Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanszos, hogy tényező lesz...amíg Amare nem játsziksocio66 írta:mondjuk az első öt meccs után is azt mondták, hogy most a nixnek minden beesik, de majd meglátjuk mi lesz, ha nem.
hát azóta eltelt pár meccs, és valamiért továbbra is esik minden.
aztán persze biztosan lesz majd hullámvölgy is, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez a csapat idén tényező lesz.
Először én sem hittem a szememnek. Titkon reménykedtem benne, hogy elkapjuk a Heat-et, de Melo nélkül? Ámulok és bámulok mennyire egységes ez a csapat. Ez az "öreg" csapat.Tocy írta:3. negyedben ki is kapcsoltam, nevetséges volt...semmi mást nem csinált a Nix, csak röplabdázott a hármason kívül, aztán valaki eldobta emberrel az arcában...aztán beesett. Asszem -16-nál kapcsoltam ki, amikor bejött JR, és 9 méterről, talán Wade-del az arcában dobott egy triplát...na mondom itt lesz elég.socio66 írta:jól látom, hogy hússzal vertük a bajnokot saját otthonában?![]()
basszus pedig meg akartam nézni a tévében, de úgy voltam vele, hogy az előzmények ismeretében a miami biztosan darálni fog, kb ilyen különbségre számítottam, csak fordított előjellel.
de nagyon kellemes meglepetés ez, másodszor vertük meg a bajnokot, ráadásul carmelo nélkül, és 14-4-es mérleggel keleti első jelenleg a csapat.
Na igen, ez már egy teljesen másik kérdés.Tocy írta:Ki volt az NBA leginkább befolyásos játékosa a pályán, nagyjából így értettem ( ahogy Bob: legdominánsabb )? Ebbe azért én beleértem a bajnoki címeket, statisztikákat is, tehát kb kiről szólt a leginkább az elmúlt bő tíz év?Eazzy írta:Ez attól függetlenül is Iverson, hogy ő a kedvencem. Jordan után Ő hozta a legtöbb formaújító dolgot, Ő volt a legegyedibb. Persze sokat számít a kérdésedben, hogy mit értesz hatás szó alatt pontosan. De mindenképpen Iverson.
szerk.: Bob, oké, csak Shaq 2006 után már kb nem volt pályán, vagy csak keveset, míg Duncan még utána nyert egy, Bryant pedig kettő bajnoki címet. És a kérdés a 21. századra vonatkozik, tehát az nem érv, hogy de hiszen ő előbb abba is hagyta. Ettől még jogos, amit írsz, csak én pl nem nagyon tudok dönteni közülük...
3. negyedben ki is kapcsoltam, nevetséges volt...semmi mást nem csinált a Nix, csak röplabdázott a hármason kívül, aztán valaki eldobta emberrel az arcában...aztán beesett. Asszem -16-nál kapcsoltam ki, amikor bejött JR, és 9 méterről, talán Wade-del az arcában dobott egy triplát...na mondom itt lesz elég.socio66 írta:jól látom, hogy hússzal vertük a bajnokot saját otthonában?![]()
basszus pedig meg akartam nézni a tévében, de úgy voltam vele, hogy az előzmények ismeretében a miami biztosan darálni fog, kb ilyen különbségre számítottam, csak fordított előjellel.
de nagyon kellemes meglepetés ez, másodszor vertük meg a bajnokot, ráadásul carmelo nélkül, és 14-4-es mérleggel keleti első jelenleg a csapat.
Hattttalmas! Most láttam én is!Ronaldinho&Barca írta:Egy kis Messi és Kobe reklám
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uav0KvQOOg
Ki volt az NBA leginkább befolyásos játékosa a pályán, nagyjából így értettem ( ahogy Bob: legdominánsabb )? Ebbe azért én beleértem a bajnoki címeket, statisztikákat is, tehát kb kiről szólt a leginkább az elmúlt bő tíz év?Eazzy írta:Ez attól függetlenül is Iverson, hogy ő a kedvencem. Jordan után Ő hozta a legtöbb formaújító dolgot, Ő volt a legegyedibb. Persze sokat számít a kérdésedben, hogy mit értesz hatás szó alatt pontosan. De mindenképpen Iverson.Tocy írta:szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
Szerintem ez egyértelmű:Shaq.Tocy írta:
szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
Ez attól függetlenül is Iverson, hogy ő a kedvencem. Jordan után Ő hozta a legtöbb formaújító dolgot, Ő volt a legegyedibb. Persze sokat számít a kérdésedben, hogy mit értesz hatás szó alatt pontosan. De mindenképpen Iverson.Tocy írta:szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
Idén még kb egy meccs nem volt, amin 15 percnél többet akartunk volna kosárlabdázni, ilyen alapon kb bárkitől kikaphatunk, lásd Wizards-meccs. Ha a végén nem jön James, vagy Allen egy-egy clutch-pillanattal, akkor bukó vanneobarca írta:Vééégre! Friss, ropogós:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/12/06/alleyoop19
Ma este Knicks-Heat. Meleg lesz a pite. Főleg, hogy Anthony megsérült... Pontosat még nem tudni...
Gasol-nak egyrészt gondjai vannak a térdeivel. Azt mondta, hogy játszani tud, de folyamatos fájdalmai vannak. Neki pihennie kell, akkor jobb állapotba kerül. Viszont eddig is ez volt nagyjából mégis játszott.Sanama írta: Gasolal meg tényleg mi van? Nem nagyon tudom, csak 1-2 nyilatkozatot olvastam,hogy Gasol needs to adjust,stb,stb. De most mi van vele, ha tradelik, akkor miért?!
Jah értem... hát a bukó meccsek nagy részét hozná a LAL ha Howard normális %-ban dobná a büntetőt.kanty írta:Azért van jó pár center, aki viszonylag jó százalékban büntetőzik.Sanama írta:az ilyen nagy állatok mint Shaq meg Howard, miért ilyen gyengék büntetőből? Túl nagy a kezük, asszem ilyesmit hallottam, de ez komoly?(Alleyoopban mondták)
Egyszerűen a center a palánk közelében dolgozik, ő nem egy shooter, távolról ritkábban, vagy szinte abszolút nem dob, ezért megy gyengébben a büntetőzés is. Míg a kisebb posztokon játszok egyszerűen jobban dobnak. Nem mondom, hogy nem tényező a kézméret sem, de nem ez a legfontosabb.
Shaq és Howard is magasról tett a büntetőzésre. DH12 is, ha rendesen a dolog mellé állna, akkor legalább 70% környékén büntetőzni, ami figyelembe véve azt, hogy meccsenként hányszor szabálytalankodnak vele szem, igen nagy segítsége lenne a csapatnak.
Amúgy ma ismét kikaptunk. A változatosság kedvéért a Houston vert el, ráadásul úgy, hogy az utolsó negyedben volt tízpontos előnyünk is. Melléje Gasol sem játszott, egyrészt a térde miatt, másrészt viszont megy nagyban a ködösítés.
Azért van jó pár center, aki viszonylag jó százalékban büntetőzik.Sanama írta:az ilyen nagy állatok mint Shaq meg Howard, miért ilyen gyengék büntetőből? Túl nagy a kezük, asszem ilyesmit hallottam, de ez komoly?(Alleyoopban mondták)
És nem adtak meccset...Cumbee írta: szerk.: Hmm. Nekem nem úgy tűnik, mintha a Sport1 ma NBA meccset akarna adni...
Most végeztem vele. 2 részletben kellett elolvasnom, mert rohadt hosszú.Game90 írta:Sports Illustrated-nél LBJ az Év sportolója:
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/m ... index.html