Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így igaz. De talán a filmklubnak pont ez is a lényege. Legalábbis én örülük annak, ha egy különleges darab érkezik, inkább mint eg átlagos movie. Ha nekem nem is feltétlenül lesz az, attól még az ajánlónak különleges darab és szeretné megismertetni több emberrel. Benne van, h nem fog tetszeni nekik, de ha már egy vkinek bejön szerintem már megérte. Tehát nem mindenkinek szenvedés feltélen végignézni egy adott művet.visca el barca írta:
nálam kezd átmenni kész szenvedésbe az egész. mindenki valami hú de különlegeset akar ajánlani aztán egy nagy szenvedés lesz a vége.
dettó.REMY írta: jelen pillanatban én is így vagyok. Csak hát nagyon nehéz eltalálni azt a filmet, ami mindenkinek felüdülést hoz.
Itt is az elmúlt pár ajánlás olyan volt, hogy csak azért néztem meg mert kötelező volt. Túloldalon is van most egy "érdekes" film.
jelen pillanatban én is így vagyok. Csak hát nagyon nehéz eltalálni azt a filmet, ami mindenkinek felüdülést hoz.Faust írta: Csak mivel vége a nyári fütyiverésnek, már nincs annyi időm filmezni, így szinte csak a klubosokat nézem. Szóval már kezdek besokallni az unalmas cuccoktól.[/color]
Hát azt el kell ismerni, hogy Kazan értette a dolgát. A vágy villamosa és a rakparton is hatalmas alkotások.Kubrick szerint Kazan volt a legjobb amerikai filmrendező.
Kubrick szerint Kazan volt a legjobb amerikai filmrendező. Szerintem meg Kubrick, de ezen nem veszünk össze.REMY írta:Édentől keletre
Előre látom, hogy szenvedni fogok vele, itt is, és odaát is már zsinórban a sokadik Filmklub ajánlás, ami annyira hoz lázba, mint egy zöld Real mez, Higuain felirattal a hátán.Jó előjelek?
Jó előjelek?Faust írta:Jajne...
Bele lehet magyarázni.Ja. TehátTe öt pontod és az én háromfelem kb. egy szint. Tehát kvittek vagyunk.
Ezt légyszi bővebben fejtsd ki. Köszi.messideco írta:Nyugi, Faust, kanty elég kancsi ehhez
Ja. TehátTe öt pontod és az én háromfelem kb. egy szint. Tehát kvittek vagyunk.Faust írta:
Nem ellened irányul kanty, a drome-os háromfél fájt (bár az nálad az átlagnak számít, szóval számodra átlagos volt, ami voltaképpen nem nagy kudarc) a Celdával beloptad magad a szívembe.
![]()
![]()
5/10
Nemrég elkéredzkedett három hétre, de szerintem az már letelt. Egyelőre türelemmel viseltetek irányába.bence-barca írta: Bobbal amúgy mivan?
Nem is látom a fórumon, meg elmaradásai is vannak
Az "abba maradtunk" a következő szintbence-barca írta:Mondanám, h "abba lett maradva" akart lenni, de az is csak kicsivel jobbkanty írta:Az "abban lett maradva"-t magyar tanárok körében nem reklámoznám, de nem olyan rossz ez, karakteres.
Mondanám, h "abba lett maradva" akart lenni, de az is csak kicsivel jobbkanty írta:Az "abban lett maradva"-t magyar tanárok körében nem reklámoznám, de nem olyan rossz ez, karakteres.