Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.10.08. 16:00:22

Barcaman1993 írta:És milyen igazam lett. Az eredmény 2-2 lett, ami nem rossz, de nem is jó. Bevallom én meglepődnék, ha nem verne el minket a Real hazai pályán és akkor csak 5 pont, ami nem sok egyáltalán, sőt... Ez a bajnokság sokkal nyíltabb, mint bárki is azt gondolná.
szerintem a világon senki nem gondolja, hogy a bajnokság nem nyílt. ezzel együtt azt hol láttad leírva, hogy a visszavágón, tavasszal is 8 pont előnyünk lesz?

ami még a pesszimizmus ellen szól: tavaly a real úgy lett simán bajnok, hogy az első klásszikón, hazai pályán elég csúnyán beégtek, gyakorlatilag kaptak egy futball leckét a bernabeuban, aztán tudjuk, mi lett...náluk mindenki a lehető legsötétebb feketében látta a világot, a barcát meg az egekig magasztalta az egész világ, sokszor még a madridisták is. ki lett a bajnok? a Real Madrid.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.08. 15:44:26

És milyen igazam lett. Az eredmény 2-2 lett, ami nem rossz, de nem is jó. Bevallom én meglepődnék, ha nem verne el minket a Real hazai pályán és akkor csak 5 pont, ami nem sok egyáltalán, sőt... Ez a bajnokság sokkal nyíltabb, mint bárki is azt gondolná. Borzasztóan sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, 2 mafla védekezési hibából kaptunk 2-őt, amiből az egyikben Valdes már-már tradíció szerűen benne van. Ráadásul a meccs végén volt 2-3 akciónk, amivel el is dönthettük volna a meccset. Nagyon bosszantó, hogy a legutóbbi 2 Klasszikus végén Montoya lövései ugyanúgy kimaradtak. :x Igazából meglepően gyengén játszottunk, látszott rajtunk, hogy még mélyen bennünk van a legutóbbi meccs... Azt főleg sajnálom, hogy a gyengén játszó Fabregas helyett nem David Villa jött. Mindenképpen nagy szükség lett volna rá, Alexis finoman szólva sem játszik/játszott jól az elmúlt időszakban. Igazából pozitívumként a Mascherano-Adriano belső védő párost és Messit tudnám kiemelni, esetleg még Jordi Albát, de a többiek nagyon alul teljesítettek. Csalódott vagyok a 8 ponttal, mert nem sok hiányzott a 11-hez. Lesznek még itt gondjaink.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.08. 15:36:08

Ha figyelembe vesszük a körülményeket, akkor elégedett vagyok a meccsünkkel.
Piqué, Puyol, Alves nélkül, mondhatni komplett védelem nélkül játszottunk, egy eredménykényszerben lévő Madriddal szemben.
Volt 8 pont előnyünk és ebben a helyzetben ez lehetett az egyetlen taktika, hogy a mérkőzés után is megmaradjon ez az előny. Lassítottuk a játékot, mindenki elégé poszthoz volt kötve, nem nagyon hagyhatták el a helyüket a srácok nehogy lekontrázzanak minket. Fegyelmezett biztonsági játékot próbáltunk meg játszani a 8 pontos előnyünk érdekében.
Ez sikerült, akár nyerhettünk is volna nincs okunk szomorkodni vagy a játékunkban keresni a hiányosságokat. Kényszer helyzetben voltunk és jól oldották meg.

Madridtól sokkal agresszívabb, jobb játékot vártam. Hisz ezzel a döntetlennel nem sokra mentek. Azt hittem sokkal nehezebb helyzetben lesz a védelmünk, több dolgunk akad majd hátul.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.08. 00:00:46

nem repdesek az örömtől, de szegről végről elégedett vagyok az egy ponttal.
elveszíthettük volna könnyen, de a második félidőben meg is nyerhettük volna, összességében szerintem igazságos a döntetlen.

azt pedig ne felejtse el senki, hogy egy üldöző vs üldözött szituációban minden olyan mérkőzés, ahol a különbség megmarad, vagy nő, az az üldözöttnek, tehát jelen esetben nekünk kedvez.
ez igaz erre a szituációra is, hiszen a madrid KÖZVETLENÜL 6 pontot hozhat egy idényben a barcán, a két klasszikuson.
most már csak 3-at hozhatnak, viszont addig a meccsig még bármi lehet, és vélhetően nekünk is rendeződnek a sérültjeink.

egy szó mint száz, szerintem ne legyen senki csalódott, ez a döntetlen jelenleg inkább nekünk kedvező!
Mikaos
Director del Fútbol

2012.10.07. 23:29:12

Nem túlzottan örülök az eredménynek, de jobb a 0 pontnál.

