P.U.Y.O.L. írta:
miihii: nagyjából egy korosztály vagyunk, én a Vörös Szonját sokkal jobban csíptem, mint a Conant. Ne is kérdezd miért, mert fogalmam sincs, de a Conan valahogy sosem tetszett.
Az is tetszett, az tuti. A jó öreg Bridget néni...

Meg asszem abban volt az a jelenet, amikor Arnie a gépszörnnyel harcol a vízben. Fúúú, de nagyon szurkoltam akkor, dobott a víz még sihederkoromban ilyeneknél

Meg az a kis herceg v milyen gyerek, aki harc közben mindig "ájjá"-zott egy ütésnél, rúgásnál. Készen voltam tőle
Arnie-ra van szabva ez a barbár szerep, neki áll a legjobban
sjd írta:
szerk..: illetve talán még az lenne lényeges, hogy hol hagyta el Ol' Georgie-t, fent a parabolaantennában v ennél a résznél (már nem emlékszem rá), mert igazán sztem az mutatná meg a döntés hangsúlyosságát
Sztem el kéne olvasnunk a könyvet, és akkor talán jobban értenénk, én mindenképpen meg fogom tenni, amint fent lesz magon.
Ha jól emlékszem, a parabolában jelent meg utoljára Georgie (aki a kedvenc karakterem volt az egészben, ahogy láthatóan neked is
), utána már asszem nem láthattuk. Bár most, h mondod, lehet h megjelent még a kőnél,amikor a nyakán volt a kés és amikor másodszor felnézett, már az asszony bújt elő, állig fegyverben
Aztán lehet, h ezt már csak így belegondolom....
Na mindegy, lehet, h tényleg el kéne olvasni, aztán vagy kuszább lesz vagy nem

Az viszont biztos, h majd ha kijön, meglesem újra, mert moziba még egyszer nem megyek el rá. Elég kényelmetlen volt már kucorogni ott a székben majd három órát