Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.04. 15:12:50

Ha esetleg Button megmerné előzni Alonsot, remélem a spanyol nem fog balhézni. :)

http://www.youtube.com/watch?v=XjqpuXV1y9A

Utolsó helyről indult, eltört a szárnya és most ott van a 2. helyen. Nem tud küzdeni meg előzni, igaz? :D
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.11.04. 15:07:54

Bob_Marley írta:Alonso ebben az évben szerencsés, én úgy vagyok az egésszel hogy rendben kiegyensúlyozott s itt ez fontos, kell egy jó csomag, de azért az hogy 7 futam óta nem nyert az azért elég ciki, s így vezessen vagy adott esetben VB-t nyerjen, nem lenne az igazi.
Vettel zsinórban 9 versenyen nem nyert...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 15:05:27

Bob_Marley írta:Jó én is elfogult vagyok Ferrari+Alonso egy olyan képződmény amit nem vesz be a gyomrom.De attól még Eazzy nem igazán helyén való itt "játszani az agyad"
S bocs a személyeskedéstől.
Nem értem minek kérsz bocsánatot, akkor nem kellett volna megemlíteni sem, ha sajnálod. :D

Arra próbálok rámutatni, hogy mi a különbség szerencse, és a között, amiről egyesek azt mondják, hogy szerencse.

Tudom, hogy nehéz feldolgozni, hogy Alonso jó :D Hater gonna hate.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.04. 15:03:24

A mostani szezonról beszélek. És igenis,nem mutogat,nem keres kifogásokat,tűri,hogy alig fejlesztett a Ferrari idén.

És lehet mákos,de volt két olyan futama is idén,amikor nullázott,önhibáján kívül esett ki akkor mindkétszer. azok a pontok hiányoznak most nagyon neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 14:58:46

Eazzy írta:Nézzed csak milyen makker Alonso, hogy bemákolta ezt a Maldonado előzést is. Ilyen mákot te jó isten. Maldonado csak úgy hagyta elmenni. Fortuna megint varázsolt egyet. Alo te mákos szemétláda, add csak vissza a Pásztornak a pozíciót!
Eazzy akármennyire is azt hiszed hogy ez pl humoros vagy ha ironizálsz jobban igazad lesz, de ez nem nagyon igaz.
Alonso ebben az évben szerencsés, én úgy vagyok az egésszel hogy rendben kiegyensúlyozott s itt ez fontos, kell egy jó csomag, de azért az hogy 7 futam óta nem nyert az azért elég ciki, s így vezessen vagy adott esetben VB-t nyerjen, nem lenne az igazi.

Jó én is elfogult vagyok Ferrari+Alonso egy olyan képződmény amit nem vesz be a gyomrom.De attól még Eazzy nem igazán helyén való itt "játszani az agyad"
S bocs a személyeskedéstől.

csababarca Alonso nem mutogat, az azért elég erős volt.

Amúgy meg kit érdekel ki mit mutogat nyilatkozik stb.Megint az erkölcsi győztesekről vitatkoztok....
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.11.04. 14:56:18

Azért ez már tényleg sok ami Hamiltonnal történik ebben a szezonban. Karrierje egyik legerősebb szezonja, abszolút teljesít olyan jól, mint Alonso vagy Vettel, de valahogy semmi nem akar összejönni.
Érdekes, hogy amióta elszerződött a Mercihez minden futamon volt műszaki hibája.

Egyébként Vettel ahogy visszaengedte Grosjeant, az hasonló volt Hamilton 2008-as belgiumi esetéhez, akkor még nem is volt szabály erre, de Hamiltontól elvették a győzelmet, igaz most nem mutatták teljesen, majd remélem lesz róla rendes felvétel.

Vettel amiért ideges volt Ricciardóra, ő pont olyanokat szokott. Nincs egyébként túl nehéz dolga Vettelnek, sorban potyognak előle, előzéseknél szinte alig védekeznek vele szemben, még a TR érthető, hogy szinte elhagyja a pályát, hogy elengedjék, de a többiek is.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.04. 14:48:39

Bob_Marley írta:Ez egyszerűen hihetetlen.....
Komolyan annyira bosszantó, hogy mindjárt szét török valamit :evil:
Ez bosszantó,tükörsimán nyerhette volna meg a versenyt. erre egy ilyen..

Alonsonak eg dobogós hely nagyon jó lenne,kérdés Vettel meddig tud előre jönni. tippem 5-6 helyre mindenképp.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 14:48:02

Nézzed csak milyen makker Alonso, hogy bemákolta ezt a Maldonado előzést is. Ilyen mákot te jó isten. Maldonado csak úgy hagyta elmenni. Fortuna megint varázsolt egyet. Alo te mákos szemétláda, add csak vissza a Pásztornak a pozíciót!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 14:46:39

Ez egyszerűen hihetetlen.....
Komolyan annyira bosszantó, hogy mindjárt szét török valamit :evil:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 14:44:21

REMY írta:amúgy ez megint milyen hülye szabály, hogy ha visszaengedi, akkor nem kap büntetést??? Szabályt szegett.. 4 kerékkel elhagyta a pályát...

