rekordot meg én lekakkantom,majd megrúgja máskor,nem ez a lényeg.
Hát nem tudom, tavaly a BATE elleni, téttel már nem bíró meccsen nem játszott, ha jól emlékszem.Capon írta:Rekordtól függetlenül is játszana. Semmi meglepő nincsen benne.
Ha a rekordot is bele vesszük, akkor meg végkép nem kell meglepődni.
Aztán azért játsszon Leo mert 10 millió ember nézi? Ha ez nálunk így működne akkor Ini meg Xavi is benne lenne a csapatba......! Barcelona drukkerként pedig nagyon nem érdekel hogy Ronaldo játszott az Ajax ellen.20tek írta:BL meccs vazzeg, 10 milliók nézik.CR-nek aztán végképp semmi tétje nem volt, még is játszott.
Aki ezt nem érti/nem hiszi, ne gondolkodjon rajta többet, úgysem fogja megérteni
A tegnapi meccs előtt holtversenyben állt az élen Messivel, és 2 másik játékossal. Illetve Messi vezetett, több gólpasszal (gól után az számít).Cali írta: CR-hez meg annyit, tudtommal ő vezeti most a BL góllövő listát (ha nem, akkor javítsatok ki)
Mit nem lehet ezen érteni? Messi 1 évben kb 4 meccsen pihen. Ebből 2 már megvolt a 2 kupamccsen, amiből az egyik múlt héten volt. Miért pihenne megint? Ha nem lenne a rekord, akkor is játszana, és senkinek nem lenne furcsa. Most néhányan a rekord miatt ezen lovagolnak. BL meccs vazzeg, 10 milliók nézik.Deus írta: Én is így vagyok vele, sőt örülök hogy bent van a keretben! De én úgy értettem, hogy furcsa volt hogy ők betették a keretbe egy tét nélküli meccsen. Szinte ordít hogy rekord miatt van ott, pedig holott a médiában azt hangoztatták nem is egyszer, hogy őket nem érdeklik a rekorddöntés. Akkor minek is van bent a keretben?
jaaa hogy megint igazam voltfcjoc írta:Jó lesz az 5 meccsnek is szvsz. Benfica ellen szerintem játszik, attól hogy tovább jutottunk, játszik..Deus írta:..
Én is így vagyok vele, sőt örülök hogy bent van a keretben! De én úgy értettem, hogy furcsa volt hogy ők betették a keretbe egy tét nélküli meccsen. Szinte ordít hogy rekord miatt van ott, pedig holott a médiában azt hangoztatták nem is egyszer, hogy őket nem érdeklik a rekorddöntés. Akkor minek is van bent a keretben?visca el barca írta: aztán meg ha neadjisten nem jön össze a rekord, élete végégig ott lenne mindenkiben a kis tüske h jaj bezzeg ha még a benfica ellen is játszott volna...
játszon csak, szúrjon legalább 3-at, alázzon meg mindenkit
aztán meg ha neadjisten nem jön össze a rekord, élete végégig ott lenne mindenkiben a kis tüske h jaj bezzeg ha még a benfica ellen is játszott volna...Deus írta:Ez nekem is feltűnt egyébként... Mondogatják, hogy nem érdeklik a rekord döntés, meg ilyenek, de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi (mármint nem tudni még, hogy benne van -e a kezdősorban)... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.MQuC írta:Nem álszerény dolog ez, hogy mindig külön ki van emelve, hogy Messi nem azért játszik, hogy megdöntsön egy rekordot? Még véletlenül sem azért. Persze nem csak azért, de mindig úgy néz ki, mintha szégyen lenne azért játszani. Nem?
Ez nekem is feltűnt egyébként... Mondogatják, hogy nem érdeklik a rekord döntés, meg ilyenek, de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi (mármint nem tudni még, hogy benne van -e a kezdősorban)... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.MQuC írta:Nem álszerény dolog ez, hogy mindig külön ki van emelve, hogy Messi nem azért játszik, hogy megdöntsön egy rekordot? Még véletlenül sem azért. Persze nem csak azért, de mindig úgy néz ki, mintha szégyen lenne azért játszani. Nem?
De mostantól az lesz, h az ellenféltől 8 játékos szoros emberfogásban követi Messit, a többi 3 játékos foglalkozik az egyéb Barca játékosokkal, nem törődve a meccs eredményével...mert amúgy nagyon érdekli ez a rekord a többi csapatot.Cali írta:Szerintem minden meccsen próbálnak arra koncentrálni.MQuC írta:Durva lenne, ha erre a pár meccsre mindenki arra koncentrálna, hogy Messi nehogy gólt szerezzen. Meg egyszer ezen a szinten termelni elég nehéz lesz. Tehát szerintem vagy most dönt rekordot vagy soha.
Szerintem minden meccsen próbálnak arra koncentrálni.MQuC írta:Durva lenne, ha erre a pár meccsre mindenki arra koncentrálna, hogy Messi nehogy gólt szerezzen. Meg egyszer ezen a szinten termelni elég nehéz lesz. Tehát szerintem vagy most dönt rekordot vagy soha.
A Marca csupán egyéni elismeréseket oszt spanyolországban, mint a Zamora díj, vagy esetünkben a Pichichi. Ugyan ez a gólkirálynak felel meg a ligában végülis, attól még nem madridista firkászok írják a történelmet.clué87 írta:A Marca szerint Messi csak 20 gólos, én úgy tudom hogy spanyolba a Marca számít és ők öngólnak írták be.