Premier League / The FA Cup
- neobarca
- Director del Fútbol
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/21/lab_di_matteo4
Várható volt sztem. Elég nagy csalódás a csapat idén. Kíváncsi vagyok, Pep elfogadja-e a Chelsea padját...
Várható volt sztem. Elég nagy csalódás a csapat idén. Kíváncsi vagyok, Pep elfogadja-e a Chelsea padját...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
-
- aka Game90
Sima meccs volt
Viccen kívül, ezt a győzelmet megköszönhetjük Adebayor-nak, mert a kiállításig kilátástalan volt a játékunk. Viszont utána elég tetszetősen működött minden, 1 hónap szenvedés után jó volt végre így látni a csapatot, mondjuk kár, hogy ehhez egy 70 percig emberhátrányban játszó csapat kellett. Na mindegy, most örülök a győzelemnek, remélem most már összekapjuk magunkat.
Ja, a Cazorla - Walcott - Giroud - Podolski négyes zseniális volt.

Ez meg elmaradhatatlan

Ja, a Cazorla - Walcott - Giroud - Podolski négyes zseniális volt.

Ez meg elmaradhatatlan

Ne jinxeljetek már.REMY írta:szerintem is leesik nekik egy FA vagy ligakupa.ozsimiki írta:Viccet félretéve, szerintem idén a liga kupa le fog esni Wengeréknek

Összekeversz valakivel, rajtam jobban állna ez a bugyi.lui1698 írta:Pataki mester after party-t tart:
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az Év fórumozója 2013
messideco írta:i'd give a high 5-2 a spurs fan right now

A Chelsea kapjon már ki végre

1 perc van még hátra (plusz szokásosan kb húsz perc hosszabbítás), és 2-1-re megy a West Brom.

Sturridge amúgy jó nagy szerencsétlen, már sokadik helyzetét cseszi el.
Pool meg 3-0-ra vezet, Suárez-dupla, úgyhogy örülhet a fantasym.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Ok, ty. Csak azelőtt kapcsoltam oda, nem elejétől nézem:Dpitta19 írta:Az csak az elmúlt öt percre vonatkozott...Piquenbauer írta:Mi a ...-om? West Brom-Chelsea 30. perc, 75:25%-os labdabirtoklási arány a West Bromnak...
- pitta19
- Jugador d'estrella
Az csak az elmúlt öt percre vonatkozott, összességében többet van a bogyó a Londoniaknál.Piquenbauer írta:Mi a ...-om? West Brom-Chelsea 30. perc, 75:25%-os labdabirtoklási arány a West Bromnak...
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Mi a ...-om? West Brom-Chelsea 30. perc, 75:25%-os labdabirtoklási arány a West Bromnak...
messideco írta:
i'd give a high 5-2 a spurs fan right now

jobb meccs lehetett volna, ha adebayor nem hülye

Geráék meg vezetnek a cselzi ellen

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
nem mondtam rájuk semmi rosszat,egyszerűen sokkal gyengébbek mentálisan mint a többi játékos,nem hiszem,hogy ennek rasszista töltete lenne,egyszerűen így látom,amit fizikálisan plusszba tudnak,azt a elveszitík ezekkel a dolgaikkalDr.Dre írta:ez azért egy kicsit rasszista hozzászólás volt....Mezner2 írta: Ez nem csak rá jellemző,hanem úgy egész Afrikára,nem véletlen,hogy ilyen kevés a fekete bőrű top játékos,és aki van az is legink. a fizikuma miatt lett az,egyszerűen gyengék fejben és iszonyat buták,olyan dolgokat csinálnak amik tök feleslegesek,és ami egy európai társának eszébe sem jutna,persze vannak szabályerősítő kivételek,de a 99%ra jellemző.

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
ez azért egy kicsit rasszista hozzászólás volt....Mezner2 írta: Ez nem csak rá jellemző,hanem úgy egész Afrikára,nem véletlen,hogy ilyen kevés a fekete bőrű top játékos,és aki van az is legink. a fizikuma miatt lett az,egyszerűen gyengék fejben és iszonyat buták,olyan dolgokat csinálnak amik tök feleslegesek,és ami egy európai társának eszébe sem jutna,persze vannak szabályerősítő kivételek,de a 99%ra jellemző.

