USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
ESPN-en ha kiküldtem 1 cserét, de rájöttem, hogy az mégsem biztos hogy bejövős, akkor azt hol tudom visszavonni?
Egyébként nekem szerintem bugos az oldal, mert "Trades: 0"-t ír ki most is, egy függő ajánlattal és amikor én kaptam, akkor is azt írta ki, magyarán nem tudok sem elfogadni, sem elutasítani semmit.
Egyébként nekem szerintem bugos az oldal, mert "Trades: 0"-t ír ki most is, egy függő ajánlattal és amikor én kaptam, akkor is azt írta ki, magyarán nem tudok sem elfogadni, sem elutasítani semmit.
Mondjuk nálam nem kérdés, hogy Duncan a jobb, ő mindkét oldalon akkora pluszt adott mindig is a Spursnek, voltak hihetetlen meccsei is, tripla-duplák, vagy még annál is jobb...és hát a 4 címet se lehet tőle elvenni. Ha egy 2000-2012 all-start kellene összeállítani, akkor az nálam Iverson-Bryant-James-Duncan-Shaq, KG max a padra fér be.
Újabb kérdés, ez már nehezebb: Szerintetek kiről fog szólni leginkább a 2010-2020 közötti időszak? Marad James, és uralkodik még pár évig úgy, hogy őt fogjuk emlegetni ezen időszak legjobbjaként? Vagy jön Durant? Esetleg Harden, Westbrook, Rose, Irving, Anthony Davis, Griffin?
Újabb kérdés, ez már nehezebb: Szerintetek kiről fog szólni leginkább a 2010-2020 közötti időszak? Marad James, és uralkodik még pár évig úgy, hogy őt fogjuk emlegetni ezen időszak legjobbjaként? Vagy jön Durant? Esetleg Harden, Westbrook, Rose, Irving, Anthony Davis, Griffin?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jan 7 Boston-Nix akkor majd helyre kerülnek a térdgatyások
Amúgy meg most b2b Philly jön, Eazzy remélem készül
Már várom hogy elverjük a 76osokat
(Ez a divízió végre ismét nagyon jó, attól függetlenül hogy riválisok, s utálom az összeset, talán csak a Phillyt nem, rohadt jó kis meccsek várhatóak, Nets-Knicks-Boston-Philly és a Raptors is tud ám meglepetést alkotni, iszonyat mennyi meccset buktak el pár ponttal...szóval örömteli hogy ilyen bombaerős az Atlanti csoport)
Amúgy igazad van Tocy, ha figyelembe veszem, hogy Shaq azért lefelé ment, akkor Bryant a befutó, bár tényleg nehéz választani, de igazából tényleg nem tudok mást használni mint dominancia, s Shaq uralta a mezőnyt, pedig nem kis nevek pattogtattak akkoriban.Bryant viszont valóban folyamat ott van, így logikailag meg figyelembe véve hogy azért tart egy szintet (sajnos
) őt kell mondjam.
Duncan is ott lehetne, én szeretem az ő játékát is, a táblás dobása kiemelkedő, s imádom az olyat aki ésszel játszik, de pl Duncannel szemben KG-t jobbnak tartom.Tudom ez most lehet elfogultság stb, meg ugye "csak' 1 bajnoki cím, de KG olyan hatással volt bármelyik csapatára hogy hihetetlen.
Ez csapatsport, s ezért pl utálom az egyéni díjakat is, mert nem lehet lemérni, csak gyakorlatilag a ponterősséget, vagy fociban gólokat, de tényleg KG erre a jó példa, hogy még ha nem is nagyon termet babér neki a Minnyben, gyakorlatilag a játék minden elemében kiemelkedő volt.
Szóval én Duncant ezért levenném a listáról (nem mint ha nem lenne kiemelkedő, de szerintem KG jobb)
KG-hez egy adat
Minnyben 95-2007 között 501-456 (52,6 % győzelmi mutató)
Ezalatt a Celtics (95-2007) 405-547 (42,5% győzelmi mutató)
2007-2012
Boston 282-129 (68,6% győzelmi mutató)
Minny 112-298 (27,3% győzelmi mutató)
Persze oké jött Allen stb, a Minny meg újjáépült, elcseszett draft, de önmagában érdekes kis stat, s mutatja KG mekkora hatással van a csapataira.

