2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megmondtam vagy megmondtam?Mezner2 írta:Egyébiránt Ratko Rudic is történelmet írt, 3 különböző csapattal 4 olimpiai bajnoki cím,le a kalappal előtte,ő és Kemény is a sportág legnagyobb edzői közé tartoznak.A meccs az hihetetlen gyenge színvonalú volt,ha benyomták volna mellé a 2008-as pekingi döntőnket még aki először lát meccset az is zongorázta volna a különbséget,fájó,hogy nem voltunk ott.
Kása lenyilatkozta,hogy még a ráúszás közben is sírt,mert tudta,hogy ez az utolsó meccse,a sportág valaha élt tán legnagyobb játékosa szögre akasztja a sapiját.Remélem beérik a 91-92-es korosztály sok-sok ígérete közül legalább 4-5 és akkor szép jövőnk lehet,kiegészülve a maiak közül Háraival-Vargáékkal-Szívóssal-Hosival-Nagy Viktorral,mert akkor sok szép siker részesei lehetünk még. Kemény is nagy valószínűség szerint feláll,kiváncsi vagyok az utódjára,remélem jól dönt a vezetés.
KÖSZÖNJÜK FIÚK!!!!!!!!
nem találtam megDrigo írta:Vagy itt?Initom írta:ide írom
talán itt a legkevésbé off.
valaki megmondaná azt az oldalt ahol teljes egészében vissza lehet nézni az eseményeket az olimpiáról?
Vagy itt?Initom írta:ide írom
talán itt a legkevésbé off.
valaki megmondaná azt az oldalt ahol teljes egészében vissza lehet nézni az eseményeket az olimpiáról?
Bob nem teljesen ezt írta, nyilván a 3km hosszú hsz-t lelehet így rövidíteni, csak nem fedi teljesen a valóságotMihu írta:Bob mindig azzal jön, hogy a foci a legnépszerűbb sportág, érthető hogy abba kell tenni a legtöbb pénzt. NEM.
Ez meg...Mihu írta:
. De hogy a Fradinak mi a francnak kell új stadion...főleg ennyiért...ezt sem értem. Én elhiszem, hogy az Üllői út rossz állapotban van. De tudtommal az egy kicsit fontosabb, hogy az ország átvészelje valahogy ezeket az éveket...
Igen, ezt át akartam vinni én is az off-ba, és kikérni magamnak, de aztán letettem róla...sok embernek álltom, fogalma sincs hogy mit jelent a tirpák, de azért nyugodtan használja, ráadásul sértő jelzőként...bowlinggolyo írta:VEB ne sértsd meg a tirpákokat légyszíves. Nagyon nem szeretem a tirpákozást, mert teljesen eltorzult a jelentése. Aki meg nem tudja, h mi is az igazi jelentése kérem az ne a pejoratív jelzőt használja.visca el barca írta:ekkora egy tirpákot
Louis Smith, a londoni olimpián lólengésben ezüstöt szerző brit tornász szerint az ő gyakorlata erősebb volt, mint a győztes Berki Krisztiáné, ezért sürgeti: vizsgálják felül a gyakorlatok pontozását, és adják neki az aranyérmet.
De hogy ne legyen off: Igen övé volt az erősebb gyakorlat ezt a pontok is megmutatták, de ebben a sportágban nem csak egy gyakorlat erőssége, hanem az az elegancia és kivitelezés is fontos, ami Berkit a magasba emelte.
VEB ne sértsd meg a tirpákokat légyszíves. Nagyon nem szeretem a tirpákozást, mert teljesen eltorzult a jelentése. Aki meg nem tudja, h mi is az igazi jelentése kérem az ne a pejoratív jelzőt használja.visca el barca írta:ekkora egy tirpákot
Louis Smith, a londoni olimpián lólengésben ezüstöt szerző brit tornász szerint az ő gyakorlata erősebb volt, mint a győztes Berki Krisztiáné, ezért sürgeti: vizsgálják felül a gyakorlatok pontozását, és adják neki az aranyérmet.
A másik meg hogy az szerintem az Olimpiák történelmének legnagyobb szégyene lenne, ha emiatt elvennék az érmeit. Vegyék el a doppingolóktól, mert jogosulatlanul jutottak előnyhöz, amit felhasználva jobbak tudtak lenni, mint a többiek. De egy ilyen miatt elvenni, aminek abszolút de semmi köze nincs ahhoz, hogy mit nyújtott az uszodában...És tényleg nem fogják megcsinálni, mert egy az hogy nem merik a Team USA-vel ezt megtenni, másik hogy tudják ők is, hogy akkor ki kéne menni a NOB székház elé, köpni egyet felfele, és szépen aláállni...bowlinggolyo írta:Ez elég valószínű, hogy nem fog bekövetkezni, mert nem az olimpia alatt készültek a képek valamint csak egy rosszul időzített reklám tevékenység volt. A legfontosabb pedig, hogy Phelps-szel és ezzel az USA-val húznának ujjat, amit véleményem szerint nem mer megtenni a NOB.BritishKnight írta:Phelps elveszítheti londoni érmeit
Ez elég valószínű, hogy nem fog bekövetkezni, mert nem az olimpia alatt készültek a képek valamint csak egy rosszul időzített reklám tevékenység volt. A legfontosabb pedig, hogy Phelps-szel és ezzel az USA-val húznának ujjat, amit véleményem szerint nem mer megtenni a NOB.BritishKnight írta:Phelps elveszítheti londoni érmeit
http://sportgeza.hu/2012/london/cikkek/ ... londonban/Game90 írta:Megérdemelnék:
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... ma-2165401
Adom...ozsimiki írta:Nagyon röviden:
Ez nagyon szép,de azért azt is vedd ide,hogy ez évente egyszer van.Mihu írta: 2011-ben 55ezer, idén pedig 35ezer ember ment ki.