Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt megjegyzem, a sok rossz dolgom mellett (idézőjelek, s-zés stb ez is így van beidegződve unblocsjd írta: [grammarnazi]en bloc[/grammarnazi]
Igen, ezt.visca el barca írta: (amugy sztem csak köv körben, de a főnök majd ír valamit)
persze.Alexander Mahone írta:Lehet csatlakozni a klubhoz?
BeírtamREMY írta: Túloldalon ilyenkor törlődik az összes szavazata az adott embernek. Szerintem így az igazságos.
Amúgy valamiért nem jön be nekem a pontozó oldal....valaki írja be helyettem a Videodrome értékelésemet. THX!
Túloldalon ilyenkor törlődik az összes szavazata az adott embernek. Szerintem így az igazságos.bence-barca írta:Kash is kilett véve a táblázatból, szerintem akkor őket is ki kéne. Illetve az vmiylen szinten nem fair, h első filmek több szavazatot kapnak, amik fel vagy éppen le húzhatják a többi filmhez képest, mivel több pontból jön az átlag.kurdt írta:recrea és sjay már kiszálltak, de szerintem a korábbi értékeléseik nyugodtan beleszámíthatnak az átlagba...bence-barca írta:...
Kash is kilett véve a táblázatból, szerintem akkor őket is ki kéne. Illetve az vmiylen szinten nem fair, h első filmek több szavazatot kapnak, amik fel vagy éppen le húzhatják a többi filmhez képest, mivel több pontból jön az átlag.kurdt írta:recrea és sjay már kiszálltak, de szerintem a korábbi értékeléseik nyugodtan beleszámíthatnak az átlagba...bence-barca írta:...
nah igen.REMY írta:Hair, Grease, nálam top musical. Bár talán a Sweeney Todd-ot is idesorolhatom.
recrea és sjay már kiszálltak, de szerintem a korábbi értékeléseik nyugodtan beleszámíthatnak az átlagba...bence-barca írta:Kurdt!
Ozsival mi van? Fogja ő valaha pótolni ezt a sok filmet?
szerk.: meg vilkast is látom, h elmaradott.
Illetve tudtommal recrea meg sjay kipontozódott. Őket nem lehetne törölni a dokból?Bár ezt a részét már ink sjd inzéti általában.
Hair, Grease, nálam top musical. Bár talán a Sweeney Todd-ot is idesorolhatom.sjd írta: Egyébként a tételmondatod jól hangzik, csak éppen mutass még egy musicalt a Hair-en kívül, ami tényleg jó mind3 kategóriában (Chicago nem ér). Leginkább ripacskodás, középszerű zenék és színpadi látvány a jellemzőek. A filmeknek is elvileg a fenti 3 dolog az alapja, aztán mégsem lesz minden film jó
Ez azért így eléggé szűk látókörű, vagy hogy is mondjam...messideco írta:De azért a ló túloldalára sem esek át, Fellini, Bergman, Kurosava stb. filmjei szóba sem jöhetnek nálam
Kapásból: Ének az esőben.sjd írta: Egyébként a tételmondatod jól hangzik, csak éppen mutass még egy musicalt a Hair-en kívül, ami tényleg jó mind3 kategóriában (Chicago nem ér). Leginkább ripacskodás, középszerű zenék és színpadi látvány a jellemzőek. A filmeknek is elvileg a fenti 3 dolog az alapja, aztán mégsem lesz minden film jó
Pont a napokban volt szerencsém egy filmet látni, csak ez most a példáddal ellentétben pont azért jött be, mert nem volt komoly történeti felépítése, és így hagyott időt gondolkozni az embernek. És így valóban sokkal élvezhetőbb is volt ez a stílus, mintha gagyi és semmitmondó párbeszédek sorába illesztették volna be.Bob_Marley írta:pl egy fényképész egész végig ezt kutatja, ilyen látásmóddal rendelkezik, hogy egy mögöttes tartalmat, egy sejtést hozzon elő egy képről.Egy gondolatot adjon a képnek, amit ha ránézel megértesz.Vagy pont hogy nem hanem agyalsz rajta, s végig a valóság és elképzelt motívum közötti mezsgyén mozog (a'la Nagyítás)
[grammarnazi]en bloc[/grammarnazi]Bob_Marley írta:Meg úgy unbloc egy musical felépítése művészi érték (színjáték pl)) +zenei érték+képivilág= nem lehet rossz alkotás, ez a 3 komponens az alapja egy jó filmnek, darabnak.
Próbáltam enyhén megfogalmazni, de na... öreg vagyvisca el barca írta:szóval most csak ugy szimplán leöregezel?bence-barca írta:[Amúgy meglep, h pont te vagy zek ellen, mint legidősebb fórumtag. Hozzád állnak legközelebb. Ezt most nem feltétlen pl a némafilmekre értettem, hanem úgy alapból az idősekre.![]()
nem tudom, de a klubban szerintem. 31 évesen azért nem vagyok én még olyan öreg hogy a 70-es évek filmjein nosztalgiázzak.
először is soha nem művészeti fotózással foglalkoztam, nem hobbyként űztem, hanem munkaként, tehát megvolt kötve a kezemBob_Marley írta:És úgy tudom v.e.b fotózik is illetve grafikus valamint történelem tanár, nem értem miért nem szereti a művészi motívumokat, mikor pl egy fényképész egész végig ezt kutatja, ilyen látásmóddal rendelkezik, hogy egy mögöttes tartalmat, egy sejtést hozzon elő egy képről.Egy gondolatot adjon a képnek, amit ha ránézel megértesz.Vagy pont hogy nem hanem agyalsz rajta, s végig a valóság és elképzelt motívum közötti mezsgyén mozog (a'la Nagyítás)
Na ezért is írtam nem értem őt, de jó ötletet adott v.e.b, némafilmet választok
Én meg majd belövöm alá az új La Coka albumot. Tuti siker.Bob_Marley írta:Na ezért is írtam nem értem őt, de jó ötletet adtál, némafilmet választok
szóval most csak ugy szimplán leöregezel?bence-barca írta:[Amúgy meglep, h pont te vagy zek ellen, mint legidősebb fórumtag. Hozzád állnak legközelebb. Ezt most nem feltétlen pl a némafilmekre értettem, hanem úgy alapból az idősekre.