Egyetértek az előttem szólókkal. Elég langyos egy meccs volt, azt hittem 3-0 után, hogy nyerünk szépen 5-6 góllal, de megint azt csináltuk, amit az utóbbi időben nem először, felhoztuk az ellenfelet. Azt hittem, hogy megismétlődik a dráma, ami a Depor ellen, de szerencsére nem így történt. Pozitívat nem igazán tudnék mondani. Nagyon szembetűnő, hogy Tello játéka mennyivel hasznosabb, mint bárki másé a szélsőink közül. Ez nem tudom, hogy neki dicséret, vagy a többieknek kritika, de sztem is-is. Alexis is úgy érzem kezd lassan visszarázódni. Marha pengés játékos, küzd, hajt, csak éppen gólt nem lő, amit meg egy csatártól azért elvárna az ember. Alves föl-föl járkálgat, de sztem sem idén, sem tavaly nem játszott már az a bizonyos Alves. Villa viszont kifejezetten gyenge volt, ezért most fekete pont jár neki. Messi már-már szokásos.
Egyébként nem tudom, hogy észrevettük-e, hogy a bal oldalunk mennyivel erősebb, mint a jobb. Eddig mindig jobbra húzásról beszéltünk Alves miatt. Amit a Jordi Alba-Adriano duó művel az vmi fergeteges és totálisan felülmúlja a jobbost. Ha jól tusom ketten 6 gólt lőttek eddig és adtak jó néhány gólpasszt is. Hatékonyságban messze verik a másik oldalon Alvest és Montoyat.