Rinku írta:Game, jó ötlet volt a kajázás, valaki tud ajánlani jó gyrosost Debrcenben? Egy ideig jártam az Árpád Burgerbe, de mióta felújítás volt, azóta nagyon gyenge minőségű a gyros tál, szóval nem szoktam már rendelni. Az óriás hambis egész jó hely, de tud még valaki ajánlani? Köszi!

Az Árpád régen ha csak szigorúan a kaja minőségét nézzük akkor első osztályú hely volt. Csak éppen az, hogy vártam fél órát egy k...a gyros-tálra, az kicsit felnyomta az agyvizemet...azóta meg azok a nagy lila akármicsodák, meg az a csipetnyi sajt a tetején....

Vicc az egész

Kár hogy ott lakunk tőle 50 méterre
Mi most már a srácokkal az Oli Gyrosba szoktunk járni. Ez kérlek szépen...hogy magyarázzam hogy hol van...Ótemető utca, Műszaki Kar. Mész tovább lefelé az Ótemetőn, és az első kereszteződés jobbra, kiveri a szemedet, mert ott van a sarkon. Nem mondom, hogy baromi jó, mert én a sűrű mártást sokkal jobban szeretem, ez kicsit hígabb, meg van benne káposzta is, szóval nem olyan, amilyet például itthon eszel a Total-ban, de egyébként annyira nem rossz. Kicsit más, mint ami az Árpádban volt, de például ez olyan, hogy most én azt mondom, hogy nem olyan fullos, de van akinek ( pl. a két lakótársamnak) meg pont az ilyen jön be. Nekem nem. Úgyhogy mindenképpen tanácsolom, hogy menj el, nézd meg milyen. Lehet bejön. Egy próbát mindenképpen megér, mert árban elég korrektek. Házhozszállítás nem tudom, hogy van-e.
Szerk: Jah, és egyébként nem felújítás volt, még akkor is ha az volt kiírva, hanem tulajdonosváltás. Mikor újra megnyílt, akkor lementünk lecsekkolni, és akkor kérdeztük a kiszolgáló csajt, és akkor mondta, hogy nem csak felújítás, hanem más a tulaj.