Ha vissza engedi, azzal még ugyan úgy előre lép.. holott szabálytalan volt.

Amúgy a Forma-1-ben annyira nem egyértelműek a szabályok, hogy az valami hihetetlen.....
Na ezt most meg kell védenem. Vettel elhagyta a pályát, azaz aszabálytalanul szerzett előnyt. Emiatt visszaengedte a franciát. Teljesen szabályos, és jogos volt a dolog. Ez így megy már nem tom mióta a f1-ben. Semmi gond nem volt ezzel. Ilyenért nehogy már áthajtassák a boxutcán.

Hamitont sajnálom. Nem ez járna neki.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.04. 14:44:07

Ja meg Hamilton kiesése se Alonsonak kedvez...
REMY
Madridista

2012.11.04. 14:42:12

amúgy ez megint milyen hülye szabály, hogy ha visszaengedi, akkor nem kap büntetést??? Szabályt szegett.. 4 kerékkel elhagyta a pályát...

Ha vissza engedi, azzal még ugyan úgy előre lép.. holott szabálytalan volt.

Amúgy a Forma-1-ben annyira nem egyértelműek a szabályok, hogy az valami hihetetlen.....

szerk: szerencsétlen Hamilton....

ja várjunk csak... megint -1 ember :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2012.11.04. 14:44:27-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 14:39:46

Alexander Mahone írta:Igen, Alonso a szerencsés. Ha ma elfüstölne a motorja, meg a következő 2-ön, akkor se lehetne egy szavatok se. Na de mindegy, akkor is Vettel lesz a világbajnok, hiába izgultok meg magyarázkodtok. :lol: :lol:

Ja, megint Vettelnek volt szerencséje hogy kikellett jönnie nem? Szakértők mondjátok csak. :D Egyébként nem érdemli meg a világbajnokságot, hiszen nem tud előzni. Ezt most is látni. Ja nem. :)
Nekem is adj majd az agyagból lécci lécci :D
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.04. 14:34:48

Igen, Alonso a szerencsés. Ha ma elfüstölne a motorja, meg a következő 2-ön, akkor se lehetne egy szavatok se. Na de mindegy, akkor is Vettel lesz a világbajnok, hiába izgultok meg magyarázkodtok. :lol: :lol:

Ja, megint Vettelnek volt szerencséje hogy kikellett jönnie nem? Szakértők mondjátok csak. :D Egyébként nem érdemli meg a világbajnokságot, hiszen nem tud előzni. Ezt most is látni. Ja nem. :)
REMY
Madridista

2012.11.04. 14:24:20

kiesnek előle 7-en + SC, azaz hozott durván fél percet a mezőnyön :lol: de hát ő képes mindenre.... és az SC csak hátrány neki :lol:

igen persze.. ne ferdítsünk.

Egész évben nem estek ki ennyien... persze, hogy most... De Alonso a szerencsés.... remélem ezek után másként látják páran a dolgokat.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 14:22:09

Alexander Mahone írta:
REMY írta:és megint -2 auto off :lol: + SC x"DDDD ilyen létezik??? :D
Nem jött jól a SC Vettelnek.
Miért is? :D
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.04. 14:19:45

REMY írta:és megint -2 auto off :lol: + SC x"DDDD ilyen létezik??? :D
Nem jött jól a SC Vettelnek.
REMY
Madridista

2012.11.04. 14:19:01

és megint -2 auto off :lol: + SC x"DDDD ilyen létezik??? :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.04. 14:16:45

REMY írta:
Kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon az a Vettel első szárny sérülés mennyire fogja hátráltatni.
Remélem azért ki kell jönnie cserélni... :lol:
Jah,vagy majd magától megjavul,mint az előző futamon,amikor szikrázott az alja a kocsinak 1 körön át,aztán hopp,rendbejött :D

Amúgy Vettel előzött már,vagy csak úgy nyerte a pozícióit,hogy kiestek előle? :D
REMY
Madridista

2012.11.04. 14:12:30

csababarca írta:Nah,Alo jól rajtolt,és ami fontos volt, Webber nagyon szépen megette. ez a 4. hely jó is lenne,de Vettel 20 kör alatt a 10be be fog érni,ott meg bármi lehet. a lényeg,hogy maradjon Alo Vettel előtt és akkor ha csak minimálisat is de csökkenni fog a különbség.
Kíváncsi vagyok, hogy hosszabb távon az a Vettel első szárny sérülés mennyire fogja hátráltatni.
Remélem azért ki kell jönnie cserélni... :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 14:12:18

Nah, milyen ügyes ez a Vettel, máris kiestek előle vagy 5-en :D
Na látjátok ez a mák.

