Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.10.09. 11:58:01

neobarca írta: Érdemes végigolvasgatni a torrent oldalon a fórumot, mert kb minden hibára megtalálod ott a választ. A leggyakorobb, amitő ezt csinálja, az a tűzfal. Ott le kell tiltanod a Fifát és működnie kell... :wink:
Olvasgattam én ott rengeteget és meg is csináltam a tűzfalas cuccot, letiltottam, amit kellett, de semmi... :) Ékezet nélküli felhasználó és mappa is megvan. Elvileg minden, ami miatt baja lehet.

De, igazából annyira nem gond, ott az NBA2K13. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.09. 11:45:38

fcbarca0827 írta:Nekem sem indul a játék. Eddig Messi vigyorgó képéig jutottam, most viszont olvastam egy olyat, hogy a replay0.bin fájlt kell írásvédetté tenni, megcsináltam, meglepetésemre tovább is ment, addig, hogy "előre kiválasztottunk néhány beállítást, kívánja-e használni" ott kiválasztom bármelyik lehetőséget és ott lép ki a játék. :lol:

FIFA 08 volt az utolsó amivel játszottam, de ezt annyira ajnározták, hogy gondoltam kipróbálom... úgy néz ki, nem fogom. :mrgreen:
Érdemes végigolvasgatni a torrent oldalon a fórumot, mert kb minden hibára megtalálod ott a választ. A leggyakorobb, amitő ezt csinálja, az a tűzfal. Ott le kell tiltanod a Fifát és működnie kell... :wink:

Szerk: dajjy az a baj, hogy még tarta a nyári átigazolási időszak és félek, hogy a vezetők eladják... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.10.09. 11:32:15

Nekem sem indul a játék. Eddig Messi vigyorgó képéig jutottam, most viszont olvastam egy olyat, hogy a replay0.bin fájlt kell írásvédetté tenni, megcsináltam, meglepetésemre tovább is ment, addig, hogy "előre kiválasztottunk néhány beállítást, kívánja-e használni" ott kiválasztom bármelyik lehetőséget és ott lép ki a játék. :lol:

FIFA 08 volt az utolsó amivel játszottam, de ezt annyira ajnározták, hogy gondoltam kipróbálom... úgy néz ki, nem fogom. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
daffy
Madridista

2012.10.09. 11:04:24

neobarca írta:1 balami botrányosan zavar a játékban :!: Karrier módban 2. fordulónál járok a Barcával és Messi el akar menni :!: :?: Ez meg mi? Hatttalmas nagy hiba a fejlesztőknek! Pont Messi? Ha tényleg elmegy nem is játszom tovább, mert egy vicc... :(

Valaki tudja a megoldást?
simán változhat a véleménye a téli átigazolási szezonig. az előző részben velem többször előfordult
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.09. 10:41:21

1 balami botrányosan zavar a játékban :!: Karrier módban 2. fordulónál járok a Barcával és Messi el akar menni :!: :?: Ez meg mi? Hatttalmas nagy hiba a fejlesztőknek! Pont Messi? Ha tényleg elmegy nem is játszom tovább, mert egy vicc... :(

Valaki tudja a megoldást?

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
FCBeethoven
Barça C

2012.10.09. 09:54:11

Sziasztok!

Mar fifazom egy jo ideje, billentyüzeten. A kerdesem az lenne hogy en vagyok a bena vagy cselezni tenyleg csak kontrollerrel lehet? Illetve hogy mennyivel jobb kontrollerrel jatszani?

Üdv
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.09. 09:33:21

Nekem nem indul. Kiírja, hogy hiányzik valami fájl, beírom a google-be, de az még olyanról nem hallott. Ncore-on pedig nincs türelmem végig olvasni 600 kommentet, hogy hátha valakinek adódott hasonló problémája is, mint nekem.
Remélem hamarosan jön egy másik verzió.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.09. 09:12:24

Dr.Dre írta:Valaki letöltötte már PC-re a Fifa 13-at?
fent van thepiratebayon ,csak nem tudom hogy melyikben van magyar nyelv. :roll:
Én tegnap szedtem le core-ról. Magyar feliratos de magyar kommentár nincs. Lehet már hozzá letölteni magyar kommentárt, de állítólag kifagyasztja a játékot. Még elg kezdetleges.

