Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.17. 22:02:16

én is úgy láttam nem izzadtunk meg, de (talán ezért)nem is brilírozott a csapat. a Zaragoza végül is mezőnyben egész jól mozgott, a továbbra sem acélos védelmünket néhányszor megkeverték. Messi ma újra tökéletes volt, két gól és egy passz, mit is mondhatnánk! aki még tetszett az Alba és Iniesta. Song ugyan lőtt egygólt de nekem egyébként nem tetszik a mozgása, lassú és bizonytalan. Villa és Pedró úgylátszik megelégszik a válogatottbéli szerepléssel mert itt ma semmit nem mutattak. a három pont ma nem forgott veszélyben ma és ennek örülhetünk igazán.
Deus
Boixos Nois

2012.11.17. 22:00:55

3 pozitívum a mai meccsről:

1. Nyertünk. 8)
2. Meglett a minden idők legjobb spanyol bajnoki rajtja. 8)
3. Messi már 8 gólnyira van Müller papától. 8)

Negatívum:

Benyalt gól. :evil:
KépKép
Lego
Jugador del Barça

2012.11.17. 20:29:35

Kövi meccsen álljunk már ki így:
Kapuban: -
Hátvédek: Piqué, Puyol
Középpályások: Busi, Xavi, Fábregas, Ini
Támadók: Messi, Tello, Villa, Pedro, Alba
2-4-5
Totális futball...gólt úgyis kapunk...
:lol:
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.17. 20:16:27

Piquének milyen gyík feje van borosta nélkül. :D
FCB-Mate-FCB
Jugador d'estrella

2012.11.17. 19:55:26

Egy ilyen kezdővel bárki ellen ki lehet állni!
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.17. 19:49:52

csababarca írta:Jó lenne ma egy sokgólos győzelem,bár amikor ilyet várok,akkor sose jön be :D
De egy laza 3-0nak is örülnék, Villa,Messi,Pedro gólokkal.
Messi nem tud egy gólt lőni,ha ő betalál,akkor garantált a dupla idén :D gálát érzek 5-6 gólos győzelemmel (általában ebből jön a nyögvenyelős 3-2 :D )
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.17. 19:41:23

Jó lenne ma egy sokgólos győzelem,bár amikor ilyet várok,akkor sose jön be :D
De egy laza 3-0nak is örülnék, Villa,Messi,Pedro gólokkal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.11.17. 19:40:41

Gareth Tello írta:Kilenc saját nevelés a kezdőben. 8)
Ennél már csak az jobb, hogy reálisan nézve a jelenlegi legerősebb kezdőnk is minimum 10 sajátnevelésűt tartalmaz, de ha Tellót vagy Fabregast tesszük be Villa helyett, akkor se vagyunk messze a jelenlegi formák szerinti kezdő 11-től. Valdés, Montoya, Puyol, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Tello (Fabregas)

Azért jól mutat csupa sajátnevelésből. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.11.17. 19:33:09

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a mai meccset ne húzzák be a srácok. Akár gólzápor is kinézhet szerintem, de a győzelemben biztos vagyok. Különösen Villára fogok fókuszálni, nagy lehetőség előtt áll azzal, hogy Sanci kiesett. Remélem, hogy kijön neki a lépés, és ver pár gólt (Messivel együtt). Visca el Barca!
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.11.17. 19:24:27

Szerintem a jelenlegi legerősebb kezdőnk (igen Montoya jobb, mint Alves), bár Song helyett jobb lenne Busquets de amúgy perfekt. Nagyjából ezzel a kezdővel nyertünk legutoljára BL-t. :)
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.17. 19:16:35

On the bench: Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Cesc, Dos Santos and Tello.

Kilenc saját nevelés a kezdőben. 8)
Kicsit kockázatosnak érzem Puyol kezdetését, remélem, nem fog újra lesérülni.
Leo rúgjon minél többet!

VISCA :!:
csdewl
Capitá del Barça

2012.11.17. 19:09:35

Mai: Valdes - Montoya, Pique Puyol, Alba - Xavi, Song, Iniesta - Pedro, Mess, Villa

Hajrá!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.11.17. 17:30:01

Nem merném azt mondani hogy sima meccset várok hisz ha lövünk is gólokat
hátul gyermeteg hibákból kapunk is....de végre felépült Piqué és Puyi de azér
remélem max csak csereként játszik nehogy lesérüljön.