Titi - The Legend!
Ez nem csak rá jellemző,hanem úgy egész Afrikára,nem véletlen,hogy ilyen kevés a fekete bőrű top játékos,és aki van az is legink. a fizikuma miatt lett az,egyszerűen gyengék fejben és iszonyat buták,olyan dolgokat csinálnak amik tök feleslegesek,és ami egy európai társának eszébe sem jutna,persze vannak szabályerősítő kivételek,de a 99%ra jellemző.Game90 írta:
Adebayor meglőtte a gólját, de szerencsére csak 20 percig kellett félnem tőle. Ismét megmutatta, hogy mekkora idióta gyökér.
szerintem is leesik nekik egy FA vagy ligakupa.ozsimiki írta:Viccet félretéve, szerintem idén a liga kupa le fog esni Wengeréknek, amivel a francia sikeredző bebetonozza magát még vagy 5 évre.
Amúgy rég nem Wenger a hibás.... a felettesei, akik a pénz kezeik, illetve az igazolásokat.... egyáltalán nem Wenger akarja eladogatni évről évre a legjobbjait...
Blog - Supernatural Movies
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Viccet félretéve, szerintem idén a liga kupa le fog esni Wengeréknek, amivel a francia sikeredző bebetonozza magát még vagy 5 évre.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Fúúú majd' megállt a szívem amikor Walcott a vállához kapott...
-
- Az Év fórumozója 2013
Azért az stílusos, hogy a három hazai gól közül kettő Gallas lába között született. 
Adebayornak köszönjük szépen. (Legalább Cazorlának nem lett komolyabb baja, amit az is mutat, hogy adott egy gólpasszt.)
Nem hiszem, hogy innen lenne visszaút...

Adebayornak köszönjük szépen. (Legalább Cazorlának nem lett komolyabb baja, amit az is mutat, hogy adott egy gólpasszt.)
Nem hiszem, hogy innen lenne visszaút...
-
- aka Game90
lui1698 írta:zsírú-j
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Walcott gólpassz, Giroud gól...Game90 írta:Az elöl lévő négyes min. 2 tagjától nagy meccset várok (tipp: Walcott, Giroud).
Védelmet én sebezhetőnek tartom Gallas-szal, Adebayor-tól valamiért félek.

Gallas meg azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van.
Adebayor meglőtte a gólját, de szerencsére csak 20 percig kellett félnem tőle. Ismét megmutatta, hogy mekkora idióta gyökér.
Amúgy a kiállításig megint kritikán aluli volt, amit bemutattunk, de Adebayor-nak jár a pacsi, hogy megnyeri nekünk a meccset.
Köszönjük.ozsimiki írta:Nah a végén még megint odaérnek a 4. helyre az ágyúsok, szörnyű
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah a végén még megint odaérnek a 4. helyre az ágyúsok, szörnyű 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Ezt már szeretem!Giroud végre megérkezett Londonba. 
Üssük ki a csirkéket!!!

Üssük ki a csirkéket!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Walcott mikor tanult meg focizni?
Kiállítás óta szétesett a Spurs, nagy verés lehet ebből.
A Zenál zsírú-j csatára meg elkezdett szépen termelni.

Kiállítás óta szétesett a Spurs, nagy verés lehet ebből.
A Zenál zsírú-j csatára meg elkezdett szépen termelni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Az Év fórumozója 2013
Game90 írta:Adebayor-tól valamiért félek.

Csak így tovább, Vermaelen, Lennon eddig úgy veri meg, ahogy akarja.
Adebayor, te barom...

