Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:sanchez miért nincs a keretben? sérult lenne? nem emléxem...
Válogatott meccsen megsérült, 2012-re offosvisca el barca írta:sanchez miért nincs a keretben? sérult lenne? nem emléxem...
A Getafét már megvertük, Levante-t akartál nyilvánmessideco írta:Meg kell ma verni a Getafét, és akkor már a bajnoki cím kapujában lehet a csapat, már novemberben. Sajnos még a februári formahanyatlás hátra van, de meg lesz a szükséges előny!
Visca el Barca!
Levantéval játszunkmessideco írta:Meg kell ma verni a Getafét, és akkor már a bajnoki cím kapujában lehet a csapat, már novemberben. Sajnos még a februári formahanyatlás hátra van, de meg lesz a szükséges előny!
Visca el Barca!
Akkor már ott vagyunk, mert őket már megvertük.messideco írta:Meg kell ma verni a Getafét, és akkor már a bajnoki cím kapujában lehet a csapat, már novemberben. Sajnos még a februári formahanyatlás hátra van, de meg lesz a szükséges előny!
Visca el Barca!
Azért Adriano-t sérülés után egyből ezen a meccsen kezdőként betenni kicsit meredek lenne. Szerinetm Puyol, Piqué lesz középen.Barcaman1993 írta:...Remélem, hogy Tito mindenképpen Adrianot kezdeti középen, mert abban biztosak lehetünk, hogy sem Puyol, sem Piqué nem fogja bírni a versenyfutásokat.
salas9 írta:Nem vagyok nagy angolos, de ha jól értettem Thiago és Adriano ma már edzhettek?!![]()
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... with-squad
Én emlékszem egy olyanra Pep idejéből, talán az első vagy a második szezonjában, hogy 100 fölé mentek a rúgott gólok terén. Akkor azt hiszem nem sikerült megdönteni ezt, de nem lehetetlen.Vakmacska írta:Azon gondolkodom, hogy milyen rekordot nem döntött még meg a Barca, amit a Real tart(ott)?
Mikor Bartra becserélése előtt jött a szöglet, mondja a kommentátor, hogy jön Bartra. Egyből az volt az első reakcióm, hogy de előtte még a kapitány megsérül, hogy egész biztosan ő jöhessen le...recrea írta:A mai meccsen az volt a legnagyobb fordulat, h Puyol nem sérült meg, ki is zökkentett a megszokott rutinomból.