Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2012.12.11. 20:17:51

sjd írta:After Earth trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zaN0HV_N6UA

Hát ez meg vattafák lesz? :shock:
Egyelőre úgy néz ki, mint valami survivor-jellegű természetfilm, csak sci-fi környezetben. Nagyon remélem, h nem valami gagyi Disney-film kerekedik ebből.

Ezt se hagyd ki! :)

http://www.youtube.com/watch?v=fLr4Uiwr ... ture=g-u-u

Oblivion trailer 8) Ez is vattafák lesz :!: Tom Cruise és Morgan Freeman.
KépKép
miihii
KHAL

2012.12.11. 19:14:21

Faust írta:Valahogy elkerülte a figyelmemet, köszönöm szépen. :) Meg is nézem valamelyik nap. :)
Vmikor még régen láttam, de semmire nem emlékszem belőle. Csak ahogy leírtad a vázlatot, úgy ugrott be, h vmi nukleáris rakétás cucc. Aztán látva a listát a csodás címet látva beugrott :)

Nincs mit ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Faust
Madridista

2012.12.11. 19:09:59

Valahogy elkerülte a figyelmemet, köszönöm szépen. :) Meg is nézem valamelyik nap. :)
Kép
miihii
KHAL

2012.12.11. 18:51:41

Faust írta:Megnéztem a Melankóliát, és eszembe jutott egy film, amit még pisisként a TV-ben láttam. :mrgreen:

Emlékeim szerint Anthony Edwards volt a fő(?)szereplő, és a végén hatalmas pánik volt az utcákon, a kocsik alatt bújkáltak az emberek, és a film utolsó képkockája egy hatalmas villanás volt, világvége effekt. Az a vicces hogy végiglestem Edwards imdb adatlapját és még így sincs meg, lehet nem is ő játszott. :lol: Nem rémlik valakinek? :lol: :lol:

Ne várd a csodát! :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2012.12.11. 18:08:38

lui1698 írta:Ez az új Kaptár csudijó móka, hé. :lol: Asszem nem bírom tovább 1 órája megy, de ilyen hulladékot csinálni szinte már művészet.
Pffff ne is mond.
Az egész film zs kategóriás. Egy olyan momentuma/jelenete nem volt a filmnek amikor ne azon gondolkoztam volna, hogy hogy lehet ilyen gagyi. Jó nagyokat bele is kellett pörgetnem.

Mondjuk az én hibám, hogy többre számítottam, azt hittem az előző részt nem lehet már alulmúlni.
Ott úgy ráfeküdtek a 3D-re, hogy elfelejtették nincsen forgatókönyv. Semmi történet csak csináljuk egy új részt 3D-ben alapon készült.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Faust
Madridista

2012.12.11. 17:00:55

Megnéztem a Melankóliát, és eszembe jutott egy film, amit még pisisként a TV-ben láttam. :mrgreen:

Emlékeim szerint Anthony Edwards volt a fő(?)szereplő, és a végén hatalmas pánik volt az utcákon, a kocsik alatt bújkáltak az emberek, és a film utolsó képkockája egy hatalmas villanás volt, világvége effekt. Az a vicces hogy végiglestem Edwards imdb adatlapját és még így sincs meg, lehet nem is ő játszott. :lol: Nem rémlik valakinek? :lol: :lol:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 12:57:09

sjd írta:De nyálas gyerekfilmnek egyiket sem nevezném :wink: :D
Ja, hát annak én se.
Mondjuk én inkább megnézem a világ összes nyálas gyerekfilmjét, mint hogy még egyszer az Eseményt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.11. 12:43:52

lui1698 írta:Hát azért azon kívül nem igazán volt neki nagy durrantás.
De nyálas gyerekfilmnek egyiket sem nevezném :wink: :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 12:41:22

sjd írta:Nem tudom, én nem akarom elhinni, hogy Shyamalan a Hatodik érzék után szűk 15 évvel valami nyálas gyerekfilmet áll neki csinálni, nekem ezt nem venné be a gyomrom.
Hát azért azon kívül nem igazán volt neki nagy durrantás.
A sebezhetetlen ami nekem bejött, meg egynek a Jelek se volt rossz (bár még egyszer nem nézném meg, max. a Horrora Akadva 3-at :D ), de amúgy mi volt még? Esemény, Léghajlító, Falu... ezek elég gyenge filmek. (különösen az első)
Szóval én simán kinézem, hogy ebből is kihoz valami gagyit.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.11. 12:27:03

visca el barca írta:ez a gyerek nem a will smith kölyke?
de.

