Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.11. 17:16:19

S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Fàbregas, Tello, Messi i Villa.

Pinto, Montoya, Bartra, Iniesta, Song, Pedro i Alexis.
sejtettem h megint alves.... xavi is pihenhetne, mert nem nagyon megy neki...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.11.11. 17:09:04

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Fàbregas, Tello, Messi i Villa.

Pinto, Montoya, Bartra, Iniesta, Song, Pedro i Alexis.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.11.11. 13:42:25

Yaya(07-10) írta:nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz. xavit valóban pihentetni kellene.
VV-Alves, Piqué, Bartra, Alba-Sergio, Cesc, Ini- Messi,Villa,As kezdőt szeretnék látni.
Busi-Fabre-Messi
Pedro-Villa-AS
gianni
Entrenador del Barça

2012.11.11. 11:16:30

As=Alexis sanchez :)
Motaro
Jugador del Barça

2012.11.11. 11:09:06

gianni írta:
Yaya(07-10) írta:nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz. xavit valóban pihentetni kellene.
VV-Alves, Piqué, Bartra, Alba-Sergio, Cesc, Ini- Messi,Villa,As kezdőt szeretnék látni.
Csak 10 kezdjünk? :D
11 az, nézd meg jobban :-)
gianni
Entrenador del Barça

2012.11.11. 11:02:05

Csak 10 kezdjünk? :D
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.11.11. 10:38:35

nem hiszem, hogy könnyű meccs lesz. xavit valóban pihentetni kellene.
Rinku
Director del Fútbol

2012.11.11. 10:06:13

Én mondjuk egyáltalán nem örülök annak, hogy 17:50-kor kezdődik a meccs, mert 18:16-kor indul a vonatom, mire meg odaérek, kb. a meccs 75. percénél fogunk tartani, de jó... :? :) Bár én csak Debrecenig megyek, az aki mondjuk Pestre utazik, az meg tényleg nem tudja nézni... No mindegy, játszanak jól a fiúk, szerezzenek ismét 3 pontot, a többi nem lényeg! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
messideco
Presidente del Barça

2012.11.11. 09:50:14

Végre nem szombat este/éjjel van a meccs, mert az nem igen szokott alkalmas lenni :) Ez viszont így tökéletes. Délután foci, este meccs, majd valamikor tanulok a biosz zh-ra is :lol:

Visca el Barca! Messi és Mascherano gólt szeretnék 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2012.11.11. 09:06:23

Messidona10 írta:Kajak 17:50-kor kezdődik, vagy csak valami banzáj lesz előtte? Csak mert délután utazom vissza Pestre, és 6-ra lehet odaérek, de korábban nem hiszem :D
Az bizony 17:50-kor lesz, mivel mostanában egyre több időpontot tolnak el ilyen 10-15 percekkel.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.11.11. 09:02:47

Kajak 17:50-kor kezdődik, vagy csak valami banzáj lesz előtte? Csak mert délután utazom vissza Pestre, és 6-ra lehet odaérek, de korábban nem hiszem :D
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.11. 08:44:18

Gareth Tello írta:A szigetre utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Jonathan dos Santos, Mascherano, Bartra, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song y Tello

Most mindenképp Montoyát kezdetném, utóbbi két meccsen Alves játszott, most eljött Martín ideje. Középre szerintem már be lehet rakni Piquét, ha nem is tudja végigjátszani a meccset.
A középpályán pihenőt adnék Xavinak (jövő héten úgyis válogatott meccsek, amin biztos, hogy Tigrisbajusz játszatja majd...), úgyhogy Fabregas-Iniesta. :)
Tello rég nem kapott lehetőséget Titótól, úgyhogy én játszatnám, Messivel és Villával együtt.
Summa summarum: Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - Tello, Messi, Villa.

Most nézem, hogy a Mallorca hat meccse nyeretlen, szóval talán nem lesz annyira nagy falat, persze nem is kell túlságosan ellazulni a mérkőzést.

