Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanez...meccs közben akartam írni, h megvan Adriano helye, simán bejátssza a jobb oldalt és nagyon jól.Barcaman1993 írta:Foci fesztivál, Barca henger, futballünnep és még sorolhatná az ember. A szezon legjobb meccsét játszottunk érzésem szerint. Végig presszionáltunk, a gólokon kívül is rengeteg helyzet volt. És amit múltkor Hegyi Iván is most mondott az úgy néz ki, hogy állandósul: a Messi-Iniesta-Xavi 3-as mellett megjelent egy 4. varázsló Cesc Fabregas. Amit tegnap is műveltek Iniestával az félelmetes volt. Pedro is nagyon jól mozgott, ami pedig egyre jobban kiszúrja a szemem, hogy ez az Adriano egy bitang nagy zsugás. Nekem jobbhátvéd pozícióban is jobban tetszik már, mint Alves, vagy Montoya. Csak azon a fránya helyezkedésén kéne javítani...
Engem azzal vett rá,hogy lenémítsam a TV-t,hogy 2és fél percenként benyögte,hogy az bizony öngól volt és nem Messi-é,ami még ha így is van,akkor sem olyan dolog amit a meccs minden 3.momentumában megkéne említenisjd írta: (Egyébként borzalmasan idegesít, hogy a sporttv-s kommentátorok minden meccsen mondanak legalább 5 orbitális baromságot,
Valencia, idegenben, 2-0.Gergolino írta:Mondjátok már meg légyszi, hogy az Atletico kitől szenvedte az eddigi egyetlen vereségét.
Köszi!
Jaja .. sajnos.lui1698 írta:Kell majd a hetes Neymar-nak...mess2009 írta:én azt hiszem lassan kimondhatjuk, hogy Villa esetleges távozása igencsak érik. az hogy berakja egy buli meccsre majd miután ott rúg két gólt ismét irány a pad?! ez nekem gyanus.
Sajnos én is így gondolom, bár inkább Alexis távozna...Deus írta:Eskü, pont én is erre gondoltam... csak nem mertem beírni, mert le leszek hurrogva miatta....lui1698 írta:Kell majd a hetes Neymar-nak...
Szval, szerintem is távozni fog Villa
Kell majd a hetes Neymar-nak...mess2009 írta:én azt hiszem lassan kimondhatjuk, hogy Villa esetleges távozása igencsak érik. az hogy berakja egy buli meccsre majd miután ott rúg két gólt ismét irány a pad?! ez nekem gyanus.
Egyetértek, egy egyre erősödő Bilbao jön vendégségbe, szerintem nem engedhetjük meg magunknak, hogy pont egy ilyen meccsen pihentessük Iniestát. Xavi-Busquets-Iniesta középpálya lenne a legjobb, és akkor már csak egy kérdés marad, nevezetesen az, hogy elöl Messi és Pedro mellett Cesc vagy Villa kapjon-e lehetőséget. (SPORT szerint előbbi, Marca szerint utóbbi.)sjd írta:Mondjuk azt nem értem, hogy mindez miért pont egy Bilbao ellen lenne szükséges, akik ellen tradicionálisan meg szoktunk szenvedni. Jó, hogy nem az Atletico elleni meccsen pihennek majd....Hétközben nem játszott egyikük sem, jövő héten sem fognak, semmi értelme nincs sztem.
Mondjuk azt nem értem, hogy mindez miért pont egy Bilbao ellen lenne szükséges, akik ellen tradicionálisan meg szoktunk szenvedni. Jó, hogy nem az Atletico elleni meccsen pihennek majd....Hétközben nem játszott egyikük sem, jövő héten sem fognak, semmi értelme nincs sztem.messideco írta:Bár a modik nem szeretik a hasonló dolgokat, azért ezzel én is egyetértekInire ráfér a pihenés, meg talán Busit is lehetne pihentetni (ami nem valószínű, hiszen a BL-ben úgy is pihenni fog majd.)
Kezdjen csak Messimessideco írta:Bár a modik nem szeretik a hasonló dolgokat, azért ezzel én is egyetértekInire ráfér a pihenés, meg talán Busit is lehetne pihentetni (ami nem valószínű, hiszen a BL-ben úgy is pihenni fog majd.)
Jah, és Deuuooouuuaaa akárkit Messi helyett a kezdőbe!!