Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.24. 08:26:26

Valaki magyarázza már meg, hogy mi történik?

Rendben, tisztában van vele mindenki, hogy hétről-hétre lesznek ilyen 5 pont alatti betlizések mindenkinél. De azért kezdem kicsit soknak érezni, hogy nálam hétről hétre túl sok már a betlizés, és emelett kiugró teljesítmény se igen van. Volt egy RGIII állatkodás, meg egy Nicks. Ennyi.

A héten nem jutott játékosom 20 pont fölé, emellett a Lions D megint zseniális volt, 0 pont, persze, végre jó Fitz (mondjuk nyilván az Eagles ellen, hogy annyira ne örülhessek), erre Thomas egy nagy hulladék 1.4 ponttal...nem játszott sem Nicks, sem Maclin, és McGahee meg lesérül meccs közben...

Most komolyan, van ennél lejjebb?
balinteer
Capitá del Barça

2012.09.22. 23:20:26

Srácok, tavaly én is részt vettem a ligában viszont elfelejtettem az ID-m,be tudnátok linkelni a liga kódját és a jelszavát? Ezer köszi..:)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.21. 18:53:37

Nagyszerű, Nicks után mostmár Maclin is tuti nem játszik a hétvégén :D

Még jó, hogy van Fitz...(kőkemény 0.4 pont múltkor, mostmár illene legalább olyan 10 körül hoznia), meg Damaryius.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.21. 17:10:43

Akkor sorjában 2 :D

1;Na ugye, ráadásul a 9 kategóriásnak a lényege, hogy a legközelebb áll a valósághoz, s mindent erősíteni kell.
2;Én is így gondoltam mikor a Minnyhez került, s még tavaly is voltak ígéretes meccsek, csak sérülés s a szokásos hanyagság, én lemondtam róla :D
3-6 majd később :P
7; Mert szeretem, s érdekelne azért, az hogy gyenge csak plusz motivációs erő :D
Ismersz NBA-ben is szerettem begyűjteni a hulladékot, aztán kiguberálni belőlük valamit :D NFL-ben elég nehéz a dolgom mert szűk keresztmetszet azon játékosok listája akit ismerek.
8;Nem jinx volt, s lám Cruz elég átlagos meccset hozott, szerencsére megmentette a haza becsületét a Giants védelem, így összességében 10 pont körülre jött ki a 2 hely, ami nem rossz, de úgy nagyjából látom a csapatom erősségét és gyengességét, nem egy konzisztens csapat, ez látszik is az eredményből első héten legkevesebb pont 70el másodikra legtöbb 120+al, jó Isten se tudja ezen a héten mit érnek el :D Szerintem szoros vereség lesz belőle összességében, de meglátjuk.

9-nél meg visszatérve a draftra, igen azért vannak hasonló emberek akiket szívesen látnánk a csapatainkban, de pl emiatt sem szeretnék belépni egy olyan ligába ahol el van tolódva a kategóriaosztás, mert teljesen összezavarhatja a képet.Pl Valencsúnászra kíváncsi vagyok szerintem a vége felé tök megéri behúzni, de pl sok pontot nem várok tőle, inkább szorgos munkát, aztán az meg "pontorientált" ligában vajmi kevés.
Amúgy érdekes mert én pl csapatoktól is félek, gondolok itt egy új Dallasra nem tudom belőni ki mit hozhat, Mayo-Collison-Boboá, vagy magason Dirk mennyit játszik mi lesz Branddel Kamannel, de ilyen nálam a Suns is, Dragic mögött Marshallra kíváncsi lennék nem tudom mennyit játszik, Scola-Gortat is nagy kérdőjel, Milwaukeeban az Ellis-Jennings páros, mi van Dalemberttel, vagy az Atlanta de nálam a Philly 2-3as poszt is olyan hogy Turner-Richardsson-Wright stb szóval most még elég nehéz "jósolni" hogy még edzőtábor sincs, meg preseason meccsek, de majd tisztul a kép :D Azért fontos, hogy biztos játékost húzzon az ember a drafton, mert könnyen bekavarhat a tág rotáció.
Plusz ugye vannak emberek, akiktől meg sokat lehet várni mert kiürültek az előtte lévő emberek, vagy csak hiányposztra igazolt máshova.
Tavaly elég sokat beszélgettünk és próbáltuk megfejteni a játékot, s úgy látszik közös gondolkozásunk van draft téren :D
Egy eurobarcas mock draftra már most kíváncsi lennék, lehet kellene egy ilyet szervezni, mások lehet még nem is "mockoltak" pedig érdemes elkezdeni már most és kicsit "gyakorolni" plusz chatben megtudnánk beszélni, vagy utána itt kinek hogy sikerült min lehet javítani, hogy együtt tanuljunk.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.09.19. 01:17:35