Amúgy sokan panaszkodnak telepítési és egyébb kifagyási hibákra. Nekem tökéletesen működik. Klaviatúrán játszom és így is élvezhető végre. Bár a grafikával, főleg a szurkolókkal én sem vagyok megelégedve.

És érdekes mód nekem is hiányzik Hajdú B. meg a haverja. :lol:
Pedig néha annyi baromságot mondtak, hogy a fejem ütöttem a monitorba... :lol:

CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.10.09. 01:41:17

FtcSikiHun írta:na már fent van magon is. pár nap múlva leszedem, csak legyen időm. ahogy magamat ismerem, már látom lelki szemeim előtt, ahogy idefogok írkálni, hogy hogy kell feltelepíteni. :mrgreen:

1998tól minden Fifa megvolt kivéve a 12, mert akkor FM fan lettem. azt mondták, hogy ez most baromi jól sikerült, szóval muszáj kipróbálnom,
Úgy tudom egy ideje lehet kombinálni az FM-et és a Fifaákat telepítésnél, vagy utána. Szóval semmit se kell kihagynod már. :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.10.08. 22:46:14

na már fent van magon is. pár nap múlva leszedem, csak legyen időm. ahogy magamat ismerem, már látom lelki szemeim előtt, ahogy idefogok írkálni, hogy hogy kell feltelepíteni. :mrgreen:

1998tól minden Fifa megvolt kivéve a 12, mert akkor FM fan lettem. azt mondták, hogy ez most baromi jól sikerült, szóval muszáj kipróbálnom,
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.08. 21:13:47

Dr.Dre írta:Valaki letöltötte már PC-re a Fifa 13-at?
Én leszedtem, de még a kicsomagolásnál tovább nem mentem, annyira nem sürgős nekem :D De állítólag van magyar felirat hozzá, de kommentátor nincs hálistennek :D
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.10.08. 21:10:36

Valaki letöltötte már PC-re a Fifa 13-at?
Kép

Titi - The Legend!
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.08. 11:12:43

kanty írta:Úgy néz ki hamarosan torrenten is elérhető lesz a játék.
Legyetek figyelmesek. :wink:
Mit tudunk, miért késlekedik ennyit a PC-s verzió? :(
Ki szeretném próbálni, mielött megvenném... :lol: Kizárólag csak azért érdekel... :wink:

Szerk: Közben megnéztem és tényleg fent van. De még elég kezdetleges t9rés sok problémával, ahogy a kommenteket olvastam. És nem magyar kommentárral... Sztem még kell várni pár napot a tökéletes magyar verzióra...

CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.10.07. 23:21:04

[quote="pitta19"][/quote]

Igazat adok. Valóban elmaradt pár szükségesebb változtatás. Mondjuk beleraktak végre minden kupát, sorozatot. (kivétel a Világkupa) De a nevükkel még mindig gondban vagyok. Igazán lehetne Bajnokok Ligája, EL, és a valódi nevük. Nem tudom miért így szerepelnek. Esetleg nem egyeztek meg, nincs rá engedélyük? De a valódi bírói neveket sem értem, hogy miért nem lehetnek...
Viszont erre a profi és világklasszis dologra rátérve. Akkor válts, ha már 6-8-10 gólokat rúgsz a Realnak vagy hasonló erősségű csapatoknak. Én is ott untam bele, amikor a Milant elvertem 12-0-ra. Annyira snassz volt már a profi szint, de én nem is érzek óriási különbséget a két szint között. Persze más, mert egy kicsit gyorsabb játék kell, de nem vészes. Így is néha a Real 4-5 góllal megy haza, pedig nincs szétigazolva, sőt ellenkezőleg. Nekem a harmadik szezonban kellett felváltanom nehézségben. Félprofiról indultam, mert egy ideje nem játszottam Fifát, gondoltam elég lesz, de aztán mégsem. Egyedül csak akkor váltok vissza, amikor a magyar válogatottal játszok egy TOP10-es válogatott ellen, mert az már tényleg momentum nélküli meccs lenne, esetleg csak labdajáratás minimális helyzettel. Mondjuk így is szoros egy két meccs, mert én raktam össze előtte évben a Német, és a Brazil válogatottat is. Na a németek ellen Szalai szerintem a játék eddigi legnagyobb gólját akasztotta az utolsó percekben.