Amúgy melyik elvetemült találta ki ezt a 17:50-es időpontot? :oops: :lol:

Szóval jó kis meccs lesz, a három pont a minimum. :D
Remélhetőleg Messi túl tud lépni az utóbbi két meccsen, a 90 percre elfelejti Thiagót, és vág egy mesterhármast.
azt, hogy régóta nyeretlen, nem tekintem jó ómennek! a nagyszámok (vagy a foci)törvénye alapján ugye....minden sorozat megszakad egyszer!
miihii
KHAL

2012.11.10. 20:47:04

Gareth Tello írta: A középpályán pihenőt adnék Xavinak (jövő héten úgyis válogatott meccsek, amin biztos, hogy Tigrisbajusz játszatja majd...), úgyhogy Fabregas-Iniesta. :)
A válogatott keretben sincs Xavi ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.10. 20:34:09

A szigetre utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Jonathan dos Santos, Mascherano, Bartra, Busquets, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song y Tello

Most mindenképp Montoyát kezdetném, utóbbi két meccsen Alves játszott, most eljött Martín ideje. Középre szerintem már be lehet rakni Piquét, ha nem is tudja végigjátszani a meccset.
A középpályán pihenőt adnék Xavinak (jövő héten úgyis válogatott meccsek, amin biztos, hogy Tigrisbajusz játszatja majd...), úgyhogy Fabregas-Iniesta. :)
Tello rég nem kapott lehetőséget Titótól, úgyhogy én játszatnám, Messivel és Villával együtt.
Summa summarum: Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - Tello, Messi, Villa.

Most nézem, hogy a Mallorca hat meccse nyeretlen, szóval talán nem lesz annyira nagy falat, persze nem is kell túlságosan ellazulni a mérkőzést.

Amúgy melyik elvetemült találta ki ezt a 17:50-es időpontot? :oops: :lol:

Szóval jó kis meccs lesz, a három pont a minimum. :D
Remélhetőleg Messi túl tud lépni az utóbbi két meccsen, a 90 percre elfelejti Thiagót, és vág egy mesterhármast.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.11.07. 22:50:30

csababarca írta:Én semmit,ha hozzá tudnék,akkor nem itthon ülnék pesten,hanem barcelonaban dolgoznék :wink:

De szerinted rendben van ez,hogy nem tudunk felállt fal ellen semmit sem csinálni? tudom hogy nehéz,de kb 4 éve ez van,sőt a Rijkaard érában is sokszor történt. és a helyzet változatlan,ugyanúgy szenvedünk. tudom nem könnyű ilyen ellenfél ellen játszani,meg általában megoldjuk,de akkor is kéne valamit kitalálni erre, és nem nekem,hanem nálam hozzáértőbbek vannak talán ott,nekik.
Nincs rendben.

Tételezzük fel,hogy idejött volna egy másik edző teljesen más felfogással és szeretne újítani a csapat játékán ami biztos egy szezont igénybe venne.
Tételezzük fel,hogy a 'reform' hatására 'csak' 55-60%-ban birtokolnánk a labdát és be-be csúszna pár vereség is.
Az emberek egyből követelnék vissza a mostani játékot.

off:
csababarca írta:de megint az építő jellegű kritika mellett,vagy hozzászólás mellett elkezdtél személyeskedni,holott a fene se hozzád. :roll:
Hogy érted,hogy megint? :roll:
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.07. 22:43:12

BritishKnight írta:
csababarca írta:Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig
Kíváncsi vagyok,hogy te mit raktál volna hozzá ehhez a játékhoz.
Vagy szerinted egy másik edzőnek mit kellett volna hozzátenni a játékhoz?
Én semmit,ha hozzá tudnék,akkor nem itthon ülnék pesten,hanem barcelonaban dolgoznék :wink:

De szerinted rendben van ez,hogy nem tudunk felállt fal ellen semmit sem csinálni? tudom hogy nehéz,de kb 4 éve ez van,sőt a Rijkaard érában is sokszor történt. és a helyzet változatlan,ugyanúgy szenvedünk. tudom nem könnyű ilyen ellenfél ellen játszani,meg általában megoldjuk,de akkor is kéne valamit kitalálni erre, és nem nekem,hanem nálam hozzáértőbbek vannak talán ott,nekik.
de megint az építő jellegű kritika mellett,vagy hozzászólás mellett elkezdtél személyeskedni,holott a fene se szólt hozzád. :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.11.07. 22:38:37

csababarca írta:Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig
Kíváncsi vagyok,hogy te mit raktál volna hozzá ehhez a játékhoz.
Vagy szerinted egy másik edzőnek mit kellett volna hozzátenni a játékhoz?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.07. 22:30:21