Alo szépen küldte át a gépet Webberen. Meglehet a dobogó.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.04. 14:07:02

Nah,Alo jól rajtolt,és ami fontos volt, Webber nagyon szépen megette. ez a 4. hely jó is lenne,de Vettel 20 kör alatt a 10be be fog érni,ott meg bármi lehet. a lényeg,hogy maradjon Alo Vettel előtt és akkor ha csak minimálisat is de csökkenni fog a különbség.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.04. 13:30:13

S.Agüero írta:Ezt remélem te sem gondoltad komolyan. :)
Mondd már meg ebben mi a bunda, csalás, hogy van egy szabály, és azt megszegték? 1 liter üzemanyag kell az időmérő után, és nekik csak 8 és fél deci volt.
Micsoda csalás. :roll:
Elismerem, hogy így tényleg elég durva volt ez első felindulásra, de azért érdekes, hogy minden olyan évbe, ahol nagyon kiélezett a versenyfutás, akkor jönnek a furcsa besegítések.
2006-ba Alonsot Monzába büntették meg jogtalanul. 2007-be a McLaren-kémügy. 2008-ba Spa-ba elveszik Hamilton győzelmét. 2010-be meg szintén kapta a büntetéseket Vettel.

Amúgy szerintem ma maximum egy 6-7. hely néz ki neki. Annyira nem aláz ezen a pályán a Red Bull, előzni nehéz, és nem maradtak friss gumijai.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.11.04. 12:46:02

Eazzy írta:Hihetetlen egyébként a sajtó mekkora szító egy hulladék:

Cikk címe: Horner: meg volt az üzemanyag mennyiség a kocsiban

Na mondom lássuk mit hazudik szokás szerint össze a makkfej, de aztán végigolvasom a cikket, és igen ezt mondja, de basszus....azért mondja azt, mert 850milinél többet nem lehetett kipumpálni a kocsiból, és a szabályok szerint úgy kell 1 lityó, hogy nem bontják meg a kasznit. Ergo csak elmagyarázta a tévedésük okát, mivel megvolt a benya, csak a szabályok miatt nem volt meg. De ekkora hatásvadász címadást...

Ezt csak azért írtam le, hogy érezze mindenki, hogy amikor Alonso szavait olvassa, akkor a kedves cikkírók megfogalmazása is benne van bőven...
Én is észrevettem, de nagyon sok nyilatkozatnál így van, sokszor előfordul, hogy 3-4 különböző oldalon teljesen más értelmet kap az adott interjú, tehát először is az eredetit kell elolvasni, mielőtt valaki belekötne valamelyikbe.

Vetteltől meg nem tudom sokan mi az a plusz, amit várnak, én nagyon nem kedvelem és remélem nem ő lesz a világbajnok (bár nem túl nagy rá az esély), de ebben a szezonban is megmutatta, hogy nagyon jó versenyző, ha az élről indul általában nyer is elég magabiztosan (mi mást tudna onnan csinálni, hogy jobb versenyzőnek tűnjön), a középmezőnyből rajtolva nem egyszer előzött, igaz sok pozíciót köszönhetett annak is, hogy az RB versenytempója mindig a legjobbak között volt és remek taktikát választottak hozzá, amit ő nagyszerűen végrehajtott.

Ugyanez igaz Alonso teljesítményére is, szerintem versenyeken ebből a Ferrariból senki nem tudott volna többet kihozni, mint ő.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.04. 12:32:46

Miki,azért nézd meg,hogy viselkedik Alonso amikor nem megy annyira neki,meg hogy Vettel. Példás Fernando magatartása,a német kölyök meg mit csinál,ha épp nem nyer? mutogat,veszekszik,magyaráz...
Ennyit erről. Ma megmutathatja,hogy tud versenyezni,végre nem az élről indul.

Egyébként kíváncsi vagyok megint mit találtak ki a 3 hetes szünetben a RBnél, mindig kiokoskodnak valamit,azzal,hogy másként értelmezik a szabályokat. a FIA meg hagyja. nah mindegy, ez az év Vettelé már. De akkor ma legalább csináljon pár előzést,manővert,vagy valamit amit autóversenyzésnek hívnak.

De mindegy,mert igaza van Mihunak,ha ez a téma felvetődik,csak és kizárólag neked lehet igazad...

megcáfolhatnátok végre tényekkel, ehelyett Vettel cáfol rátok :) remélem nézted a futamot ;) Alonso példás? Nem tudom ki kezd köpködni a saját csapatára, ha szorul a hurok, jó ég, nyitott szemmel is lehet élni. Ozsi
Válasz küldése