Offtopic
Ez egyébként tényleg érdekes, mert az alkoholnak sokkal komolyabb egészségkárosító és társadalmi hatásai vannak, ugyanakkor annyira megszokott, hogy nincs elutasítva ennyire(és láttuk mi lett belőle, amikor bevezették a szesztilalmat). Lehet, hogy ha dédapáink disznóvágásnál nem pálinkáztak volna, hanem tekertek volna egy joint-ot, akkor most pont fordítva lenne. Ebből a szempontból pl. érdemes azon elgondolkodni, hogy Mexikó bűnözését is gyakorlatilag a fű tilalma tartja életben.Forcabarca8 írta:Őszintén szólva nem tudom megfogalmazni,hogy miért vagyok annyira a legalizálása ellen,amikor nem biztos,hogy rosszabb az alkoholnál,de még se érzem jó iránynak az engedélyezését.
Azonban én is az elv párján vagyok, mert ha már ezt legalizáljuk, akkor jöhet a következő, hogy tképpen a speed-nek sincs káros hatása, és jön a kokó, heroin szép sorban. (mondjuk ez így talán kicsit durva, de valahogy ki kell alakítani a kategóriákat)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Apám, írunk egymásnak s kb volt 1 hete, s nem is emlékszikGame90 írta:És ténylegBob_Marley írta: Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádatDe mennyivel jobb volt, mint a pszeudoindividualisztikus
![]()
![]()

A vecsési gengszter semmibe veszi a közpolgárokat, hát szép.
Amúgy írhatnál mi a helyzet NBA-ben az enyémre nem válaszoltál, ezek szerint nem volt érdekfeszítő

A drogos témáknál a videókat én is ismertem, én elítélem a kábítószert (teljesen mindegy hogy Bob Marleyra felnézek attól függetlenül) igazi kemény függővel nem találkoztam, de marijuana, ecstasy, speed, rush (az is drognak számít nem??)fogyasztóval már igen sajnos
Én is elszívtam már füves cigit nem tagadom, olyan rosszul voltam tőle, hogy a világomról nem tudtam.
A fű ugye mindig kényes kérdés, mert valahol az a drog előkapuja de mégis pl orvosi felhasználású is.S mindig lehet vitatkozni hogy káros nem káros (mondjuk THC-t tartalmaz) meg ugye a világ történelem régóta ismeri a kenderből előállított füvet, valahol tényleg olyan mint amit itt lejjebb valaki írt, hogy alkohollal "egyszintű".
Mondom én ebbe nem akarok belemenni, én elítélem a füvet is.

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Drog egy érdekes téma. Főleg a manapság oly nagyon menő fű és a körülette levő mizéria. A mostani albérletem esténként olyan, mintha Ali G és Bob Marley költözne be (még szerencse,hogy én éjszaka dolgozom és nem vagyok otthon). Azzal nincs problémám,hogy csinálják,mert nem az én dolgom. Ami viszont már zavar,hogy a legalizálás mellett annyira harcoló ifjak már-már hajmeresztő hülyeségeket mondanak,de a "kedvencem" az,hogy ők nem függők. Minden estéjük azzal tellik,hogy eljönnek,csavarnak egy párat majd pár óra múlva hazamennek. Fantasztikus egy életcél az,hogy semmi mással nem tőrödnek,csak hogy miből fognak szívni este.Cali írta:Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Amúgy nem tudom,hogy valaki figyelte-e,de Obama győzelmével párhuzamosan több államban is legalizálták (vagy részben lett legális) a füvet. Őszintén szólva nem tudom megfogalmazni,hogy miért vagyok annyira a legalizálása ellen,amikor nem biztos,hogy rosszabb az alkoholnál,de még se érzem jó iránynak az engedélyezését.

