Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akármennyire is elfogult Alonso drukker vagyok, akkor is ez a bajnokság már elment. A pont semmi, a Red Bull sokkal jobb autó. Ha Vettel még ki is esne, annyival jobb az autó, hogy néhány verseny alatt ledolgozná. És ismét egy utolsó pillanatban elbukott VB. Pedig a teljesítményére egy panasz nem lehet, az autóéra annál inkább. Ezt a Grosjeant meg...ab1daL írta:Azért Felipe hozott egy második helyet, ha a szezon végéig hozza majd még a pontokat, biztos vagyok a maradásában. Szép volt! A Ferrarinak is ki kéne találni valami okosságot, mert most már valós közelben Vettel. Na de nézzük pozitívan, ezen a futamon csak Alonso engedhette meg magának a nullázást, sajnos össze jött, innentől kezdve viszont össze kell kapnia magát elsősorban a csapatnak fejlesztésekben. Forza Ferrari!
Nem baj,ő mázlista,az év nyertese blabla...Ronaldinho&Barca írta:Innentől aki azt mondja, hogy Alonsonak áll az egész év, mekkora mákja van, az bevehet egy pirulát.
Messze van ez a szitu azoktól, amikért büntetéseket szoktak osztani. Nézzétek meg pl. a Vergne-Senna féle feltartást, az tényleg az volt.gergo9 írta: http://www.youtube.com/watch?v=TZ8cnvSF ... r_embedded
Itt az eset ez nálam sem érdemel büntetést.
A másik esetben meg nem történt hivatalos panasz ezért nem is lettek behívva.
Tudod,neki szabad ilyeneket csinálniamiihii írta:
Nem büntetés ügyben akarok állást foglalni, így csak annyit fűzök hozzá, h vajon mi a francot kóválygott Vettel ott? Addig kacsázott, h lényegében sehol nem hagyott helyet a gyorsabb kocsinak. És amennyiben ez ő előtte történt volna, még mindig mutogatna
És még csak azt se lehet mondani, hogy mindig azt óvják, akinek a leggyorsabb a kocsija, mert például én ugye óriási Schumi fanatikus vagyok, de azalatt az 5 év alatt, amíg egyeduralkodók voltak, nem nagyon emlékszem ilyen sok óvásra. Sőt, most így hirtelen óvásra se. Biztos volt, de azokból nem volt akkora ügy, hogy megmaradjon az ember emlékezetében.REMY írta:Jelenleg a Forma-1 szabálykönyve semmit sem ér. Ugyanolyan rosszul van megfogalmazva mint a magyar alaptörvények.
Nincs céltudatosság. Ha valami nem jó akkor annak szabálytannak kéne lennie.
Gondolok itt a sorozatos Red- Bull szabályáthágásokra. Mindig volt valami a kocsival. Nem igaz, hogy nincs egy sablon, ami szerint a kocsit meg kéne építeni.
Nem egyértelmű az egész. És ezek után jönnek a kétes szituációk, amik nem feltétlenül nagy dolgok, de egész évre levetítve sokat jelenthetnek.
Mint például ez a mai eset is...
Pontosan...mikor először megláttam a felvételt (mert nem láttam az időmérőt) akkor egyből felkiáltottam hogy ez mi a franc volt?Eazzy írta:Én csak azt nem értem, hogy ha figyelmeztetik, akkor az nem azt jelenti, hogy elismerik, hogy valóban feltartotta? Akkor meg miért nem kap büntit? Tehát nincs értelme az egésznek. Vagy mondják azt, hogy nincs bünti, vagy akkor adjanak. Ennek semmi értelme.
Nem büntetés ügyben akarok állást foglalni, így csak annyit fűzök hozzá, h vajon mi a francot kóválygott Vettel ott? Addig kacsázott, h lényegében sehol nem hagyott helyet a gyorsabb kocsinak. És amennyiben ez ő előtte történt volna, még mindig mutogatnagergo9 írta:
Azt hiszem semleges tudok lenni az ügyben mert nem hullajtanék sok könnycseppet ha mindkét pilóta a csapatával együtt eltűnne a föld színéről is
http://www.youtube.com/watch?v=TZ8cnvSF ... r_embedded
Itt az eset ez nálam sem érdemel büntetést.
A másik esetben meg nem történt hivatalos panasz ezért nem is lettek behívva.
Hát igen, emlékszem 2006-ban amikor Alonso azért kapott büntit, mert feltartotta Massát Monzában, pedig még csak a közelében sem volt...piton írta:Hát lehet, h Fernando erőből már nem tudja megverni Vettelt, csak akkor ha az FIA-tól kap egy kis segítséget.S.Agüero írta:Következő ilyennél 10 rajthelyes büntetést kap.![]()
![]()
Vkik fent nagyon azt akarják, h idén végre Ferraris VB legyen.
Azt hiszem semleges tudok lenni az ügyben mert nem hullajtanék sok könnycseppet ha mindkét pilóta a csapatával együtt eltűnne a föld színéről ispiton írta:Hát lehet, h Fernando erőből már nem tudja megverni Vettelt, csak akkor ha az FIA-tól kap egy kis segítséget.S.Agüero írta:Következő ilyennél 10 rajthelyes büntetést kap.![]()
![]()
Vkik fent nagyon azt akarják, h idén végre Ferraris VB legyen.
http://www.f1hirek.hu/f1/20121006-f1-sc ... totta.html
Egy másik feltartásos szitu, de ezt még csak nem is vizsgálták.
Az lett volna a meglepő, ha megbüntetik...S.Agüero írta:Következő ilyennél 10 rajthelyes büntetést kap.
Hát lehet, h Fernando erőből már nem tudja megverni Vettelt, csak akkor ha az FIA-tól kap egy kis segítséget.S.Agüero írta:Következő ilyennél 10 rajthelyes büntetést kap.