Nem tudom, én nem akarom elhinni, hogy Shyamalan a Hatodik érzék után szűk 15 évvel valami nyálas gyerekfilmet áll neki csinálni, nekem ezt nem venné be a gyomrom.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 12:09:23

Ez az új Kaptár csudijó móka, hé. :lol: Asszem nem bírom tovább 1 órája megy, de ilyen hulladékot csinálni szinte már művészet.

Sinister-t meglesem.
Kép
REMY
Madridista

2012.12.11. 12:02:33

Sinister

felüdülés volt látni ezt a horrorfilmet. A sok tucat sz... közül mindenképp kiemelkedik, úgyhogy nézzétek csak.

Bővebben --> ITT
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.11. 11:45:49

sjd írta:After Earth trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zaN0HV_N6UA

Egyelőre úgy néz ki, mint valami survivor-jellegű természetfilm, csak sci-fi környezetben. Nagyon remélem, h nem valami gagyi Disney-film kerekedik ebből.
pedig erősen disneys családi/kaland film beütése van. lusta vagyok utánanézni, de ez a gyerek nem a will smith kölyke?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.10. 22:15:58

After Earth trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zaN0HV_N6UA

REMY
Madridista

2012.12.10. 12:49:51

Spawn

Az aranykorszak előtti klasszikus képregény film. Hatalmas élményt nyújtott anno, a sok hibájával együtt.

bővebben --> ITT
REMY
Madridista

2012.12.09. 17:50:15

Cali írta:MMost végeztem az 57-es 12 dühös emberrel.

A kockát is megnéztem előtte, ami annyira nem jött át nekem. Főleg mert nem értettem és nem is derült ki a végére, hogy milyen célból kerültek a kockába és kik vitték oda őket?

Ez a további részekben kiderül, vagy azok is ugyanerről szólnak, csak pepitában? Érdemes lenne megnézni a másik két részt?
Hát igen Lee J. Cobb hatalmas arc :lol:

Amúgy pont ez a jó benne, hogy nem tudod, hogy mi célból épült.

A következő részekben lesznek utalások, sőt... de szerintem mindenképp érdemes megnézni a többit is. Személy szerint én szeretem őket.
Cali
Entrenador del Barça

2012.12.09. 17:11:00

Mostanában megnéztem egy pár, a születésemnél évekkel hamarabb elkészített filmet. A legtöbbel az volt a bajom, hogy túl vontatottak voltak és nem kötöttek le annyira, mint amennyire az egekbe voltak magasztalva. Most végeztem az 57-es 12 dühös emberrel. nagyjából sejtettem, mi lesz a vége, de mégis lekötött végig. Nagyon jól hozták a szerepeket, főleg az az esküdt, aki a legdühösebb volt. Az ő karaktere, nem kevés ellenszenvet váltott ki belőlem, főleg a film legvégére. Nagyon jól játszotta a karaktert.
Ami nagyon tetszett nekem, bár lehet csak belemagyarázom, ahogy szimbolizálták a változást a filmben. Ahogy egymás után beadták a derekukat az esküdtek, úgy változott meg a kinti időjárás, megjavult a ventilátor, nappalból átértünk az éjszakába.

Nagyon pozitív csalódás volt a film. 10/10

A kockát is megnéztem előtte, ami annyira nem jött át nekem. Főleg mert nem értettem és nem is derült ki a végére, hogy milyen célból kerültek a kockába és kik vitték oda őket?