Remélem hogy gördülékenyen megy majd a játék nem akadozunk majd.Alves
további Barcelonás karrierjének kellene egy jó meccs ma.......
A kezdőm:Vv,Alves,Piqué,Masch,Alba,Song,Xavi,Iniesta,Villa,Pedro,Messi
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.11.13. 23:38:02

Yaya(07-10) írta: (A hatkupás barca ősszel elveszítette ugyan az első meccset, de utána 22 fordulót tudott le veretlenül, és irgalmatlan gólkülönbséggel, meggyőző fölénnyel. nem hiszem, hogy bárki panaszkodott az akkori játékra. kíváncsi vagyok Titoval sikerül-e felülmúlni az akkori 19-2-1es statot)
Hát úton vagyunk felé. De hogy JÓ úton-e.....?
Én is jobban szerettem azt a Barcát, amelyik hajtott, küzdött, ötletesen, szépen focizott.
Most meg hetek óta csak azt látom, hogy ötlettelenül játszanak.
Semmi váratlan megoldás. Csak a körbepassz....
Mikor Messi gólt lőtt a Celticnek az ötösről, na az klasszis volt. Az ilyenket hiányolom.
Meg a szép, távoli bombákat.
Xavi idén nem kápráztatott el minket a remek passzaival. (Talán ezért nincs benne a válogatottban????) Ini sincs a legjobb formában.
A hátvédsorunk katasztrofális.
MAsch amit most is művelt..... Hogy mit akart a szélen ott a lasztival mai napig nem tudom.
A kezezős tizi meg pech volt, ilyen minden fordulóban előfordul egy-kettő.

De egy biztos: az, hogy ennyi gólt kapunk, és ilyen szerencsétlen gyermeteg hibákból, elég durva.
Nem tudom, hogy Tito miért mondta, de szerintem egyáltalán nincs minden rendben.

És kiváncsi lennék a B-C-D-E tervekre is, mert azokból egyenlőre semmit nem láttunk.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.11.13. 21:42:19

szerintem gyengék vagyunk és nem tetszik, amit láttam az elmúlt hetekben. lehet túl ínyenc lettem, mert elkényeztettek a srácok, de ezek a játékosok ennél sokkal többet tudnak véleményem szerint.

az, hogy a "többi csapat is gödörbe kerül" törvényszerű, de nekik nincsenek ilyen játékosaik. Torony magasan a világ legerősebb csapata jött össze barcelonában, így talán okkal várhatjuk, hogy ezen a héten is csodát művelnek. sokakkal ellentétben a jó játéknak sokkal jobban örülök, mint a 3 pontnak. vannak olyan csapatok, akiknek a 3 pont a minden, de ez a barcelona kérem szépen.

(A hatkupás barca ősszel elveszítette ugyan az első meccset, de utána 22 fordulót tudott le veretlenül, és irgalmatlan gólkülönbséggel, meggyőző fölénnyel. nem hiszem, hogy bárki panaszkodott az akkori játékra. kíváncsi vagyok Titoval sikerül-e felülmúlni az akkori 19-2-1es statot)
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.13. 08:37:51

gondolom, nem kell különösebben hangsúlyoznom, hogy én is a "kritizálva-szeretem" táborhoz tartozom, a lényeg úgyis az, hogy véleményeket adjunk és kapjunk!
a védekezésünkről:
az ugyanúgy mint a gólszerzés taktika és játékos függő. mi okoza a vesztünket? (a viszonylsg több gólt) kicsit egyszerűsítve, a pontrúgások és a gyors kontrák!
ebből vonjuk le, hogy a kontratámadás a mai labdarúgás leghatékonyabb fegyvere és akkor látható, hogy nemis leszünk képesek mindent kivédeni.
ami viszont nálunk speciális gond az az, hogy taktikai-stílusbéli okokból az átlagosnál könnyebb ellenünk kontrázni, mert IDŐNKÉNT!! sajnos eltolódik a figyelem(az állandó támadásokra) túl sok területet hagyunk szabadon, az előre vágott (átlőtt középpálya!!!)pontos labdákra vesztett pozicióból indulunk, vagy az így kikényszerített egy az egyes (védő-csatár) pozícióban veszítünk(na itt jön elő a játékos függőség). a pontrúgások ügye más itt főleg a játékosaink fizikai felépítéséből adódó hátrányokat szenvedjük. az a szomorú ebben, hogy itt még az is bejön, miszerint a mi szögleteink pl. nagyon nem hatékonyak, tehát kettős hátrányban vagyunk.
hogy mi kellene? ami mindenhol: jobb játékosok, szorosabb taktika, több koncentráció,.....stb (az okoskodás ugye nem kerül pénzbe?!...)
Alcantara
Director del Fútbol

