Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Blogon már írtam róla --> KRITIKADeus írta: plusz Resident Evil fanoknak:
Biohazard: Damnation
http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4
http://www.youtube.com/watch?v=E_ZPb_Qf7JY
Egyszer mindent meg lehet nézni, valahogy.De azért a Hiroshimát is meglehetett nézni 1x.
Hát nagyobb sikered lett volnaBob_Marley írta:Zongoralecke volt amúgy az egyik lehetséges ajánlásom, de végül Szerelmem Hiroshima lett
Eltudtam volna viselni, ha azt ajánlodBob_Marley írta:Zongoralecke volt amúgy az egyik lehetséges ajánlásom, de végül Szerelmem Hiroshima lett
Zongoralecke volt amúgy az egyik lehetséges ajánlásom, de végül Szerelmem Hiroshima lettkanty írta:Más:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/ossze ... ekete.html
Azért nem gondoltam, hogy egy Ken Park, vagy a Jolie-Banderas jelenet kimarad.![]()
Matyi ezt ne nyisd meg, kicsit korhatáros.
Jogos! Ezer bocsánat.Stalkyard írta: B.aszki azért egy figyelmeztetést nyomhatnál, mielőtt elkezdesz spoilerezni.
B.aszki azért egy figyelmeztetést nyomhatnál, mielőtt elkezdesz spoilerezni.Varatrix írta:Ted
Ez a film édeskevés! Nálam fordítva van ahogy a többségnek. Minden ellenérzésemet félre kelett tennem a Family Guy alkotóival szemben hogy ezt a filmet végignézzem. (Egész életemben a Simpsonok feleltek szociális fejlődésemért.) De ezt a filmet a 90 perces vígjáték kategórából is kirívóan gyengének találtam. A legtöbben legalább is van történet. Itt a legnagyobb "eksön" a medve elrablása volt amit kb 15 perc alatt lerendeztek. Majd a végén egy egészen röhejesre sikeredett elméletileg "drámai" jelenet amikor szegény Ted a halálán van.Az a pont tetőzte csak igazán az élvezeteket. Szerintem nincs egy jól megfogalmazott, idézhető poén az egészbe.
Én azért remélem, hogy ha sokáig erőltetik ezt, akkor az emberek előbb-utóbb kiábrándulnak ebből is, és rájönnek, hogy egy (általában gyakorlatilag kamu) produceri névtől nem kell csodát várni.miihii írta:Ennyit számít a név, a "márkajelzés".
Ted
épp kérdezni akartam, hogy ha nekem bejött a ted akkor megéri nekiállni a family guynak?lui1698 írta:Ezért volt nekem gyenge a Ted. FamGuy-nál egy 20 perces részen kb. 5ször annyit röhögök, mint az egész film alatt.
én nem vagyok nagy tim burton fan, de barmelyiket is választod nem tudsz mellélőni.lui1698 írta:Tim Burton hiánypótlást tartok épp.
Mára terveztem vagy a Halott menyasszonyt vagy a Sweeny Todd-ot. Még eldöntöm estig.
Persze, h megkajálják, mert ugye a közönségsiker Másnaposokhoz kötik őket, így szinte garantáltnak érzik a hahotát, mert az nagyot ütött. Mint ahogy pl Eddie Murphy filmjei is mekkora garanciát jelentenek elvileg, de sztem már nem két éve borzasztó filmekben szerepel. Pedig őt is a nagy nevetésekhez köti az ember, így hajlamos még a mai napig is a régi idők miatt tutira venni, h állat lesz a filmje, de én pl már meg sem tudnám mondani mikori volt az utolsó tényleg igazán vicces filmje. Az újabbakat (Üresfejű, Ezer szó, Norbit) megpróbáltam azért, de ki is nyomkodtam, mert ultragáz és egy végtelenül erőltetett, összetrógerolt produkciók sztem.sjd írta: Nem is az ötletekkel, inkább az igénytelenséggel van a bajom, ld. a Másnaposok alapjában véve egy különleges és baromi jó vígjáték volt, aztán a készítői azóta is ebből próbálnak megélni, és semmi értelmeset nem tettek le az asztalra. (És hozzá kell tennem, hogy még így is megkajálták az összeset, ez sem kis probléma)
Sztem tényleg mind2 csak számodra volt vígjáték, mert ezek dramedy-k alapból, és nem is abból a célból írják őket, hogy fetrengve röhögj a földön.lui1698 írta:Az is gond lehet a vígjátékoknál, hogy mostanában gyártott és vígjátéknak szánt filmek (nálam legalább is), egyre többször inkább drámaiak, mint viccesek. (Fifti-fifti, Érintetetlenek.... )
Az biztos, hogy Jim Carrey-re elég volt ránézni, és röhögtünk, de azért a forgatókönyveket nem ők írták/írják. (Carrey-n kívül meg egyébként a többi felsoroltat nem tartom ekkora faktornak, Murphy pl. mindig is irritált) Nem is az ötletekkel, inkább az igénytelenséggel van a bajom, ld. a Másnaposok alapjában véve egy különleges és baromi jó vígjáték volt, aztán a készítői azóta is ebből próbálnak megélni, és semmi értelmeset nem tettek le az asztalra. (És hozzá kell tennem, hogy még így is megkajálták az összeset, ez sem kis probléma)lui1698 írta:Meg azért jó vígjáték színészekből se áll épp jól se halivíd, se más ország.
Anno azért volt egy csúcson pörgő Jim Carrey, Eddie Murphy, Martin Lawrence, Matthew Perry. Most meg itt van estonkácsör meg mr. görbeorr, akiket kiegészítenek az ukrán csajjal aztán mehet az idétlenkedés.
Jön ki pár normális darab, de hol van ez a többi műfajhoz képest?lui1698 írta: Amúgy a vígjátékok szerintem annyira nem vészesek. Mármint azért jön ki évente pár normális darab, a gond az, hogy az ilyen erőltetett szrokból, mint pl. a Diktátor 1000 jön melléjük.
Másnaposok, Borat, Tapló télapó, Vaskabátok, Zombieland.... ezek elég durca kis filmek az elmúlt évekből.
Mondjuk az utolsó 3 nálam tipikus Oscarra készített film, és annyira érdektelen számomra, hogy az hihetetlen. (életrajzi, életrajzi és klasszikus sztori, ezzel belőlem ki is halt mindenfajta várakozás velük kapcsolatban)lui1698 írta:Úgy nézem, hogy idén ismét érdemes lesz megnézni az Oscar filmeket talán. (tavaly nálam totál kuka volt az egész, ilyen ff baromságokkal inkább hagyjanak engem)
The Master, Argo, Hobbit?, Lincoln, Hitchcock, Nyomorultak....
Hát pedig nem is...sjd írta:lui, te meg ananász vagy
Midnight Express rajta van a 300-as (inkább most már 300+os) watchlistemen.messideco írta:Dani, amúgy ajánlom az Éjféli expresz c. filmet, na az odab... rendesen (ha börtönös filmek érdekelnek)
Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavaszmessideco írta: Más:
engem olyan film érdekelne, amiben a test és a lélek harmóniája van ábrázolva, vagy a küzdelem ennek eléréséhez, ilyen buddhista filozófia cuccok, és nem muszáj távol-keleti film legyen, sőt.Olyanokra gondolok pl. mint a Békés harcos útja
Imádom azt a filmet.messideco írta:Gattaca