A kommentárra meg valóban ráférne egy vérfrissítés. Esetleg más közvetítené? De elég lenne nekem egy-két új szöveg.
Zeneválasztásban meg tanulhatna az EA a Pes készítőitől. Baromi nagy hangulatot tud adni, ha egy normális zene szól.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.10.07. 23:09:16

kanty írta:Úgy néz ki hamarosan torrenten is elérhető lesz a játék.
A crack miatt gondolod,ami felkerült magra? mert jó lenne,ha tényleg megkapnánk :wink:

szerk.: már törölték is :(
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.07. 23:01:49

Úgy néz ki hamarosan torrenten is elérhető lesz a játék.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
geridoss
Director del Fútbol

2012.10.07. 10:23:34

Nem tudtam, hogy ide-e vagy a Humor topikba írjam, de végül is ide illik:

Balotelli nyilatkozata a FIFA 13-ról: "Az új FIFA annyira élethű lett,hogy ha Robbennel vagy és az x-et nyomod akkor se passzol!.."

:D :D :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
pitta19
Jugador d'estrella

2012.10.06. 11:31:29

Sziasztok!
Már két hete, hogy megjelent a játék (FIFA 13), ezért úgy gondolom írnék egy kis véleményt. (Xbox verzió, eredetivel játszom).
Nagyon vártam, gondolom nem vagyok egyedül ezzel. Másfél menedzseri szezonon vagyok túl, az eddigi a tapasztalataim a következők:
Pozitív:
- igazából a labda mozgása, ha mondhatom így, realisztikusabb lett
- a szabadrúgás variációk
- szabadrúgásnál csalható a sorfal távolsága
- mezrángatásért, visszahúzásért sárga lap jár
- menedzser módban a játékosok vásárlása
- tetszik maga az offline játékmód, online egy meccset játszottam eddig még
- lehet cipőket, mezeket, gólörömöket venni

Negatív:
- a magyar kommentár eszméletlen unalmas, konkrétan kaka lett, kb. 10 dolog van, amit mond, nagyon sok mindent ki vettek belőle, és rá is jöttem miért: tavaly a 12-ben a magyar nyelv mellet a német és az olasz volt. Na már most az idei példányra rákerült az angol kommentár is, és ott még választani is lehet kettő közül. Gondolom, ezért szelektálni kellett, és ennek látta kárát a magyar szinkron. 80 meccs után nagyon, de nagyon unalmas már. Ha ez jövőre is így marad, nem is lesz értelme benne hagyni a magyar kommentárt
- a közönség, hogy 2012-ben így nézzen ki, nem találok szavakat. Ha valaki játszott már az ugyancsak EA által készített NFL-lel, ott azért elég jól megcsinálták a szurkolókat
- a bíró még mindig hülyeségeket fúj, és az esetek 95%-ban az én káromra téved
- a profi és a világklasszis nehézségi szint óriási különbség van, profin egy négycsillagos csapattal 3-4 gólokat lövök átlagban, világklasszison momentumom sincs egy gyenge ellenfél ellen sem
- nincs élő idény, igaz kicsit másképpen van, de a 12-ben nagyon szerettem, hogy hétről hétre játszhattad le a fordulókat. Igazi tabellával az előző heti eredeti felállással, stb.

