Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sjd írta:After Earth trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zaN0HV_N6UA
Hát ez meg vattafák lesz?![]()
Egyelőre úgy néz ki, mint valami survivor-jellegű természetfilm, csak sci-fi környezetben. Nagyon remélem, h nem valami gagyi Disney-film kerekedik ebből.
Vmikor még régen láttam, de semmire nem emlékszem belőle. Csak ahogy leírtad a vázlatot, úgy ugrott be, h vmi nukleáris rakétás cucc. Aztán látva a listát a csodás címet látva beugrottFaust írta:Valahogy elkerülte a figyelmemet, köszönöm szépen.Meg is nézem valamelyik nap.
Faust írta:Megnéztem a Melankóliát, és eszembe jutott egy film, amit még pisisként a TV-ben láttam.
Emlékeim szerint Anthony Edwards volt a fő(?)szereplő, és a végén hatalmas pánik volt az utcákon, a kocsik alatt bújkáltak az emberek, és a film utolsó képkockája egy hatalmas villanás volt, világvége effekt. Az a vicces hogy végiglestem Edwards imdb adatlapját és még így sincs meg, lehet nem is ő játszott.Nem rémlik valakinek?
![]()
![]()
Pffff ne is mond.lui1698 írta:Ez az új Kaptár csudijó móka, hé.Asszem nem bírom tovább 1 órája megy, de ilyen hulladékot csinálni szinte már művészet.
Ja, hát annak én se.sjd írta:De nyálas gyerekfilmnek egyiket sem nevezném![]()
De nyálas gyerekfilmnek egyiket sem neveznémlui1698 írta:Hát azért azon kívül nem igazán volt neki nagy durrantás.
Hát azért azon kívül nem igazán volt neki nagy durrantás.sjd írta:Nem tudom, én nem akarom elhinni, hogy Shyamalan a Hatodik érzék után szűk 15 évvel valami nyálas gyerekfilmet áll neki csinálni, nekem ezt nem venné be a gyomrom.
de.visca el barca írta:ez a gyerek nem a will smith kölyke?
pedig erősen disneys családi/kaland film beütése van. lusta vagyok utánanézni, de ez a gyerek nem a will smith kölyke?sjd írta:After Earth trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zaN0HV_N6UA
Hát ez meg vattafák lesz?![]()
Egyelőre úgy néz ki, mint valami survivor-jellegű természetfilm, csak sci-fi környezetben. Nagyon remélem, h nem valami gagyi Disney-film kerekedik ebből.
Hát igen Lee J. Cobb hatalmas arcCali írta:MMost végeztem az 57-es 12 dühös emberrel.
A kockát is megnéztem előtte, ami annyira nem jött át nekem. Főleg mert nem értettem és nem is derült ki a végére, hogy milyen célból kerültek a kockába és kik vitték oda őket?
Ez a további részekben kiderül, vagy azok is ugyanerről szólnak, csak pepitában? Érdemes lenne megnézni a másik két részt?
Igen abban van!miihii írta:Az is tetszett, az tuti. A jó öreg Bridget néni...P.U.Y.O.L. írta: miihii: nagyjából egy korosztály vagyunk, én a Vörös Szonját sokkal jobban csíptem, mint a Conant. Ne is kérdezd miért, mert fogalmam sincs, de a Conan valahogy sosem tetszett.Meg asszem abban volt az a jelenet, amikor Arnie a gépszörnnyel harcol a vízben. Fúúú, de nagyon szurkoltam akkor, dobott a víz még sihederkoromban ilyeneknél
Meg az a kis herceg v milyen gyerek, aki harc közben mindig "ájjá"-zott egy ütésnél, rúgásnál. Készen voltam tőle
![]()
Az is tetszett, az tuti. A jó öreg Bridget néni...P.U.Y.O.L. írta: miihii: nagyjából egy korosztály vagyunk, én a Vörös Szonját sokkal jobban csíptem, mint a Conant. Ne is kérdezd miért, mert fogalmam sincs, de a Conan valahogy sosem tetszett.
