Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor sorjábanBob_Marley írta:hsz
Pedig szokta, FT-nél meg a cost-nál is.Gareth Tello írta:(Mivel nem jelezte, hogy már volt egy.)![]()
![]()
Nem mellesleg már csak 14 ponttal előzöl. (Remélem, már nem sokáig.)
Reggel indulás előtt még gyorsan ránéztem a fantasy-re, csodálkoztam is, hogy most mi van, nem álmodok-e, hogy 16 ponttal nyertemEazzy írta:Csak van csoda, mert nyertélGame90 írta:Ha valami isteni csoda nem történik, akkor nekem ez a hét is bukó. 11,4 pontos DeSean meg a 14,3 pontos Pierre Thomas a padon.![]()
Első az nem igazán tetszik, Bynum, Rondo (Bob_Marley írta:"Unatkoztam" lenyomtam 2 NBA-s mock draftot 14 főset
Így igaz, csak a wildcardot már felhasználtam előtte, és a két plusz transzfer két egymást követő napon volt, a másodiknál is elfelejtettem, hogy már volt egy plusz transzfer, és sikeresen csináltam még egyet. (Mivel nem jelezte, hogy már volt egy.)Game90 írta:Két plusz transfer-nek mi értelme van? Ennyi erővel felhasználhattad volna a wild card-ot is.
Bob_Marley írta: Viszont a waiver listát nem értemTocy hogy lehet negyedik, mikor egy cseréje sem volt???Eazzy dettó, s Xanthor van előtte 1 cserével, Cumbee meg 3al.
Ha egyet cserélsz automatikusan egyet hátrébb csúszol nem????
BotrányEazzy írta:Csak van csoda, mert nyertélGame90 írta:Ha valami isteni csoda nem történik, akkor nekem ez a hét is bukó. 11,4 pontos DeSean meg a 14,3 pontos Pierre Thomas a padon.
Xanthor helyében én már azért gondolkodnék, hogy most akkor mivan?Hihetetlen, hogy mennyit számít a TD. Rohadt igazságtalan egy játék
![]()
Engem amúgy picit az zavar, hogy az interception nincs eléggé büntetve szerintem (amúgy -2 az alap beállítás, nem tudom miért lett volt megváltoztatva). A TD meg olyan, hogy arra játsszák a meccset, nem baj, hogy sokat ér, az (európai) foci fantasyban se a kapura lövésre jár pont.Bob_Marley írta:Jah amúgy tényleg irreálisan sokat ér egy TD, de majd jövőre ezen lehet vitázni mint NBA-ben.
Példának okáért első számú futó hoz 55 yardot egy támadáson belül, de a gólvonal futó viszi be mondjuk 1 yardról beugorva , nyilván logikus hogy utóbbi kap több pontot.....Ööö mégsem.
Viszont a waiver listát nem értemTocy hogy lehet negyedik, mikor egy cseréje sem volt???Eazzy dettó, s Xanthor van előtte 1 cserével, Cumbee meg 3al.
Ha egyet cserélsz automatikusan egyet hátrébb csúszol nem????
Csak van csoda, mert nyertélGame90 írta:Ha valami isteni csoda nem történik, akkor nekem ez a hét is bukó. 11,4 pontos DeSean meg a 14,3 pontos Pierre Thomas a padon.
Dehogy haragszokEazzy írta:Én mondtam neki, és most meg ég a pofám...pedig neki nem kellene ilyeneket csinálnia...totál lényegtelen második számú futó volt...erre itt állatkodik...hát na...bocsi Game tényleg, de erre álmomban nem gondoltam volna. Ne haragudj!fcbarca0827 írta:Game neked meg köszi, hogy Spillert dobtad és így nekem szállít fantasztikus pontszámokat.
Kicsit belezavarodtam abba az "Etheri"-be...Gareth Tello írta: Etherington a kapuba?![]()
![]()
Nekem nem lett a legjobb ez a gameweek, igaz, a 0 pontos Kagawa helyett még bejön majd a 6 pontos Demel, de a két plusz transfer miatt jön a mínusz 8 pont.
Írtam üzenetet ezzel kapcsolatban, hogy miért lenne jobb a 7 órási meccsek után rátérni bármire is, mikor az általad ajánlott játtékosok még csak most fognak játszani?Bob_Marley írta:Háháhá és tényleg Nicks nyerte ezt a kis külön csatát
fcbarca0827 na most rátérhetünk a dologra?
Plusz egy 48-as még.Bob_Marley írta:Az bagatell
Cruz eddig a legjobb elkapó a mai napon
Tucker a kemény 2 FG egy 51es meg egy 56os
Majd nézd már meg Nickst is azértBob_Marley írta:Nem tudom mi történt a futóimmal, de fényt kapott Bush is
2 TD ráadásul összesen már 200 yard felett![]()
És Cruz is alkot, csókoltatva Eazzyt(laza 80 yardos elkapás
)
Amúgy azért játszik, mert 3-4 hétre kiesett az első számú futó Fred Jackson. Remélem ilyen mutatókkal, a visszatérte után is sokat fog játszani.Eazzy írta:Én mondtam neki, és most meg ég a pofám...pedig neki nem kellene ilyeneket csinálnia...totál lényegtelen második számú futó volt...erre itt állatkodik...hát na...bocsi Game tényleg, de erre álmomban nem gondoltam volna. Ne haragudj!fcbarca0827 írta:Game neked meg köszi, hogy Spillert dobtad és így nekem szállít fantasztikus pontszámokat.
Én mondtam neki, és most meg ég a pofám...pedig neki nem kellene ilyeneket csinálnia...totál lényegtelen második számú futó volt...erre itt állatkodik...hát na...bocsi Game tényleg, de erre álmomban nem gondoltam volna. Ne haragudj!fcbarca0827 írta:Game neked meg köszi, hogy Spillert dobtad és így nekem szállít fantasztikus pontszámokat.