2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na menjél aludniCapon írta:Most akkor Mounak csupasz seggel és félretolt tangával kell sajtótájékoztatót adni ha azt akarja, hogy ne a csapata mai teljesítményéről beszéljenek.
Ha Löw jönne lehet, h kivirágoznának. Ki tudjasalas9 írta:Ha Löw jönne, akkor nem mennek sehovadaffy írta:jó,de előbb özilt és khedirát el kell adni. úgyis kell 2 zsák fűmag mindig
nem. di maria képességeit tekintve remek labdarúgó. nem lesz soha világsztár,de kiváló focista. viszont 1 jó megmozdulására jut 5 rossz. ezt a jelen madridja nem bírja elpalesz77 írta: Mivel csak ritkán nézek Madrid meccset, ezért nem tudom.. De Di Maria tényleg ilyen pocsék? Én amikor látom mindig egész ügyes, elég jól cselez, és nagy lasztikat is tud adni.. De a potenciál szerintem benne van. De lehet mindig jó meccseit fogom ki.. Szóval kérdeznék valami Madridos kollégát, hogy mi is a szitu vele. Nem lehet hogy olyan mint Benzema, akit sokáig szintén máglyára kívánt mindenki, aztán mára az egyik legjobb lett?
Mivel csak ritkán nézek Madrid meccset, ezért nem tudom.. De Di Maria tényleg ilyen pocsék? Én amikor látom mindig egész ügyes, elég jól cselez, és nagy lasztikat is tud adni.. De a potenciál szerintem benne van. De lehet mindig jó meccseit fogom ki.. Szóval kérdeznék valami Madridos kollégát, hogy mi is a szitu vele. Nem lehet hogy olyan mint Benzema, akit sokáig szintén máglyára kívánt mindenki, aztán mára az egyik legjobb lett?daffy írta:zsozé,zsozé...london kék felében úgyis üresedés várható. remélem özilnek és dm-nak is segítesz pakolni és felférnek a gépedre...
tudod mi még az érthetetlen? hogy attól,hogy egy csapatot felépít a barca ellen,a labdatartás ellen,azt miért kell ráhúzni a kicsikre is? miért kell egy espanyol ellen másodosztályos focit nyomatni? mitől félünk? a világ top5-jébe tartozó kerettel azt lehet játszatni,amit akarsz,erre angol kiscsapatos focit... ha nem cr van a csapatba,hanem kaka,mourinho már tavaly is londonban ázott volna.salas9 írta:Amúgy miért Modricot hozta le a félidőben? Véleményem szerint az egyik legjobb volt... Sok mozgás, jó passzok, jó lövés. Érthetetlendaffy írta:zsozé,zsozé...london kék felében úgyis üresedés várható. remélem özilnek és dm-nak is segítesz pakolni és felférnek a gépedre...
jó,de előbb özilt és khedirát el kell adni. úgyis kell 2 zsák fűmag mindigJöhet Löw
lassan nőt a körme és így nem lehet...Amúgy volt valami bírói döntés amire fogni lehet? Mert hétközben nem volt és akkor a játékosokat okolta, kíváncsi vagyok most mit mond
Jöhet Löwdaffy írta:zsozé,zsozé...london kék felében úgyis üresedés várható. remélem özilnek és dm-nak is segítesz pakolni és felférnek a gépedre...
Amúgy miért Modricot hozta le a félidőben? Véleményem szerint az egyik legjobb volt... Sok mozgás, jó passzok, jó lövés. Érthetetlendaffy írta:zsozé,zsozé...london kék felében úgyis üresedés várható. remélem özilnek és dm-nak is segítesz pakolni és felférnek a gépedre...
Egyértelmű volt az üzenete a hsz-nek, csak szerintem ilyen apró szurka-piszkával nem érdemes foglalkozni.REMY írta:nem ugrok mindegyikre, mert nincs annyi időm, hogy mindegyikre válaszoljak... és energiám sincs... de ez akkor is fura volt, hogy most ez miért volt meglepő, hogy Coentrao gólt rúgott. Oda került és bevágta, ennyi.Stalkyard írta: Ha minden Real elleni szurkálódsára ugrasz egy Barcelona fórumon, nem fogsz unatkozni.
nem ugrok mindegyikre, mert nincs annyi időm, hogy mindegyikre válaszoljak... és energiám sincs... de ez akkor is fura volt, hogy most ez miért volt meglepő, hogy Coentrao gólt rúgott. Oda került és bevágta, ennyi.Stalkyard írta: Ha minden Real elleni szurkálódsára ugrasz egy Barcelona fórumon, nem fogsz unatkozni.
Ha minden Real elleni szurkálódsára ugrasz egy Barcelona fórumon, nem fogsz unatkozni.REMY írta:és ez miért gond??? nálatok is rúgtak már gólt a védők, nem is egyet.Gareth Tello írta:Na ne, már ott tartunk, hogy Coentrao rúg gólt...![]()
![]()
Casilla nem rossz amúgy.
Ez valami durva beszólás akart lenni a Madriddal szemben?? Mert elég gyérre sikeredett.