Ha jól emlékszem, a parabolában jelent meg utoljára Georgie (aki a kedvenc karakterem volt az egészben, ahogy láthatóan neked issjd írta:
szerk..: illetve talán még az lenne lényeges, hogy hol hagyta el Ol' Georgie-t, fent a parabolaantennában v ennél a résznél (már nem emlékszem rá), mert igazán sztem az mutatná meg a döntés hangsúlyosságát
Sztem el kéne olvasnunk a könyvet, és akkor talán jobban értenénk, én mindenképpen meg fogom tenni, amint fent lesz magon.
Azt meg még én nem láttam tőle, úgyhogy 1:1.REMY írta:Azt még éppen nem láttam tőle, de amit a Született július 4-én című filmben lehoz, az valami fantasztikus.
Sztem pont ez utóbbi volt a lényeg, mert az nem kérdés, hogy utálta a konákat, csak ezúttal szembe is mert szállni velük. Ugyanakkor nem vitatom, hogy tényleg a harag és a bosszú volta fő motiváció.miihii írta: A megközelítésed érdekes fejtegetés, bár annyiban talán másképp gondolom, h a jóslat megszegése inkább a düh, harag generálta dolog volt ( mindamellett, h persze részben tökösség is kellett hozzá)
Igen, pont ezért sem értem, mert lényegében annyi a változás, h a személyleírása változott meg egy kicsit, aztán annyi. Míg korábban ha nem rejti el a hídnál vagy elengedi a kezét, akkor alapvetően változott volna a története/ük. Tehát fura ez egy kicsit.sjd írta:Ezen én is elgondolkodtam, és végül arra jutottam, hogy ha életben hagyja, akkor el tud bújni a gyerekkel, a főnök meg csak lazán kisétál és elmegy. Így viszont kis híján meghalt.miihii írta:Felhőatlasz
Viszont ugyanakkor egy másik érdekes megközelítésem, hogy tulajdonképpen itt jutott el Zachry saját bátorságának felfedezésében ahhoz, hogy még a jóslatot sem félt megszegni, és ahelyett, hogy beletörődött volna a sorsába (mint az első jelenetben, amikor a sógorát (?) kinyírták), ezúttal szembe mert szállni a kannibálokkal.
sjd írta:Mert aztán a remake az egy filmművészeti remekműP.U.Y.O.L. írta:Titánok Harca (ebből konkrétan moslék az eredeti)![]()
Persze értem, hogy hozzá képest az eredeti még mindig gagyi, de ezt így vicces volt olvasni.![]()
Azt még éppen nem láttam tőle, de amit a Született július 4-én című filmben lehoz, az valami fantasztikus. Simán megérdemelte volna az Oscar díjat. Jelölést meg is volt, de D.D. Lewis kapta abban az évbensjd írta:Nekem pl. a Magnoliában baromira tetszett, ott nagyon jól hozta a karakterét, nem is tagadom, hogy tud ő meglepetést okozni, de engem ebben a világmentő G.I. Joe szerepben borzalmasan irritál. Kb. annyira hiteles, mint egy reklámfilm mindenben tökéletes főszereplője.REMY írta:Mi bajod van Tom Cruise-al??? de most komolyanszerintem jó színész, persze vannak rossz filmjei is, de tudott ő meglepetést okozni már.
Nekem pl. a Magnoliában baromira tetszett, ott nagyon jól hozta a karakterét, nem is tagadom, hogy tud ő meglepetést okozni, de engem ebben a világmentő G.I. Joe szerepben borzalmasan irritál. Kb. annyira hiteles, mint egy reklámfilm mindenben tökéletes főszereplője.REMY írta:Mi bajod van Tom Cruise-al??? de most komolyanszerintem jó színész, persze vannak rossz filmjei is, de tudott ő meglepetést okozni már.
Ezeket nem is tudom, lehetne-e igazán remake-nek nevezni. Mert gyakorlatilag inkább re-adaptációk, nem igazán a filmeket, hanem inkább a képregényeket dolgozzák újra fel.REMY írta:+ Pókember, Batman