Bob_Marley írta:hsz
Akkor sorjában :)

1. 9 kategóriásat nyomtam én is és meglepően bejött! Pont, lepattanó stb. mellett csak FG%, FT% és 3PTM volt.
2. Igen, én valamiért hiszek benne :) Utolsó lehetősége, ebben a Suns-ban jónak kell lennie, 15-20 pont benne van, csak kiegyensúlyozottá kéne tennie a játékát. A 7-8 titkos favoritomban benne van.
3. AI szerintem kb. ugyanazokat a statokat fogja hozni, mint a 76ers-ben, jó kis futós csapat lesz a Nuggets, pontok lesznek bőven. A nagy öregektől, mint Dirk, Duncan, KG ezért félek, hogy rengeteget fognak pihenni, de nem találtam jobb megoldást az 5. körben.
4. 1/7-nél sokat gondolkoztam, mert az alap választások mellett kiment már Bynum is, én pedig D-Will-t gondoltam a legjobb picknek, egy 18/3/9 simán benne van. Mondjuk pont itt a 7-14. hely körül a legnehezebb választani az 1. körben, szinte mindegyik játékos egyforma képességű.
5. végén most ez a 3 jött, Blazers-ben kevés magas van, Hickson sokat fog játszani, Gordon a gyenge Bobcats-ben dobálgathat, Morrow meg csak úgy jött, kevés időm volt, aztán ráböktem :D De ha meg van a végleges létszám és szabályzat, akkor úgyis elkezdem a statokat böngészgetni, aztán tuti, hogy teljesen más embereket választok itt a végén.
6. magasokat hol érdemes választani, ez jó kérdés, szerintem draft és pozíció függő. Én például csak a 3. körben húztam PF/C-t, első két körben két PG jött, az első 6 körben 3 kisember - 3 magas volt az arányom, ebből az egyik Bargnani, aki nem a lepattanóiról és a blokkjairól híres :D Bynum-ot előttem vitték el, Howard-ot nem húznám be 1/7-ként, 18. helynél meg már nem volt bent Aldridge/Bosh/Griffin, így maradt inkább Irving, de szerintem a 4. körben még simán el lehet vinni Monroe-t vagy Hibbert-et. Viszont nem is értettem, hogy hogyan csúszott le a 9. körig Pekovic.
7. mozdítható, csak nem értem, hogy minek kell neked, amikor gyenge :D
8. és már jinxel :mrgreen:
9. 3 mock draftod alapján, ha mégis jössz az eurobarcás ligába, akkor a drafton hatalmas vetélytársak leszünk, remélem előtted leszek :D Irving, Melo, Beal, Glen Davis, Rivers ötöst már én is kinéztem, de asszem Bynum, Nelson, McGee hármasban is megegyezik a véleményünk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.18. 22:25:50

Jah köszöntem, akkor így tiszta az FA lista meg waiver lista közti különbség.

Game küldtem amúgy trade ötleteket :D

NBA-ben meg mindig 10ik helyről draftolok, megszokás.

MKG meg szerintem nem lesz olyan rossz, Lillardot meg Barnest amúgy nálam is rendre előttem 1-el vagy 2vel húzzák ki. :D

Talán lehetett volna jobb draft, de ez oylan volt, amilyen az én "álmom"
9 kategória 13 fős, így pl Chalmers kellett triplára meg assistra :D

Beasleyben te hiszel Game???Hiába itt a lehetőség, szerintem csalódás lesz.Viszont Big Baby meg jó pick lehet, meg Matthews is sokat léphet előre tavalyhoz képest szerintem, alapból a Magic szerintem a szegény emberek csapata lesz fantasy szempontból, rájuk úgyse figyel senki, s onnan lehet biztos embereket húzni, meg évközben is ott menni fog a tank üzemmód, s lehet találni gyöngyszemeket.
Visszatérve Iggy és KG is szerintem annyira nem jó pick, előbbi nem lesz annyira meghatározó Gallinarival, Lawsonnal saját csapatában, utóbbi meg végig nézi a meccseket a padról :D
Bár ezeket ki tudja, de pl ezért én Deron Williamsnél is "félek", nyilván nem egy rossz játékos, de annyi ember lesz körülötte, hogy nem fog annyi pontot dobni.De ez csak a rossz előérzetem, de pl én első körben ha még bent van, nem biztos hogy őt választanám.

