2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kezdem érteni a logikát. Ezek szerint talált gól, haYaya(07-10) írta:az első gól teljesen talált kategóriába tartozik, hiszen semmi előzmény nem volt. a 2. potya volt, így nem lehet vitatkozni azzal, hogy találtunk 2 gólt. viszont nem fogok fanyalogni, mert végre jó volt a helyzetkihasználásunk.
Akik meg nem tudnak szöveget értelmezni (akár mondjuk olyanokra is gondolva, mint a szabályzat tripla hsz-ekre és offtopikra vonatkozó része), azok meg gondolják át még egyszer a fórumozást...remontada írta:Akiknek Xavi tökéletesen kivitelezett szabadrúgásgólja és Tello ügyes egyéni akciója talált gól, vagy "nem pozitívum", azoknak ajánlom mondjuk a Stoke-Fulham meccset, nekik ott biztos kirajzolódik a labdarúgás minden szépségeBarcaman1993 írta:Pozitívat nem igazán tudnék mondani.
Szeretem az NSO-n és társain edződött frissen regisztrált fórumtársainkat akik mindenkiben ellenséget látnak.remontada írta: Akkor hagyjátok a gyerekes hülyeséget a talált gólokkal. Ez ilyen egyszerű.
Akkor hagyjátok a gyerekes hülyeséget a talált gólokkal. Ez ilyen egyszerű.Barcaman1993 írta:Hagyjuk már ezt a gyerekes hülyeséget. Semmi bajunk nincs a gólokkal, sőt...remontada írta: Akiknek Xavi tökéletesen kivitelezett szabadrúgásgólja és Tello ügyes egyéni akciója talált gól, vagy "nem pozitívum", azoknak ajánlom mondjuk a Stoke-Fulham meccset, nekik ott biztos kirajzolódik a labdarúgás minden szépsége
Hagyjuk már ezt a gyerekes hülyeséget. Semmi bajunk nincs a gólokkal, sőt...remontada írta: Akiknek Xavi tökéletesen kivitelezett szabadrúgásgólja és Tello ügyes egyéni akciója talált gól, vagy "nem pozitívum", azoknak ajánlom mondjuk a Stoke-Fulham meccset, nekik ott biztos kirajzolódik a labdarúgás minden szépsége
Akiknek Xavi tökéletesen kivitelezett szabadrúgásgólja és Tello ügyes egyéni akciója talált gól, vagy "nem pozitívum", azoknak ajánlom mondjuk a Stoke-Fulham meccset, nekik ott biztos kirajzolódik a labdarúgás minden szépségeBarcaman1993 írta:Pozitívat nem igazán tudnék mondani.
Itt arról van szó, hogy 2-0-ás eredménynél a kérdés az volt, hogy mennyit rúgunk a továbbiakban. Most meg egymás után játszottunk 2 olyan meccset (de sztem a Real elleni SZK meccset is ide lehet venni), ahol biztos előny tudatában a teljesen esélytelen ellenfelet felhoztuk. Az eredmények eddig Titot igazolják, de az elmúlt 4 évben (még tavaly is) teljesen egyértelmű volt, hogy mindenkinél jobbak vagyunk. Mára ez már számomra egyáltalán nem biztos.remontada írta: Érdekes. Tavaly ősszel a Real Sociedad 0-2ről feljött 2-2re, ez lett a vége. Az Osasuna pedig 3-1 re vezetett és csak 3-2re jöttünk fel.
Idén sem a Depor, sem a Mallorca nem tudott feljönni ikszre, viszont mi Sevillában o-2 ről jöttünk fel 3-2re.
Ettől szép a szurkolói lélektan, hogy a tények nem zavarják...
Érdekes. Tavaly ősszel a Real Sociedad 0-2ről feljött 2-2re, ez lett a vége. Az Osasuna pedig 3-1 re vezetett és csak 3-2re jöttünk fel.#David Villa# írta: Azért a Pep érában 2:0 után már nyugodt voltam, 3:0 esetén pedig meg se fordult a fejemben hogy nehéz lesz a vége.
Egyetértek. És azzal is, hogy Titoval is gondok vannak.#David Villa# írta:Összegezve a meccset: Gyenge játék, bosszantó, hogy mindig visszahozzuk a leggyengébb csapatokat is a meccsbe.
Értem.miihii írta:A válogatott keretben sincs XaviGareth Tello írta: A középpályán pihenőt adnék Xavinak (jövő héten úgyis válogatott meccsek, amin biztos, hogy Tigrisbajusz játszatja majd...), úgyhogy Fabregas-Iniesta.
Pique meg játszott vagy 20percet és máris kezdő, vissza na sérüljön, mert kardomba dőlök.visca el barca írta:sejtettem h megint alves.... xavi is pihenhetne, mert nem nagyon megy neki...S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Fàbregas, Tello, Messi i Villa.
Pinto, Montoya, Bartra, Iniesta, Song, Pedro i Alexis.