2012.11.12. 19:24:03

Sok igazság van abban, amit Mascherano "másodhegedűs" szerepéről írtatok.
Jó lenne, ha Bartra is így tudna beépülni a csapatba. Puyol mellett sokat tanulhatna élesben.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.12. 19:21:55

Alcantara írta:sid!
Jogod van a véleményhez, csak akkor ne találj meg, ha én általánosságban írok. Tudtommal nem címeztem neked azt az írást, amire reagáltál elsőre.
Azt legyél kedves megÍrni, hogy melyik szó, mondat volt sértő számodra személyesen! Akárhogy olvasom nem találom. Akinek nem inge ne vegye magára.
Tudtommal én meg nem írtam, hogy a véleményeddel lenne bajom, vagy hogy megsértődtem volna személyesen. A stílust kifogásoltam, az pedig független attól, hogy nekem is szólt-e. (pl. a második bekezdésed egy teljesen korrekt megfogalmazás). Szavakat, kifejezéseket meg nem fogok idézgetni, de gyakorlatilag feljöttem az oldalra, és 3 különböző topikban a legfrissebb hsz-ed esszenciája az volt, hogy "mit képzelnek magukról, akik ezt és ezt gondolják, ajánlom nekik ezt és ezt és a hülyeségnek is van határa"
Egyébként ha nem akarod, hogy valaki olyan is magára vegye, akinek nem inge, akkor használd az idézet funkciót és ne T/2-ben a fórumozóknak címezd. (De mint írtam, nem vettem magamra)
Alcantara írta:Most már tudom azt is, hogy te tavaly is megmondtad a frankót és lám bejött! :lol: Nyilván nem értjük nagyságodat, de én ezentúl tüzetesebben követem írásaidat, hogy megtudjam mi várható a szezon végére. :)
Látom sikerült ebből is levenni a lényeget...
De akkor úgy néz ki alakul szépen a követőim tábora :wink: :D

ON: ez egyébként régi téma, de még mindig nem tudom felfogni, hogy miért ne lehetne megjegyezni a hibákat, ha vannak, és mindig csak pozitívat írni. Nem arról van szó, hogy a vészharangot is kongatná bárki, pokolba kívánva a csapat bármelyik részét, csak leírják, amit láttak. Ráadásul mivel eredmények tekintetében nincs kifogásolnivaló (ez az, aminek a szurkolók nagy részének evidencia, hogy egyáltalán nincs is), mindezt a jövőre nézve (tavaszi hadjárat) teszik. (btw, erre vonatkozott a hsz-emnek azon része, amelyet nagyságom kinyilvánításaként értelmeztél)
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.12. 19:18:03

én is így látom, hogy akkor jó, ha nem neki kell a védelem főnökének lennie, mint bartra, song vagy adriano mellett. viszont, amikor puyol vagy piqué volt mellette, akkor őket is túlszárnyalta (mondjuk piquét nem volt nehéz), szóval végülis csak jó hátvéd. mondjuk az se ártana, ha felépülne a védelmünk és végre tudna pihenni. a sérülések miatt eddig végigtolta a szezont.
remontada
Barça B

2012.11.12. 18:42:20

kristop írta:tök jogos amiket írsz, de kiráz a hideg, amikor mascheranot még mindig kényszerhátvédnek hívják.
Én úgy látom, hogy Masche akkor teljesít jól, ha "kisegítő" státuszban van egy biztos hátvéd (Puyi, Piqué) mellett. Ha viszont ő a "főállású" hátvéd, többször zavarba jön. Én ezt az előképzettségének tulajdonítom, de lehet, hogy nem függ össze vele. Az is tény, hogy amikor működik a támadó harmadban a visszatámadás, sokkal kevesebb direkt védekező feladata van.
Persze az ellenfelek sem ülnek ölbe tett kézzel, egyre tökéletesítik a buszparkolást és a belőle indított kontrákat. Bizony könnyen elképzelhető, hogy a Bl-győztes Pep team kikapna mondjuk a mostani Valenciától, egész egyszerűen azért, mert évek során ennyit javul a taktikai ellenszer.
Mindezek tükrében ez a 10 gy 1 d annál inkább megsüvegelendő!
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.11.12. 18:38:23

Mindig bebizonyosodik az, hogy a Barcelona legnagyobb ellenfele saját maga. Ezt bizonyította most az a két gól, amit adott a Mallorcának. Sima lett volna a meccs, de 3-0 után fejben már befejezték a meccset a fiúk. Ez lett majdnem a vesztük, de szerencse, hogy van a csapatban egy Lionel Messi nevezetű atombomba, aki mindig hozza a pontokat! A védekezés katasztrófa, de ezzel nem mondok újat, sajnos nincs mit csinálni, csak várni, hogy felépüljenek a sérültek és bízni a szerencsében, hogy most már nem lesz annyi sérülés. Bár Mascherano eseténél azt hittem nagyobb gond van, szerencsére nem lett nagy a baj. Kéne nagyon már Puyol, aki tüzeli a csapatot és ráncba szedi a védelmet!
Kép
Kép
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.11.12. 18:20:34

Hihetelen milyen kriptahangulat van itt a fórumon...Igen vannak hibái a csapatnak,mindíg is voltak,lesznek is...Igen sok gólt kapunk,igen buta hibákból...Ez mind tény...De nézzük azért meg kicsit a körülményeket...