Ez a további részekben kiderül, vagy azok is ugyanerről szólnak, csak pepitában? Érdemes lenne megnézni a másik két részt?
messideco
Presidente del Barça

2012.12.09. 15:58:37

Kép
"And my heart will leave you never."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.12.09. 15:08:29

miihii írta:
P.U.Y.O.L. írta: miihii: nagyjából egy korosztály vagyunk, én a Vörös Szonját sokkal jobban csíptem, mint a Conant. Ne is kérdezd miért, mert fogalmam sincs, de a Conan valahogy sosem tetszett.
Az is tetszett, az tuti. A jó öreg Bridget néni... :P Meg asszem abban volt az a jelenet, amikor Arnie a gépszörnnyel harcol a vízben. Fúúú, de nagyon szurkoltam akkor, dobott a víz még sihederkoromban ilyeneknél :D Meg az a kis herceg v milyen gyerek, aki harc közben mindig "ájjá"-zott egy ütésnél, rúgásnál. Készen voltam tőle :D
Igen abban van! :lol:
Ez is egy olyan film, amit ha valaki most lát először, akkor valószínűleg végig se tudja nézni, viszont a maga idejében nagyon ütött. Ilyen pl. a Barbár Fivérek is, ami hasonló kedvencem. Már vagy 10 éve nem láttam, de még mindig kívülről tudom. :D (vagy Labirintus, Willow stb....neked biztos nem ismeretlenek)
miihii
KHAL

2012.12.09. 13:45:24

P.U.Y.O.L. írta: miihii: nagyjából egy korosztály vagyunk, én a Vörös Szonját sokkal jobban csíptem, mint a Conant. Ne is kérdezd miért, mert fogalmam sincs, de a Conan valahogy sosem tetszett.
Az is tetszett, az tuti. A jó öreg Bridget néni... :P Meg asszem abban volt az a jelenet, amikor Arnie a gépszörnnyel harcol a vízben. Fúúú, de nagyon szurkoltam akkor, dobott a víz még sihederkoromban ilyeneknél :D Meg az a kis herceg v milyen gyerek, aki harc közben mindig "ájjá"-zott egy ütésnél, rúgásnál. Készen voltam tőle :D

Arnie-ra van szabva ez a barbár szerep, neki áll a legjobban 8)

sjd írta:
szerk..: illetve talán még az lenne lényeges, hogy hol hagyta el Ol' Georgie-t, fent a parabolaantennában v ennél a résznél (már nem emlékszem rá), mert igazán sztem az mutatná meg a döntés hangsúlyosságát

Sztem el kéne olvasnunk a könyvet, és akkor talán jobban értenénk, én mindenképpen meg fogom tenni, amint fent lesz magon.
Ha jól emlékszem, a parabolában jelent meg utoljára Georgie (aki a kedvenc karakterem volt az egészben, ahogy láthatóan neked is 8) ), utána már asszem nem láthattuk. Bár most, h mondod, lehet h megjelent még a kőnél,amikor a nyakán volt a kés és amikor másodszor felnézett, már az asszony bújt elő, állig fegyverben :D Aztán lehet, h ezt már csak így belegondolom.... :-k

Na mindegy, lehet, h tényleg el kéne olvasni, aztán vagy kuszább lesz vagy nem :lol:
Az viszont biztos, h majd ha kijön, meglesem újra, mert moziba még egyszer nem megyek el rá. Elég kényelmetlen volt már kucorogni ott a székben majd három órát :oops:
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.09. 13:41:42

REMY írta:Azt még éppen nem láttam tőle, de amit a Született július 4-én című filmben lehoz, az valami fantasztikus.
Azt meg még én nem láttam tőle, úgyhogy 1:1. :D
miihii írta: A megközelítésed érdekes fejtegetés, bár annyiban talán másképp gondolom, h a jóslat megszegése inkább a düh, harag generálta dolog volt ( mindamellett, h persze részben tökösség is kellett hozzá)
Sztem pont ez utóbbi volt a lényeg, mert az nem kérdés, hogy utálta a konákat, csak ezúttal szembe is mert szállni velük. Ugyanakkor nem vitatom, hogy tényleg a harag és a bosszú volta fő motiváció.
De az tény, hogy talán egy kicsit megerőszakolták a jóslat misztériumát ahhoz, hogy kijöjjön a hepiend.
szerk..: illetve talán még az lenne lényeges, hogy hol hagyta el Ol' Georgie-t, fent a parabolaantennában v ennél a résznél (már nem emlékszem rá), mert igazán sztem az mutatná meg a döntés hangsúlyosságát

Sztem el kéne olvasnunk a könyvet, és akkor talán jobban értenénk, én mindenképpen meg fogom tenni, amint fent lesz magon.
miihii
KHAL

