2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sejtettem h megint alves.... xavi is pihenhetne, mert nem nagyon megy neki...S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Fàbregas, Tello, Messi i Villa.
Pinto, Montoya, Bartra, Iniesta, Song, Pedro i Alexis.
Busi-Fabre-MessiYaya(07-10) írta:nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz. xavit valóban pihentetni kellene.
VV-Alves, Piqué, Bartra, Alba-Sergio, Cesc, Ini- Messi,Villa,As kezdőt szeretnék látni.
11 az, nézd meg jobbangianni írta:Csak 10 kezdjünk?Yaya(07-10) írta:nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz. xavit valóban pihentetni kellene.
VV-Alves, Piqué, Bartra, Alba-Sergio, Cesc, Ini- Messi,Villa,As kezdőt szeretnék látni.
Csak 10 kezdjünk?Yaya(07-10) írta:nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz. xavit valóban pihentetni kellene.
Az bizony 17:50-kor lesz, mivel mostanában egyre több időpontot tolnak el ilyen 10-15 percekkel.Messidona10 írta:Kajak 17:50-kor kezdődik, vagy csak valami banzáj lesz előtte? Csak mert délután utazom vissza Pestre, és 6-ra lehet odaérek, de korábban nem hiszem
azt, hogy régóta nyeretlen, nem tekintem jó ómennek! a nagyszámok (vagy a foci)törvénye alapján ugye....minden sorozat megszakad egyszer!Gareth Tello írta:A szigetre utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Jonathan dos Santos, Mascherano, Bartra, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song y Tello
Most mindenképp Montoyát kezdetném, utóbbi két meccsen Alves játszott, most eljött Martín ideje. Középre szerintem már be lehet rakni Piquét, ha nem is tudja végigjátszani a meccset.
A középpályán pihenőt adnék Xavinak (jövő héten úgyis válogatott meccsek, amin biztos, hogy Tigrisbajusz játszatja majd...), úgyhogy Fabregas-Iniesta.
Tello rég nem kapott lehetőséget Titótól, úgyhogy én játszatnám, Messivel és Villával együtt.
Summa summarum: Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - Tello, Messi, Villa.
Most nézem, hogy a Mallorca hat meccse nyeretlen, szóval talán nem lesz annyira nagy falat, persze nem is kell túlságosan ellazulni a mérkőzést.
Amúgy melyik elvetemült találta ki ezt a 17:50-es időpontot?![]()
Szóval jó kis meccs lesz, a három pont a minimum.
Remélhetőleg Messi túl tud lépni az utóbbi két meccsen, a 90 percre elfelejti Thiagót, és vág egy mesterhármast.
A válogatott keretben sincs XaviGareth Tello írta: A középpályán pihenőt adnék Xavinak (jövő héten úgyis válogatott meccsek, amin biztos, hogy Tigrisbajusz játszatja majd...), úgyhogy Fabregas-Iniesta.
Nincs rendben.csababarca írta:Én semmit,ha hozzá tudnék,akkor nem itthon ülnék pesten,hanem barcelonaban dolgoznék![]()
De szerinted rendben van ez,hogy nem tudunk felállt fal ellen semmit sem csinálni? tudom hogy nehéz,de kb 4 éve ez van,sőt a Rijkaard érában is sokszor történt. és a helyzet változatlan,ugyanúgy szenvedünk. tudom nem könnyű ilyen ellenfél ellen játszani,meg általában megoldjuk,de akkor is kéne valamit kitalálni erre, és nem nekem,hanem nálam hozzáértőbbek vannak talán ott,nekik.
Hogy érted,hogy megint?csababarca írta:de megint az építő jellegű kritika mellett,vagy hozzászólás mellett elkezdtél személyeskedni,holott a fene se hozzád.
Én semmit,ha hozzá tudnék,akkor nem itthon ülnék pesten,hanem barcelonaban dolgoznékBritishKnight írta:Kíváncsi vagyok,hogy te mit raktál volna hozzá ehhez a játékhoz.csababarca írta:Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig
Vagy szerinted egy másik edzőnek mit kellett volna hozzátenni a játékhoz?
Kíváncsi vagyok,hogy te mit raktál volna hozzá ehhez a játékhoz.csababarca írta:Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig
lehet hogy ez is benne van. hogy unja már, ő csak egy színész a bírók szemében, Blaugranában játszik, és nem blancoban.18Barca99 írta:A világ legjobbja úgy, hogy nem csinál semmiféle ellenszenves dolgot. Nem színészkedik vagy mutat butaságokat és lehetetlen dolgokat a bírónak ( gondolok itt arra, hogy jogosan reklamál) talán annyi kis pluszt igazán elvárhat a bíróktól, hogy hisznek neki. Lehet hülyén fogalmazom most ezt meg. De remélem érted mit akarok mondani.Vakmacska írta:Szerintem nem ért hozzá akkor a gyerek, de lényegtelen. Régen ő nem ilyen volt. Régebben röhögött egy ilyen szitun, max akkor kapta fel a vizet, ha valami durva belerúgást nem torolt meg a bíró, vagy ha már nagyon megunta, hogy rugdalják.
Erről van szó. Ő nem ilyen volt.
A világ legjobbja úgy, hogy nem csinál semmiféle ellenszenves dolgot. Nem színészkedik vagy mutat butaságokat és lehetetlen dolgokat a bírónak ( gondolok itt arra, hogy jogosan reklamál) talán annyi kis pluszt igazán elvárhat a bíróktól, hogy hisznek neki. Lehet hülyén fogalmazom most ezt meg. De remélem érted mit akarok mondani.Vakmacska írta:Szerintem nem ért hozzá akkor a gyerek, de lényegtelen. Régen ő nem ilyen volt. Régebben röhögött egy ilyen szitun, max akkor kapta fel a vizet, ha valami durva belerúgást nem torolt meg a bíró, vagy ha már nagyon megunta, hogy rugdalják.
Erről van szó. Ő nem ilyen volt.
Szerintem nem ért hozzá akkor a gyerek, de lényegtelen. Régen ő nem ilyen volt. Régebben röhögött egy ilyen szitun, max akkor kapta fel a vizet, ha valami durva belerúgást nem torolt meg a bíró, vagy ha már nagyon megunta, hogy rugdalják.18Barca99 írta:Vakmacska írta:Lehet, hogy Messi kettesével rúgta a gólokat eddig, de eddig is sok hülyeséget csinált. Rengeteg labdát eladott, perlekedés a bírókkal...
Akkor hasonlítsd össze a többi világklasszissal, hogy azok mit csinálnak. Mit szeretnél? Csússzon másszon, kapjon pirosat, csináljon kacsacsőrt gólörömnél stb.?? Egyébként meg a mltkor is jogosan perelt a bíróval mert egyértelműen még a tvből is látszott hogy rárúgta a gyerekre, és kirúgás volt. Nem biztos, hogy mindig azt kell nézni, hogy éppen mit csinált hanem hogy jogos-e vagy sem. Szerintem ez legyen ha legnagyobb problémánk hogy néha odaszól a bírónak (ugyebár nem feküdt le egyik csapattársával, nem drogozik, nem szerepel feleslegesen a médiában és igen ez nagyon szó manapság)
Abban igazad van, hogy ma nem volt jó meccs és sok labdát elszórt, de például a 100%os ziccer előtt ő sprintelt és harcolt meg a védővel. Ezt is megának harcolta össze. Szóval nincs itt baj az akarással. Ma nem ment ennyi. Nyertünk ettől függetlenül.