-
- Director del Fútbol
http://www.justjared.com/2012/02/01/mil ... ick-me-up/
Csak a tisztán látás kedvéért egy 10emeletes lakóházra való vakolat nélkül.
A valóság.
Meg mióta láttam kínai férfiakból milyen nőket hoznak ki...
Csak a tisztán látás kedvéért egy 10emeletes lakóházra való vakolat nélkül.
A valóság.
Meg mióta láttam kínai férfiakból milyen nőket hoznak ki...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nehogy elhidd, csak viccelődik Tim bá'.bence-barca írta:Ízlések és pofonok, nekem spec mondhatná eztTim írta:
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpg![]()
Amúgy meg ukrán (onnan származik) akcentus, ha bár az közel is van az oroszhoz

-
- Llegenda del Barça
Ízlések és pofonok, nekem spec mondhatná eztTim írta:
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpg

Amúgy meg ukrán (onnan származik) akcentus, ha bár az közel is van az oroszhoz

Mondjuk ha már kelet-európai származású szépségekről van szó, akkor ő a kedvencem:
http://images5.fanpop.com/image/photos/ ... 8-1536.jpg

http://images5.fanpop.com/image/photos/ ... 8-1536.jpg
Ilyen nem fog történni, mert szex után pizzává fog változniTim írta:Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!"

Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpgGareth Tello írta: Kunissal meg nem értem, mi baja néhány embernek, oké, lehet, hogy nem a világ legjobb nője..

-
- Az Év fórumozója 2013
Ugyanaz, osztálytársaim közül többen is nyomják ezeket (főleg joint), szerencsére (tudomásom szerint) még egyikük sem függő, a komolyabb drogokig sem jutottak el még.Game90 írta:Függővel még nem találkoztam, de haveri körben jó páran nyomják (joint, spuri stbstb., mondjuk szerencsére odáig még egyikük sem jutott el, hogy szúrja magát), szóval láttam már ezt-azt...
Matyi, nagyon tanulságosak ezek a kisfilmek (mi is láttunk egyet anno, nem pont ugyanezt), csak hát az a helyzet, hogy ha az illető bekerül egy olyan társaságba, semmit sem számít, hogy hány drogprevenciós meg mittudoménmilyen oktatófilmet látott...
Kunissal meg nem értem, mi baja néhány embernek, oké, lehet, hogy nem a világ legjobb nője, (ja, de

http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2009/ ... ndee88.jpg
Game, jó az a sig.

-
- aka Game90
És ténylegBob_Marley írta: Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádat

Mindjárt be is teszek egy ilyen sig-et

Asszem a névrokonom megfogalmazta a lényegetcsababarca írta: amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D

Függővel még nem találkoztam, de haveri körben jó páran nyomják (joint, spuri stbstb., mondjuk szerencsére odáig még egyikük sem jutott el, hogy szúrja magát), szóval láttam már ezt-azt...Cali írta: Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Deus
- Boixos Nois
Hova tűntek a nagy flash játékosok? 
Pedig találtam még egy jót! Sőt
http://www.java-gaming.com/game/7113/EON/
Vége fele már olyan nehéz, hogy nem tudom már megcsinálni

Pedig találtam még egy jót! Sőt

http://www.java-gaming.com/game/7113/EON/
Vége fele már olyan nehéz, hogy nem tudom már megcsinálni

- visca el barca
- Presidente del Barça
nagyon nem kívánok hozzászolni a témához, akit érdekel, youtubeon pesty lászló doksi filmjeit nézze meg, pl
http://www.youtube.com/watch?v=mcEV60D5 ... re=related
régebben volt neki egy musora, pesty fekete doboz címmel, minden témában, marha jo volt
http://www.youtube.com/watch?v=mcEV60D5 ... re=related
régebben volt neki egy musora, pesty fekete doboz címmel, minden témában, marha jo volt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- sjay
- Entrenador del Barça
Na, erről beszéltem korábban.S.Agüero írta:Drogról:
Múltkor ezt a videót nézették meg velünk, nagyon tanulságos és szomorú.
http://www.youtube.com/watch?v=LxOEtA4_-CE
Megéri megnézni.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Drogról:
Megéri megnézni.
Megéri megnézni.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem a világ legszebb nője, de azért nagy duzzogva egy bottal csak megpiszkálnám.csababarca írta:akkor lehet belinkelni erről a 30 jobb nőről a bikinis képeket,aztán beszélhetünk a továbbiakban ezekről.Cali írta: A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?![]()
.
addig csak levegőbe beszélés az egész.
amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D
Drogfüggőségről. Nálunk nemrég volt festve, csempézve a konyha. Egy elég szimpatikusnak tűnő festőt találtunk. Csak időről időre eltűnt. Volt hogy fél napra. Nem igazán tudtuk hova tenni a dolgot, de aztán rájöttünk, mikor egy drogos srácnak láttam, hogy mutogatják egymásnak a karjukat. Elkezdet pénz kérni, a konyhára megbeszélt összeget elkezdte feltornázni. Sőőőt még pár hónap múlva is visszajött, kölcsönkérni. Persze nem kapott. Úgy tűnt találtunk egy jó fejnek tűnő iparost, de aztán kiderült idővel, hogy ez is ugyanolyan link mint a többi. Csak ez nem iszik egész nap hanem lövi magát.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
facebook profilokat nem szeretnék ide belinkelni, a legszebbről maximum egy youtube videót tudok mutatni, de abból sok nem derül ki. már ha a teste annyira fontos!? 
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... WCMdI&NR=1