Nekem tetszik a draftod, végén Gordon meg Morrow helyett talán lehetett volna más, meg Hi8cikson helyett is, de ezt te tudhatod :D

Mondjuk érdekelne a véleményed, hogy pl magasakat hol érdemes húzni, mert szerintem mivel kevés van, ezért az elején az első 5-6 körben érdemes húzni egy jó centert, itt arra gondolok hogy pl én Bynumot rendre első körben viszem :D Dobógép meg assistolókat lehet később is találni, de pl Monroe Hibbert és a többiek az elején kelnek el.Millsap, Griffin, Monroe szerintem jobb pick mint Iggy a 3-4 körben vagy pl Griffin már második körös is olykor.

szerk: aha elutasítottad, na de Chris Johnson nem is mozdítható??Vagy írd le mi nem tetszett az ötletben mit változtassunk, ide vagy pü-be kedves Games kolléga :D
Hétvégén meg nagy csata, bár úgy érzem 1szer volt Budán kutyavásár, s nem fognak itt nagy csodák történni, Bush meg a többiek is hoznak egy masszív átlagot, ami pont elegendő egy vereséghez összességében :D

Na nyomattam egy újat:
1. Kyrie Irving (Cle - PG)
2. Carmelo Anthony (NY - SF,PF)
3. Greg Monroe (Det - C)
4. John Wall (Was - PG)
5. Roy Hibbert (Ind - C)
6. Tyreke Evans (Sac - SG,SF)
7. Isaiah Thomas (Sac - PG)
8. Bradley Beal (Was - SG)
9. Glen Davis (Orl - PF,C)
10. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF)
11. Tayshaun Prince (Det - SF,PF)
12. Austin Rivers (NO - PG,SG)
13. Jonas Valanciunas (Tor - C)

Az a baj ezzel, hogy ezzel a csapttal tökre meglennék elégedve, de akkora ütközések vannak mint az állat :D 2 Sac, 2 Raps, 2 Pistons, 2 Wizards :? Nagyon odakell majd figyelni a drafton, főleg hogy lazább a program szépen el kell osztani a csapatokat, szóval ez minőségre nem lenne rossz logikai felépítésre meg borzalom :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.09.18. 18:13:36

Gareth Tello írta:(Mivel nem jelezte, hogy már volt egy.) :oops: :lol:

Nem mellesleg már csak 14 ponttal előzöl. (Remélem, már nem sokáig. :D)
Pedig szokta, FT-nél meg a cost-nál is.

Néztem is, hogy milyen sűrű a mezőny, rendesen össze kell kapnom magam, ha az év elején kitűzött célt elakarom érni (dobogó, de ilyen erős mezőnyben szerintem a top5-nek is örülnöm kell).
Eazzy írta:
Game90 írta:Ha valami isteni csoda nem történik, akkor nekem ez a hét is bukó. 11,4 pontos DeSean meg a 14,3 pontos Pierre Thomas a padon.
Csak van csoda, mert nyertél :D
Reggel indulás előtt még gyorsan ránéztem a fantasy-re, csodálkoztam is, hogy most mi van, nem álmodok-e, hogy 16 ponttal nyertem :D Roddy White sok, Julio Jones kevés pontja nagyon jól jött.
Bob_Marley írta:"Unatkoztam" lenyomtam 2 NBA-s mock draftot 14 főset
Első az nem igazán tetszik, Bynum, Rondo ( :D ), TP, Rivers pick okés, talán még Griffin is, többinél meg szerintem tudtál volna jobbat is találni.

Második az tényleg jó, első 2 pick kifejezetten tetszik, Lin, McGee, Pig Baby is, viszont MKG-t nem húztam volna be a 6. körben.