Amúgy meg most b2b Philly jön, Eazzy remélem készül

Már várom hogy elverjük a 76osokat

(Ez a divízió végre ismét nagyon jó, attól függetlenül hogy riválisok, s utálom az összeset, talán csak a Phillyt nem, rohadt jó kis meccsek várhatóak, Nets-Knicks-Boston-Philly és a Raptors is tud ám meglepetést alkotni, iszonyat mennyi meccset buktak el pár ponttal...szóval örömteli hogy ilyen bombaerős az Atlanti csoport)
Amúgy igazad van Tocy, ha figyelembe veszem, hogy Shaq azért lefelé ment, akkor Bryant a befutó, bár tényleg nehéz választani, de igazából tényleg nem tudok mást használni mint dominancia, s Shaq uralta a mezőnyt, pedig nem kis nevek pattogtattak akkoriban.Bryant viszont valóban folyamat ott van, így logikailag meg figyelembe véve hogy azért tart egy szintet (sajnos

Duncan is ott lehetne, én szeretem az ő játékát is, a táblás dobása kiemelkedő, s imádom az olyat aki ésszel játszik, de pl Duncannel szemben KG-t jobbnak tartom.Tudom ez most lehet elfogultság stb, meg ugye "csak' 1 bajnoki cím, de KG olyan hatással volt bármelyik csapatára hogy hihetetlen.
Ez csapatsport, s ezért pl utálom az egyéni díjakat is, mert nem lehet lemérni, csak gyakorlatilag a ponterősséget, vagy fociban gólokat, de tényleg KG erre a jó példa, hogy még ha nem is nagyon termet babér neki a Minnyben, gyakorlatilag a játék minden elemében kiemelkedő volt.
Szóval én Duncant ezért levenném a listáról (nem mint ha nem lenne kiemelkedő, de szerintem KG jobb)
KG-hez egy adat
Minnyben 95-2007 között 501-456 (52,6 % győzelmi mutató)
Ezalatt a Celtics (95-2007) 405-547 (42,5% győzelmi mutató)
2007-2012
Boston 282-129 (68,6% győzelmi mutató)
Minny 112-298 (27,3% győzelmi mutató)
Persze oké jött Allen stb, a Minny meg újjáépült, elcseszett draft, de önmagában érdekes kis stat, s mutatja KG mekkora hatással van a csapataira.

Sanszos, hogy tényező lesz...amíg Amare nem játsziksocio66 írta:mondjuk az első öt meccs után is azt mondták, hogy most a nixnek minden beesik, de majd meglátjuk mi lesz, ha nem.
hát azóta eltelt pár meccs, és valamiért továbbra is esik minden.
aztán persze biztosan lesz majd hullámvölgy is, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez a csapat idén tényező lesz.

mondjuk az első öt meccs után is azt mondták, hogy most a nixnek minden beesik, de majd meglátjuk mi lesz, ha nem.
aztán persze biztosan lesz majd hullámvölgy is, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez a csapat idén tényező lesz.

- neobarca
- Director del Fútbol
Először én sem hittem a szememnek. Titkon reménykedtem benne, hogy elkapjuk a Heat-et, de Melo nélkül? Ámulok és bámulok mennyire egységes ez a csapat. Ez az "öreg" csapat.Tocy írta:3. negyedben ki is kapcsoltam, nevetséges volt...semmi mást nem csinált a Nix, csak röplabdázott a hármason kívül, aztán valaki eldobta emberrel az arcában...aztán beesett. Asszem -16-nál kapcsoltam ki, amikor bejött JR, és 9 méterről, talán Wade-del az arcában dobott egy triplát...na mondom itt lesz elég.socio66 írta:jól látom, hogy hússzal vertük a bajnokot saját otthonában?![]()
basszus pedig meg akartam nézni a tévében, de úgy voltam vele, hogy az előzmények ismeretében a miami biztosan darálni fog, kb ilyen különbségre számítottam, csak fordított előjellel.
de nagyon kellemes meglepetés ez, másodszor vertük meg a bajnokot, ráadásul carmelo nélkül, és 14-4-es mérleggel keleti első jelenleg a csapat.