Összességében: élményben nekem nem ad többet, mint a 12 adott.
A hibák, mint pl. az idióta bírói ítéletek ,és a közönség, évről-évre benne van a játékban úgy, hogy az EA semmit nem kezd vele. Lehet, hogy nekem voltak nagyok az elvárásaim, de ettől egy kicsit jobbra számítottam.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.10.04. 23:26:32

Na de itt az a gond,hogy én a HDD-re sem birom felmásolni...
47-58% közt mindig le szokott állni...
Kép

Titi - The Legend!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.10.04. 23:03:04

A játékkal nem lehet probléma mivel én játszok vele, és semmi hibája.
Igaz RGH-n, de futnia akkor is kellene nálatok is.
Próbáltátok már felmásolni HDD-re? Ha az sikerülne nem dobna ki.

Esetleg ezt is meg próbálhatjátok:
LT+ 3.0-val nyilván mindenkinek ismerős az a probléma, hogy "failed to authorize the disc" vagy egyéb üzenetekkel kidob a box egy kevés játék után (nyilván a Burner Max-osokat nem). Utánanézegettem itt ott amott és találtam egy "MP3 trükk" nevezetű dolgot amire első pillantásra mondtam, hogy ez egy hülyeség. Aztán végső kétségbeesésemben kipróbáltam és most már 2 órája játszok a FIFA-val és nem dobott ki, úgy hogy eddig 3 meccs után kidobott (Forza 4 is működik amivel eddig max 1 versenyt tudtam játszani), sőt még azt az érdekes vakarózást se hallom a meghajtótól amit kidobálás előtt szokott produkálni.

Na szóval a trükk a következő:
1. Telepítsük a játékot HDD-re
2. Indítsunk el MP3-at egy pendrive-ról, vagy valamiről
3. Indítsuk el a játékok és állítsuk le a zenét (de elvileg mindegy, hogy leállítjuk vagy hagyjuk tovább menni)

Nekem ez egyelőre bejött. Nyilván nem ez a probléma normális megoldása, de aki nagyon szeretne játszani az ezzel a trükkel tud. Nem vagyok biztos benne, hogy 100%-osan működik, de nekem eddig bejött, és légyszi ne támadjatok ha neketek nem működik!
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.10.04. 22:27:00

Pontosan ezt a szöveget dobja ki:
Kép

Ez már érdekes,hogy Dr.Dre-nek is ez a problémája!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.10.04. 19:53:36

BritishKnight írta:Sziasztok!

Szerdán érkezett meg a DVD-re kiírt Fifa13-as játékom xbox360ra.

Az a baj,hogy amikor a menedzser módba el akarok kezdeni egy mérkőzést akkor ez jelenik meg és kilép a játékból!

Kép

Mi lehet a probléma?
Nekem is pont ez a bajom,pont manager módnál. 2x is kiírtam ,de nem jó.
Nagyon fel vagyok b*szódva.... :evil:
Kép

Titi - The Legend!
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.10.04. 19:22:17

CsacsMate írta:Akkor rosszul van kiírva valószínű. A hiba is ahhoz hasonló. Ajánlom, hogy szerezz be egy írót inkább. Ez a másnál kiírás kevésbé jó megoldás. Itthon is kapható:

Link:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/ker ... stext=iHAS
X-box értékesítéssel foglalkozó boltban írattam ki.Ahonnan vettem a boxot.

De ez a probléma most jött elő!
Már játszottam vele legalább 10szer és nem csinált ilyet.Most kezdte!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.10.04. 19:16:02

Akkor rosszul van kiírva valószínű. A hiba is ahhoz hasonló. Ajánlom, hogy szerezz be egy írót inkább. Ez a másnál kiírás kevésbé jó megoldás. Itthon is kapható:

Link:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/ker ... stext=iHAS
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.10.04. 19:06:21

CsacsMate írta:
BritishKnight írta:
CsacsMate írta:Rosszul lehet kiírva?
Vagy egy új dashboard frissítés kézileg..
A dash rá lett téve ahol kiírták!
:x
Azt gondoltam, mert anélkül el se indult volna a játék...
Így tedd fel mégegyszer:
http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-360/ ... 00e66f5146
Ezt csináltam.
Válasz küldése