Én is lenyomtam egyet csak úgy szórakozásból, 12 fős és 7. voltam:
1. Deron Williams
2. Irving
3. Pau Gasol
4. Igoudala
5. KG
6. Bargnani
7. Matthews
8. Nelson
9. Pekovic
10. Harrison Barnes
11. JJ Hickson
12. Morrow
13. Ben Gordon

8. körben pont előttem vitték el Beasley-t, 10. körben Lillard-ot, utolsó előttiben meg Rivers-t :D

Ja, NFL-ben meg pont egymás ellen játszunk, remélem Cruz és Bush nem fog megint állatkodni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.18. 15:30:49

Game90 írta:Két plusz transfer-nek mi értelme van? Ennyi erővel felhasználhattad volna a wild card-ot is.
Így igaz, csak a wildcardot már felhasználtam előtte, és a két plusz transzfer két egymást követő napon volt, a másodiknál is elfelejtettem, hogy már volt egy plusz transzfer, és sikeresen csináltam még egyet. (Mivel nem jelezte, hogy már volt egy.) :oops: :lol:
De így is csak egy helyet csúsztam vissza. (Illetve egyet sem, ugyanannyi pontom van, mint Bobnak, de őt előrébb tette egy hellyel a rendszer. :D )
Nem mellesleg már csak 14 ponttal előzöl. (Remélem, már nem sokáig. :D)
La Liga: nem sikerült túl acélosra ez a hét, de összesítésben így is vezetek. 8)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.18. 13:37:16

Bob_Marley írta: Viszont a waiver listát nem értem :D Tocy hogy lehet negyedik, mikor egy cseréje sem volt???Eazzy dettó, s Xanthor van előtte 1 cserével, Cumbee meg 3al.
Ha egyet cserélsz automatikusan egyet hátrébb csúszol nem????

A Waiver és az FA lista között tegyél különbséget. Ha waiverről húzol, akkor lépsz vissza, ha FA-ről húzol, akkor nem történik semmi.
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.18. 13:36:49

Eazzy írta:
Game90 írta:Ha valami isteni csoda nem történik, akkor nekem ez a hét is bukó. 11,4 pontos DeSean meg a 14,3 pontos Pierre Thomas a padon.

Xanthor helyében én már azért gondolkodnék, hogy most akkor mivan? :D Hihetetlen, hogy mennyit számít a TD. Rohadt igazságtalan egy játék :D
Botrány :D A tight endjeim kemény 3.10 pontot hoztak a héten együtt... Calvin Johnson is megsínyli Stafford szenvedését, a yardok megvannak, de TD nélkül tényleg nem sokat érek vele. Jones is eldobta tegnap a sima TD-t, utána volt még egy elejtett passza, aztán Ryan alig dobott rá és sokszor bent se volt a pályán :arrow: ment Roddy Whitehoz minden, aki Gamenek volt...
Kezd egyre távolabb kerülni a playoff számomra, már bánom, hogy még az 1. forduló előtt nem kérdeztem meg, hogy nem akarunk-e 6 csapatos playoffot, most már kicsit érdekesen nézne ki ez tőlem :D
Bob_Marley írta:Jah amúgy tényleg irreálisan sokat ér egy TD, de majd jövőre ezen lehet vitázni mint NBA-ben.
Példának okáért első számú futó hoz 55 yardot egy támadáson belül, de a gólvonal futó viszi be mondjuk 1 yardról beugorva , nyilván logikus hogy utóbbi kap több pontot.....Ööö mégsem.

Viszont a waiver listát nem értem :D Tocy hogy lehet negyedik, mikor egy cseréje sem volt???Eazzy dettó, s Xanthor van előtte 1 cserével, Cumbee meg 3al.
Engem amúgy picit az zavar, hogy az interception nincs eléggé büntetve szerintem (amúgy -2 az alap beállítás, nem tudom miért lett volt megváltoztatva). A TD meg olyan, hogy arra játsszák a meccset, nem baj, hogy sokat ér, az (európai) foci fantasyban se a kapura lövésre jár pont.

A waiver listán csak akkor csúszol a végére, ha a waiver listáról szedsz játékosokat. Az minden héten szerdáig tart (most 19-ig, láthatod is a játékosok mellett, hogy "W (Sep 19)") onnan, hogy egy játékosnak elkezdődik a meccse. Ha free agentként szeded fel, magyarul 19-e után, nem csúszol hátulra a waiver listán.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2012.09.18. 13:50:04-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.18. 11:51:54

Jah amúgy tényleg irreálisan sokat ér egy TD, de majd jövőre ezen lehet vitázni mint NBA-ben.
Példának okáért első számú futó hoz 55 yardot egy támadáson belül, de a gólvonal futó viszi be mondjuk 1 yardról beugorva , nyilván logikus hogy utóbbi kap több pontot.....Ööö mégsem.

