...
Ez meg...
Igazából ez a tipikus róka fogta csuka esete...

Visszakérdezek, miért is nem érdemelne meg a Fradi egy új stadiont, az ország legnépszerűbb csapata.S miért érdemelné meg a Debrecen???Tudtommal Debrecen határát is ha átlépi az embert, nem egy óriási Diadalív fogadja, pálmafák, s félmeztelen kubai lányok nagyfröccsöt kínálva...Ott is lehetne máshova pénzt áldozni mint stadionba.
Arra akarok kilyukadni, mindkét csapatnak kellene, sőt Fáy utcáról nem is beszélek pl Pesten, de írhatom a Honvédot, MTK-t meg vidékről is párat, mindenhol elférne egy új stadion, csak ugye pénz nincs rá sehol sajnos

Szóval nincs itt prioritás, hogy x csapat jobban megérdemelné, y meg kevésbé. (nem erre céloztál konkrétan, de azért az hogy a Fradi nem érdemelne új stadiont, az azért elég mókás

)
Okosabbak nem lettünk, un bloc magyar sport siralmas helyzetben van, s ez alól a futball sem kivétel, sőt...
Remy én is tudnék mesélni dolgokat, én Fradiban fociztam több mint 10 évig, BL után azt hittük minden szép lesz és jó, aztán jött Páncsics papa s csapata, s elfogyott a zseton, 98-ban meg már ott tartottunk, nem volt nálunk sem víz az öltözőben (hangsúlyozom 98-ról beszélek s a felnőtt csapat is akkor még elég jó ) s 2000res évek elején rengetegen igazoltak az MTK-hoz, Honvédhoz mert szűntek meg csapatok, mikor én kezdtem Fradi A B és C is volt pl a 85/86os csapatban....2000- után már úgy kellett játékosokat "kuncsorogni" a 87esektől....Fradiról beszélek.....Vagy mondhatom csapattársam azért nem tudott külföldre igazolni, mert megmondták a szülőknek a vezetők kérnek 200ezer forintot és a gyerek mehet külföldre, ezt úgy 10-15 évvel ezelőtt még kevésbé volt kedve sokaknak kifizetni.....De megmondták nevelési pénz ha a gyerek elmegy 18 éves kora előtt külföldre...És még megannyi történet, pl a benzint nekünk kellett sokszor állni mikor mentünk vidéki bajnokira, s társai...