Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kinek kellenek ezek a mű halivúdi lotyók, mikor az igazi szépség itt van nekünkmessideco írta:Kinek kell Mila Kunis, mikor itt van Ő?!
Ez egyébként tényleg érdekes, mert az alkoholnak sokkal komolyabb egészségkárosító és társadalmi hatásai vannak, ugyanakkor annyira megszokott, hogy nincs elutasítva ennyire(és láttuk mi lett belőle, amikor bevezették a szesztilalmat). Lehet, hogy ha dédapáink disznóvágásnál nem pálinkáztak volna, hanem tekertek volna egy joint-ot, akkor most pont fordítva lenne. Ebből a szempontból pl. érdemes azon elgondolkodni, hogy Mexikó bűnözését is gyakorlatilag a fű tilalma tartja életben.Forcabarca8 írta:Őszintén szólva nem tudom megfogalmazni,hogy miért vagyok annyira a legalizálása ellen,amikor nem biztos,hogy rosszabb az alkoholnál,de még se érzem jó iránynak az engedélyezését.
Apám, írunk egymásnak s kb volt 1 hete, s nem is emlékszikGame90 írta:És ténylegBob_Marley írta: Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádatDe mennyivel jobb volt, mint a pszeudoindividualisztikus
![]()
![]()
Drog egy érdekes téma. Főleg a manapság oly nagyon menő fű és a körülette levő mizéria. A mostani albérletem esténként olyan, mintha Ali G és Bob Marley költözne be (még szerencse,hogy én éjszaka dolgozom és nem vagyok otthon). Azzal nincs problémám,hogy csinálják,mert nem az én dolgom. Ami viszont már zavar,hogy a legalizálás mellett annyira harcoló ifjak már-már hajmeresztő hülyeségeket mondanak,de a "kedvencem" az,hogy ők nem függők. Minden estéjük azzal tellik,hogy eljönnek,csavarnak egy párat majd pár óra múlva hazamennek. Fantasztikus egy életcél az,hogy semmi mással nem tőrödnek,csak hogy miből fognak szívni este.Cali írta:Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Nehogy elhidd, csak viccelődik Tim bá'.bence-barca írta:Ízlések és pofonok, nekem spec mondhatná eztTim írta:
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpg![]()
Amúgy meg ukrán (onnan származik) akcentus, ha bár az közel is van az oroszhoz
Ízlések és pofonok, nekem spec mondhatná eztTim írta:
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpg
Ilyen nem fog történni, mert szex után pizzává fog változniTim írta:Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!"
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpgGareth Tello írta: Kunissal meg nem értem, mi baja néhány embernek, oké, lehet, hogy nem a világ legjobb nője..
Ugyanaz, osztálytársaim közül többen is nyomják ezeket (főleg joint), szerencsére (tudomásom szerint) még egyikük sem függő, a komolyabb drogokig sem jutottak el még.Game90 írta:Függővel még nem találkoztam, de haveri körben jó páran nyomják (joint, spuri stbstb., mondjuk szerencsére odáig még egyikük sem jutott el, hogy szúrja magát), szóval láttam már ezt-azt...
És ténylegBob_Marley írta: Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádat
Asszem a névrokonom megfogalmazta a lényegetcsababarca írta: amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D
Függővel még nem találkoztam, de haveri körben jó páran nyomják (joint, spuri stbstb., mondjuk szerencsére odáig még egyikük sem jutott el, hogy szúrja magát), szóval láttam már ezt-azt...Cali írta: Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Na, erről beszéltem korábban.S.Agüero írta:Drogról:
Múltkor ezt a videót nézették meg velünk, nagyon tanulságos és szomorú.
http://www.youtube.com/watch?v=LxOEtA4_-CE
Megéri megnézni.
Nem a világ legszebb nője, de azért nagy duzzogva egy bottal csak megpiszkálnám.csababarca írta:akkor lehet belinkelni erről a 30 jobb nőről a bikinis képeket,aztán beszélhetünk a továbbiakban ezekről.Cali írta: A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?![]()
.
addig csak levegőbe beszélés az egész.
amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D
akkor lehet belinkelni erről a 30 jobb nőről a bikinis képeket,aztán beszélhetünk a továbbiakban ezekről.Cali írta: A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?![]()
Bob_Marley írta: http://www.origo.hu/teve/20121127-elado ... akasa.html
Valaki itt még nem is élt, mikor ez a sorozat kultusz voltSzomszédok rulez.
ui: jó hogy visszatért az élet
Hát, konkrétan még függő emberrel nem találkoztam, olyannak viszont igen, akinek valamilyen hallucinogén szert csempészték a piájába, szerencsére vele voltak a barátai, és épségben haza tudott érni. Egyébként a drogfüggőségről néztünk anno egy doku-filmet , amelyben egy (igen jómódú és művelt család) meséli el, hogy hogyan került a fiuk először a fű-, majd a kemény drogok közelébe, mindezt a szülők tudta nélkül. Később pedig már nem sikerült leállnia a szerekkel, túladagolásban meghalt.. Gondolkodom, de nem ugrik be a címe.. ha eszembe jut majd leírom, mert rendkívül lehangoló és tanulságos, főleg a fiatalok számára.Cali írta:
Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...