Viszont a waiver listát nem értem :D Tocy hogy lehet negyedik, mikor egy cseréje sem volt???Eazzy dettó, s Xanthor van előtte 1 cserével, Cumbee meg 3al.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.18. 10:17:06

Xanthor helyében én már azért gondolkodnék, hogy most akkor mivan? :D Hihetetlen, hogy mennyit számít a TD. Rohadt igazságtalan egy játék :D

Jövőhétre pl nekem 150 pontot projektálnak előre...valahol egy kicsit már örülnék neki, ha mondjuk Fitz, McFadden, McCoy beindulnának végre. Eddig egyedül RGIII hozta mindkét meccsen a vadállatot. Arra nem számítottam előzetesen, de a többiek annyira hulladékok eddig...jó Shady nem az azért, de nem is volt még kiemelkedő eddig fantasy szempontból. (mondjuk első héten megfosztott az O-Line egy jó 200 yardos meccstől a büntik miatt...)

Saints0827 ellen nagyon kellene hogy összekapja magát a két futóm és Fitz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.18. 01:05:21

"Unatkoztam" lenyomtam 2 NBA-s mock draftot 14 főset

1. Andrew Bynum (Phi - C)
2. Blake Griffin (LAC - PF,C)
3. Ryan Anderson (NO - PF,C)
4. Tony Parker (SA - PG)
5. Wesley Matthews (Por - SG,SF)
6. Arron Afflalo (Orl - SG)
7. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF)
8. Al Harrington (Orl - PF,C)
9. Rodney Stuckey (Det - PG,SG)
10. Mario Chalmers (Mia - PG)
11. Caron Butler (LAC - SF)
13. Jonas Valanciunas (Tor - C)

Itt mondjuk lennének gondok, 2 Raps, 2 Magic, 2 Hornets játékosom lenne :D
Meg Afflalo és Butler nem a legjobb pick, utóbbi posztja nagyon telített a Clippersnél, Afflalo meg Reddickkel osztozik a perceken.És Ryan Andersonnál meg félrenyomtam, Rondo akart lenni :D Csak a félre tett előre mkiválasztott játékosok közül félreklikkeltem :mrgreen:

Másik
1. Kyrie Irving (Cle - PG)
2. Carmelo Anthony (NY - SF,PF)
3. Blake Griffin (LAC - PF,C)
4. Anthony Davis (NO - PF)
5. Jeremy Lin (Hou - PG)
6. Michael Kidd-Gilchrist (Cha - SF)
7. JaVale McGee (Den - C)
8. Glen Davis (Orl - PF,C)
9. Tony Allen (Mem - SG,SF)
10. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF)
11. Rodney Stuckey (Det - PG,SG)
13. Caron Butler (LAC - SF)

Ez valahogy jobban tetszik, s itt nem is lenne akkora kavarodás az egy csapatok miatt.Csak Hornets és Clippers.

PL egész jól sikerült most, egy jó 5-4-1es felállással :D De ha az egy csatár Defoe akkor nincsen gond.

NFL-ben meg fcbqarca0827 nem tudunk zöld ágra vergődni, na majd még gondolkozok, Brown engem érdekelne.
Ez a hét jól sikerült, Cruz meg Bush is ihletett formában volt, pedig Stafford nem is volt jó, éreztem hogy Fritzpatrcikot kellene játszatni, Stafford mégiscsak a Frisco ellen nyomta, s sajnos be is igazolódott hogy nem fog menni a kőkemény D ellen. :? S a Giants D se remekel, de elbírja a csapat egyenlőre, nagy győzelem az előző heti legjobb Tocy ellen :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.09.17. 23:32:08

Ha valami isteni csoda nem történik, akkor nekem ez a hét is bukó. 11,4 pontos DeSean meg a 14,3 pontos Pierre Thomas a padon...
Eazzy írta:
fcbarca0827 írta:Game neked meg köszi, hogy Spillert dobtad és így nekem szállít fantasztikus pontszámokat. :mrgreen:
Én mondtam neki, és most meg ég a pofám...pedig neki nem kellene ilyeneket csinálnia...totál lényegtelen második számú futó volt...erre itt állatkodik...hát na...bocsi Game tényleg, de erre álmomban nem gondoltam volna. Ne haragudj!
Dehogy haragszok :) :wink:

0827, te meg most visszakaptad a kölcsönt :P :mrgreen:
Gareth Tello írta: Etherington a kapuba? :oops: :lol:
Nekem nem lett a legjobb ez a gameweek, igaz, a 0 pontos Kagawa helyett még bejön majd a 6 pontos Demel, de a két plusz transfer miatt jön a mínusz 8 pont.
Kicsit belezavarodtam abba az "Etheri"-be... :lol:

Két plusz transfer-nek mi értelme van? Ennyi erővel felhasználhattad volna a wild card-ot is.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.16. 22:41:39

Bob_Marley írta:Háháhá és tényleg Nicks nyerte ezt a kis külön csatát :D

fcbarca0827 na most rátérhetünk a dologra?
Írtam üzenetet ezzel kapcsolatban, hogy miért lenne jobb a 7 órási meccsek után rátérni bármire is, mikor az általad ajánlott játtékosok még csak most fognak játszani?

Én most megyek aludni (értsd: ágyból nézni a SportTv-s NFL meccset). Majd holnap körbenézek. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.16. 22:38:12

Háháhá és tényleg Nicks nyerte ezt a kis külön csatát :D

fcbarca0827 na most rátérhetünk a dologra?
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.16. 22:16:02

Bob_Marley írta:Az bagatell :D
Cruz eddig a legjobb elkapó a mai napon :P

Tucker a kemény 2 FG egy 51es meg egy 56os :D
Plusz egy 48-as még.
Nicks meg 199 yard már :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.16. 22:06:56

Az bagatell :D
Cruz eddig a legjobb elkapó a mai napon :P

Tucker a kemény 2 FG egy 51es meg egy 56os :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.16. 22:00:07

Bob_Marley írta:Nem tudom mi történt a futóimmal, de fényt kapott Bush is :D
2 TD ráadásul összesen már 200 yard felett :D

És Cruz is alkot, csókoltatva Eazzyt :twisted: (laza 80 yardos elkapás :D )
Majd nézd már meg Nickst is azért :D

Hmm, Fitz 0.4 pont, McFadden 4 pont...zseniális...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2012.09.16. 22:07:59-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.16. 21:58:17

Nem tudom mi történt a futóimmal, de fényt kapott Bush is :D
2 TD ráadásul összesen már 200 yard felett :D

És Cruz is alkot, csókoltatva Eazzyt :twisted: (laza 80 yardos elkapás :D )
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.16. 21:40:38

Hát nekem ennyi volt ez a hét. Spiller teljesen lesz*pat. Az milyen már, hogy a srácnak több pontja van, mint az egész csapatomnak? Az a legkeményebb, hogy alapból gondolkodtam rajta, hogy kihúzom, de addig tököltem, amíg lemaradtam. Most szívhatom a fogam.:D Na mind1, ez a hét elment, jöhet a következő. Sürgősen kéne találnom legalább egy közepes futót, mert így nem hogy a rájátszás nem lesz meg, de még meccset hozni sem sikerül majd.:D szerk.: Juhúúú Gronk beindult TOP TE-ként még a végén 1 pont fölött zár a meccsen.:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.16. 21:12:54

Bazzeg, nemtom kinél van Celek, de most jól jár vele nagyon :D 100+ elkapott yard, most Ed Reed-et ugrotta szó szerint át :D Zseniális az az ember.

Lassan jó lenne már egy McFadden TD...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.16. 21:05:40

Na végre beindult a futó szekció :D
Maurice Jones-Drew és Bush is futott egy TD-t a második félidőben.

fcbarca0827 megkaptam, akkor térjünk vissza rá, majd a 7órai meccsek után :P
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.16. 20:57:36

Eazzy írta:
fcbarca0827 írta:Game neked meg köszi, hogy Spillert dobtad és így nekem szállít fantasztikus pontszámokat. :mrgreen:
Én mondtam neki, és most meg ég a pofám...pedig neki nem kellene ilyeneket csinálnia...totál lényegtelen második számú futó volt...erre itt állatkodik...hát na...bocsi Game tényleg, de erre álmomban nem gondoltam volna. Ne haragudj!
Amúgy azért játszik, mert 3-4 hétre kiesett az első számú futó Fred Jackson. Remélem ilyen mutatókkal, a visszatérte után is sokat fog játszani. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.16. 20:48:57

Válasz küldése