Nem akartam megvárni az első vereséget ezzel,de le kell írnom,hogy sajnos játékban nagyon messze vagyunk idén a csúcstól,de még a közelétől is.
Tito semmit nem rakott hozzá a játékhoz eddig,talán a küzdést,hogy a végén is tudtunk még felpörögni ha kellett.mondjuk nem is vett el ez tény. de ugyanazok a hibák megvannak,mint ami jellemezte Pep utolsó évét is.
De én nem értettem egyet Tito kinevezésével,és eddig azért nem szóltam egy szót se,mert jöttek az eredmények, nem volt okom a pontok miatt szólni egy rossz szót sem. De a játékunk kritikán aluli,élettelen,pontatlan,és ami a legfájóbb,abszolút veszélytelen.

nah mindegy,most nekem rontanak majd a szokásos arcok,akik minden témában ellenem vannak,de ezt le kellett írnom. jah és nem csak ez a meccs motivált, mert a játék ilyen volt szinte egész ősszel,pár jó félidőtől eltekintve.

szerk.: bocs hogy ide ment, kerestem az barcelona 12/13 topicot (vagy a szezonra nincs ilyen?),de nem találtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2012.11.07. 22:39:35-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
garamm
Barça B

2012.11.04. 14:19:35

Hát, a legtöbb mi mondható a Celta elleni meccsről, hogy a három pont meg van.
Nagyon szeretem az EuroBarca írásait cikkeit! Rendszeres olvasója vagyok! /Regisztrálva is már majd 8 esztendeje, amikor még Eurobarca facebook sem volt. :) / Azonban a tegnapi meccsről írtakat olvasva, kicsit olyan érzésem volt, hogy mintha nem egyazon meccset láttuk volna. Pl. nem volt egyáltalán meglepetés a Celta egyenlítése, nagyon érett, azt se feledjük, hogy akár a vezetést is megszerezhették volna. Szerencsére nem szerezték. 2-1 után is benne volt a meccsben, hogy újra egyenlítenek. Azonban a lesgól után megtörtek. Pedig még azután is rengeteget hibázott a Barca. Messi-n érezhető volt, hogy nagyon szeretett volna gólt lőni, és az is hogy nem pihenni volt edzés helyett délelőtt. (Ezúton is sok gratula neki és családjának, sok boldogságot nekik!)
Összességében véleményem szerint, rengeteg hibával játszott a csapat, amelyeket a jövőben ki kell javítani. Ilyen hibákat erősebb csapatok ellen nem lehet majd vereség nélkül megúszni! Lehet, hogy rekord rajt volt, de még csak most hagytuk el a rajtot, a szezon háromnegyede hátra van, és nyolc pont előny az semmi.
Szóval, szerintem nagyon össze kel kapni magát a csapatnak.
Hajrá Barca!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.04. 09:51:40

Szó, ami szó. Nagyon jó első félidő után, egy nagyon gyenge 2. félidő. A 3-4-3-as rendszerrel egyértelművé vált, hogy nagyon meggyengülünk, sztem ezt nem is nagyon kéne már erőltetni. És az is ismét kiderült, hogy a Xavi-Iniesta-Cesc 3-as egyszerre a pályán gyönyörűen kioltja egymást. Már előbb is ért volna a csere, de a félidőben várható volt, hogy jön egy védő. Villa úgy érzem visszatért :!: :D Iniesta is nagyon jól mozgott, de Jordi Albara sem lehet 1 panaszunk. Sajnos Messinek nem jött össze most semmi, remélem hét közben majd kijavítja a csorbát. :D Alexisszről meg egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy hamarosan ismét a régi fényében ragyog a srác. AZért ilyen alázattal játszani, hogy beáll és fölszántja az egész pályát, azért ez nem semmi, mégha a helyzeteit egyelőre ki is hagyja. Remélem a lehető leghamarabb megtörik nála a jég. A bíró sporttársék pedig ismét kitettek magukért. Villa kilép a védők mögül visszafújják, majd Jordi Alba gólját, ami 1 méteres les volt, azt megadták. Pedig "szabad szemmel" egyértelmű volt, hogy les, nem tudom hogyan sikerült nem kiszúrni. A lényeg a 3 pont, nehéz meccsnek indult, de sikerült behúzni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.03. 23:55:40

a mai napban még az a jó, hogy leráztuk a másik Madridot is a Valencia segítségével.
elég kemény derbi volt, remélem mire velük találkozunk kissé acélosabb lesz a védelmünk...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.11.03. 23:49:41