Ordító különbség van még mindig a Barca és más csapatok futballtudása között.
Az eredmények alakulhatnak így-úgy, de egyszerűen nevetséges, amikor a Real Madrid játékosai is 3-at nem tudnak egymás után passzolni. Mert nem tudtak ma este sem. Így azért kiváló eredmény, hogy pontot tudtak szerezni. Hagytuk, hogy pontot szerezzenek, már megint. De most azért nem vagyok mérges a csapatunkra, mert a védelem összeállítása kényszerű volt. (Mondjuk annyira nem is voltak rosszak a védőink, de biztos vagyok benne, hogy Puyol vagy Piqué rutinja még kevesebb helyzetet eredményezett volna a Real-nak).
miihii
KHAL

2012.10.07. 23:26:58

csabooo írta:Megint ez a sablonszöveg, hogy 'nem tudom te milyen meccset néztél, de..' kicsit unalmas már, kitalálhatnál már mást is ha már kekeckedsz.

Akkor nézd vissza a meccset, és figyeld meg miket fújt be. Pl. Pedro szerelése, amikor Ronaldotol vette el a labdát...
Pedig igaza van Remynek, ezen a meccsen nem érzem én sem úgy, h akárkinek is bíróznia kellene. Az utóbbi cirka 15 Klasszikuson talán háromszor volt legalább ilyen játékvezetés. Vagy akár bajnokin...
Rutinból ugyan lehet rájuk mutogatni, de most nagyjából igazságtalanul.

Mihu!

Erről a defenzívebb felfogásról írtam a bajnoki topicba én is ;)
A teljes védelmünk odalett (Abi-Puyí-Piqué-Alves), alig volt összetoldozva a védelem és egy életveszélyes kontrákat vezető csapatot fogadtunk, akiket csak maximális összhanggal lehet megfogni 90 percig. Ezért gondolom fél szemünket végig hátul tartottuk, ott legyünk meg, ha felgyorsítanak. Nem tehettük meg, h nagyon kitámadunk plusz eredménykényszerben sem voltunk igazán. Na jó, 0:1 után kicsit jobban, de rá is tettünk egyből egy kicsit. De továbbra is készen kellett állnunk, h rögtön visszazárjunk. Ezért is tudom értékelni az egy pontot is. Ezen a meccsen, ilyen összetételű csapattal simán elfogadható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.10.07. 23:32:46-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.07. 23:26:25

Egyébként csak én látom úgy, hogy nagyon biztonsági taktikával mentek fel a pályára a srácok? Úgy vettem észre, hogy nagyon féltek attól, hogy egy labdavesztés után lekontrázzák az alkalmi védelmet. Nem voltunk annyira offenzívek, mint szoktunk lenni, nem mertünk annyira előre menni. Messi nagyon sokszor jött vissza labdáért a felezőig, ami szokatlan, és akkor szokott ez menni, ha nem tudjuk áthozni a középpályán, vagy ha nem megy a csapatnak. Kicsit úgy vettem észre, hogy arról indultak, hogy döntetlen...nem muszáj minden áron gólt szerezni, inkább az a lényeg, hogy ne kapjunk. Ami egyébként nem baj, mert én is nagyon féltem ettől a védelemtől. Csak egyszerűen szokatlan volt, hogy kicsit kibújtunk a stílusunkból, és nem akartunk mindenképpen gólt szerezni. A stabilitás, biztonság volt az első. Ez mondjuk 8 pont előny birtokában nem feltétlenül buta döntés.

Természetesen ha ott lett volna a két P közül az egyik, főleg Puyol, akkor a középpályán is máshogy viszonyulnak a dolgokhoz, mert tudják, hogy van kikre építeni, ha elveszítik hátul a labdát. Más meccset láttunk volna, ha felépül Piqué, vagy Puyol nem sérül le, de jó volt ez így.

Ha bele akarnék kötni, és negatívumokat említeni, akkor toronymagas első helyen Alves áll, illetve Valdes és Mascherano. A többiek szerintem egy hiba nélküli meccset hoztak le. Ezen a három játékoson kívül senki sem lógott ki lefelé a csapatból.

-Montoya zseniális volt, nálam MOM.
-Alba is tanári volt, szerintem jól megfogta Lakatost.
-Adriano ahhoz képest, hogy totál idegen poszton szerepelt, nem hibázott.