Bár a %-ok nem voltak a legjobbak. De Istenem! Nyertünk, ez a lényeg...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Na igen, ez már egy teljesen másik kérdés.Tocy írta:Ki volt az NBA leginkább befolyásos játékosa a pályán, nagyjából így értettem ( ahogy Bob: legdominánsabb )? Ebbe azért én beleértem a bajnoki címeket, statisztikákat is, tehát kb kiről szólt a leginkább az elmúlt bő tíz év?Eazzy írta:Ez attól függetlenül is Iverson, hogy ő a kedvencem. Jordan után Ő hozta a legtöbb formaújító dolgot, Ő volt a legegyedibb. Persze sokat számít a kérdésedben, hogy mit értesz hatás szó alatt pontosan. De mindenképpen Iverson.
szerk.: Bob, oké, csak Shaq 2006 után már kb nem volt pályán, vagy csak keveset, míg Duncan még utána nyert egy, Bryant pedig kettő bajnoki címet. És a kérdés a 21. századra vonatkozik, tehát az nem érv, hogy de hiszen ő előbb abba is hagyta. Ettől még jogos, amit írsz, csak én pl nem nagyon tudok dönteni közülük...
Valószínűleg 5 év múlva már LeBron lehet, főleg ha így folytatja, de egyébként én is Shaq-et mondanám. Ugyan Duncan is kiváló játékos, de vele szemben egyébként is lehúzza a dolgokat hogy utálom a Spursel együtt, meg hát alapvetően Shaq jóval dominánsabb.
Ha úgy közelítjük meg a dolgot, hogy ki volt legnagyobb hatással, akkor azért Iverson, mert a korábbi NBA által a játékosokra húzott "kötelező" viselkedést teljesen felrúgta, új dolgokat hozott be (lefonott haj, karmelegítő stb.), az igazi renegát. Ráadásul mindezek mellett kicseszett jól is játszott, egyedisége azóta is leutánozhatatlan, bármilyen droid is jön ki a draftokon.
3. negyedben ki is kapcsoltam, nevetséges volt...semmi mást nem csinált a Nix, csak röplabdázott a hármason kívül, aztán valaki eldobta emberrel az arcában...aztán beesett. Asszem -16-nál kapcsoltam ki, amikor bejött JR, és 9 méterről, talán Wade-del az arcában dobott egy triplát...na mondom itt lesz elég.socio66 írta:jól látom, hogy hússzal vertük a bajnokot saját otthonában?![]()
basszus pedig meg akartam nézni a tévében, de úgy voltam vele, hogy az előzmények ismeretében a miami biztosan darálni fog, kb ilyen különbségre számítottam, csak fordított előjellel.
de nagyon kellemes meglepetés ez, másodszor vertük meg a bajnokot, ráadásul carmelo nélkül, és 14-4-es mérleggel keleti első jelenleg a csapat.
jól látom, hogy hússzal vertük a bajnokot saját otthonában?

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A mai napon 22:15-től a Sport1-en másodszor adásba kerülő ismétlésén az Oakland Raiders-Denver Broncos NFL-meccs közvetítésében kétszer is említve vagyok!
Egyszer egy versemet olvassa be Ricsi, másodszor egy kérdésem hangzik el.
Nézzétek!!!
K.
Egyszer egy versemet olvassa be Ricsi, másodszor egy kérdésem hangzik el.
Nézzétek!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- neobarca
- Director del Fútbol
Hattttalmas! Most láttam én is!Ronaldinho&Barca írta:Egy kis Messi és Kobe reklám
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... uav0KvQOOg

Ki volt az NBA leginkább befolyásos játékosa a pályán, nagyjából így értettem ( ahogy Bob: legdominánsabb )? Ebbe azért én beleértem a bajnoki címeket, statisztikákat is, tehát kb kiről szólt a leginkább az elmúlt bő tíz év?Eazzy írta:Ez attól függetlenül is Iverson, hogy ő a kedvencem. Jordan után Ő hozta a legtöbb formaújító dolgot, Ő volt a legegyedibb. Persze sokat számít a kérdésedben, hogy mit értesz hatás szó alatt pontosan. De mindenképpen Iverson.Tocy írta:szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
szerk.: Bob, oké, csak Shaq 2006 után már kb nem volt pályán, vagy csak keveset, míg Duncan még utána nyert egy, Bryant pedig kettő bajnoki címet. És a kérdés a 21. századra vonatkozik, tehát az nem érv, hogy de hiszen ő előbb abba is hagyta. Ettől még jogos, amit írsz, csak én pl nem nagyon tudok dönteni közülük...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem ez egyértelmű:Shaq.Tocy írta:
szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
Totális dominancia, bajnoki címek, s az egész sportágra gyakorolt hatás akár a pályán akár a pályán kívül.
Tegnap szerencsétlen Cats megint kikapott