2012.12.09. 13:31:24

sjd írta:
miihii írta:Felhőatlasz
Ezen én is elgondolkodtam, és végül arra jutottam, hogy ha életben hagyja, akkor el tud bújni a gyerekkel, a főnök meg csak lazán kisétál és elmegy. Így viszont kis híján meghalt.
Viszont ugyanakkor egy másik érdekes megközelítésem, hogy tulajdonképpen itt jutott el Zachry saját bátorságának felfedezésében ahhoz, hogy még a jóslatot sem félt megszegni, és ahelyett, hogy beletörődött volna a sorsába (mint az első jelenetben, amikor a sógorát (?) kinyírták), ezúttal szembe mert szállni a kannibálokkal.
Igen, pont ezért sem értem, mert lényegében annyi a változás, h a személyleírása változott meg egy kicsit, aztán annyi. Míg korábban ha nem rejti el a hídnál vagy elengedi a kezét, akkor alapvetően változott volna a története/ük. Tehát fura ez egy kicsit.

A megközelítésed érdekes fejtegetés, bár annyiban talán másképp gondolom, h a jóslat megszegése inkább a düh, harag generálta dolog volt ( mindamellett, h persze részben tökösség is kellett hozzá), utána meg nem is volt választása a harcban, mert amíg az elején el tudott bújni, a végén esélytelen volt ez. De ez is egy ötlet és egyáltalán nincs kizárva, h tényleg ilyesmit akar jelenteni az a jelenet.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.12.09. 13:22:29

sjd írta:
P.U.Y.O.L. írta:Titánok Harca (ebből konkrétan moslék az eredeti)
Mert aztán a remake az egy filmművészeti remekmű :D
Persze értem, hogy hozzá képest az eredeti még mindig gagyi, de ezt így vicces volt olvasni. :D
:D Én abból indultam ki, hogy jobb legyen a remake. Véletlenül se a kedvenc filmjeimet rangsoroltam! :lol: Mondjuk a Stallone féle Oscart a mai napig imádom!

REMY: Nem az volt a hiba, a régivel, hogy nem nyújt annyit a technikai megoldások terén. Hihetetlenül vontatott, unalmas film volt. Az új sem egy filmklasszikus, de jobban tetszett vagy inkább kevésbé volt rossz. (A 20 év különbség meg nem akadály. pl. Total Recall)

miihii: nagyjából egy korosztály vagyunk, én a Vörös Szonját sokkal jobban csíptem, mint a Conant. Ne is kérdezd miért, mert fogalmam sincs, de a Conan valahogy sosem tetszett.
REMY
Madridista

2012.12.09. 13:10:12

sjd írta:
REMY írta:Mi bajod van Tom Cruise-al??? de most komolyan :D szerintem jó színész, persze vannak rossz filmjei is, de tudott ő meglepetést okozni már.
Nekem pl. a Magnoliában baromira tetszett, ott nagyon jól hozta a karakterét, nem is tagadom, hogy tud ő meglepetést okozni, de engem ebben a világmentő G.I. Joe szerepben borzalmasan irritál. Kb. annyira hiteles, mint egy reklámfilm mindenben tökéletes főszereplője.
Azt még éppen nem láttam tőle, de amit a Született július 4-én című filmben lehoz, az valami fantasztikus. Simán megérdemelte volna az Oscar díjat. Jelölést meg is volt, de D.D. Lewis kapta abban az évben :?
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.09. 13:04:05

REMY írta:Mi bajod van Tom Cruise-al??? de most komolyan :D szerintem jó színész, persze vannak rossz filmjei is, de tudott ő meglepetést okozni már.
Nekem pl. a Magnoliában baromira tetszett, ott nagyon jól hozta a karakterét, nem is tagadom, hogy tud ő meglepetést okozni, de engem ebben a világmentő G.I. Joe szerepben borzalmasan irritál. Kb. annyira hiteles, mint egy reklámfilm mindenben tökéletes főszereplője.
REMY írta:+ Pókember, Batman
Ezeket nem is tudom, lehetne-e igazán remake-nek nevezni. Mert gyakorlatilag inkább re-adaptációk, nem igazán a filmeket, hanem inkább a képregényeket dolgozzák újra fel.
Válasz küldése