-Xavi jól osztogatott.
-Iniesta csak a szokásos...még mindig el tudok csodálkozni azon, hogy mikre képes a labdával 3 ember közt.
-Busquest...hááááááát itt bajban vagyok. Jobb lenne két MOM címet kiosztani, mert ha Montoya-ra azt mondom hogy zseniális volt, akkor Busira mit mondjak...megszámolni sem tudom, hogy hány kontrát akasztott meg a középpályán...ettől már csak a szerzett labdák száma volt több...ki nem állhatom, de ha Ő nincs, akkor holnap bújkálhattam volna az egyetemen...

-Messi: Messi...asszem ezzel el is mondtam mindent.
-Pedro: nem volt valami nagy megmozdulása támadásban, viszont védekezésben akkorát melózott, amit nem sok szélsőtől látunk a világon.
-Fabregas: kicsit áldozatul esett a csapat picit defenzívebb taktikájának, így nem voltak látványos, emlékezetes megmozdulásai, mint az előző 3 meccsen, de az összjátékokat így is jól érezte, és a helyezkedésével sem volt semmi probléma. Tőle sem emlékszem ordító hibára.
Kép
honda25
Jugador del Barça

2012.10.07. 23:07:17

Nagyon nem vagyok elégedett, amit láttam a részünkről.
Mindenki a védelmet szidja, de amennyi labdát eladtunk középpályán, az botrányosan sok egy Reál ellen. Az első gólnál Alves hatalmasat hibázott ismét, a második gólnál középpálya és a védelem sem zárt vissza...
A középpálya védekezése egyenlő a nullával, ezáltal eladott labdából vezetik a védelmünkre a lasztit, meccsek óta ez megy. Puyol nélkül akárhogy állunk fel, a védelem nulla. Ma folyamatosan szélen akartuk megváltani a világot, középen akkora lyuk tátongott, Tito meg nem hozza be oda Villát...
A mai pozitívum Montoya játéka, Messi szabadrúgásgólja, és az utolsó pár perc, amikor ismét meg akartuk váltani a világot.
Szélen a védekezésünk pocsék, felfutunk és ott maradunk, hány ilyen kontra szituációt hagyott ki a Reál.
A csapdázások folyamatosan rosszak, simán kiháromszögeznek bennünket.
Tito ha nem bízik a fiatalokban, rakja vissza őket a b csapatba, legközelebb leszek én a középhátvéd...
Vezetjük veretlenül a tabellát, eredményesek vagyunk, viszont a védekezésre valamit sürgősen ki kell találni.
Hajrá Barca! És a Honda!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.07. 23:06:57

Mihu írta:
Sanama írta:Mou nyilatkozatát nem teljesen értem, hogy nem beszélnek a sporiról,de aztán mégis. lehet már kicsit fáradt vagyok
Illetve azt is elfelejtette mondani, hogy a másik oldalon volt egy, de inkább két 11-es amit nem adtak meg. 1 kapufa ott, 1 kapufa itt, úgyhogy azt mondom, egál. Mint ahogy ezt az eredmény is mutatja. Örülhetünk, hogy 0-1-nél nem volt 0-2, illetve Ők is örülhetnek, hogy 2-2-nél nem lett 3-2. Akárhonnan nézem a meccset, teljesen igazságos az eredmény, még akkor is, ha nagy hiányérzetem van az utolsó 10 perc miatt. De utána egyből eszembe jut az első félidőben az a 10 perces periódus, mikor meg a Madrid dominált, és rúghatott volna gólt.
Erről van szó... Persze ha fordítva lenne, most mindenki azt mondaná itt, hogy örülhet a Madrid,hogy a Barca az elején nem lőtte be a helyeteket,teljesen más lett volna úgy,stb. stb.
Abszolút reális ez a végeredmény, bár ahogy te is, én is fogom a fejemet az utolsó 5-10perc miatt
csabooo
Capitá del Barça

2012.10.07. 23:04:36

Megint ez a sablonszöveg, hogy 'nem tudom te milyen meccset néztél, de..' kicsit unalmas már, kitalálhatnál már mást is ha már kekeckedsz.