A center védőink folyamatosan sérültek...A szélsőink is rendre hullanak...Tegnap a védelmünk a 16. felállásban lépett pályára...Kényszerből alakul mindíg másképp...A védelem lényege,hogy összeszokott legyen...Nem lehet csakúgy bedobni embereket posztra,és elvárni hogy ne hibázzanak...Plusz rendre formán kívül lévő sérülésből visszatérő emberekkel van tele...Persze hogy sok a buta hiba...Meg azért egy Pique,Puyol kettőst a világon senki nem tudna pótolni...De amint a sérüléshullámnak vége lesz,márpedig előbb utóbb vége lesz,meglátjátok helyreáll minden...Amúgy előtte a csapat elég jó muzsikál,lehet itt mondani hogy sokszor azért is vannak bajba a védőink mert direktbe lehet rájuk vezetni a labdát,ez mindíg is így volt,csak mindíg volt hátul,ki zseiálisan védekezzen szűkítse a területet amíg visszaérnek a többiek...Ez egyszerűen a játékstílusunkból fakad...Amúgy sokszor visszatámadnak a középpáláysok,sok a labadaszerzés,csak azért feltűnőbb hogy ránk tudják vezetni direktbe a labdákat,mert nincs egy jó ütemben kilépő védőnk aki megfogja az egész kontrát...Nem lépnek ki mert nincs összeszokottság,így nincs meg a magabiztosság hátul hogy megtegyék,meghát nem Pique vagy Puyol áll ott akik ezt érzik nem kicsit,és meg is teszik rendre jól...Amúgy nem tudom mit sírunk,okés sok gólt kapunk,de sokat is lövünk,rendre többet mint kapunk...Eddig léyneges mecsekből csak a madrid meccs ment el a rossz védekezésen,az is csak x lett,nem vereség,de akkor meg pláne extrém helyzet volt,Adrianoval középen...

Előre a játékunk elég jó,persze Messi függő,de minden nagy csapat függ a legnagyobb sztárjától,és rendre minden meccsen van egy ember ki fel tud nőni a feladathoz,legyen az Villa, vagy Tello, Pedro,vagy épp egy zseniális Fabregas...És igen mindíg más fog ki jó formát,nem egyenletesek a teljesítmények,de ez a rengeteg meccsből adódik,ki mennyire fáradt,főleg fejben...De pont erről szól egy sztárcsapat,a világ legjobb klubbja,hogy mindíg van vki aki hozza a formáját és ezzel nyerünk...

Amúgy meg az utóbbi években rendre voltak rossz meccseink,rossz szériáink...Pep alatt rendre a tavaszi rossz forma...A válogatott meccsek után xnál többre sose mentünk...Megjegyzem ez utóbbi már nem érvényes,pl Titoval ebben jobbak vagyunk...A 6 kupás team is úgy kezdett,hogy mindenki húzta a száját,hogy jajjj okés nyertünk,de nem játszunk jól,meg nem az igazi...Amikor 5 kupát nyertünk akkor is rosszul játszottunk egy csomószor...Aztán amikor kellett pl BL döntő megint jött a parádé...A foci erről szól...Nézzünk meg bármely csapatot a MU-t a Real-t rendre vannak rossz meccsei,buta hibái,sőt sokkal többet hibáznak mint mi,de ez természetes ez a foci...Hogy mi lesz,persze nem tudni sokszor egy egy meccs/kupa centiken,másodperceken múlik,sok jó csapat van,és nehéz minden széria...De a keretünk erős,meggyőződésem hogy miénk a legjobb keret a világon,játékunk egyedi,utánozhatatlan,és ha jól játszuk verhetetlen,nálunk a legjobb játékos,ezt vitatni nehéz...Minden adott hogy behúzzunk mindent...Visca el Barca!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2012.11.12. 18:19:53

sid!
Jogod van a véleményhez, csak akkor ne találj meg, ha én általánosságban írok. Tudtommal nem címeztem neked azt az írást, amire reagáltál elsőre.
Azt legyél kedves megÍrni, hogy melyik szó, mondat volt sértő számodra személyesen! Akárhogy olvasom nem találom. Akinek nem inge ne vegye magára.