Nem a legjobb felvétel, de
http://www.youtube.com/watch?v=pxZuig0RD1w
Hihetetlen egy ember, egész meccsen dobál mint a hülye, labdát szerez, majd természetesen sikerül elcsesznie egy 2-1t (Kiddet érdemes nézni, hogy kér időt

Nagyon sajnálom a Bobcatset, mostanában az a kis plusz hiányzik a csapatból, hogy ilyeneket behúzzanak, de majd ez is idővel megjön, azért nem szabad elfelejteni Biyombo 20, Hendersson 24, Mullens 23, Kemba 22, MKG meg az egész liga legfiatalabbja 19 évesen meg remekül fogta Anthonyt.
De a vereségek visszatértek, de örülök neki hogy partiban van a Charlotte sok csapattal, még ha a végén ki is kapnak.
Mi legyőztük a farkasokat

Rondo azért jó hogy visszatért nyugalmat adott a csapatnak.Szokásosan KG nagy elánnal tolta a Minny ellen, az elején ő szerezte az első 3 kosarunkat, s mintha csak 2002 lett volna megállíthatatlan volt.
Összességében nem volt annyira kiemelkedő a csapat, de mindenki hozta magát, könnyed győzelem is lett belőle.
Bass a 3ik negyedben nagy volt, Sully meg megint hozta a kis energiabombáit.Green is kezd magára találni 17-19 s most 8 pont, amit gyorsan is szedett össze a 2ik negyedben, de utána is szépen tett a közösbe, még ha ez pontokban nem is látszódott meg.
Végre volt 1 meccs, ahol nem volt görcsös a csapat

Ellenfélnél meg szokásosan Love volt elemében, de feltűnő volt a sok kihagyott büntije.
Ridnour is nagyon csipkedte magát.
S itt megjegyzem, hogy készül a Minny a Karácsonyra:
http://www.youtube.com/watch?v=abzGvMqh ... r_embedded#!
Pekovic ismét a legnagyobb király

Lassan amúgy jön Rubnio és ami számomra érdekesebb, hogy 2-3 hét és visszatér Avery Bradley

Amúgy Rondo meg Wilcox nemrég 2 Chainz koncerten járt, ahol Rondo elhagyta a jogsiját

De meglett:

Kobe a legfiatalabb 30ezres:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gmapa5CkdY
Kicsit csalóka, mert korra tényleg legfiatalabb, de a többi 4 játékos kevesebb szezon alatt érte el a 30ezer pontot, ettől függetlenül grat neki.
Amúgy állítólag mi és képbe kerültünk Gasol-lal kapcsolatban (Ainge szerintem szerelmes bele...)
Most egy Green-Bass-Terry/Lee (Le csak jan 15től cserélhető) for Gasol-Clark-Meeks röppent fel.
Nagyon bízom benne hogy ilyet nem húzunk meg.

Ez attól függetlenül is Iverson, hogy ő a kedvencem. Jordan után Ő hozta a legtöbb formaújító dolgot, Ő volt a legegyedibb. Persze sokat számít a kérdésedben, hogy mit értesz hatás szó alatt pontosan. De mindenképpen Iverson.Tocy írta:szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
Idén még kb egy meccs nem volt, amin 15 percnél többet akartunk volna kosárlabdázni, ilyen alapon kb bárkitől kikaphatunk, lásd Wizards-meccs. Ha a végén nem jön James, vagy Allen egy-egy clutch-pillanattal, akkor bukó vanneobarca írta:Vééégre! Friss, ropogós:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/12/06/alleyoop19
Ma este Knicks-Heat. Meleg lesz a pite. Főleg, hogy Anthony megsérült... Pontosat még nem tudni...

szerk.: Felvetődött bennem egy kérdés, nba1.hu-n régebben beszélgettünk is róla. Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa? Szerintem három név játszik, Bryant, Duncan és Shaq, de persze elfogadom, ha valakinek pl James az, vagy bárki más. Én 1998 óta követem az NBA-t, így nekem nagyjából pont illik az NBA-s "karrieremre".
- neobarca
- Director del Fútbol
Vééégre! Friss, ropogós:
Ma este Knicks-Heat. Meleg lesz a pite. Főleg, hogy Anthony megsérült... Pontosat még nem tudni...

