Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egyébként tényleg érdekes, mert az alkoholnak sokkal komolyabb egészségkárosító és társadalmi hatásai vannak, ugyanakkor annyira megszokott, hogy nincs elutasítva ennyire(és láttuk mi lett belőle, amikor bevezették a szesztilalmat). Lehet, hogy ha dédapáink disznóvágásnál nem pálinkáztak volna, hanem tekertek volna egy joint-ot, akkor most pont fordítva lenne. Ebből a szempontból pl. érdemes azon elgondolkodni, hogy Mexikó bűnözését is gyakorlatilag a fű tilalma tartja életben.Forcabarca8 írta:Őszintén szólva nem tudom megfogalmazni,hogy miért vagyok annyira a legalizálása ellen,amikor nem biztos,hogy rosszabb az alkoholnál,de még se érzem jó iránynak az engedélyezését.
Apám, írunk egymásnak s kb volt 1 hete, s nem is emlékszikGame90 írta:És ténylegBob_Marley írta: Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádatDe mennyivel jobb volt, mint a pszeudoindividualisztikus
![]()
![]()
Drog egy érdekes téma. Főleg a manapság oly nagyon menő fű és a körülette levő mizéria. A mostani albérletem esténként olyan, mintha Ali G és Bob Marley költözne be (még szerencse,hogy én éjszaka dolgozom és nem vagyok otthon). Azzal nincs problémám,hogy csinálják,mert nem az én dolgom. Ami viszont már zavar,hogy a legalizálás mellett annyira harcoló ifjak már-már hajmeresztő hülyeségeket mondanak,de a "kedvencem" az,hogy ők nem függők. Minden estéjük azzal tellik,hogy eljönnek,csavarnak egy párat majd pár óra múlva hazamennek. Fantasztikus egy életcél az,hogy semmi mással nem tőrödnek,csak hogy miből fognak szívni este.Cali írta:Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Nehogy elhidd, csak viccelődik Tim bá'.bence-barca írta:Ízlések és pofonok, nekem spec mondhatná eztTim írta:
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpg![]()
Amúgy meg ukrán (onnan származik) akcentus, ha bár az közel is van az oroszhoz
Ízlések és pofonok, nekem spec mondhatná eztTim írta:
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpg
Ilyen nem fog történni, mert szex után pizzává fog változniTim írta:Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!"
Elsősorban az,hogy csúnya de legalábbis nem szép. És ezeken a képeken még smink is van rajta. Most képzeld el azt a helyzetet,hogy felébredsz reggel,ott fekszik melletted sminktelenül,rád néz és azt mondja(erős orosz akcentussal persze):"Nyald a testem kandisznó!" vagy valami hasonlót,amit ilyen szituációkban mondani szoktak az ilyen csajok.. Fhejj,köpős szmájli.jpgGareth Tello írta: Kunissal meg nem értem, mi baja néhány embernek, oké, lehet, hogy nem a világ legjobb nője..
Ugyanaz, osztálytársaim közül többen is nyomják ezeket (főleg joint), szerencsére (tudomásom szerint) még egyikük sem függő, a komolyabb drogokig sem jutottak el még.Game90 írta:Függővel még nem találkoztam, de haveri körben jó páran nyomják (joint, spuri stbstb., mondjuk szerencsére odáig még egyikük sem jutott el, hogy szúrja magát), szóval láttam már ezt-azt...
És ténylegBob_Marley írta: Mila Kunisra Game nagyon rákattant, mi már értekeztünk róla mielőtt itt kipattant az imádat
Asszem a névrokonom megfogalmazta a lényegetcsababarca írta: amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D
Függővel még nem találkoztam, de haveri körben jó páran nyomják (joint, spuri stbstb., mondjuk szerencsére odáig még egyikük sem jutott el, hogy szúrja magát), szóval láttam már ezt-azt...Cali írta: Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Na, erről beszéltem korábban.S.Agüero írta:Drogról:
Múltkor ezt a videót nézették meg velünk, nagyon tanulságos és szomorú.
http://www.youtube.com/watch?v=LxOEtA4_-CE
Megéri megnézni.
Nem a világ legszebb nője, de azért nagy duzzogva egy bottal csak megpiszkálnám.csababarca írta:akkor lehet belinkelni erről a 30 jobb nőről a bikinis képeket,aztán beszélhetünk a továbbiakban ezekről.Cali írta: A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?![]()
.
addig csak levegőbe beszélés az egész.
amúgy nem tudom megmondani,hogy mi tetszik pl nekem benne,de látom a fején hogy egy dög az ágyban és kikészítene:D
akkor lehet belinkelni erről a 30 jobb nőről a bikinis képeket,aztán beszélhetünk a továbbiakban ezekről.Cali írta: A másik meg, amit talán Tim írt, hogy csak Kiskunfélegyházáról tudnék mondani 30 jobb nőt, pedig nem nagy város, szóval nem értem, hogy mi ez a nagy hype körülötte!?![]()
Bob_Marley írta: http://www.origo.hu/teve/20121127-elado ... akasa.html
Valaki itt még nem is élt, mikor ez a sorozat kultusz voltSzomszédok rulez.
ui: jó hogy visszatért az élet
Hát, konkrétan még függő emberrel nem találkoztam, olyannak viszont igen, akinek valamilyen hallucinogén szert csempészték a piájába, szerencsére vele voltak a barátai, és épségben haza tudott érni. Egyébként a drogfüggőségről néztünk anno egy doku-filmet , amelyben egy (igen jómódú és művelt család) meséli el, hogy hogyan került a fiuk először a fű-, majd a kemény drogok közelébe, mindezt a szülők tudta nélkül. Később pedig már nem sikerült leállnia a szerekkel, túladagolásban meghalt.. Gondolkodom, de nem ugrik be a címe.. ha eszembe jut majd leírom, mert rendkívül lehangoló és tanulságos, főleg a fiatalok számára.Cali írta:
Amúgy új témának, akár mehetne itt a drog is, hogy kinek mi a véleménye róla, találkozott-e már olyan emberrel, aki függő volt, stb...
Tudod kedves Dome, ez is mint sok más 'paucorum hominum'.barcadome írta:Si tacuisses philosophus mansisses.