Az én véleményem csak annyi, hogy az ember a saját csapatáról nem ír olyat, amilyenek találhatóak ebben a topicban. Jönni fog olyan korszak is (volt azelőtt is)amikor harcban leszünk a dobogó alsó fokáért. Milyen írások fognak akkor születni, ha egy veretlen csapatról és annak edzőjéről így írnak.

Most már tudom azt is, hogy te tavaly is megmondtad a frankót és lám bejött! :lol: Nyilván nem értjük nagyságodat, de én ezentúl tüzetesebben követem írásaidat, hogy megtudjam mi várható a szezon végére. :)
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.12. 17:53:16

Alcantara írta:
sjd írta: Nem tudnad hanyagolni kicsit ezt az ellenseges es bicskanyitogato stilust? :roll:
Természetesen tudnám, ha pár kommentelő nem azzal lenne elfoglalva, mitől .zar a csapat játéka, mitől Tito munkája. Viszont cserébe én is kérhetném, hogy pozitív dolgokat lássál a csapatról és edzőjéről?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Már ne is haragudj, de azt hiszem a véleményemhez jogom van, és nem fogom megváltoztatni, hogy a kegyeidbe férkőzzek. (De ha egyébként nem valami fantom általános közhangulattal hadakoznál minden topikban, talán rá is jönnél, hogy mi a véleményem) Ellenben a fórum 95%a le tudja írni normálisan, sértegetés nélkül a gondolatait, és én sem csak azokkal beszélek normálisan, akik ugyanazt szajkózzák, mint én, úgyhogy sztem nem nekem kéne kettőnk közül igazodni... :roll:

ON: egyébként még jó, hogy a divatszurkolózás nem került elő, már kicsit hiányolom is a negatív vélemények kapcsán. De azért látom a kapcsolódó retorika már megvan. Azt sosem felejtem el, mennyi ilyen oltást kaptam, amikor még tavaly szeptemberben a Sociedad ellen 2-0ról leadott meccs után le mertem írni, hogy az ilyenekből még gáz lehet az év végi elszámolásnál. Aztán leírtam novemberben a Getafe elleni után, januárban az Espanyol elleni után (itt még elvileg bíznom kellett volna a bajnoki címben), és érdekes módon mire áprilisra elvesztettük a bajnokságot, elhallgattak ezek a hangok. :D
Nem kívánok párhuzamot húzni egyelőre, de nem mindig "fanyalgás" felismeri a csapat hibáit és felhívni azokra a figyelmet.
barlacy
Jugador del Barça

2012.11.12. 17:32:05

Nem tudom minek kellene történni, hogy végre az játsszon aki formában van, és a rotációs kötelezettség figyelembevételével a legtöbbet tudja adni?
Tito a főnök, nem lehet megkérdőjelezni a hozzáértését az elhivatottságot.-Ám.-
1. Alves vagy elkopott, vagy mentális gondok miatt olyan amilyen. Semilyen.Immár sokadszor lohol a gólszerző után, holott a jobbhátvéd Alves...Eladja a labdát, színészkedik, sokszor sárgul... A beadásai...?? mostmár nem a kapu mögé, meg a nézőtérre -de a szpíker szerint-átíveli...Mintha az arca megnőtt volna!
2.Villa alig kapott labdát. sőt talán 1x.Vagy égetik, vagy tényleg megy a Juvéba?
3.Egyik kedvencem Mascherano sajnos lassú és nem is fog már gyorsulni.A jó helyezkedéssel pótolni tudja -ált.ban- de ez néha gólokat hoz-nekünk.
4. Alba gyors, de sokat tud hibázni-egyelőre. Van, hogy elfelejt felugrani?
Netán elhiszi, hogy ő már a "helyen" van?
5.Fabregas feltűnően sok labdát veszített . Még el is esett, sokszor! a vesztés mellett, így nem is kellett(tudott volna) a visszaszerzés érdekében tenni!
6, Xavit a gólja dícséri, de a labda nélkül nem mozgó társak miatt tartani kellett a játékszert, s úgy tűnt rajta lassul a játékunk!

Ha merészebben hirdetett volna kezdőt Tito: Bartrával,Montoyával, netán Ini is beszállt volna, vagy a nagyon jó formában levő Pedro?

Már sosem tudjuk meg. Talán okosabbak leszünk a következő meccsre!(csak Senki ne sérüljön meg!!! a válogatottakon!!)
Válasz küldése