18Barca99 írta:
Vakmacska írta:Szerintem nem ért hozzá akkor a gyerek, de lényegtelen. Régen ő nem ilyen volt. Régebben röhögött egy ilyen szitun, max akkor kapta fel a vizet, ha valami durva belerúgást nem torolt meg a bíró, vagy ha már nagyon megunta, hogy rugdalják.
Erről van szó. Ő nem ilyen volt.
A világ legjobbja úgy, hogy nem csinál semmiféle ellenszenves dolgot. Nem színészkedik vagy mutat butaságokat és lehetetlen dolgokat a bírónak ( gondolok itt arra, hogy jogosan reklamál) talán annyi kis pluszt igazán elvárhat a bíróktól, hogy hisznek neki. Lehet hülyén fogalmazom most ezt meg. De remélem érted mit akarok mondani.
lehet hogy ez is benne van. hogy unja már, ő csak egy színész a bírók szemében, Blaugranában játszik, és nem blancoban.

biztos, h a babája miatt ilyen feszült.
18Barca99
Capitá del Barça

2012.11.03. 23:35:40

Vakmacska írta:Szerintem nem ért hozzá akkor a gyerek, de lényegtelen. Régen ő nem ilyen volt. Régebben röhögött egy ilyen szitun, max akkor kapta fel a vizet, ha valami durva belerúgást nem torolt meg a bíró, vagy ha már nagyon megunta, hogy rugdalják.
A világ legjobbja úgy, hogy nem csinál semmiféle ellenszenves dolgot. Nem színészkedik vagy mutat butaságokat és lehetetlen dolgokat a bírónak ( gondolok itt arra, hogy jogosan reklamál) talán annyi kis pluszt igazán elvárhat a bíróktól, hogy hisznek neki. Lehet hülyén fogalmazom most ezt meg. De remélem érted mit akarok mondani.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.11.03. 23:23:50

18Barca99 írta:
Vakmacska írta:Lehet, hogy Messi kettesével rúgta a gólokat eddig, de eddig is sok hülyeséget csinált. Rengeteg labdát eladott, perlekedés a bírókkal...

Akkor hasonlítsd össze a többi világklasszissal, hogy azok mit csinálnak. Mit szeretnél? Csússzon másszon, kapjon pirosat, csináljon kacsacsőrt gólörömnél stb.?? Egyébként meg a mltkor is jogosan perelt a bíróval mert egyértelműen még a tvből is látszott hogy rárúgta a gyerekre, és kirúgás volt. Nem biztos, hogy mindig azt kell nézni, hogy éppen mit csinált hanem hogy jogos-e vagy sem. Szerintem ez legyen ha legnagyobb problémánk hogy néha odaszól a bírónak (ugyebár nem feküdt le egyik csapattársával, nem drogozik, nem szerepel feleslegesen a médiában és igen ez nagyon szó manapság)

Abban igazad van, hogy ma nem volt jó meccs és sok labdát elszórt, de például a 100%os ziccer előtt ő sprintelt és harcolt meg a védővel. Ezt is megának harcolta össze. Szóval nincs itt baj az akarással. Ma nem ment ennyi. Nyertünk ettől függetlenül.
Szerintem nem ért hozzá akkor a gyerek, de lényegtelen. Régen ő nem ilyen volt. Régebben röhögött egy ilyen szitun, max akkor kapta fel a vizet, ha valami durva belerúgást nem torolt meg a bíró, vagy ha már nagyon megunta, hogy rugdalják.
Mathias 994
Barça C

2012.11.03. 21:24:52

Sziasztok szép győzelem volt a mai Messit inkább pihentetni kellet volna..... ilyen gyengén még nem láttam játszani csak állt a pályán na mindegy a lényeg a 3-1 + remélem messi nem sérült meg komolyan...... viszont Adriano ha hinni lehet a wik....... nak akkor 3 hétre dőlt ki......de remélem nem igaz. FORCA BARCA!!!!
Válasz küldése