Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vettel zsinórban 9 versenyen nem nyert...Bob_Marley írta:Alonso ebben az évben szerencsés, én úgy vagyok az egésszel hogy rendben kiegyensúlyozott s itt ez fontos, kell egy jó csomag, de azért az hogy 7 futam óta nem nyert az azért elég ciki, s így vezessen vagy adott esetben VB-t nyerjen, nem lenne az igazi.
Nem értem minek kérsz bocsánatot, akkor nem kellett volna megemlíteni sem, ha sajnálod.Bob_Marley írta:Jó én is elfogult vagyok Ferrari+Alonso egy olyan képződmény amit nem vesz be a gyomrom.De attól még Eazzy nem igazán helyén való itt "játszani az agyad"
S bocs a személyeskedéstől.
Eazzy akármennyire is azt hiszed hogy ez pl humoros vagy ha ironizálsz jobban igazad lesz, de ez nem nagyon igaz.Eazzy írta:Nézzed csak milyen makker Alonso, hogy bemákolta ezt a Maldonado előzést is. Ilyen mákot te jó isten. Maldonado csak úgy hagyta elmenni. Fortuna megint varázsolt egyet. Alo te mákos szemétláda, add csak vissza a Pásztornak a pozíciót!
Ez bosszantó,tükörsimán nyerhette volna meg a versenyt. erre egy ilyen..Bob_Marley írta:Ez egyszerűen hihetetlen.....
Komolyan annyira bosszantó, hogy mindjárt szét török valamit
Na ezt most meg kell védenem. Vettel elhagyta a pályát, azaz aszabálytalanul szerzett előnyt. Emiatt visszaengedte a franciát. Teljesen szabályos, és jogos volt a dolog. Ez így megy már nem tom mióta a f1-ben. Semmi gond nem volt ezzel. Ilyenért nehogy már áthajtassák a boxutcán.REMY írta:amúgy ez megint milyen hülye szabály, hogy ha visszaengedi, akkor nem kap büntetést??? Szabályt szegett.. 4 kerékkel elhagyta a pályát...
Ha vissza engedi, azzal még ugyan úgy előre lép.. holott szabálytalan volt.
Amúgy a Forma-1-ben annyira nem egyértelműek a szabályok, hogy az valami hihetetlen.....
Nekem is adj majd az agyagból lécci lécciAlexander Mahone írta:Igen, Alonso a szerencsés. Ha ma elfüstölne a motorja, meg a következő 2-ön, akkor se lehetne egy szavatok se. Na de mindegy, akkor is Vettel lesz a világbajnok, hiába izgultok meg magyarázkodtok.![]()
![]()
Ja, megint Vettelnek volt szerencséje hogy kikellett jönnie nem? Szakértők mondjátok csak.Egyébként nem érdemli meg a világbajnokságot, hiszen nem tud előzni. Ezt most is látni. Ja nem.
Miért is?Alexander Mahone írta:Nem jött jól a SC Vettelnek.REMY írta:és megint -2 auto off+ SC x"DDDD ilyen létezik???
Nem jött jól a SC Vettelnek.REMY írta:és megint -2 auto off+ SC x"DDDD ilyen létezik???
Jah,vagy majd magától megjavul,mint az előző futamon,amikor szikrázott az alja a kocsinak 1 körön át,aztán hopp,rendbejöttREMY írta:
Kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon az a Vettel első szárny sérülés mennyire fogja hátráltatni.
Remélem azért ki kell jönnie cserélni...
Kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon az a Vettel első szárny sérülés mennyire fogja hátráltatni.csababarca írta:Nah,Alo jól rajtolt,és ami fontos volt, Webber nagyon szépen megette. ez a 4. hely jó is lenne,de Vettel 20 kör alatt a 10be be fog érni,ott meg bármi lehet. a lényeg,hogy maradjon Alo Vettel előtt és akkor ha csak minimálisat is de csökkenni fog a különbség.
Elismerem, hogy így tényleg elég durva volt ez első felindulásra, de azért érdekes, hogy minden olyan évbe, ahol nagyon kiélezett a versenyfutás, akkor jönnek a furcsa besegítések.S.Agüero írta:Ezt remélem te sem gondoltad komolyan.![]()
Mondd már meg ebben mi a bunda, csalás, hogy van egy szabály, és azt megszegték? 1 liter üzemanyag kell az időmérő után, és nekik csak 8 és fél deci volt.
Micsoda csalás.
Én is észrevettem, de nagyon sok nyilatkozatnál így van, sokszor előfordul, hogy 3-4 különböző oldalon teljesen más értelmet kap az adott interjú, tehát először is az eredetit kell elolvasni, mielőtt valaki belekötne valamelyikbe.Eazzy írta:Hihetetlen egyébként a sajtó mekkora szító egy hulladék:
Cikk címe: Horner: meg volt az üzemanyag mennyiség a kocsiban
Na mondom lássuk mit hazudik szokás szerint össze a makkfej, de aztán végigolvasom a cikket, és igen ezt mondja, de basszus....azért mondja azt, mert 850milinél többet nem lehetett kipumpálni a kocsiból, és a szabályok szerint úgy kell 1 lityó, hogy nem bontják meg a kasznit. Ergo csak elmagyarázta a tévedésük okát, mivel megvolt a benya, csak a szabályok miatt nem volt meg. De ekkora hatásvadász címadást...
Ezt csak azért írtam le, hogy érezze mindenki, hogy amikor Alonso szavait olvassa, akkor a kedves cikkírók megfogalmazása is benne van bőven...