Jah köszöntem, akkor így tiszta az FA lista meg waiver lista közti különbség.
Game küldtem amúgy trade ötleteket
NBA-ben meg mindig 10ik helyről draftolok, megszokás.
MKG meg szerintem nem lesz olyan rossz, Lillardot meg Barnest amúgy nálam is rendre előttem 1-el vagy 2vel húzzák ki.
Talán lehetett volna jobb draft, de ez oylan volt, amilyen az én "álmom"
9 kategória 13 fős, így pl Chalmers kellett triplára meg assistra
Beasleyben te hiszel Game???Hiába itt a lehetőség, szerintem csalódás lesz.Viszont Big Baby meg jó pick lehet, meg Matthews is sokat léphet előre tavalyhoz képest szerintem, alapból a Magic szerintem a szegény emberek csapata lesz fantasy szempontból, rájuk úgyse figyel senki, s onnan lehet biztos embereket húzni, meg évközben is ott menni fog a tank üzemmód, s lehet találni gyöngyszemeket.
Visszatérve Iggy és KG is szerintem annyira nem jó pick, előbbi nem lesz annyira meghatározó Gallinarival, Lawsonnal saját csapatában, utóbbi meg végig nézi a meccseket a padról

Bár ezeket ki tudja, de pl ezért én Deron Williamsnél is "félek", nyilván nem egy rossz játékos, de annyi ember lesz körülötte, hogy nem fog annyi pontot dobni.De ez csak a rossz előérzetem, de pl én első körben ha még bent van, nem biztos hogy őt választanám.
Nekem tetszik a draftod, végén Gordon meg Morrow helyett talán lehetett volna más, meg Hi8cikson helyett is, de ezt te tudhatod
Mondjuk érdekelne a véleményed, hogy pl magasakat hol érdemes húzni, mert szerintem mivel kevés van, ezért az elején az első 5-6 körben érdemes húzni egy jó centert, itt arra gondolok hogy pl én Bynumot rendre első körben viszem

Dobógép meg assistolókat lehet később is találni, de pl Monroe Hibbert és a többiek az elején kelnek el.Millsap, Griffin, Monroe szerintem jobb pick mint Iggy a 3-4 körben vagy pl Griffin már második körös is olykor.
szerk: aha elutasítottad, na de Chris Johnson nem is mozdítható??Vagy írd le mi nem tetszett az ötletben mit változtassunk, ide vagy pü-be kedves Games kolléga

Hétvégén meg nagy csata, bár úgy érzem 1szer volt Budán kutyavásár, s nem fognak itt nagy csodák történni, Bush meg a többiek is hoznak egy masszív átlagot, ami pont elegendő egy vereséghez összességében
Na nyomattam egy újat:
1. Kyrie Irving (Cle - PG)
2. Carmelo Anthony (NY - SF,PF)
3. Greg Monroe (Det - C)
4. John Wall (Was - PG)
5. Roy Hibbert (Ind - C)
6. Tyreke Evans (Sac - SG,SF)
7. Isaiah Thomas (Sac - PG)
8. Bradley Beal (Was - SG)
9. Glen Davis (Orl - PF,C)
10. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF)
11. Tayshaun Prince (Det - SF,PF)
12. Austin Rivers (NO - PG,SG)
13. Jonas Valanciunas (Tor - C)
Az a baj ezzel, hogy ezzel a csapttal tökre meglennék elégedve, de akkora ütközések vannak mint az állat

2 Sac, 2 Raps, 2 Pistons, 2 Wizards

Nagyon odakell majd figyelni a drafton, főleg hogy lazább a program szépen el kell osztani a csapatokat, szóval ez minőségre nem lenne rossz logikai felépítésre meg borzalom