Akkor nézd vissza a meccset, és figyeld meg miket fújt be. Pl. Pedro szerelése, amikor Ronaldotol vette el a labdát...
Barça,Barça,Baaarça!!!
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.07. 23:03:06

Sanama írta:Mou nyilatkozatát nem teljesen értem, hogy nem beszélnek a sporiról,de aztán mégis. lehet már kicsit fáradt vagyok
Illetve azt is elfelejtette mondani, hogy a másik oldalon volt egy, de inkább két 11-es amit nem adtak meg. 1 kapufa ott, 1 kapufa itt, úgyhogy azt mondom, egál. Mint ahogy ezt az eredmény is mutatja. Örülhetünk, hogy 0-1-nél nem volt 0-2, illetve Ők is örülhetnek, hogy 2-2-nél nem lett 3-2. Akárhonnan nézem a meccset, teljesen igazságos az eredmény, még akkor is, ha nagy hiányérzetem van az utolsó 10 perc miatt. De utána egyből eszembe jut az első félidőben az a 10 perces periódus, mikor meg a Madrid dominált, és rúghatott volna gólt.
Kép
Lego
Jugador del Barça

2012.10.07. 23:02:50

Igen, aztán mi sem szólhattunk volna egy szót sem, ha Benzema 2gólt lő, és esetleg 0-3 van...Onnan az életbe nem állunk fel.
Ezekről felesleges is beszélni...ha belövi az első nem lett volna második...legalábbis az a bizonyos második.
Nincs ha...

Amúgy az X megérdemelt eredmény...de itt most magunktól vártam többet (ezalatt azt értem, hogy ha pontosabban játszunk és jobban felpörgünk, akkor ezt a meccset mi nyertük volna)...na most köptem ki a csukott ablakon :lol:
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.07. 22:58:03

Mou nyilatkozatát nem teljesen értem, hogy nem beszélnek a sporiról,de aztán mégis. lehet már kicsit fáradt vagyok
REMY
Madridista

2012.10.07. 22:33:21

csabooo írta: Nem tudok elmenni a pocsék játékvezetés mellett, és ez még szép szó... :roll:

Egyszerűen szőrnyű volt, hogy ez a fatuskó miket fújogatott össze-vissza.
Nem tudom te milyen meccset néztél, de biztos nem a Barca - Realt :roll:

egyáltalán nem volt rossz ahhoz képest, hogy milyen meccs volt. Egy klasszikuson soha nincs könnyű helyzetben a bíró. Itt is ott is vétet egy kicsit, de meccset befolyásoló dolgai nem voltak.

az ámokfutásról meg annyit, hogy Ramost is szépen letalpalták... Pepe kapott már ilyenért egy piros színű kártyát... de annyira nem érdekelt az az eset, mert nálunk is volt 1-2 érdekesebb dolog.
Összességében jól vezette a meccset.
csabooo
Capitá del Barça

2012.10.07. 22:25:52

Nos, szerintem a döntetlen az igazságos volt. Nem voltunk annyival jobbak az egész meccsen hogy nyerjünk, de ők sem. Voltak jó perceink, de max. a második félidőben voltunk huzamosabb ideig jobbak. Voltak kapufák, vitatott tizik, lapok, gondolok itt Arbeloa, vagy Alonso száguldásaira. Örülök a döntetlennek, ha nyertünk volna is, akkor is azt mondanám, hogy korai még kikiáltani a CAMPEONES-t..

Lesznek pontvesztések még itt is, ott is, szerintem.

Azt hozzá kell tennem, hogy megnyerhettük volna a meccset a végén 2x is, mikor 2vs2 be voltunk, vagy Pedro helyzeténél, de x lett, ez van.

Nem tudok elmenni a pocsék játékvezetés mellett, és ez még szép szó... :roll:

Egyszerűen szőrnyű volt, hogy ez a fatuskó miket fújogatott össze-vissza.

VAMOS :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
daffy
Madridista

2012.10.07. 22:20:55

csababarca írta: Szerintem egyszerűen nem akarta bedobni egy ilyen kiélezett meccsen Modricot. itt azért már számít,hogy mondjuk Khedira 5-6 meccset lehozott már ellenünk. ha 0-2 az állás a második félidő feléig,akkor behozta volna,hogy szokja a légkört. de így nem tehette. szerintem ez abszolút racionális döntés volt. Mondjuk lehetne replikázni,hogy akkor Essient miért hozta be,de neki van ellenünk tapasztalata,meg ütő kellett hátra,mert jöttünk.
a replikázásnál nem essient,hanem kaka-t említeném. őt mi a búbánatért részesítette előnyben modriccal szemben? szegény srác bekötött szemmel sem lenne sokkal gyengébb
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.07. 22:18:45

lui1698 írta:Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Csak, mert ma még a pár hónapja kereten felülinek számító Kaká-t is becserélte, de ő meg végig ült.