Basszus, Mertesacker. Ki fogta? Walcott meg sajnos nagyon él.
-
- Az Év fórumozója 2013
Védelem valóban sebezhető, bármekkora király is Vertonghen.Game90 írta:Team in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud, Podolski.
Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Arshavin.
Tottenham: Lloris - Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton - Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale - Defoe, Adebayor.
Subs: Friedel, Dawson, Livermore, Townsend, T. Carroll, Sigurdsson, Dempsey.
Nálunk jelen pillanatban ez a legerősebb kezdő, Szczesny végre visszatér, Vermaelen - Lennon versenyfutás szép lesz, bár még mindig inkább a belga, mint az a bohóc Santos. Az elöl lévő négyes min. 2 tagjától nagy meccset várok (tipp: Walcott, Giroud).
Lloris az egyik kedvenc kapusom, rá kíváncsi vagyok, mióta Angliában véd, még nem láttam játszani. Védelmet én sebezhetőnek tartom Gallas-szal, szerintem Arteta + Wilshere > Sandro + Huddlestone. Adebayor-tól valamiért félek.
COYG!
Arteta-Wilshere valóban jobb, mint Sandro-Huddlestone, de legalább Dempseyt és Sigurdssont is kihagyta AVB, ez pozitívum.
Defoe-Adebayor páros jó lesz.
Huddlestone tuti sérülést fog okozni valakinek.

2-2 a tippem.
SPURS!!!!
-
- aka Game90
Mondjuk ez kamu volt, mert játszott a válogatott meccsen és most is kezdő. De ettől függetlenül Hodgson fejét még mindig szétvernémGame90 írta: Hodgson büdös fejét meg szétverném egy vidrával, muszáj volt neki erőltetnie Wilshere-t, állítólag megsérült az angolok edzésén és kihagyja a Spurs elleni meccset.

Team in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud, Podolski.
Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Arshavin.
Tottenham: Lloris - Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton - Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale - Defoe, Adebayor.
Subs: Friedel, Dawson, Livermore, Townsend, T. Carroll, Sigurdsson, Dempsey.
Nálunk jelen pillanatban ez a legerősebb kezdő, Szczesny végre visszatér, Vermaelen - Lennon versenyfutás szép lesz, bár még mindig inkább a belga, mint az a bohóc Santos. Az elöl lévő négyes min. 2 tagjától nagy meccset várok (tipp: Walcott, Giroud).
Lloris az egyik kedvenc kapusom, rá kíváncsi vagyok, mióta Angliában véd, még nem láttam játszani. Védelmet én sebezhetőnek tartom Gallas-szal, szerintem Arteta + Wilshere > Sandro + Huddlestone. Adebayor-tól valamiért félek.
COYG!
-
- Az Év fórumozója 2013
Ugyan már, csak a szokásos.Game90 írta:GT, mondjuk ti is jól álltok a sérültekkel... Főleg Lennon hiányzása jönne jól, ha játszana, tuti, hogy bohócot csinálna Santos-ból/Vermaelen-ből.
GoonerTalk #THFC have injury doubts ahead of Saturday's NLD at the Emirates. Walker, Defoe & Lennon big doubts. Kaboul, Parker & Assou-Ekotto out.

Viszont Lennon, úgy tűnik, rendbe fog jönni.
Villas-Boas: "Lennon had a scan but he's ok."
Nagyon örülnék, ha játszana, Santost tuti halálra szívatná.

Mousa Dembélé remains out with a hip injury and Andre said we're seeing 'good development' from our longer-term injuries, Scott Parker, Younes Kaboul and Benoit Assou-Ekotto.
Parker és Assou-Ekotto már nagyon hiányzik.
AVB bízik abban, hogy a Walker-Defoe páros is rendbe jön hétvégére.
Caulkertől meg féljetek.

Mindenképpen játszatnám a Senal ellen is, nagyon feljavult mostanában a srác. Ráadásul még csak 21, ráadásul saját nevelés.

AVB: "Big achievement. We have high expectations for him, he's made a great break through, potential to be one of the best."
"He has evolved. He's got tough competition, from some of the best in his position. He works hard and he's done extremely well."
Ha Walker mégis ki kényszerül hagyni a meccset, jöhet Naughton, aki ugyan nem játszik túl gyakran, de tehetséges, jó játékos. Mondjuk nem biztos, hogy fejben is teljesen ott tudna lenni.
Caulker mellé mehet Gallas az arsenalos múltjával meg a hatalmas rutinjával, amire azért nagy szükség lehet. Bal oldalra meg a legnagyobb király, Jan Vertonghen, aki remélhetőleg le tudja venni majd a pályáról Walcottot.

Szóval Walker (Naughton), Gallas, Caulker, Vertonghen.
Egyelőre ennyit, a középpálya és a támadórészleg holnapra marad.