Ja amúgy látta valaki Randolph statjait? 38 pont, 22 lepattanó?
Annyira imádom ezt a Gasol-Randolph duót, és annyira tetszik ez a Memphis...

Gasol-nak egyrészt gondjai vannak a térdeivel. Azt mondta, hogy játszani tud, de folyamatos fájdalmai vannak. Neki pihennie kell, akkor jobb állapotba kerül. Viszont eddig is ez volt nagyjából mégis játszott.Sanama írta: Gasolal meg tényleg mi van? Nem nagyon tudom, csak 1-2 nyilatkozatot olvastam,hogy Gasol needs to adjust,stb,stb. De most mi van vele, ha tradelik, akkor miért?!
D'Antoni rendszerébe Gasol nem illik. Oda egy olyan erőcsatár kell, aki közé-távolról is betalál, aki a hármasokat is viszonylag jó százalékban értékesíti, aki szét tudja húzni a védelmet. Éppen ezért merült fel Bargniani vagy R. Anderson, mint lehetséges csere. Viszont Gasol talán a liga legképzettebb magas embere, Kobe kedvenc játszótársa, s amúgy is van benne két-három jó év még.
Tehát az egész szitu eléggé zavaros. Ha fogadni kellene, akkor azt mondom, hogy csere lesz a vége. Elcseréljük Gasol-t mondjuk egy Bargniani, Calderon pakkra, ennek ellenére hozunk egy gyenge szezont, értsd úgy, hogy még nagy döntő sem lesz (LAL-nél a vezetőség viszont azért hozott össze egy ilyen csapatot, hogy még mielőtt lesz a nagy generációváltás nyerjünk még egy gyűrűt), akkor aztán D'Antoni ki lesz rúgva, s plusz melléje meg egy Gasolunk se lesz, aki egy más rendszerben nagyon értékes lenne. Ehhez még hozzájön, hogy Gasol reklámértéke is elég nagy, ha figyelembe vesszük a kint élő spanyolok számát.
Összegezve tehát továbbra is zajlik az élet LA naposabb felében. Kupchak-nak most is lesz dolga bőven.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Jah értem... hát a bukó meccsek nagy részét hozná a LAL ha Howard normális %-ban dobná a büntetőt.kanty írta:Azért van jó pár center, aki viszonylag jó százalékban büntetőzik.Sanama írta:az ilyen nagy állatok mint Shaq meg Howard, miért ilyen gyengék büntetőből? Túl nagy a kezük, asszem ilyesmit hallottam, de ez komoly?(Alleyoopban mondták)
Egyszerűen a center a palánk közelében dolgozik, ő nem egy shooter, távolról ritkábban, vagy szinte abszolút nem dob, ezért megy gyengébben a büntetőzés is. Míg a kisebb posztokon játszok egyszerűen jobban dobnak. Nem mondom, hogy nem tényező a kézméret sem, de nem ez a legfontosabb.
Shaq és Howard is magasról tett a büntetőzésre. DH12 is, ha rendesen a dolog mellé állna, akkor legalább 70% környékén büntetőzni, ami figyelembe véve azt, hogy meccsenként hányszor szabálytalankodnak vele szem, igen nagy segítsége lenne a csapatnak.
Amúgy ma ismét kikaptunk. A változatosság kedvéért a Houston vert el, ráadásul úgy, hogy az utolsó negyedben volt tízpontos előnyünk is. Melléje Gasol sem játszott, egyrészt a térde miatt, másrészt viszont megy nagyban a ködösítés.
Gasolal meg tényleg mi van? Nem nagyon tudom, csak 1-2 nyilatkozatot olvastam,hogy Gasol needs to adjust,stb,stb. De most mi van vele, ha tradelik, akkor miért?!
Azért van jó pár center, aki viszonylag jó százalékban büntetőzik.Sanama írta:az ilyen nagy állatok mint Shaq meg Howard, miért ilyen gyengék büntetőből? Túl nagy a kezük, asszem ilyesmit hallottam, de ez komoly?(Alleyoopban mondták)
Egyszerűen a center a palánk közelében dolgozik, ő nem egy shooter, távolról ritkábban, vagy szinte abszolút nem dob, ezért megy gyengébben a büntetőzés is. Míg a kisebb posztokon játszok egyszerűen jobban dobnak. Nem mondom, hogy nem tényező a kézméret sem, de nem ez a legfontosabb.
Shaq és Howard is magasról tett a büntetőzésre. DH12 is, ha rendesen a dolog mellé állna, akkor legalább 70% környékén büntetőzni, ami figyelembe véve azt, hogy meccsenként hányszor szabálytalankodnak vele szem, igen nagy segítsége lenne a csapatnak.
Amúgy ma ismét kikaptunk. A változatosság kedvéért a Houston vert el, ráadásul úgy, hogy az utolsó negyedben volt tízpontos előnyünk is. Melléje Gasol sem játszott, egyrészt a térde miatt, másrészt viszont megy nagyban a ködösítés.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
az ilyen nagy állatok mint Shaq meg Howard, miért ilyen gyengék büntetőből? Túl nagy a kezük, asszem ilyesmit hallottam, de ez komoly?
(Alleyoopban mondták)