Szerintem egyszerűen nem akarta bedobni egy ilyen kiélezett meccsen Modricot. itt azért már számít,hogy mondjuk Khedira 5-6 meccset lehozott már ellenünk. ha 0-2 az állás a második félidő feléig,akkor behozta volna,hogy szokja a légkört. de így nem tehette. szerintem ez abszolút racionális döntés volt. Mondjuk lehetne replikázni,hogy akkor Essient miért hozta be,de neki van ellenünk tapasztalata,meg ütő kellett hátra,mert jöttünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nyalesz
Jugador del Barça

2012.10.07. 22:17:01

Alba, Busquets, Montoya játéka nálam csillagos 5 volt... :)
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
REMY
Madridista

2012.10.07. 22:13:59

lui1698 írta:Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Csak, mert ma még a pár hónapja kereten felülinek számító Kaká-t is becserélte, de ő meg végig ült.
Na látod ez egy jó kérdés.... Elképesztő, hogy Mourinho mennyire bealudt. Modricot vagy kezdetni kellett volna vagy a 60-65. perc környékén becserélni.
Erre beteszi Kakát akinek a lábában alapból nincs sok meccs és ad neki 10 perc !!!

Örülök, hogy játszik Kaká, mert nagyon bírom, de ma éppen nem őt kellett volna.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.07. 22:11:16

Modric-ot amúgy padra vette a Madrid?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.10.07. 22:07:41

davidvilla007 írta:Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
Inkább az a gáz, hogy ilyet írsz, és, hogy a Madrid nem tudott nyerni ez ellen a nagyon "összeszokott" védelem ellen.
REMY
Madridista

2012.10.07. 22:07:38

davidvilla007 írta:Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
Szerintem az a gáz, hogy nem nyertünk ellenetek.
Rég nem volt ilyen gyenge barca védelem, mint ami most volt nálatok. Ha Benzema és Higuaín nem lenne ilyen gyenge formában, akkor már az első félidőben ellehetett volna dönteni.

HELYZETEK szempontjából igazságos a 2-2.
davidvilla007
Barça B

2012.10.07. 22:04:43

Szerintem gáz,hogy ezt a Madridot hazai pályán nem vertük meg! Én ugy érzem kevesek vagyunk,és ez már nem az a Barca!! A Benabeutól meg már most félek!!!
nyalesz
Jugador del Barça

2012.10.07. 22:04:17

Andris írta:
nyalesz írta:Nem értem ha Pedro húzza a lábát mért nem viszi be pl Tello-t, begyalogolt volna a kapuba azzal a labdával amikor 2az1be mentek
Hát azért, mert ahogy láttam Tello valami miatt a padon sem volt.

És azt is látni véltem, bár nem tuti, hogy Alvesnél számítottak kicsit rá, hogy nem fog menni a dolog. Ő maga is. Lehet h volt vmi előzmény.
Ezek után az első félidőben azt éreztem hogy így csoda ha lehozzuk a meccset, ennyi rohadt sérüléssel.

A végén viszont azt kell mondjam, ha fásultak is voltak a fiúk, főleg Messi és Iniesta, azért szerencséjük volt a madridiaknak h nem kaptak ki.

A két kezüket összetehetik az utsó 5 percért, illetve azért a két maradéktalanul egyértelmű helyzetért amikor második sárgával ki kellett volna szórni Alonsot.

Nem volt ez rossz, büszke vagyok a srácokra, nagyon nehéz helyzetből hozták ezt a játékot.

az elejéről lemaradtam, azért feltételeztem h Tello is ott van... na nem baj a 8 az 8 :D
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
Sanama
Llegenda del Barça

2012.10.07. 22:01:59

Andris írta:
nyalesz írta:Nem értem ha Pedro húzza a lábát mért nem viszi be pl Tello-t, begyalogolt volna a kapuba azzal a labdával amikor 2az1be mentek
Hát azért, mert ahogy láttam Tello valami miatt a padon sem volt.

És azt is látni véltem, bár nem tuti, hogy Alvesnél számítottak kicsit rá, hogy nem fog menni a dolog. Ő maga is. Lehet h volt vmi előzmény.
Ezek után az első félidőben azt éreztem hogy így csoda ha lehozzuk a meccset, ennyi rohadt sérüléssel.

A végén viszont azt kell mondjam, ha fásultak is voltak a fiúk, főleg Messi és Iniesta, azért szerencséjük volt a madridiaknak h nem kaptak ki.

A két kezüket összetehetik az utsó 5 percért, illetve azért a két maradéktalanul egyértelmű helyzetért amikor második sárgával ki kellett volna szórni Alonsot.

Nem volt ez rossz, büszke vagyok a srácokra, nagyon nehéz helyzetből hozták ezt a játékot.
egyetértek, a kiemelt résszel viszont nem. ha nekik szerencséjük volt, hogy nem kaptak ki, akkor meg kell említeni, hogy nekünk is szerencsénk volt,hogy nem 0-3ról kellett felállni
Válasz küldése