http://www.youtube.com/watch?feature=en ... WCMdI&NR=1
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
akkor lehet belinkelni erről a 30 jobb nőről a bikinis képeket,aztán beszélhetünk a továbbiakban ezekről.Cali írta: A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?![]()

addig csak levegőbe beszélés az egész.
amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
Bob_Marley írta: http://www.origo.hu/teve/20121127-elado ... akasa.html
Valaki itt még nem is élt, mikor ez a sorozat kultusz voltSzomszédok rulez.
ui: jó hogy visszatért az élet

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- sjay
- Entrenador del Barça
Hát, konkrétan még függő emberrel nem találkoztam, olyannak viszont igen, akinek valamilyen hallucinogén szert csempészték a piájába, szerencsére vele voltak a barátai, és épségben haza tudott érni. Egyébként a drogfüggőségről néztünk anno egy doku-filmet , amelyben egy (igen jómódú és művelt család) meséli el, hogy hogyan került a fiuk először a fű-, majd a kemény drogok közelébe, mindezt a szülők tudta nélkül. Később pedig már nem sikerült leállnia a szerekkel, túladagolásban meghalt.. Gondolkodom, de nem ugrik be a címe.. ha eszembe jut majd leírom, mert rendkívül lehangoló és tanulságos, főleg a fiatalok számára.Cali írta:
Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Nem tudtam, eldönteni, hogy a filmes topicba írjam vagy ide, végül az off mellett döntöttem, mert itt volt szó épp Mila Kunisról.
Szóval megnéztem ma a Jófiút, amiben Macaulay Culkin és Elijah Wood játszik. Nem rossz film, egyszer simán elmegy, de nem erről akarok írni. A film után ránéztem Culkin wikipédia lapjára és ott láttam, hogy nagyon sok éven keresztül pont Mila pasija volt. Nálam már csak emiatt is nagy hátrányból indul a csaj, hogy egy ilyen kis féreggel összeállt. Ez róla is elmond valamit... A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?
Jó persze, ha ott lenne előttem, biztos megadnám neki, ami jár
, de azért ennyire nem jó bige, mint, ahogy itt sokan beállítják.
szerk.:

Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Szóval megnéztem ma a Jófiút, amiben Macaulay Culkin és Elijah Wood játszik. Nem rossz film, egyszer simán elmegy, de nem erről akarok írni. A film után ránéztem Culkin wikipédia lapjára és ott láttam, hogy nagyon sok éven keresztül pont Mila pasija volt. Nálam már csak emiatt is nagy hátrányból indul a csaj, hogy egy ilyen kis féreggel összeállt. Ez róla is elmond valamit... A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?

Jó persze, ha ott lenne előttem, biztos megadnám neki, ami jár

szerk.:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2012.11.28. 12:30:48-kor.
Tudod kedves Dome, ez is mint sok más 'paucorum hominum'.barcadome írta:Si tacuisses philosophus mansisses.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Világvége az nálam olyan, hogy minden reggel azt érzem ez az utolsó nap 
Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádat
Nem olyan rossz, egy 10es skálán gyök2-t megér
Nálam Jessica Alba meg Alessandra Ambrosio akit azért nem rugdosnék ki reggel az ágyból, de zsemléért meg párizsiért azért lezavarnám a boltba
http://www.origo.hu/teve/20121127-elado ... akasa.html
Valaki itt még nem is élt, mikor ez a sorozat kultusz volt
Szomszédok rulez.

Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádat

Nem olyan rossz, egy 10es skálán gyök2-t megér

Nálam Jessica Alba meg Alessandra Ambrosio akit azért nem rugdosnék ki reggel az ágyból, de zsemléért meg párizsiért azért lezavarnám a boltba

http://www.origo.hu/teve/20121127-elado ... akasa.html
Valaki itt még nem is élt, mikor ez a sorozat kultusz volt