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És nem adtak meccset...Cumbee írta: szerk.: Hmm. Nekem nem úgy tűnik, mintha a Sport1 ma NBA meccset akarna adni...

Pedig eddig Kedd-Csütörtök volt NBA nap.
Nem tudom eddig mi volt, nem nagyon láttam Keddről meccseket, minket meg alig adnak a SPORT 1-en, de elvileg eddig voltak meccsek.
Wizards azért meglepő volt, pedig James hozott egy tripla-duplát.
Rockets viszont megverte a Lakerst, ráadásul megint működött a faltoljuk Howardot taktika

D'Antoniban amúgy ezt tartom a leggyengébbnek, hogy egyszerűen nem tud meccs közben reagálni, van egy felépített elképzelése még meccs előtt, azt erőlteti, finomítja, de nem tud váltani.
Mindig az ellenünk lévő 2 évvel ezelőtt Celtics-Knicks meccset hozom fel példának (PP tripla egyenlítés

No mindegy, Howard ha egyszerűen nem tud javulni legalább 60-65%ig büntetőben akkor rommá fogják faltolni.
Mellesleg megnéztem újonc évében 67,1%al büntetőzött, idén 46,8%, azért évekig 60%on volt, de az utóbbi 2 évben iszonyat nagyot romlott.Mint ezer dolog, a bünti is fejben dől el, s nála láthatóan 2 éve zavar van az agyban.Mellesleg Kobe 14/31, kezd helyre állni a rend

A Rockets 3=os mezőnymutatóval és 20%os triplamutatóval tudott meccset nyerni, ami hihetetlen.
Ez persze egy ideiglenes állapot, de ki tudja??Tartom továbbra is, hogy D'Antonival még inkább gyengült a LAL

The New Orleans Hornets are expected to change their nickname to the Pelicans as early as 2013-14 season (via Yahoo! Sports)
Szép lesz

Amúgy csak kérdezem Game-t hogy mi a helyzet a Raptors-szal ?

Nem felejtettük el a fogadalmadat, s jelenleg utolsó előtti a Raps

Karácsonyra még egy ilyen alsóval is meglepnélek, ha már kelta szurkoló leszel

http://img0.etsystatic.com/000/0/567640 ... 002000.jpg
Strandon biztos jól mutat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.12.05. 17:15:47-kor.

Ejj, kikaptunk a Wizardstól
Szokásos lötyögés 3 és fél negyedig, csak most a hajrában sem James, sem Allen nem tudott betalálni
Idegenben nem megy ez. Hogy Lewis mit csinál mostanában ( pedig Battier helyett ő kezd ), az rejtély...most Miller villantott, de védekezés nélkül még az alapszakaszban is nehéz meccset nyerni. James úgy csinált tripla-duplát, hogy amúgy elég gyengén játszott... Múltkor nem írtam be, de talán Wade is visszatért a Nets ellen 34 ponttal, most 24, rá nagyon nagy szükség lesz.

Most végeztem vele. 2 részletben kellett elolvasnom, mert rohadt hosszú.Game90 írta:Sports Illustrated-nél LBJ az Év sportolója:
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/m ... index.html

Amúgy én maradok belenézek a sport 1-es meccsbe, lesz még valaki? Kár amúgy, hogy ezeket nem kommentálják élőben. Az NFL-nél ez működik, kár hogy az NBA-nél nem.
szerk.: Hmm. Nekem nem úgy tűnik, mintha a Sport1 ma NBA meccset akarna adni...